Keresés

Eladó DVD / BD

2009. január 7., szerda 18:28
Eladó dvd-k:
-Amerikai Pite I-II.
-Bean-Az Igazi Katasztrófafilm
-Borat
-Hazárd megye lordjai
-A Hídember
-Johnny English-
-John Cleese-Egyéni csúcsok
-Osztály,vigyázz!
-A 13-as rendőrős(remake)
-Majmok Bolygója-Twinpack
-Mátrix (duplalemezes)
-Mátrix-Újratöltve (1 lemezes)
-Ocean s Eleven,Ocean s Twelve
-A Navaronei különítmény
-Das Boot- 1 lemezes, rendezői változat(régi kiadás)
-A Dicsőség Zászlaja( 2dvd)
-Vaskereszt
-Pókember trilógia-külön-külön, a 3.-dik rész feknis
-Cadillac Drive díszdoboz-dedikált, joglejárt kiadás!

Múmia digipack(régi kiadás,joglejárt)+Indiana Jones trilógia együtt csak 10000 ft! Mindegyik kiadvány tökéletes állapotban van,olvashatósági garanciával!

külön-külön:
-Múmia digipack (5 dvd)-3500 ft
-Indiana Jones Trilógia(régi)-9000 ft

MINDEGYIK KIADVÁNY EGYSÉGESEN: 1000 FT/DB(kivéve: Hídember-500 ft,Cadillac Drive-3500 ft)
4 dv vásárlása felett engedmény, vagy ajándék film!

egyéni árajánlat,alku nincs kizárva! Garanciát vállalok a filmekre!
e-mail:virgilhilts01@gmail.com
0
2009. január 7., szerda 18:27
Ténylég törölni kéne az összes adás-vételi topikot ami filmekkel kapcsolatos...
0
2009. január 7., szerda 18:04
Felesleges itt játszani a nagyfőnököt, nem vagyok apehos.
0
2009. január 7., szerda 17:46
Sziasztok,

Eladó:

A Gyűrűk Ura I-II-III. (2-2-2 DVD) 4500 Ft

Teljesen új, csak egyben, budapesti személyes átvétellel.

Érdeklődni: vincent_van@freemail.hu
0
2009. január 7., szerda 17:39
Ha már ennyire törvénytisztelőek lennénk, akkor minden eladás mellé adásvételi szerződés + az eredeti blokk is kéne, mivel csak úgy szabad eladni saját cuccot is! :)
0
2009. január 7., szerda 17:36
Az lehet, de annak aki kereskedik, ki kell váltania a vállalkozóit. Neked van ilyened? :)
0
2009. január 7., szerda 17:23
nem volt itt semmilyen köpkodés.

a hipa szabályozása azért igencsak eltér a jövedelemadóétól... ezt egy apehos tudhatná :)
0
2009. január 7., szerda 17:10
sztem amiket árulok, azzal xpress-nek semmi baja nem lehet, mert ott sosem lehet kapni ilyen cuccokat :D
meg valszeg már szólt volna ha zavarná ha olcsóbban adnám ua cuccait, de gondolom nyilván nem ezzel foglalkozik... :D

ja jöv bevallást csak egy bizonyos összeg után kell bevallani, ezt egy apekos tudhatja :)

meg sztem 1-2 kivétellel egyik "ügyfelem" sem köpött szembe, hát akkor egy nicknév se tegye :D
0
2009. január 7., szerda 17:05
Egyébként örülök, hogy ezt leírtad, mert rengetegen személyes támadásnak vették, amikor szóltam, ide nem üzletelni kéne jönni szándékos és kalkulált haszonnal, de sok volt a jóakaró, a haver, meg aki ugyanezt csinálja, így állandóan le lettem hurrogva. Akinek meg ugyanez volt a véleménye, az csak hallgatni tudott.

