Keresés

Eladó DVD / BD

2008. március 19., szerda 21:53
Eddig még nem találkoztam a két ismertebb magyar aukciós oldalon ilyennel, hogy visszaéltek más regjével - némi mázli faktor nem került el engem ezek szerint.
Kornt ismerve, jópár üzletelés után én őt nem is gyanúsítanám semmivel.
Viszont szánalmas, hogy vki ezzel szórakozik és visszaél...
0
2008. március 19., szerda 21:52
Eddig még nem találkoztam a két ismertebb magyar aukciós oldalon ilyennel, hogy visszaéltek más regjével - némi mázli faktor nem került el engem ezek szerint.
Kornt ismerve, jópár üzletelés után én őt nem is gyanúsítanám semmivel.
Viszont szánalmas, hogy vki ezzel szórakozik...
0
2008. március 19., szerda 21:52

Az Elit Alakulat-ról tudnál képet küldeni?
Előre is köszi...
0
2008. március 19., szerda 21:51
eladók: az árak csak húsvétig érvényesek itt is!!!
Monthy Python & Holy Grail Extraordenáré Változat 2dvd digipack,semmi magyar,dts  4000.-Jarhead/BlackHawkDown/Tears of the Sun 3dvd digipack /a nap könnyein 5.1hun/  4000.-Willow/LadyHawke/Legend  3dvd Limitált digipack, /Ladyhawke-on magyar felirat/ 4000.- Goodfellas/True Romance/Heat  3dvd digipack, semmi magyar  3000.-Gladiator 3dvd digipack, semmi magyar  3000.-Night at the Museum  2dvd limitált hologramos papírfeknivel, semmi magyar 3000.-Pearl Harbor Vista Series 4dvd Director s Cut (bőrutánzatú mappában) R1, limitált kiadás/külső tok enyhén kopott/ 6000.-Ponyvaregény digipack 2dvd "ablakos" R1-es kiadás /külső tok enyhén kopott/ 3000.-Schindler Listája 2dvd digipack  3000.-Ronin digipack 2dvd /külső tok enyhén kopott/  3000.-
(a lemezek és a belsők makulátlanok mindegyik kiadványnál!)
érd.: mascaa78@gmail.com
0
2008. március 19., szerda 21:47
Eladó:

A forma 1 kulisszatitkai - Hol van a technikai határ? - 500 Ft
Szamba + Megfestett rémálom - 400 Ft
Túszdráma + Kutyaszorítóban - 1000 Ft
Halloween - 500 Ft
0
2008. március 19., szerda 21:47
eladók: csak most húsvét előtt!!!!!
Alien Definitive Edition 2dvd/angol,dtsAliens Definitive Edition 2dvd/angolX-men Definitive Edition 2dvd/dts,angolX-men2 Definitive Edition 2dvd/dts,angolRonin 2dvd/dts,angolConan 2dvd/dts,angolPlatoon 2dvd/szinkron,dtsSpeed 2dvd/dts, magyar feliratWindtalkers 2dvd/dts,angolMr & Mrs Smith 2dvd Director s Cut/angolBraveheart 2dvd/magyar feliratHighlander Limited Immortal Edition 2dvd/2.0,5.1,angolkettő együtt 8000.-három együtt 12000.-feknisek:
Rocky 2dvd/csak angolFight Club 2dvd/csak angol Kingdom of heaven 4dvd box/csak angolkettő együtt 6000.-három együtt 8500.-
Szárnyas fejvadász Ultimate Edition fémdoboz 5dvd, digipack,hologram,levél,fotók/angol 8500.- fix!Majmok bolygója díszdoboz /felirat 8500.-Elit alakulat karton díszdoboz/felirat 8500.- Alien Quadrilogy díszdoboz! angol 8000.-Matrix Ultimate 10dvd díszdoboz/angol 8000.-Indiana Jones 4dvd dombornyomott slimbox szinkronos 8500.- fix!a boxokból 1500.- kedvezmény
több cucc vásárlásánál egyéb kedvezményt lehet kialkudni!!!amig a "készlet" tart......
érd.: mascaa78@gmail.com
0
2008. március 19., szerda 21:43
Egy szóval nem mondtam, hogy olyanokat nem nézek :)
0
2008. március 19., szerda 21:37
Ezért kell kommersz-filmeket nézni... :DDD
0
2008. március 19., szerda 21:36
Ez is egy szempont, elég nyomós, azonban még mindig jobban szeretek itt keresgetni, mint ezeken az oldalakon :)
0
2008. március 19., szerda 21:35
:)))
Joglejárt cuccokat szereztem már onnan én is, bár regelve nem vagyok. Apu regisztrációjával szoktam néha nézelődni, rákeresgetni filmekre nem túl nagy eredménnyel... Eddig egy filmet sikerült onnan szereznem, aminek valóban nagyon örültem! Az a gond, hogy nagyon rétegfilmekre vadászom és semmi remény, hogy ráakadjak egyre is, azonban a remény hal meg utoljára. :)
0
2008. március 19., szerda 21:19
Hát igen, holnap én is egy ilyen joglejárt csoda tulajdonosa leszek, Rainbow-nak köszönhetően. :)))
0
2008. március 19., szerda 21:16
Na, van itt rajtam kívül még Simple Minds-rajongó? :)))
0
2008. március 19., szerda 21:15
Nagyon sok minden csak ilyen oldalakon vehető meg(ebay,vatera,amazon). Vakon tényleg nem tudsz megbízni. De máshonnan meg nem tudod megvenni.
0
2008. március 19., szerda 21:10
Szerintem a csávó mindenét meghackelte KORN-nak...
0
2008. március 19., szerda 20:38
Ja, az xpresst az aukciós oldalakhoz hasonlítani elég perverz dolog lenne. :)

