Keresés

Eladó DVD / BD

2008. március 16., vasárnap 19:50
ha nem is felhasználói egyezésről van szó (amúgy meg a 100ftos említett aukcióból aztán kemény lehetett 6ft jutalékot befizetni :P) , de nagyon sántít egy ilyen lista "érintetlenül" "sértetlenül" "csak úgy", meg ha vkinél ilyenek vannak van ott sok más film is ha pénz kell azokat is árulná, ha meg nem kell pénz minek adja el.. no de én ilyen összegeket amúgy se adtam volna legtöbbért nem vagyok érintett a licitekben :P
0
2008. március 16., vasárnap 19:40
Pearl Harbor Vista Series 4dvd Director s Cut (bőrutánzatú mappában) R1, limitált kiadás /külső tok enyhén kopott/
Ponyvaregény digipack 2dvd "ablakos" R1-es kiadás /külső tok enyhén kopott/Schindler Listája 2dvd digipack bontott (nem az ajándékdoboz!)Ronin digipack 2dvd /külső tok enyhén kopott/
(a lemezek és a belsők makulátlanok mindegyik kiadványnál!)kivételesen ajánlatokat várok:  mascaa78@gmail.com
0
2008. március 16., vasárnap 19:02
Egyébként óriási tévedés, amit írsz: senki nem emelte semminek az árát másodpercek alatt ennyire, ugyanis a levédett ajánlatok miatt totálisan torz az utólagos jelentés - a rendszer mindig csak az utolsó licitet és az utolsó licitösszeget jeleníti meg - napokig volt a kiadvány ára 7000-8000.- Ft közelében.
0
2008. március 16., vasárnap 18:58
Ha figyelembe vesszük, hogy Korn teszveszes felhasználói neve Agentgold, és ha megnézzük, ő nyerte az egyik aukciót... nem sok értelme lenne, hogy saját magától vesz egy filmet, amiért még jutalékot is fizet. :)
0
2008. március 16., vasárnap 17:56

eladó filmek:

- xXx (digipack, francia kiadás, angol 5.1, angol felirat) 4000 Ft
- Drágán add az életed! (2 DVD, digipack, francia kiadás, angol 5.1, angol felirat, a külső papírtok elég rossz állapotban van!) 1500 Ft

konyaf@invitel.hu vagy 06 70 341 8136
0
2008. március 16., vasárnap 16:53
Eladó Matrix Reloaded 2dvd-s extra változat - 2000 Ft és Blöff szinkronizált változat 1000 Ft . Mindkettö kifogástalan állapotban.
0
2008. március 16., vasárnap 16:38
Eladó:
-Pókember díszdoboz 6 dvd (A fóli csak ki lett vágva. Megvannak hozzá a jelenet válsztó lapok is amik ehez a kiadványhoz nem jártak! 1.,2., lejátszóban sem volt! ) 7000ft
-Alkonyattól pirk 2. 1000ft,-Alkonyattól pirk 3. 1000ft,-Halhatatlanok (Immortal) 400ft,-Eredete ismeretlen (joglejárt) 2000ft,-Renaissance (hologrammos borító) 1500ft,-Drakula II. 500ft,-Drakula III. 400ft,Posta előre utalás esetén, az árban nincs benne a PK, szeméylesen BP-en. csanapeti@gmail.com (csere is érdekel, listáért mail)
0
2008. március 16., vasárnap 16:08
Vészhelyzet 3-4-5 évad 3000Ft/évad makulátlan állapotban.
Harmadik Műszak I.Évad 3000FtA Texasi Láncfűrészes Mészárlás Feknis 3lemez/magyar+2amerikai/ 1500FtBatman Pattintós Warneres 1000FtElemi Ösztön Lk Bosszúvágy LkA Sötétség Fejedelme LkMen in Black I-II. Digipack 2000FtMúmia I-II-Skorpió Király Digipack 7000FtKill Bill Digipack 5000FtHaláli Fegyver 500FtNemzet Biztonság BT. 700FtGodzilla 1000FtKedvencek Temetője 2000FtAlvajárók 2000FtÁlomcsapda 1500FtLetaszítva 1000FtTucatjával Olcsóbb 1. 1200Ft
0
2008. március 16., vasárnap 15:58

