Na, részemről utoljára: KORN kérésére
(a hozzászólás nem tükrözi az azt közzétevő-nevezetesen én- álláspontját, sem stílusát.. ) :-))
"Fater!
Ezt másold be kérlek!
Kedves fórumtársak!
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy mi történt a TeszVesz-en. Nem szeretném túlragozni a dolgot, csak a kételkedők kedvéért néhány mondat. Ezt az egész dolgot egyedül én szívtam meg, hozzáteszem teljesen ártatlanul. Nem nektek kell kifizetni a jutalékot a nem létező kiadványokra, hanem nekem. NEM a ti faszotokkal verték el a csalánt, hanem az enyémmel. Nem ti égtetek szénné, hanem én. Nem ti kerültetek élcelődések és gyanúsítgatások tárgyává, hanem én. Zászlós Andrist tegnap kurvára összevertem, de mivel egy ruppótlan köcsög, elég sok időbe telik, mire visszakapok néhány Forintot. Nagyon kérek mindenkit, hogy ne bocsátkozattok találgatásokba, ez legyen az én problémám. Azért volt egyébként kettő regem az oldalon, mert egyszer késtem a befizetéssel, és az istennek sem akarták újraaktiválni, így intéztem egy másikat.
Kedves S83! A kósza gondolataidat meg a spekulációdat tartsd meg magadnak, mert lehet, hogy Te ilyen vagy, de én nem. Mivel az IP cím, és a lakcímem alapján azonnal rá lehet jönni, hogy ki az eladó, ezért kérlek cimbora, NE NÉZZ ENNYIRE SÖTÉTNEK. Ennél sokkal nagyobb simlikben is vettem már részt, de ez a legpitiánerebb oláhstikli, amiről valaha hallottam. Hidd el van miből élnem, és pontosan ezért nem árulok már DVD-ket. Remélem megérted felháborodásom, ugyanis én is megértem a ti felháborodásotokat.
Ennyi.
Csá: Oli(KORN)"