Keresés

Eladó DVD / BD

2009. január 8., csütörtök 11:52
röhögni fogsz én se engedek be senkit mihozzánk.  :)
tegnap jöttek a kábeltévések, ugy elzavartam, hogy öröm volt nézni. mondtam neki hol kell aláirni és mehet is.  :)

0
2009. január 8., csütörtök 11:48
én személyesen ismerek többet ,akiknek fegyveres őr kell a dvd-k mellé... :D főleg ha beengedne magához :D
0
2009. január 8., csütörtök 11:47
:D  nyugi... nem kell idegeskedni, de komolyan vicc nélkül mondom... nem kell szívre kapni :DDDDDD
de azért tök jó az élet itt :D  felpezsdült!!!!
0
2009. január 8., csütörtök 11:38
vagy provokátor :D
0
2009. január 8., csütörtök 11:37
Dömi, te provokatőr, teee... :)
0
2009. január 8., csütörtök 11:16
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2009. január 8., csütörtök 11:03
eladó dvd-k:

24 - 1-2. évad (nem digis) - egyben 7500.- (4000/évad)
A bárányok hallgatnak (2dvd-feliratos) - 1000.-
A cincinatti kölyök - 1000.-
A holló (1DVD) – 400.-
Alakváltó – 400.-
Akira (2DVD – digipack) - 3000.-
Az utolsó kardvágás - 400.-
Babel (2DVD - papírfekni) - 1600.-
Batman a rajzfilmsorozat 1. évad 1. kötet - 2500.-
Életeken át - 700.-
Idő (Ki-duk Kim) - 2000.-
Jurassic park gyűjtemény (4DVD – digipack – magyar kiadás) - 8000.-
Karácsonyi lidércnyomás (feliratos) – 1000.-
Kék villám (szinkronos változat) - 1200.-
Kocka 1-2 - egyben 1100 (600.-/rész)
Sorstalanság (2DVD - digipack - filmkocka) - 2500.-
Trainspotting (1DVD) – 400.-

Érd.: johnyd@freemail.hu

0
2009. január 8., csütörtök 11:02
DVD-k eladósorban:

Titokzatos folyó (990)

A velencei kalmár (990)

Bizonyítás (990)

Felforgatókönyv (990)

Meghökkentő mesék( 2 DVD Digipack ) - 1300Ft

Üvegtigris 2 (bontatlan) - 500Ft

Budapesti személyes átvétellel, esetleg csere...

elwood500@freemail.hu
0
2009. január 8., csütörtök 11:01
bőven meg lett, csak egy Seat Altea lett belőle.

miért mindig engem kell baszogatni!

Mindenki bekaphatja a ......

(tisztelet a kivételnek)
0
2009. január 8., csütörtök 10:31
Eladó vagy elcserélendő DVD-k:

Aviátor (2DVD, bontatlan) - 1500Ft
Egy amerikai farkasember Londonban - 500Ft
Édenkert a sikátorban - 500Ft
Ikrek (Universal kiadás) - 1000Ft
Legbelső félelem - 4000Ft
Michael Jackson: Dangerous - The short films - 3000Ft
New York bandái (2DVD, digipack) - 2500Ft
Ó, testvér, merre visz az utad? - 1000Ft
Terminator 2. (LK fekni, joglejárt, bontatlan) - 3000Ft
Tökéletes katona (LK fekni, joglejárt) - 2000Ft

Együtt 16000Ft!

Csütörtök délután budapesti személyes átvétel is megoldható!

Amikre cserélek:

Egyes kiadványoknál értékegyeztetéssel!

