Keresés

Eladó DVD / BD

2008. május 21., szerda 22:32
Így van:tökmag, sósmogyi már itt figyel, kóla a hűtőben...
0
2008. május 21., szerda 22:32
Kinek szurkolsz?
0
2008. május 21., szerda 22:29
Remélem most már a vita lezárva, mert BL döntő lesz nincs kedvem hadakozni...
0
2008. május 21., szerda 22:22
Nem volt egyszerű ez a pár szösszenet itt lentebb... :-D

De már bánom, hogy csak 5.500Ft/db áron adtam el 3 fémdobis Transformers-t a TeszVesz-en, mert arra gondoltam, hogy bőven elég, ha az enyém ingyen lesz! Hiába, sohasem merek nagyot akarni! ;-) Szégyellem is magam; szólok is a druszámnak, szaladjon már ki a pajtába egy kis morzsolni való kukoricáért és küldje el fénypostával:beszórom a sarokba azután rátérdepelek és fel sem kelek reggelig...
0
2008. május 21., szerda 22:18
:) Nem vagyok otthon a bankügyletekben :) Én csak lekötni tudom a pénzem, meg elkölteni, meg utalni :) Kösz ha megkérdeznéd pár haverodat, mert tényleg lenne 1-2 Universalos cucc, ami kéne :)
0
2008. május 21., szerda 22:14
Tudod mit? Ha már ilyen "Szent célra" használnád a dvd árát, akkor segítek én is neked!!!!!!
Megkérdezek egy pár havert nem kell-e nekik... Hitelügyintézést nem vállalsz?
:)
0
2008. május 21., szerda 22:10
A te első megnyilvánulásod váltotta ki ezt az egészet. Nem a topik telebaszása volt a cél, hanem a Transformers fémdobi eladása 80 rugóért, amiből sok más jó dolgot tudtam volna venni. Pl. House MD 1-2, stb. Talán akad egy burzsuj újgazdag, aki lemaradt erről a kiadásról és hajlandó érte fizetni 80 rugót. Persze csodák nincsenek, de mi van ha bejön a dolog? Sőt, azt mondom, talán 20 év múlva még meg is venné egy antik DVD gyűjtő :)
Ha csinálnék magamnak külön topikot, az úgyis törölve lenne, szóval tök felesleges :D
0
2008. május 21., szerda 22:01
Látom nehéz összerakni a képet. Mivel nem te kérdezted, hogy én vagyok-e vajon picard ezért a hozzászólásom ezen része nem neked szólt. Csak a másik fele. Elnézést, ha egy hozzászóláson belül két embert is megszólítottam. Viszont ha ennyire nem érted meg amit mondani akartam, akkor valami azt súgja, hogy az összetett mondataidat nem te írod, hanem valaki más.....
Amúgy meg én nem utállak csak nem értem mire jó teleb*szni baromságokkat a fórumokat. Csinálj egyet külön magadnak, ha úgy érzed itt kell mindenképp megnyilvánulnod.
0
2008. május 21., szerda 21:48
Sajnos attól tartok a transzformerszed nem fér bele a fémdobozba :)
0
2008. május 21., szerda 21:46
Felteszem de csak a kérdések rovatba!
0
2008. május 21., szerda 21:46
:D:D:D:D
0
2008. május 21., szerda 21:40
Naaaa... Eladó még az a fémdoboz? Nekem csak a doboz kellene, a tartalma nem. Van egy szuperintelligens transzformerszem, mindig elszökik a kis zsivány és a környék macskáit kínozza a plazmafegyverével, talán ha abban limitált fémdobozban tartom a nyár végéig lenyugszik...
0
2008. május 21., szerda 21:30
Szerintem nyugodtan tedd fel a kérdésedet, mert itt csak egyedül engem utálnak kollektíven :))) Neked nem kell félned attól, hogy beléd kötnek valami faszság miatt :)
0
2008. május 21., szerda 21:26
Hát az nem gyenge , hogy ez az egész abból indult ki, hogy asszem Amstrongot megkértdeztem, hogy mennyiért vette a Transformers fémdobozos dvd-t!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Pedig a Superman Visszatérrel kapcsolatban fel akartam tenni egy kérdést. mert valami nem világos  benne. de inkább megmaradok az örök tudatlanságban nehogy még a végén vér csöpögjön a képernyőmön keresztül az asztalomra. :/:/:/:/:/
0
2008. május 21., szerda 21:22
Hö-hö, Lord Picard én vagyok, független, védjegyzett, egyéni sajátságokkal rendelkező egyén :))
0
2008. május 21., szerda 21:13
"Ez mekkora poén volt Joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Nem is nekem írtad :DDDDD Azért mindennek van határa :DDDD
0
2008. május 21., szerda 21:12
nem is neked írtam. nehogymá  azt hidd hogy mindenki neked beszél tökikém. azért mindennek van határa...
0
2008. május 21., szerda 21:08
Bocs, azt nem én írtam, hogy te vagy a Picard :)
0
2008. május 21., szerda 21:06
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. május 21., szerda 21:06
Elég sokat beszélek csúnyán, ha nem tűnt volna fel :) Pont ez nem tetszik oly sokaknak :) Akkor most az a baj, ha nem beszélek csúnyán?:D Döntsétek el, légyszi, mert akkor úgy cselekszem, hogy a többségnek jó legyen :)
0
2008. május 21., szerda 21:05
:D:D:D:D
0
2008. május 21., szerda 21:04
nem Picard vagyok! Purple rain. Rólam kapta a Prince szám meg a film a címét...
Ez mekkora poén volt Joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halljak meg kurva jó fej gyerek vagyok...
0
2008. május 21., szerda 21:03
hagyjad már magad öcsém, hülyének nézel???? nem olyan a szavad járása mint aki pékhez küld másokat...
de lehet hogy 11 éves vagy és még nem mersz csúnyán beszélni? az mindent megmagyarázna.....
0
2008. május 21., szerda 21:03
Ja, igen, kevertem a neveket.
most posts by TM
0
2008. május 21., szerda 21:00
Egy p betűt írtam, akár a pékhez is küldhettelek volna, hogy süss kenyeret :) Az, hogy a picsa szóra asszociáltatok mindketten... hát nem engem jellemez :)
0