Keresés

Eladó DVD / BD

2009. január 7., szerda 14:29
Nem sajnos van igazam. Igazam van és pont.:) Ott a vatera, a tesz-vesz, boltolni ott is lehet. Ez a topik, ahogy az eladó cuccok topikja, a keres-kínál ás a dvd keresés topikja túlnőtt önmagán. Van más tér mindennek a lebonyolítására már. Soha nem lesz béke itt, soha nem szűnik meg az egymás pénztárcájában turkálás, a személyeskedés, az egymásra mutogatás, ha maradnak ezek a topikok.
0
2009. január 7., szerda 14:26
Sajnos tényleg igazad van... Vannak itt normális eladók, vannak Magyarországon nem is kapható filmek, melyeket innen be lehet szerezni, de a személyeskedés s beszólások halmaza ezt is lehetetlenné teszi lassan :S
0
2009. január 7., szerda 14:25
Egyébként értetlenül állok, mi rendkívüli történt ma itt, amiért mindenki ennyire harcias lett? :)
0
2009. január 7., szerda 14:23
Floodolok egyet: itt kellene abbahagyni és végleg törölni ezt a topikot.
0
2009. január 7., szerda 14:21
Kérlek szépen, az xpress adózik utána számtalan adónemet tekintve, a helyi iparűzési adóval Sopron városát szépíti.
Persze ha Te szerepelteted az így szerzett jövedelmedet az adóbevallásodban, akkor nem szóltam. :)

Ez a különbség, valamint az, hogy az xpress nem a Te boltodban, piactereden árusít.
0
2009. január 7., szerda 14:19
Ott a pont.
0
2009. január 7., szerda 14:18
Ahogy azt beszéltük is, azt gondolom, ez az a pont, ameddig és ne tovább. Ennek a topiknak itt és most kellene végleg megszünnie.
0
2009. január 7., szerda 14:15
jah értem :) ... remélem xpress-t is fújolod mert haszonnal ad el :D
én be is vallom hogy csak abból veszek dvd-t mert másból nem telne :(
0
2009. január 7., szerda 14:14
Azon gondolkodtam, hogy ha oldal- és boltgazda lennék, vajon meddig terjedne a birkatürelmem, meddig érezném indokoltnak azt, hogy a nálam egyik énükkel vásárlók a másik énükkel a forgalmamat rontják. Nos, figyelembe véve, hogy a különböző méretű uzsonnástáskával errejáró óvodások képtelenek hajbakapás nélkül viselkedni a placcomon, nálam már korábban is erősen affelé állt a mérleg nyelve, hogy ezt az egész topikot kidobjam, mint Matyi a taknyot.

Nem kell ez ide! Itt vegyenek az emberek, máshol meg adjanak el, ennyi. Ha nem lehet megoldani a kulturált, békés "vegyeskereskedést", akkor húzzon mindenki a francba, aki eladó, és nem Xpress Robinak hívják.
Slussz!
most posts by TM
0
2009. január 7., szerda 14:14
Hilts!
Küldtem mail-t, várm a válaszod!
0
2009. január 7., szerda 14:06
Rendszeresen olvashatók építő jellegű megjegyzések ezzel a témával kapcsolatban, csak egyiket sem veszed magadra.

Maradjunk annyiban, hogy nem tudsz senkit áltatni, mennyit tudtál vagy nem tudtál tavaly DVD-re költeni, mert ügyesen megteremted magadnak a különbözetet, de legalább ne sírj, hogy "jaj, ha ennyit költhetnék, de boldog lennék", mert költesz, erről van szó.

Engem nem zavar, csak ne nézz közben hülyének.
0
2009. január 7., szerda 14:02
up

szevasztok.

továbbra is eladó a dvd gyüjteményem

http://www.2shared.com/file/4542408/d931c422/dieharddvdlista.html

már sok elkelt, de még van bőven, csak tessék csak tessék. kérésre árat adok és specifikációkat ha nem világos.

üdv, DieHard
0
2009. január 7., szerda 13:59
most posts by TM
0
2009. január 7., szerda 13:53
nem erről volt szó... mért játszanám meg magam? ez nem tudom miből jött, sztem csak téged "bánt" a dolog vmi belső indíttatásból.... aki meg nagyágyú rendel magának v megszerzi kintről, nem tőlem :D
én sosem hencegtem mim van :)
0
2009. január 7., szerda 13:49
Nem hullatok érted könnyeket, Te itt DVD-kkel kereskedsz, külföldi kiadványokat árusítasz haszonnal. Nem rossz ötlet, nem rossz pénz, csak ne játsszuk meg magunkat. :)
0
2009. január 7., szerda 13:31
vigyázz hogy ki henceg, mert ha én annyit költöttem volna "sima" dvd-kre tavaly mint te(ahogy asszem írtad is másik topikba), én lennék a legboldogabb :D
meg meglenne a 300-ik digipakkom :DDDDD
0
2009. január 7., szerda 13:28
neked beszólt? v honnét jöttél hogy így szidod??? mesélsz is? csak kérdezem ,mert tök nem láttam a nickedet gyakran itten ;)
0
2009. január 7., szerda 13:18
"pénzével hencegni jár ide"

Ebben az a legviccesebb, hogy aki itt játsza az arcát a pénzével, mindegyikük milyen erőteljesen hivatkozik arra, hogy szegény körülmények között nőttek fel, és hogy milyen sokat és keményen kellett ezért dolgozniuk.. Hahaha :D

Mindemellett országunkban a legtöbb pénzes ember beleszületett a jóba és ennyi..