A cég (szinkronizált változat)
A nagy vonatrablás
Az elvarázsolt dollár
BSTH - Akik csizmában halnak meg
BSTH - Én a vizilovakkal vagyok
Csak semmi pánik...
Csipkerózsika (2DVD, slipcase)
Dobermann (2DVD, digipack)
Ghost (szinkronizált változat)
Grease - Pomádé (szinkronizált változat)
Hamis a baba
Hamupipőke (slipcase)
I.e. 10 000
Karácsonyi lidércnyomás (2DVD, slipcase)
Mire megvénülünk (2DVD)
Túla az Óperencián
Vérző olaj
0
2009. január 8., csütörtök 10:14
na végre :D  respect.... ez már normális fórumozás :D   de ez itt nem szokás, csak bénáskodni, a többi meg kussol ilyenkor, az értelmesek meg már régóta nem írnak, csak néznek szomorúan :(
0
2009. január 8., csütörtök 10:00
azért elég vicces (és talán naiv is) azt gondolni, hogy

a) az a tisztességes, aki csak ritkán hírdet és keveset,
b) ráadásul ezen fórumozók - mindazért, mert ritkán hírdet és keveset - már nem az xpress zsebéből húzzák ki a hasznot.

azt gondolom evidens, hogy minden, az ezen az oldalon elkelt árú ami nem az "adminisztráció" fülön kezdődik és a megrendelés továbbításával végződik, hanem az innen csemegézett "küldj emailt és megbeszéljük" kétoldalú akaratnyilvánítással ér véget, az az xpress alternatív vesztesége.

nagyjából két álláspont ütközik itt. az egyik kimondja, hogy lehessen hirdetni, de limitált számban, korrekt módon (ez előreláthatólag ebben a formában kivitelezhetetlen, kiszűrhetetlen), a másik pedig, hogy egyáltalán ne. ez utóbbi maximum átkerülne a vaterára, vagy egészen más fórumokra ami akár az xpress látogatottságát is csökkentheti.

azt sem szabad elfelejteni, hogy egy újdonsült regisztráció után a vásárló szándékú nem feltétlenül az Eladó DVD topikban fog keresgélni, hanem

1) megkeresi, amit rég a polcra kíván tenni (esetleg ajándékba szán),
2) végignézi az összes akciós terméket (összehasonlítván esetleg más online üzletekével).
3) stb.

ha ezeket a tényeket veszem figyelembe, akkor a használt dvd-k piaca megrövidíti az online kereskedelem tárcáját; de az oldalhosszúságú listák valószínűleg nem kelnek el egyik napról a másikra - nomeg egyébként is vannak olyanok, akiknek megér 3-400 forintot, hogy maga húzza le a celofánt a tokról és hallgassa végig a ropogós hangot, mikor az nyílik :)

az, hogy valaki többször copy+pastézza be az oldalas  alighasználtjait  nemes egyszerűséggel floodnak is minősülhetnének, amelyet egy fórum-szabályzat szűrhetne. ezzel egyet tudok érteni Creeperrel. (vagy, hogy ne érezzem mindezt nagyképűségnek, mert itt már minden az: osztom a véleményét; bár ez így végképp az).

mivel a használt dvd-k adásvétele pontosan nem forintosítható, gondolom az xpress hagyja a topik működését - szvsz nem igazán érdekli, hogy ki, hányszor írja le, mi nyomja feleslegesen a polcát, gyűjteményét a delikvensnek. úgy gondolom, hogy ilyen szabályozás hiányában normális véleményünk lehet arról, hogy mi zajlik és mi nem, de elítélni másokat, azok véleményéért biztosan nem a mi feladatunk. (igaz, az anyázás jogát sokszor fenntartjuk.)

mi elmondhatjuk, hogy x vásárló beszólása csak és kizárólag őt minősíti, de ha belegondolok, hogy nem kívánom regisztrálni magam oda, ahol folyamatos az anyázás, a másik nagyképűzése, vagy éppen egy ifjonc véleményének lehurrogása... akkor tudom, hogy minderre a válasz úgyis a tipikus: nem muszáj regisztrálnod, vásárolj máshol ősfórumozó, magának óriási jogokat fenntartó, self-made moderátori vélemény, hozzászólás lenne. szerintem hibásan. ha a hozzászólások száma lehetőséget ad arra, hogy valakik többnek képzeljék magukat annál, mint egy átlagos nick-név, akkor óriási problémák vannak a fejekben.