Jómagam is inkább forgalomban már nem lévő kiadványokat szerzek be, vagy olyan cd-ket, amiket régóta szerettem volna már beszerezni - pl. Apollo Four Forty - Electro Glide In Blue vagy a Simple Minds - Good News From The Next World. a Lost Highway vagy a From Dusk Till Dawn filmzenéről már nem is beszélve. :)
0
2008. március 19., szerda 20:31
Persze, működik! Mostanában én is vettem egy-két filmet a Vateráról amiket már nem lehet beszerezni máshonnan, de rendszeresen biztos nem fogok ott vásárolni. Egyszerűen valamiért jobban szeretem pl. Xpresst, vagy bármilyen offline boltot :)
0
2008. március 19., szerda 20:25
Itt az utóbbiról volt szó, ráadásul az illető minden hozzáférést ismert és vissza is élt vele.

Ettől függetlenül a rendszer működik, nyugodtan élhetsz vele.
0
2008. március 19., szerda 20:14
Azt hiszem Korn most sem hazudtolta meg a sajátságos stílusát. Sajnos az ilyen bárkivel előfordulhat ezért nincsen sok bizodalmam a Tesz-Vesz és hasonló cserebere oldalakkal. Egyszerűen vakon nehéz megbízni egy ismeretlenben főleg, amikor pénzről van szó. :S
Az más, hogy ha valakit szándékosan lejáratnak... ez primitív és bunkó dolog.
0
2008. március 19., szerda 19:40
Én azt nem értem, hogy az "Agentgold"-regisztráció miért licitált a "randallflagg"-termékekre, ha bevallottan mindkettő Korn. Vagy mindkettőt feltörte az illető?

És ha mindkettő Korn, mit keres "randallflagg" értékeléseinél három pozitív értékelés "Agentgold"-tól?
0
2008. március 19., szerda 19:00
"oláhstikli" :) a nap beszólása :)
0
2008. március 19., szerda 18:55
"Egyszerű" a megoldás. Tartsd meg a DVD-ket is és kezdj el gyűjteni HD-re. Ne vegyél több DVD-t, de tartsd meg azokat, amiket eddig megszereztél, megszerettél. Ha van elég türelmed, akkor szép lassan gyűjtögess a HD-re, s mire oda jutsz, hogy megveszel hozzá mindent, addigra az ára is lejjebb megy a lejátszóknak, megjelenítőknek :) Például van egy tévé, amit kinéztem magamnak, egy éve még 230-240 ezer körül volt, most már 160-ért "utánad dobják" :) Nem titkolom, egyszer én is szeretnék majd Blu-Rayeket venni, de még gyűjtenem kell hozzá... de a DVD-k is maradnak :) Én sem adom el a Gladiátor digimet, se a Bosszú trilógiát, se a Kiss Kiss Bang Bang-et, se a többi szép és tartalmas kiadványt :) Egyébként tényleg szép gyűjteményed van, van jópár közös filmünk :D
0
2008. március 19., szerda 18:34
Na, részemről utoljára: KORN kérésére

(a hozzászólás nem tükrözi az azt közzétevő-nevezetesen én- álláspontját, sem stílusát.. )  :-))

"Fater!