ELADÓ DVD-K:
4000Ft : Vészhelyzet 7. évad
1000ft/db: Miről álmodik a lány , Super Mario Brothers , Fantasztikus labirintus , Kutyák és macskák , Tigris a hóban , A három testőr , Haláli fegyver , A báránysültek hallgatnak , Tuti balhé , Hulk (2dvd) , Egy szoknya , egy nadrág , Intimitás , A kéz , amely a bölcsőt ringatja
800 ft-os feliratos filmek: Bridget Jones naplója  , Az első lovag , Szenvedélyek viharában , Szép kis nap , Szigorúan bizalmas , Tudom, mit tettél tavaly nyáron , Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron
500 ft-os filmek: Eredendő bűn , A pillangó-A szeretet postása , Mulholland - Gyilkos negyed , Chopper , A bestia , Equlibrium , WoodyAllen:Sztárral szemben ,  Erik , a viking , A tehetséges Mr. Ripley , Kamuzsaru , Ki a Télapó? , I Love Budapest , Sztracsatella , Macskafogó , Dirty Dancing
500 Ft-os  filmzenei és egyéb CD-k: Titanic , Sleepless in Seattle , Satisfaction(Gördülő kavicsok) , Malice(Bűvölet) , I still know what you did last summer , Clueless(Spinédzserek) , Music from ER , Songs from Felicity , Greatest Movie Hits , Patika , Xénia láz ,   Anita:Csak a vágy , Anita:Vallomások , Friderika , Keresztes Ildikó:Nem tudod elvenni a kedvem  , Best of Bon Bon , Pain: A szex vajon mi , Szandi:Aranyos , Szandi: Azok a szép napok , Orsi: Egy csepp méz , Orsi:7 másodperc , Orsi: Ha lemegy a nap, Mariah Carey :#1 , Cher: The Greatest Hits , Jon Bon Jovi: Destination Anywhere , Third Eye Blind , Hip Hop Boyz:Best Of ,  Jennifer Lopez: On the 6 , Enya:Paint the sky with stars stb....
0
2008. március 16., vasárnap 15:03
Eladó!

Penge 2. - 900 Ft.

orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. március 16., vasárnap 14:45
1. Ez így van, hiszen már jóideje nem kapni... esetleg - itt az esetlegen van a nagy hangsúly - vehetett belőle anno kettőt, vagy egyet vett a másikat meg ajándékba kapta, így akár bontatlan is maradhatott volna... AKÁR... Nézzük a 2. pontot:az nem 3 eladás, hanem 3 vásárlás, mégpedig Oli-tól és mit ad az ég, a Kék bolygót is előtte - mielőtt meghírdette - vette használtan; ha majd megnézitek az összeget - a nickre kattintva az értékeléseknél egy ideig elérhetőek a lezárult aukciók - az összeg nem lényeg, mert nyilván nem akart Oli a TeszVesznek "sok" jutalékot fizetni. És nála már egy bontatlan került elő... hmmm... nála sem jó a banki átutalás, akárcsak Olinál:szerintem egy és ugyanaz a személy, csak más nick-kel - bár Oli ezt cáfolta; de az IP címek árulkodóak lehetnek, már aki veszi a fáradtságot és lecsekkolja őket. Nekem az is furi volt, hogy egy totál újonc, semmilyen TeszVeszes múlt nélkül beregisztrált, majd egyből felnyomta - 17 mp-cel a belépése után! - a Végső állomás árát 15e Ft-ra. Egy másik filmnél is egy ilyen illető emelte a licitet... Creeper játszadozásairól már nem is beszélek, aki csak kíváncsi volt, hogy ki mennyit rakott a filmekre... ezzel jól felnyomta - még ha akaratlanul is? - az árukat. Azután mint azt megnézheti bárki, Oli vett meg jónéhány filmet, úgyhogy megvan az esély, hogy nincsenek is... mint ahogy a hologramos MVKE-s matricákat sem láttam a borítókon... valami tényleg nem kóser, kíváncsian várom az értékeléseket én is! Bár ha kamu adás-vételek voltak - még ha csak 1-2 is - , akkor mire voltak ezek jók? Na mind1, már nem is érdekel! ;-)
0
2008. március 16., vasárnap 13:26
Mikor a Mátrix gyűjtemény kiadványomat kb. 1 hónappal a megvétel után bontottam csak ki és vettem észre az egyik extra lemez hiányát, nos, azóta szinte mindent rögtön kibontok és ellenőrzök. Múltkor offline boltban vásárolt, ajándéknak szánt DVD-t is kicsomagoltattam a pénztárossal, nehogy aztán később az ünnepelt essen pofára mikor kibontja otthon.
0
2008. március 16., vasárnap 13:21
Eladó vagy elcserélendő DVD-k:

A misszió - 400Ft
Ali - 2500Ft
Blöff (szinkronos) - 1500Ft
És megint dühbe jövünk - 400Ft
Születés - 400Ft

Együtt 5000Ft!

Amikre cserélek:

Egyes kiadványoknál értékegyeztetéssel!

Armageddon (2DVD)
Ál/Arc
Bud Spencer & Terence Hill filmek
Doktor Zsivágó (2DVD, szinkronizált változat)
Donnie Darko
Fehérlófia
Fekete Tulipán
Kegyetlen játékok (szinkronizált változat)
Megint tanú
Óz, a csodák csodája (3DVD)
Pár lépés a mennyország (szinkronizált változat)
Rocky (szinkronizált változat)
Superman - Christoper Reeve gyűjtemény (8DVD)
Szelíd motorosok (szinkronizált változat)
Szenvedélyek viharában (szinkronizált változat)
Tökéletes gyilkosság (szinkronizált változat)
Veszedelmes viszonyok (szinkronizált változat)
Vivát Benyovszky! 1-4.
0
2008. március 16., vasárnap 12:31
Holtsáv (The Dead Zone) 1. évad (magyar felirat, digipack) 6000 Ft

partur@freemail.hu
0
2008. március 16., vasárnap 12:19
még ha karcosak a lemezek is képesek emberek feltenni kezüket - kiindulva abból h nem új divat h kiadóktól is gyárilag tucatszám jönnek ki defektes karcos lemezek - ha úgy hirdették az újracsomagoltat h bontatlan h hát sorry de gyárilag ilyen ő biza nem nyúlt hozzá :) szal érdemes az ilyen "ritkaság de bontatlan és nagy értékű" dolgokat személyes átvétel során átvenni már
0
2008. március 16., vasárnap 12:15
na jó de gondolom vmi fapados nem 10ezer forintos tétel amiben nagy volna a kockázat h ha sérült nagy volna az anyagi bukta :) meg ha vki évekkel ezelőtt megvesz egy filmet és ráadásul ilyen "nagyságokat" és azóta 1x se akarta megnézni hát (nem h legalább lellenőrízni h sérültek-e) .... :) ugyanis óriási buktató h azt mondja most h bontatlan, te kibontod aztán defektes, neadj ég hiányzik lemez.. ő meg felteszi kacsóit, hát sorry cserélni nem tudom a termék bontatlan évek óta, kiadónál sincs már.. ha nem láttam volna már ilyet én is képtelenségnek tartanám amit most leírtam, de nem is 1 ilyenről olvastam má, tudok..
0
2008. március 16., vasárnap 12:08
hát..mentségére legyen szólva akárkinek...nekem is van otthon olyan filmem,ami fóliás még:)..megvettem,de mivel már láttam,csak fel akartam tenni a polcra,így csak felraktam a polcra,nem bontogattam:))
0
2008. március 16., vasárnap 11:39