Én egyébként szándékosan vigyáztam, hogy egy hirdetést csak (százas)másféloldalanként egyszer tegyek be. Amúgy személyes tapasztalatom alapján alátámasztom, nekem valóban nem megy a bolt, a használt, megunt, nem tetsző filmeket nem könnyű elcserélni, eladni. Pláne, ha ZS-kategóriás, de hát mit csináljak, olyat is veszek olykor. :)
0
2009. január 7., szerda 17:02
Én azt hiszem, éppen elégszer mondtam el a nézeteimet a témával kapcsolatban, mostmár teret adok a hosszas hirdetéseknek, hadd licitálják egymást túl az eladók a "kinek a beírása van legfelül" játékban. Ha majd reformra kerül a sor, kiderül, mi lesz a végleges megoldás. Én akkor is ugyanzet fogom mondani.
0
2009. január 7., szerda 17:01
ldaós = eladós.
0
2009. január 7., szerda 17:01
Elhiszem, megértem, és ha a te boltodról lenne szó, el is fogadnám, h szerinted nem kell ldaós topik. De ez itt azok boltja, akik szerint van helye, elfér. Nem kell az ő érdekeiket védeni, majd ők védik a sajátjukat. Ha pedig téged zavar, azaz a saját érdekeidet védenéd ezzel a csöppöt antidemokratikus módszerrel, ajánlottam jobbat: kerüld el. Nem demagógiából mondom, hanem őszintén, szívből javaslom: ha nincs rá szükséged, nem érdekel, zavar, ne látogasd.
Én viszont csak az elmúlt egy-két hónapban lettem (maradtam) volna szegényebb ma már nem kapható Humphrey Bogart-, Marilyn Monroe-, Joan Crawford- vagy éppen Fritz Lang-filmekkel, ha nincs ez a topic. És ezzel egy fillért sem húztam ki az Xpress zsebéből (hidd el, ha ezek nem lehetnének a polcomon, nem rendelek helyette a Kemény halál 4-ből).
Nekem ez a mellette szóló érvem, és ezt - mint gyűjtő, mint a filmeket szenvedéllyel szerető ember - remélem,  megérted.
(És erre nem alternatíva a rendre idecitált aukciósoldal-példa sem, mert nem írtam volna be ezen filmek címeit, hogy esetleg hátha véletlenül éppen van valakinél eladó. Szerencsém volt, illetve jó helyen jártam - itt.)

Engem pl. hidegen hagy a sport-, (egyelőre) a Blu-ray- és még számos egyéb rovat, nem érdekem, hogy legyenek, de nem akarom bezáratni akkor sem, ha beleolavsok (a saját döntésem!) és esetleg nem tetszik, amit ott találok.

Még geyszer mondom: megértem az álláspontotokat. Csak nem kell mindenhol erőszakkal rendet tenni, van, hogy csak el lehet menni nem tetsző dolgok mellett, mert - higgyétek el - rengeteg, itt ritkán v. egyáltalán nem megszólaló fórumozó van, aki szereti és használja ezt a topikot, kultúráltan, másokat nem zavarva. Velük nem kéne kibaszni néhány renitens rosszdiák miatt.
0
2009. január 7., szerda 16:51
Pont ezért hirdetek csak "szökőévente" egyszer, mert tudom, hogy úgysem menne el, ami nekem eladósorban van, emiatt sem erőlködöm a már BD-re cserélt DVD-im eladásával, mert látom, mennyire bagóért sem megy el pl. az I Am Legend fémdoboz (Volt, aki 2500.-ért hirdette, és nem vitték el, akkor én miért koptassam a billentyűzetem?) - ennyire olcsón azért én inkább nem adom el...

Inkább mennek fel teszvesz-re, ha lesz időm (ami nagyon nincs) terméket fotózni...
0
2009. január 7., szerda 16:51
Rainbow,

biztosan sokan vásárolnak, csere-berélnek fórumból is. Szerintem ez ugyanolyan konkurenciát képviselhet, mint ha azt írnám le, hogy ez és ez a film ebben és ebben a boltban ennyibe és ennyibe kerül, emberek menjetek oda, vegyétek ott. Persze más, mert új és celofános, de attól függetlenül, ha akad egy tényleg karcmentes, jó állapotú korong használtan 500-ért (plusz séta/postaköltség), és az Xpress-en 990-ért (plusz séta/postaköltség), akkor ez úgy gondolom, hogy mindenképp veszteség (még, ha alternatív is) az Xpress számára.

