Keresés

Eladó DVD / BD

2007. november 27., kedd 13:56
Igen, így értettem én is.
0
2007. november 27., kedd 13:55
Ja, és Bence, csak mégegyszer, hogy értsük egymást. Nem az "apróbb" eladásokkal, cserékkel van baj, amíg az arról szól, amit Elnök írt. Hanem az üzletszerű etikátlan és tisztességtelen eladásokkall. Amiről creeper is írt.
Remélem, értesz, és ért mindenki, nem személyszerint szántam bárkinek is, mindössze elmondtam, amit gondolok az alapján, ami az utóbbi időben itt történik.
0
2007. november 27., kedd 13:55
"Csakhogy a nagyüzemi kereskedelem -én úgy gondolom- nem etikus dolog"

Dehogynem! Csak nem egy áruház piacterén, hanem pl. egy aukciós oldalon, ahol mellesleg az adott cégnek hasznot is hoz a tevékenység, és a haszonból még egy kis adóra is futja.
0
2007. november 27., kedd 13:53
A topik tényleg nagyon pörög, és van, hogy valaki sok lemezt árul egyszerre. Bár ez szerintem inkább szomorú, mert valaki általában ilyenkor abbahagyja a hobbiját.

Viszont megvédeném a topikot, mert egy csomó olyan kiadással lettem gazdagabb, amit itthon beszerzésük pillanatában már nem lehetett kapni (rég joglejárt, beszerezhetetlen illetve már csak butítottan létező kiadások). Meg emelett lett egy csomó külföldi dvdm, amihez egyébként nem jutottam volna hozzá (és ezek között is van OOP).

Bár mostanában próbálom kerülni a topikot, mert könnyen elcsábulok:)

Bontatlant és kaphatót meg egyszerűbb az XPresstől beszerezni, kevesebbet kell érte futkosni.
0
2007. november 27., kedd 13:53
áhh nem leszek kokszákör! :))de véletlenül van nálam egy link sok értékes érdekességgel:http://prohardver.hu/apro/eredeti_dvd_film_gyujtemeny_elado_frissitve/friss.html
0
2007. november 27., kedd 13:52
Ez alapján akit zavar, hogy mások itt fejtik ki azt, ami zavarja őket, akkor annak nem muszáj ezt a topicot látogatnia, nem kell ide járnia.
0
2007. november 27., kedd 13:52
Nem hinném, hogy bármit magamra kell vennem vagy megfontolnom. És tartom a véleményem arról, amit írtam.
0
2007. november 27., kedd 13:50
Hadd offoljak mééég!:)
Igazad van, lehetne ezt ésszerű keretek közt, pontosan azért, amit mondtál, mert valaki megunja, kap két példányt egy filmből, stb. Csakhogy a nagyüzemi kereskedelem  -én úgy gondolom- nem etikus dolog, noha ezt nem én vagyok hivatott eldönteni. Van egy véleményem, tartom és szívesen meghallgatnám a tulajdonosét is, csakúgy, mint bárki másét.
Nem árt megtörni a végeláthatatlan listákat egy kis off-fal.:)
_calogero, jön a lista? :)))
0
2007. november 27., kedd 13:50
Ezzel egyetértek, pluszba jön egy olyan érv (ami nálam a leggyakoribb), hogy megveszem, megnézem, és olyannyira nem tetszik, hogy ihaj. Nyilvánvaló, hogy nem ülök rajta.

Nekem nem is annyira a mennyiséggel van problémám, hanem azzal a visszatérő jelenséggel, miszerint valaki megvesz valamit x helyen ennyiért, és pont ezt a helyet találja meg, hogy eladja annyiért, holott az ilyen tevékenységet máshol feltétel nélkül engedélyezik.
0
2007. november 27., kedd 13:49
Hmm...
Rainbow
0
2007. november 27., kedd 13:49
És Raino, ez persze nem Neked szólt, csak a te hsz-ednél jutottam oda, h már beírok én is. Ne vedd magadra (de fontold meg Te is). ;)
0
2007. november 27., kedd 13:47
Szerintem ők pontosan tudák, miért hagyják ezt a topicot (is). Ezt már ki is veséztük számtalanszor, a bolt is nyilatkozott már a maga álláspontjáról.Könyörgöm, HAGYJUK MÁR EZT ABBA!!!!Akit zavar ez a topic, az NE LÁTOGASSA!!!!Mindannyian tisztában vagyunk vele, mi folyik itt, ezt már a topic címe is elárulja, így akinek ez nem szimpatikus, az NE JÁRJON IDE.Érdekes egyébként, hogy akik időről időre fellázadnak ellene, azokat majd  mindennap megtalálni itt...Mint sokunkat, és ezzel meg is van magyarázva a topic létjogosultsága.Ti nem is egymást, hanem önnön magatokat korbácsoljátok folyamatosan. Csak hagyjátok abba. Jó lesz! :)
0
2007. november 27., kedd 13:45
Nos, ha már az "Eladó DVD-k" topic-ról beszélünk, akkor engedelmetekkel meghírdetnék néhány nagyon értékes portékámat:

"300" (2DVD) DIGIPACK
"War Of The Worlds" (2DVD) DIGIPACK Tom Cruise-féle
"Independence Day" (2DVD) DIGIPACK
LEGENDÁK LUBJA: CSILLAGKAPU Bontatlan!!!!!

Az összes kiadványon rajta van a fólia!

