Keresés

Eladó DVD / BD

2009. január 13., kedd 20:03
TM :)
0
2009. január 13., kedd 20:02
Köszönöm az vásárlásokat, az érdeklődést és a figyelmet! :)
Bezár a bazár!
Balra el..
0
2009. január 13., kedd 20:01
Eladó DVD-k!

EGY RÉM RENDES CSALÁD A TELJES SOROZAT (1-11.ÉVAD) 50.000FT

2.000FT

1.500FT

1.200 FT

Érdeklődni a domi kukac dvdzoom pont hu címen lehet
0
2009. január 13., kedd 19:42
Nemcsak ugyanazon tartalmú, de az utolsó karakterig megegyező hozzászólás egymás utáni beszúrása már floodolás.
0
2009. január 13., kedd 19:15
A kepesztesz az nem a nagy erővel töröd magad valamiért / valakiért?
Az "ugyanazon tartalmú hozzászólást, véleményt folyamatosan, újra és újra megjelentetni" pedig nem a flood-olás? Csak kérdezem, én nem értek hozzá! ;-)
0
2009. január 13., kedd 19:00
-kepesztesz (ejtsd: kepesztész) a világfaluban desszertet áruló sakknagymester, aki mattot ad ivartársainak.
-bannolni: vasutazni
-flame-elni (ejtsd: föléemelni) egy tárgyat egy másik tárgyra helyezni, illetve függőlegesen elmozdítva megtartani
-ovis: Orbán Viktor szintén
most posts by TM
0
2009. január 13., kedd 18:54
:))
Akkor én már voltam bannolva.
Na megyek mielőtt ezért az offért is újra bannolnak.

Tök jó, ma is sokat tanultam.:)))
0
2009. január 13., kedd 18:49
Hasznossá teszem magam néhány percre:

- kepesztesz: forszírozod
- bannolni: a felhasználó ideiglenes vagy végleges kitiltása a fórum életteréről
- flame-elni: ugyanazon tartalmú hozzászólást, véleményt folyamatosan, újra és újra megjelentetni
- ovis flame: jelen esetben arra utal, hogy a fent említett ismétlődő véleményt a fórumtárs komolytalan hozzáállásúnak gondolja
- hozzáférése bannolva: lásd "bannolni"

Örülök, hogy segíthettem. :)
0
2009. január 13., kedd 18:44
vazze micsoda lekvár... mingyá befosok a röhögéstől... ez tök szánalmas :D
0
2009. január 13., kedd 18:40
Te, úgy le leszel mindjárt b***va, hogy itt flame-elsz! :DDDDD
Jujj, most meg én is... jah, egyet tudok, az ovis az én vagyok, tudod óvódás! :DDDD
0
2009. január 13., kedd 18:34
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg mikor lesz elege Xpress-nek ebből a topikból...
0
2009. január 13., kedd 18:34
Bocsi, csak naivan kérdezem ezek mit jelentenek?:
-kepesztesz
-bannolni.
-flame-elni
-ovis flame
-hozzáférése pedig bannolva
Örg vok, de szorgmsan tanlok.  helpmesos
0
2009. január 13., kedd 18:28
Mivel odaírtam, hogy OFF vége, most is csak azért szóltam, mert TE sem bírtad megállni, hogy ne szólj be. :) Szóval picit előbb az ember nézzen körül a maga portáján, mielőtt másét kritizálja! Csókoltatlak, és most már tényleg VÉGE!
0
2009. január 13., kedd 18:25
Igazatok van, jó nagy hülye az Xpress, mert mindezt hagyja! Ha az én boltom lenne, nem hagynám, ennyi. Te meg olvasgasd csak a hirdetéseket, remélem, majd a te boltodat is rontják egyszer!
0
2009. január 13., kedd 18:22
Nekem speciel bántja a szememet a nem-fehér háttér, úgyhogy el sem olvasom, ráadásul igencsak meresztenem kellett, hogy meglássam, milyen xpress-árról beszélsz. :)
0
Fejezzétek már be legyetek szívesek az effajta hózzászólogatást ebben a topic-ban! Elhiszem, hogy páran ezt élvezitek, de engem és a másik ezer olvasót piszkosul zavarja!