Komolyan, ezt miért nem halljuk senkitől hogy a család miatt van pénze?

Azért mert nagy kamu az egész... Mert azt tudják ők is hogy így már annyira nem tudnának villogni, azért.

0
2009. január 7., szerda 12:16
Nem ér annyit az ember hogy akár egy ilyen kismértékű vita is kialakuljon miatta. :)

Hagyjátod, hadd éljen a kükön világában, egyszer talán felébred, ennyi.
0
2009. január 7., szerda 12:14
Én nem tudtam, hogy melyik kiadásról van szó, a kép alapján azt hittem, ugyanaz. Ő pedig ahelyett, hogy ezt megosztotta volna velem, lekezelő, bunkó stílusban válaszolt, ennyi..... Ha megírja, hogy ez az első kiadás, akkor elnézést kérek, és rég nem beszélnénk már erről a témáról, ami annyit sem ér, mint hátsó felemen egy pattanás.....
0
2009. január 7., szerda 12:11
Üdv!

Van még pár eladó filmem:

Horrorra akadva: 500 Ft
Konvoj: 500 Ft
Oltári nő: 500 Ft
Zsákolj, ha tudsz (feliratos!): 1000 Ft
0
2009. január 7., szerda 12:02
Eladó DVD-k:
Vészhelyzet 1-2-3-4-5-6. évad + Filmzene 20000 Ft
Moulin Rouge ( 2DVD , feliratos) 4000 Ft
Fantasztikus labirintus 2000 Ft
Terminál ( 2DVD , joglejárt) 2500 Ft
Cocktail 1500Ft
Szomorú vasárnap ( 2DVD) 1500 Ft
Temetetlen múlt (szinkronizált változat) 1500 Ft

1000 Ft-os filmek:
Miről álmodik a lány 1000 Ft
Tudom , mit tettél tavaly nyáron Feliratos , joglejárt) 1000 Ft
Még mindig tudom , mit tettél tavaly nyáron (feliratos , joglejárt) 1000Ft
Hulk (2DVD , joglejárt) 1000 Ft
Az első lovag ( feliratos , joglejárt) 1000 Ft
Bridget Jones naplója ( első kiadás , feliratos , joglejárt) 1000 Ft
Dreamgirls 1000 Ft
A zűr bajjal jár 1000 Ft
Lovagregény - bővített változat 3000 Ft
Betty nővér 1000 Ft
Alul semmi ( szinkronizált) 1000 Ft
Argo ( 2 DVD , joglejárt ) 1000 Ft
Tesó ( 2 DVD) 1000 Ft
LA Confidental - Szigorúan bizalmas ( joglejárt , feliratos) 1000
Árvák hercege 1000 Ft
Vágyaim netovábbja 1000 Ft
Én , Pán Péter 1000 Ft
Haláli fegyver ( bontatlan ) 1000 Ft
A báránysültek hallgatnak 1000 Ft
Super Mario Brothers (bontatlan) 1000 Ft
Kísértetház 1000 Ft
Equlibrium 1000 Ft
Hófehér 1000 Ft
Macskafogó 1000 Ft
Csodálatos Júlia 1000 ft

További 500Ft /db filmek: Tuti balhé , A csaj nem jár egyedül , Pillangó- A szeretet postása , Woody Allen - Sztárral szemben , , A bestia , Chopper , Mulholland Falls , Ki a Télapó? , Sztracsatella , Kamuzsaru , Dirty Dancing , I Love Budapest , Erik, a viking , , Egy szoknya , egy nadrág , Alkonyattól pirkadatig , Trainspotting (bontatlan) , Wonder Boys ( bontatlan) , Good Will Hunting , Való világ 2 (joglejárt)

Filmzenék 1500Ft /db: MALICE , Felicity , Titanic , Satisfaction (Gördülő kavicsok) , Sleepless in Seattle , Romeo+Juliet , Notting Hill , Love Labours Lost (Lovátett lovagok) , Clueless (Spinédzserek)

VHS-k 400Ft/db: Bridget Jones naplója , Gladiátor , Szomorú vasárnap , Titanic , Forrest Gump , A csaj nem jár egyedül , Romeó+júlia , Moulin Rouge , Hip Hop Boyz -A kulisszák mögött , Elfújta a szél ( 2 VHS kazettán , más szinkronhangokkal , mint a DVD kiadáson: Scarlett:Balázs Ági , Rhett:Mihályi Győző)

Figurák : Jin és Sun a LOST-ból ( bontott , de a dobozok megvannak) 3000 Ft/db
0
2009. január 7., szerda 12:00
Te meg ne süllyedj le a ratyi Hallenbeck szintjére, mert az senkinek se jó :)
0
2009. január 7., szerda 11:55
Ami megy itt az egész fórumon az egy kész szánalom gyerekek...
0
2009. január 7., szerda 11:52
Eladó zenés DVD-k:

A-HA: Live At Vallhall-Homecoming CD+DVD 2500 Ft
LINKIN PARK: Road The Revolution-Live At Milton Keynes CD+DVD 3000 Ft
NICK CAVE: The Videos 2000 Ft
NICK CAVE: God Is In The House 2000 Ft
NICK CAVE: The Abbatoir Blues Tour (2 DVD) 3000 Ft
SEX PISTOLS: Live At The Longhorn 2000 Ft
ALICE COOPER: Live At Montreux 2000 Ft
DAVID BOWIE: A Reality Tour 2000 Ft
GORILLAZ: Phase Two-Slowboat To Hades 2000 Ft