Persze, ha nem itt, akkor az a fórum működik máshol, az viszont nem érdeke egy online kereskedelemmel foglalkozó gazdasági társaságnak. Bár kérdés, hogy akad-e olyan, aki regisztráció után (itteni vásárlás nélkül) élete első Xpress élményével, fórum hozzászólásban kíván megszabadulni n darab DVD-től.

Buék mindenkinek. Hetedikén is :)
0
2009. január 7., szerda 16:43
Számomra az XPRESS a gyűjteményemet és az estéimet szépíti :)

Sopront? Szerintem jut a fővárosba is abból a hipából :) - elvileg székhely és telephely(ek) közt kötelező a vállalkozási tevékenységre leginkább jellemző megosztási módszer (személyi jellegű, eszközérték vagy komplex) :)
Sopron, mint székhely általában a hivatalos levelezés, ügyek bonyolítása alapján kap, Budapest pedig a forgalom után :)

Van egy ilyen Htv. nevű szösszenet, melléklettel :)
0
2009. január 7., szerda 16:41
Én továbbra is azt mondom, hogy egy DVD - k kereskedelmével foglalkozó üzlet honlapján nem kell efféle topik. (nemcsak ez nem, efféle sem) Ott a vatera, a tesz-vesz, de nem akarom önmagam ismételni.
Amikor ez a topik született, volt értelme, mert sokkal drágábbak voltak a lemezek, megérte használtan vásárolni. De ezen a piacon - nemcsak itt - nem éri meg használt lemezeket venni, persze, más egy gyűjtemény felszámolása, de az is egyre ritkább és itt mostmár többnyire csak a ZS kategóriás filmektől igyekeznek szabadulni az emberek( hangsúlyozom, többnyire), vagy olyanoktól, amik amúgyis Xpress-en is rengetegszer kerülnek akcióba.

Az, hogy sokan nagyon gyakran tesznek be ide hirdetéseket, pontosan ezt igazolja. Nem megy a bolt, no. S ha ez még azzal is jár, amiket korábban írtam és amit itt ma is olvasni lehetett, akkor tényleg értelmetlen ez a topik.

Emlékeim szerint és Robi ígérete szerint eljön az idő majd, mikor egy felhasználó egy hírdetést csak hetetne egyszer írhat ide. Kérdés:érdemes-e emiatt - egy ilyen topik miatt - a programozással hosszasan bíbelődni??? Két dolgora leszek kiváncsi, ha mégis ez a megoldás marad:hányan tünnek el végleg a fórumról - gondolok itt azokra akik csak bizniszelni járnak ide - és hogy mekkora felzúdulást vált ez majd ki azok körében, akik nem képesek megérteni, hogy ezt nem itt kellene. Éppen ezért lenn jó egyszer, s mindenkorra elfelejteni ezt a topikot.
Nagyon szívesen hallgatok mellette szóló érveket, de nem hinném, hogy túl sok lenne.
0
2009. január 7., szerda 16:14
Eladó DVD ritkaság!!