én szinte kivétel nélkül mindet kétségbe vontam :) - már 2 hete mikor kikerültek -1. ha sajátokat ad el - már pedig honnan máshonnan.. (...) - akkor a 3 évvel ezelőtti Veszett a viág is hogy hogy bontatlan? vagy eddig tárolta? eddig is kitehette volna magas áron ha direkt vett plusszba..2. Oroszlánkirály doboz is bontatlan, meg a Rocky is.. stb.. majd érdemes lesz visszaolvasni a reakciókata vásárlásokról amondó vagyok.. eddig 3db eladása volt az illetőnek, ami minimális garancia h ezek a termékek valóban léteznek és úgy ahogy ő írta.. olyan szinten képtelenség h pont a top10-20 leges leg keresettebb és ezzel együtt legdrágábbért árulható DVD-k majd pont ráadásul javarészt "bontatlanul" (= evidens h újrafóljázottan) egy ember kezében legyenek és még eladásra is kínálja.. vmi nem teljesen kóser a történetben szerintem
0
2008. március 16., vasárnap 9:55
Eladó!
Egy rém rendes család   TELJES SOROZAT!   CSAK EGYBEN!!!!!   50.000 FT
Dallas 1-5.évadok  CSAK EGYBEN!!!!!   25.000 FTeladodvdk74@freemail.hu
0
2008. március 16., vasárnap 9:26
Természetesen a New York bandáira gondoltam :)

Még egy film: Macskarisztokraták (régi kiadás) 1500.-
0
2008. március 16., vasárnap 9:21
Kiszórok néhány filmet a gyűjteményemből, amikre már nincsen szükségem:

21 gramm 1000.-
A csomtember (feliratos) 1500.-
A misszió 1000.-
Aki bújt, aki nem 1000.-
Álomcsapda 1000.-
Amerikai pite 1000.-
Ben Hur (papírtokos Warner, feliratos) 1500.-
Charlie - Minden kutya a Mennybe megy 1000.-
Dark Water (a japán eredeti) 1000.-
Előérzet 1000.-
Gladiátor (1 lemezes, feliratos változat) 1500.-
Halálos kitérő 1000.-
Koponyák 1000.-
Libido 1000.-
Nem York bandái (1 dvd) 1000.-
Pók 1000.-
Scooby Doo - A nagy csapat (papírtokos Warner) 1500.-
Sin City 1000.-
Tolvajtempó 1000.-
Trainspotting (2 dvd, digipakk, enyhén pántolt) 1500.-

érdeklődni: esztermail@yahoo.com
0
2008. március 16., vasárnap 9:11

Jég veled az szinkronos??
0
2008. március 16., vasárnap 3:16
Eladó DVD-k:

1000 Ft/db

Vagány nők klubja
Beépített szépség
Tágra zárt szemek
Evolúció
Kísérleti gyilkosság
Álmatlanság
Vanília égbolt
Poseidon (2 DVD)
A légy (2 DVD)
Pearl Harbor (2 DVD)
Penge 2.
Penge:Szentháromság (2 DVD)
Interjú a vámpírral (szinkronizált)
Az elnök emberei (2 DVD)
A rettegés foka (1962)
Szemtől szemben (2 DVD)
A fülke

Egyben 10000 Ft

06 20 803 8540
0
2008. március 16., vasárnap 1:01
Na, most már tényleg nem vagyok józan(...:) de nem is bánom, hogy nem az enyém. :)
0
2008. március 16., vasárnap 0:04
A dolgok jelenlegi állása szerint már az csoda lesz, ha a BuFi-n, Sony-n és a Paramount-on kívül más stúdió is fog kiadni magyar nyelvű BD-ket. :(((
0