Semmiféle topic törlés nem lesz, hiába kepesztesz Te is, mert van itt admin, aki ha tudja a dolgát, - márpedig biztos lehetsz benne, hogy tudja - akkor tudja, hogy ilyen esetben a felhasználókat kell bannolni. Nem csak a szabálytalan és pofátlan hirdetőket, hanem azokat is akik erre így reagálnak és nekiállnak flame-elni! (már megint)

Szeretnénk ezentúl hirdetéseket olvasni is itt, nap mint nap, nem pedig ovis flame-et. Ha én képes voltam éveken át kultúráltan használni a fórumot, akkor másnak is menni fog. Aki pedig ezek után sem bír magával, annak az üzenetei legyenek törölve, a hozzáférése pedig bannolva: szépen, csendben, észrevétlenül, ne is tudjuk meg. Pofonegyszerű. Ez így működik ma már. így kellene, hogy működjön.
0
Ok, de azért hallgass meg más véleményt is. Mondjuk te megveszed az egyik filmet ami 3000ft-ba kerül, itt xpressen ugyanez legyen 6900. Erre jössz te és azt mondod nekem ez nem kell 6900ért mert sok, nem ér annyit, de 3ért már megveszed. Akkor mivel is rontottam a boltot, ha amúgy se adnál ki 6900at érte?? Innen is lehet nézni.. De ha ettől csődbe megy az xpress szívesen kijavítom a kedvedért. Csak a saját hozzászólást még mindig nem lehet szerkeszteni.. Egyébként nem kell őket sajnálni nem fogyatékosok, ha úgy érzik hogy emiatt nem adnak el X db filmet akkor két percen belül megszűnik a topic ne aggódj.
0
2009. január 13., kedd 18:13
Csak böki a szememet, és ha valami nem tetszik, megmondom! (Csak egy volt, számolom.) Nem vagyok Xpresses, csak sajnálom őket, hogy teret engednek bizonyos dolgoknak, amivel aztán mások visszaélnek, kiveszik a pénzt a zsebükből. Régebben is, most is és a jövőben is meg fogom jegyezni, ha olyat tapasztalok, ami szerintem nem etikus. Ezennel részemről lezártam, és OFF vége! (Megint csak egy lett, számoltam.)
0
2009. január 13., kedd 18:08
Mivel ilyen nagy etikettes vagy tudnod kéne mi az hogy offtopic (én is ezt csinálom miattad) meg a felkiáltójelekből is visszavehetnél bár engem nem érdekel mennyit írsz a mondandód után, csak ha már annyira szabályos vagy akkor betarthatnád ezeket is. Egyébként ha nem az Xpressnél dolgozol akkor nemtudom mi közöd hozzá, majd ha az Xpress azt mondja hogy menjek a picsába ha még egyszer ilyet beteszek akkor kijavítom.
0
2009. január 13., kedd 18:06
Bocs, Dömi, csak vicc volt! :D
0
2009. január 13., kedd 18:05
ELADÓ!

Amerikai pszichó 1500 Ft (Dömi-ár: 2000 Ft)

Na ez mennyire korrekt? :)))))))
0
2009. január 13., kedd 17:59
Hogy mi a probléma, azt hiszem, leírtam!
0
2009. január 13., kedd 17:59
Ne már hogy neked álljon feljebb!!!!
0
2009. január 13., kedd 17:48
Eladó dvd-k:

- Saw - Special 2 disc edition ( fémdoboz ) 3000.-
- Spider-man 2 - Limited edition dvd gift set ( bontatlan ) 3500.-

- Legendák klubja - Ezüst pisztolygolyók ( papirfeknis ) 2000.-
- Legendák klubja - A sötétség fejedelme (papirfeknis ) 2000.-
- Legendák klubja - Üvöltés ( papírfeknis ) 2000.-

- Azumi 2. ( fémdobozos - BONTATLAN ) 3500.-
- Versus ( fémdobozos - BONTATLAN ) 3500.-

- Alien - definitive edition - ( bontatlan-fémdoboz) 3000.-
- Aliens - definitive edition - ( bontatlan-fémdoboz ) 3000.-
- Motel - extended version - fémdoboz 3000.-
- The Texas chainsaw massacre - 2 disc special edition-fémdoboz 3500.-
- The Texas chainsaw massacre - special edition 3500.-

tori73@gmail.com
0
2009. január 13., kedd 17:45
adok zacskót nehogy összehányj itt mindent, mi a probléma? azt nem írhatom hogy bolti ár mert nem tudom mennyi a boltban így az itteni árakat veszem alapul, hogy ne kelljen keresgélni.
0