Penge 1. eredeti, joglejárt, magyar feliratos

érd.: rbrtkis KUKAC yahoo PONT com
0
2009. január 7., szerda 15:48
A látható 10 topikból van úgy, hogy négy eladással foglalkozik. Ráadásul olyan zöldhátú zümmögöket is odaesz a fene, akik aztán a fórum egyéb területét is szennyezik. Mivel az eladó dvd-hez nncs külön tagsági, ezért az egykor megejtett regisztrációm ide is érvényes, s ha valami nem tetszik, hát írok róla, én így működöm. De túlzásba nem fogom vinni, van és lesz még ennél kellemesebb időtöltésem e dicső napon! :)
most posts by TM
0
2009. január 7., szerda 15:40
Nem is vagyok biztos.:) De szeretném, ha igazam lenne, és én valóban így is gondolom. (amúgy a vécés hasonlatoddal élve: akinek nincs ott dolga, az ne nyisson be, és akkor nem fogja zavarni a szag.)
0
2009. január 7., szerda 15:29
Eladó dvd-k:
-Amerikai Pite I-II.
-Bean-Az Igazi Katasztrófafilm
-Borat
-Hazárd megye lordjai
-A Hídember
-Johnny English-
-John Cleese-Egyéni csúcsok
-Osztály,vigyázz!
-A 13-as rendőrős(remake)
-Majmok Bolygója-Twinpack
-Mátrix (duplalemezes)
-Mátrix-Újratöltve (1 lemezes)
-Ocean s Eleven,Ocean s Twelve
-A Navaronei különítmény
-Das Boot- 1 lemezes, rendezői változat(régi kiadás)
-A Dicsőség Zászlaja( 2dvd)
-Vaskereszt
-Pókember trilógia-külön-külön, a 3.-dik rész feknis
-Cadillac Drive díszdoboz-dedikált, joglejárt kiadás!

RENDKÍVÜLI AKCIÓ: Múmia digipack(régi kiadás,joglejárt)+Indiana Jones trilógia együtt csak 10000 ft! Mindegyik kiadvány tökéletes állapotban,olvashatósági garanciával!

külön-külön:
-Múmia digipack (5 dvd)-3500 ft
-Indiana Jones Trilógia(régi)-9000 ft

MINDEGYIK KIADVÁNY EGYSÉGESEN: 1000 FT/DB(kivéve: Hídember-500 ft,Cadillac Drive-4000 ft)
4 dv vásárlása felett engedmény, vagy ajándék film!

egyéni árajánlat,alku nincs kizárva! Garanciát vállalok a filmekre!
e-mail:virgilhilts01@gmail.com
0
2009. január 7., szerda 15:21
Eladó DVD-k:

A Teljes Bourne Gyűjtemény (4DVD) joglejárt!
Múmia gyűjtemény (új filmek) (3 film - 5 DVD) joglejárt!
Szabadítsátok ki Willy-t! 1-3. díszdoboz (3 DVD) joglejárt!
Sherlock Holmes kalandjai díszdoboz (6 DVD) (Digipack)
X-Men 2 (2DVD-Magyar 5.1) Definitive Edition
Üvegtigris (2DVD, papirfekni) joglejárt!
Rocky 4.
Harry Potter És a Bölcsek Köve (2DVD-Digipack)
Harry Potter És a Titkok kamrája (2DVD-Digipack)
Harry Potter És az Azkabani fogoly (2DVD-Papirtok)

Akit érdekel bármelyik termék, az irjon mailt és az árakat megbeszéljük. :)

Email: sz.krissz@citromail.hu
0
2009. január 7., szerda 15:19
Cserélhető DVD-k!!       of99@citromail.hu           06202346220   tel..