Ezekre bizony árajánlatot kérek, ha tetszik, ha nem.-)

dvdcollector@freemail.hu
0
2007. november 27., kedd 13:43
Nos, ha már az "Eladó DVD-k" topic-ról beszélünk, akkor engedelmetekkel meghírdetnék néhány nagyon értékes portékámat:

"300" (2DVD) DIGIPACK
"War Of The Worlds" (2DVD) DIGIPACK
"Independence Day" (2DVD) DIGIPACK
LEGENDÁK LUBJA: CSILLAGKAPU Bontatlan!!!!!

Az összes kiadvűányon rajta van a fólia!

Ezekre bizony árajánlatot kérek, ha tetszik, ha nem.-)

dvdcollector@freemail.hu
0
2007. november 27., kedd 13:42
Sztem kell ez a topik,mert ugye vannak olyan dvd-k amiket megvettünk egykor,és azóta csak a helyet foglalja,eladom,mert vigyáztam rá sehol nem lehet kapni, és van olyan ember aki pedig régóta keresi,hát erre való ez a topik,sztem nem kellene beleszólni ki mit hirdet.
Aláírom vannak olyan hirdetések amik sztem nem okésak,mert ugye mondjuk 2-300 Ft-al többért itt megveszed az Xpresstől és az vacsi új nincs postaköltég külön,meg izgulás,hogy a postán elkavarják,de sok olyan filmet is találtam itt amit már nem lehet megkapni újonnan ,vagy csak igen fullos áron,ami azért nem mindegy mert mindenki bérből és fizetésből él,és persze mindenkinek vanna k számlái amit be kell fizetni, ez a DVD gyűjtés pedig valljuk be egy hobbi!
Aki csak a hobbijának tud élni irigylem.
De ne offoljunk tovább,nézzük a hirdetéseket.
További szép napot mindenkinek!
0
2007. november 27., kedd 13:42
ha ennyit offoltok, a végén berakom én is óránként a DVDimet! :D
0
2007. november 27., kedd 13:41
Nem az ellenséged, bármennyire is affelé tereled ezt a már most túlontúl hosszúra nyúlt diskurzust.Egyébként a jótevőd vagyok, mert nem szólok hozzád többet, nehogy megpukkadj. :-)
most posts by TM
0
2007. november 27., kedd 13:38
Sorry a többiektől, én nem vitatkozni jöttem ide, be is fejeztem ezennel a flémet.
0
2007. november 27., kedd 13:36
Te egy kicsit vegyél már vissza az arcodból, te vagy itt a jani, vagy mi van?
Ha nem adsz vagy vegyel filmet, akkor minek vagy itt?
Befejeztem a flémet. Hívjál fel nyugodtan, itt a számom: 06203171757.
Nagyon nagy szám vagy a monitor előtt...
És ne kussoltass engem el, mit képzelsz, ki vagy te?
0
2007. november 27., kedd 13:34
Kedves Oli,

Nem,nem vettem annak. És tényleg örülök, hogy jön a csomag, és meglesz a film. De az biztos, hogy ha akartam volna, mivel itt nem volt, megtaláltalak volna mondjuk egy aukciós oldalon is. Én sem személyeskedésnek szántam, főleg nem olyan embereknek, akik anno olyan joglejárt filmekhez juttattak hozzá, mint a Wasabi vagy a 2 lemezes Száll a kakukk. Mindössze nem tartom jónak az irányt, amerre ez a topic megy és nagyon kíváncsi lennék Robi véleményére, hogy miért hagyja ezt a topikot még "élni".

Ez a honlap egy bolt, a használt dvd árulásra más hely is tökéletes lenne. Én így gondolom.

0
2007. november 27., kedd 13:28
Szia Szív-árvány!-)

Ma adódott fel a csomagocskád. Nevetni fogsz, mert úgy néz ki, mint egy VÁÉV-BRAMAC tégla. Mit tegyek, férfi vagyok…

Remélem nem vetted ellenséges HSZ-nak, ugyanis nem annak szántam. Egész egyszerűen hajmeresztőnek találom az emberek hozzáállását.
0
Oké, akkor viszem!
0
Nem lehetsz te olyan finom, hogy kóstolgassalak. Viszont üldözési mániára feltalálták a pszichiátriát.Keresd vissza azt a hozzászólásomat, amiben egy szóval is véleményeztem az itteni bizniszelésedet, s ha nem lelsz rá, akkor légyszíves kussolj! Én is köszi.
most posts by TM
0
2007. november 27., kedd 13:26
Semmi nem bánt, remekül megy az üzlet nekem is egy olyan oldalon, amit kifejezetten erre találtak ki. :) És ott valóban nincs köze senkinek ahhoz, hány terméket milyen áron hirdetek meg.

Nem kell, hogy Zakit vegyük elő. Nekem ez volt a meglátásom egy éve is, amikor Te nem voltál itt, és akkor is, amikor Zaki még a Ringut árulta. :)
0
2007. november 27., kedd 13:25
Kis dolgom is nagyobb annál, minthogy bárkivel személyekedjek, a saját igazamról meg pláne nem próbálok meggyőzni vadidegen embereket a világhálón keresztül. Kedvenc online boltom viszont nem vagyok hajlandó mellőzni (ha már a hozzászólásaim mellőztem javarészt) csak azért, mert nem vagyok mindenkivel összhangban.Ember vagyok én is és néha nem bírok szó (billentyűzet) nélkül elmenni 1-2 dolog mellett. Én most így éreztem, hogy azt kellett neked mondjam amit, ha személyeskedésnek vetted, akkor sajnálom.
0