péter
egy egyszerű - leugatható - törzsvásárló
0
2009. január 8., csütörtök 9:43
hehe végre megint röhöghetek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez tök olasz, ahogy Cartmen mondaná :P
0
2009. január 8., csütörtök 9:42
Eladó dvd-k:
-Amerikai Pite I-II.
-Bean-Az Igazi Katasztrófafilm
-Borat
-Hazárd megye lordjai
-A Hídember
-Johnny English-
-John Cleese-Egyéni csúcsok
-Osztály,vigyázz!
-A 13-as rendőrős(remake)
-Majmok Bolygója-Twinpack
-Mátrix (duplalemezes)
-Mátrix-Újratöltve (1 lemezes)
-Ocean s Eleven,Ocean s Twelve
-A Navaronei különítmény
-Das Boot- 1 lemezes, rendezői változat(régi kiadás)
-A Dicsőség Zászlaja( 2dvd)
-Vaskereszt
-Pókember trilógia-külön-külön, a 3.-dik rész feknis
-Cadillac Drive díszdoboz-dedikált, joglejárt kiadás!

Múmia digipack(régi kiadás,joglejárt)+Indiana Jones trilógia együtt csak 10000 ft! Mindegyik kiadvány tökéletes állapotban van,olvashatósági garanciával!

külön-külön:
-Múmia digipack (5 dvd)-3500 ft
-Indiana Jones Trilógia(régi)-9000 ft

MINDEGYIK KIADVÁNY EGYSÉGESEN: 1000 FT/DB(kivéve: Hídember-500 ft,Cadillac Drive-3500 ft)
4 dv vásárlása felett engedmény, vagy ajándék film!

egyéni árajánlat,alku nincs kizárva! Garanciát vállalok a filmekre!
e-mail:virgilhilts01@gmail.com
0
2009. január 8., csütörtök 9:14
Kicsit Off.

Olvasom a mostani vitát és szóba került a legelső hozzászólás, miért is lett a topik stb..  Gondolom visszanézek és elolvasom az elsőt, mivel 100 db-ra van beéllítva a gépem tökk érdekes hozzászólásra akadtam 2003-ból.
Íme :
"100.  Dömi   9/17/2003 12:13:15 PM
Eladó a közel 900 filmből álló dvd gyűjteményem. Csak egyben!!!!!!!! "

:))))

A mostani kis vita úgymond kiváltója már közel 6 éve sem kicsibe nyomta.

"113.  Dömi   9/19/2003 9:25:15 PM  
Bocsi,de csak ritkán jutok géphez. Szóval áll még az ajánlat. Kp vagy egy új Citroen Xsara Picassot is elfogadok cserébe. De tényleg,most erre gyűjtök. kzj1974@freemail.hu címre várom az ajánlatokat. "

Meg lett a kocsi?
:))