Bontatlan :James Bond filmek (2 dvd szinkron ...papírfeknis !!
Csak kétszer élsz
Élni és halni hagyni
A kém aki szeretett engem
Halálvágta
A magányos ügynök
A világ nem elég
-----------------------------------------------------------------------------------
Halálos fegyver(1-4 diszdoboz,szinkronos)Mel Gibson
Krumplirózsa ------Frankie & Johnny  (feliratos)Al Pacino & Michelle Pfeiffer.....JOGLEJÁRT  GYÖNGYSZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gladiátor(3 dvd digipack,szinkronos)Russell Crowe
PENGE 1-2-3. (magyar vonatkozású)  csak egyben !!!!!!!!!
Apocalypto(2 dvd digipack)
Holló 1.(2 dvd digipack,szinkronos)Brandon Lee
Terminator 2.(LK feknis,szinkronos,2 dvd)Arnold Schwarzenegger
Bosszúvágy 1.(LK feknis,szinkronos)Charles Bronson
Johnny,a jóarcú(LK feknis,szinkronos)Mickey Rourke
Különös kegyetlenséggel (LK feknis.szinkronos )Nick Nolte
King Kong(LK feknis,szinkronos)Jessica Lange/1976-os/
A trombitás hattyú (rajzfilm) joglejárt !
Vak végzet(szinkronos)Rutger Hauer
Collateral-A halál záloga(2 dvd szinkronos)Tom Cruise /Paramount feknis/
Babel(2 dvd feknis,szinkronos)Brad Pitt
New York bandái (2 dvd digipack szinkronos
Pihenő a pokolban(szinkronos)
Tökéletes másolat(feliratos)Sigourney Weaver
A rózsák háborúja(szinkronos)Michael Douglas
Tágra zárt szemek(feliratos,papirtokos)Tom Cruise,Nicole Kidman (Kubrick gyűjtemény )
Született gyilkosok(feliratos,papirtokos)Woody Harrelson
Spider-Man 1. ( 3 lemezes digipack +filmkocka +boklet ) szinkronos
Men in Black 1-2 ( 3 lemezes digipack +boklet ) szinkronos ( deluxe edition )
A bárányok halgatnak(definitive edition)2 dvd Jodie Foster,Anthony Hopkins  
Predator 1(definitive edition)1dvd Arnold Schwarzenegger  
Speed 1(definitive edition)2 dvd fém doboz Keanu Reeves,Sandra Bullock  
Gladiátor (2dvd feliratos,DTS!)joglejárt Russell Crowe  
Őrjítő vágy/Nyom nélkül (duplalemezes, feliratos)Kurt Russel-Ray Liotta/Kiefer Sutherland-Sandra Bullock
Múmia 1.(szinkronos extra változat 2dvd )
Úszó erőd(feliratos,joglejárt)Steven Seagal  
Amig világ a világ(feliratos)Randy Quaid,Nastassja Kinski
Viasztestek (szinkron)Paris Hilton  
Szerelmeslevél(szinkronos)joglejárt  Kate Capshaw, Tom Selleck
London(szinkronos)Chris Evans,Jason Statham  
Dermesztő szenvedélyek(feliratos papirtokos)Richard Gere,Kim Basinger  
Mátrix 1(feliratos,papirtokos)Keanu Reeves  
A replikátor(szinkronos)Gary Daniels
Végképp eltörölni(feliratos)Arnold Schwarzenegger  
Majmok bolygója 1.(szinkronos extra változat)2dvdCharlton Heston  
A zenész + Desperado (twinpack,feliratos, joglejárt) Antonio Banderas  
Száll a kakukk fészkére (feliratos) Jack Nicholson
Ben Hur(feliratos,papirtokos)Charlton Heston  
Forró rágógumi(szinkron) 6db egyben !!!
                               Szoknyavadászok angyalbőrben
                               Állnak az árbócok
                               Szállj le rólam
                               Hancúr hotel
                               Veled akarok járni
                               Kebel csodák parádéja
Rocky 1. (felirat ) S.Stallone
Viharzóna (felirat )George Clooney
Szajré(feliratos)Robert De Niro,Edward Norton
Francia kapcsolat2(felirat)Gene Hackman  
Rocky 4. (szinkron ) S.Stallone  ---------                                                          of99@citromail.hu          tel..06202346220
Beverly Hills-i zsaru 2(felirat)Eddie Murphy  
Az ítélet eladó(szinkronos)Gene Hackman,Dustin Hoffman  1500
Gengszterek háborúja(szinkronos)Burt Reynolds,Ice-T   500
Az ügyefogyott(feliratos)Louis De Funes,Bourvil  500
Ginostra(szinkronos)Harvey Keitel.Andie McDowell  500