Ezt másold be kérlek!

Kedves fórumtársak!

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy mi történt a TeszVesz-en. Nem szeretném túlragozni a dolgot, csak a kételkedők kedvéért néhány mondat. Ezt az egész dolgot egyedül én szívtam meg, hozzáteszem teljesen ártatlanul. Nem nektek kell kifizetni a jutalékot a nem létező kiadványokra, hanem nekem. NEM a ti faszotokkal verték el a csalánt, hanem az enyémmel. Nem ti égtetek szénné, hanem én. Nem ti kerültetek élcelődések és gyanúsítgatások tárgyává, hanem én. Zászlós Andrist tegnap kurvára összevertem, de mivel egy ruppótlan köcsög, elég sok időbe telik, mire visszakapok néhány Forintot. Nagyon kérek mindenkit, hogy ne bocsátkozattok találgatásokba, ez legyen az én problémám. Azért volt egyébként kettő regem az oldalon, mert egyszer késtem a befizetéssel, és az istennek sem akarták újraaktiválni, így intéztem egy másikat.

Kedves S83! A kósza gondolataidat meg a spekulációdat tartsd meg magadnak, mert lehet, hogy Te ilyen vagy, de én nem. Mivel az IP cím, és a lakcímem alapján azonnal rá lehet jönni, hogy ki az eladó, ezért kérlek cimbora, NE NÉZZ ENNYIRE SÖTÉTNEK. Ennél sokkal nagyobb simlikben is vettem már részt, de ez a legpitiánerebb oláhstikli, amiről valaha hallottam. Hidd el van miből élnem, és pontosan ezért nem árulok már DVD-ket. Remélem megérted felháborodásom, ugyanis én is megértem a ti felháborodásotokat.

Ennyi.

Csá: Oli(KORN)"

0
2008. március 19., szerda 18:28
Pokoli ez a fiú.:)))
0
2008. március 19., szerda 18:09
Eladó DvD-k, mind egyszer nézett kifogástalan állapotban:
Park Chan-Wook: Bosszú trilógia (sorszámozott, 241-es) 7800FtBetörő az albérlőm(1955) 500 FtA nap birodalma (2lemez) 1200FtDas Boot (2lemezes, rendezői) 1500FtJumanji(joglejárt) 1200FtAkira 400FtSzületett július 4-én 1500FtEvent Horizon 1500ftAlpha Dog 400FtNatural city (digi) 1500FtBelső tenger (digi) 2500FtAnyátlanok (digi slipcase-es) 1800FtM.A.S.H. (szinkronizált) 2000FtÖtödik elem 400FtBűvőlet (joglejárt) 2000FtTavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz 1200FtVersus 3200FtAcéllövedék 1600FtSzóljatok a köpcösnek - Csak lazán twinpack 1800FtVan, aki forrón szereti (2lemez) 1800FtBronxi mese 500FtAladdin (2lemezes, joglejárt) 3000FtOroszlánkirály (2lemezes, kihajtható papírtokos, joglejárt) 4000FtAljas utcák 1600FtSwimming Pool 800Ft
Ezenkívül eladó néhány figura, ugyan nem dvd, de filmes vonatkozású.
Death Row Marv (Sin city) bontatlan 3000Fthttp://www.daviesgeneralstore.com/death_row_marv.htmlAz alábbi oldalon is látható Sentinel és Neo együtt, a talapzatuk egyforma, így a két figura egymásmellé állítható. (bontott, nagyon ritka) Együtt: 18000Ft (Ezt csak személyesen, az áru természete miattnem postáznám)http://www.holdfenyteam.hu/matrix1/
Postai úton előre utalással vagy Budapesten személyesen.Érdeklődni a tolzsolt@gmail.com-on.
0
2008. március 19., szerda 18:06
Megmondom öszintén gondolkodás nélkül eladtam volna, ha oda kerül a sor. De amikor creeper beírta, hogy "Kár értük, mert igazi jó filmeket tartalmazó gyűjtemény", akkor megmozdult valami...
Akkor már én is kezdtem sajnálni szegény DVD-ket :) Mert hát pontosan ilyen összeállításból mégiscsak ez az egy van (valószínüleg), ami az én ízlésemet tükrözi. És valóban nehéz szívvel válnék meg tőlük.
De olyan jó lenne egy FullHD TV :)
Erre még jön a te hozzászólásod is: "A helyedben nem adnám el...."
Ajjajj...nehéz ügy
0