0
2009. január 8., csütörtök 9:06
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2009. január 8., csütörtök 1:29
0
2009. január 8., csütörtök 0:29
Írtam!
0
2009. január 8., csütörtök 0:29
Egyfolytában teszek valamit, hogy legyen valamim, ott és úgy, ahol és ahogy nem zavarom mások érdekeit ezzel.
Az, hogy te jól láthatóan magasról leszarod mások érdekeit, az nem jelenti azt, hogy nincsenek másoknak érdekei.
0
2009. január 8., csütörtök 0:23
csak priviben! mascaa78@gmail.com  majd mondom mért ,tök jó lesz :P
0
2009. január 8., csütörtök 0:21
na figy: rajtad kivül itt senki nem háborog.... ha sumákolnék szted itt vitatkoznék baromságon!!!??? :) nekem tudod mi lenne az érdekem? hogy egy jó közösség legyen itt,de idealista vok, úgysem jön össze... már nem érdekel...
arra ugrottam hogy leszóltál valakiket(de lehet rosszul tudom) hogy nagyképűek + hencegnek... erre írod a másik topikban hogy mennyit költöttél csak itt dvd-re... az havonta a gázszámlámx12 vazzz...+ a kinti szarjaid gondolom....az mi ha nem nagyduma??? ennyi de hagyjuk mert felkúrom magamat totál !!!! tudod mi a munka +a haszonlesés közt a különbség ember?hogy teszel valamit hogy legyen valamid????azok a politikusok,bürokraták,cigók,akik haszonlesők.... hol is dolgozol te? van fogalmad pár dologról? ne akard hogy itt okítsalak már, mert a Korn beszarik rajtunk....
0
2009. január 8., csütörtök 0:19
Szia Creeper! Mivel sokan Mr. Barnának köszönhetik rég áhított filmjüket, ezért valójában téged sem értelek, de talán nem is akarlak. Két éve velem cseréltél eszmét hasonló dolgokról, és nem volt foganatja. Szerinted nála lesz? Nehogy megsértődj, de te a rendőrségen dolgozol?Csupán azért érdeklődöm, mert ez az igazságosztó attitude már régen is benned volt, és az évek múlásával erősebbé lett benned. Néha ényhén kultúrsznob, olykor pedig a megbántott, megnemértett művész éned kerekedik felül, maga mögé utasítva a komolyan vehető identitásod. Ha rám hallgatsz, keress egy jó melót, egy belevaló csajt, és ünnepeld meg a barátaiddal azt, hogy szép az élet.

Oli
0
2009. január 8., csütörtök 0:12
Nem találom a címed papa.
Én meg nem értek a feltöltéshez.
Írd meg, de feltölthetnéd nekem igazán:)
0
2009. január 8., csütörtök 0:09
Maradjunk annyiban, hogy csak annyira sumákolsz és nagyképűsködsz, amennyire az én hozzászólásaim ostoba beszólások.

Magával a válaszadással már magadra vetted egyébként. Hogy miről van szó, azt én tudom, meg még néhányan értik, viszont Te nem vagy hajlandó felfogni, mert másképp diktálják az érdekeid. Nincs ebben semmi rendkívüli, ezen biztos nem akadok fenn.

Viszont mindenképpen vicces, hogy én azért harcolok, hogy a néhány tisztességes szándékkal üzletelő eladó meg tudjon szabadulni a használt, megunt filmjeitől, Te pedig azért, hogy továbbra is remekül eléldegélj a bevallottan itt megtermelt profitodból, és ráadásul úgy gondolod, a tevékenységed így és ezen a helyen teljességgel helyénvaló.
Nem azért jött létre ez a topic a hajnalok hajnalán, hogy te és a haverjaid emelt árú szenditpontkomot játsszatok itt és egyéb import-kiskereskedést nyissatok ezen a felületen. Ha azt hiszed, a haszonleső hirdetéseknek van itt nagyobb, vagy akár csak ugyanakkora létjogosultsága, óriásit tévedsz.
Minden egyes ilyen jellegű és szándékú hirdetés pedig azoktól a tisztességes hirdetőktől veszi el a helyet és lehetőséget, akik a topic eredeti céljának megfelelően rendeltetésszerűen használnák azt. Mint én.

Többet nem magyarázom el, aki ebből nem érti, az nagyon nem akarja.
0
2009. január 8., csütörtök 0:08
ja ez a pannónia már csak ilyen :P  persze kiengedem a gőzt,mert páran már a napokban is felkúrtak :DDDD tudod hogy engem élőben is zsibbasztanak :D
jaja csak az új barátom azért zavart,mert ... na mind1 nem mondom ki mért is...nem bántok már senkit.... :P

nem tudok feltölteni ,meg nem is akarok ide.... a képfeltöltés nem jó?

dvd-ről? írj már egy mailt privibe :D

0