Az űzött vad(szinkronos)Clive Owen,Malcolm McDowell  500
Ördögien veszélyes(szinkronos)Dennis Hopper,Lance Henriksen  200
V.Mint vérbosszú(szinkronos)2dvd Natalie Portman,Hugo Weaving  1500
Ölj meg újra ! (szinkronos )Val Kilmer 1000
Sugarlandi hajtóvadászat (szinkronos )Goldie Hawn
Delta kommandó 2. (szinkron ) C.Norris
Paul McCartney-The Space Within US(papirfekni,belsőfüzet)  Bontatlan !!!!!!
Irigy Hónaljmirigy-Retro klub (dvd+cd )
Led Zeppelin – A dal ugyanaz marad (2 dvd)  
Fancy-video collection
Bíbor folyók (szinkron ) Jean Reno                
---------------------------------------------------------------------------------------
CSERE ÉRDEKEL(ÉRTÉKEGGYEZTETÉSSEL)EZEKRE A FILMEKRE!!!!
Más film listákat is küldhettek !!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arabesque    &    Sandra       (klipp és koncert dvd -ket  ..cd-ket !!!!)               of99@citromail.hu         06202346220   tel..
Der schrei der schwarzen wölfe(A fekete farkasok üvöltése)Ron Ely
Il corsaro nero(A fekete kalóz)Kabir Bedi
Keresztapa(digipack)feliratos....bőrutánzatú
Spaghetti western kollekció ( keoma..django..texas adios )
Cannibal Holocaust 2 dvd
Dallas 6. évad 1-2.
Rocky gyűjtemény  (1-6 digipack ...szinkron )
Kínai negyed
Tango és Cash (kerülj szinkronba)
Jurassic Park díszdoboz(universal digipack)
Mad Max 1-2 (vagy a díszdoboz 1-2-3. )
Vasmacska kölykei
Columbo 2-3. évad
Fantomas visszatér 2. rész
Misery- Tortúra
Jégkorszak 1(dombor papirfeknis 2 dvd )
Francia kapcsolat 1.
Beverly Hillsi zsaru 1-es  3-as .
Rambo 3.   (LK feknis)
Bambi 1.  (Disney)
Halálos fegyver 2.  (papirtokos új állapotú)feliratos
Titanic  (4 lemezes collectorbox)magyar szinkronos !!!
Ben hur  (4 lemezes digipack collector edition)
Beverly-Hills-i zsaru 1-2-3 digipack ..vagy fémdoboz !
Cleopátra 3dvd digipack
Terminátor 1-2-3 digipack
Star Wars 4-5-6 diszdoboz
Vissza a jövőbe1-2-3 digipack
Vakáció kollekció
Ragyogó napfény (LK feknis )
Bárányok halgatnak (szinkron )
Péntek 13. (1-8. díszdoboz )feliratos
A köd (LK feknis )Carpenter
Sherlock Holmes visszatér (5 dvd szinkron )
James Bond 20 film +táska
Texasi lácfűrészes (1974-es special edition digipack..R2 dombor papírtokos !
Nico (papírtokos új állapotú )
Halálra jelölve (szinkronos
Érdeklődni: of99@citromail.hu
Tel:20/2346220.
0
2009. január 7., szerda 15:08
Tetszik ez a fejedelmi többes, ezt akkor szokták használni, mikor nem biztosak abban, hogy van-e elég támogatottság a vélemény mögött. ;)
Erre azt tudom mondani, hogy mi, TM-ék hét és felen (hatökör, együgyü és félkegyelmű) más véleményen vagyunk, és mivel úgy látjuk, hogy székrekedés van, ezért azt javasoljuk, hogy a pumpát a gumis oldalával kell a problémás helyre tenni, hogy kirántsuk, amit ki kell, nem pedig ráülni a nyelére, mert akkor csak felmegy bennünk.
most posts by TM
0
2009. január 7., szerda 14:47
Semmi baj nincs ezzel a topikkal. Van 6-7 olyan ember, aki nem tudja kultúráltan és megfelelően használni, ennek a felét azok teszik ki, akik állandóan be akarják zúzni. Mi, többiek, aktív vagy passzív szemlélői, használói képesek vagyunk kezelni.
0
2009. január 7., szerda 14:38
Akit érdekelnek az előzmények, az a 33198-as hozzászólásig menjen vissza.
És egy személyes megjegyzés: nem a topicnak kell megszűnnie, és nem is a hozzászólások számát kéne itt korlátozni,hanem a hirdetésben szereplő dvd-k,cuccok, stb. számát. Mert azért az elég vicces, hogy valaki túl akar adni 20-30 filmen, és azt hirdeti többször, valaki pedig 1 oldalas listákat rak fel az eladó filmekről.(nem személyeskedés)
0