Keresés

Eladó DVD / BD

2007. november 21., szerda 19:18
Minden jó, ha jó a vége.
0
2007. november 21., szerda 19:16

Na lehet, hogy használ amit itt írtam, de kaptam árakat. szinte hihetetlen...
0
2007. november 21., szerda 19:02
Pontosan ezt próbáltam én is mondani.
0
2007. november 21., szerda 19:01

Kértem árakat, ennyi jött vissza: "irj mellé te és megfontolom:)"

Szerintem ezt akár hagyhatjuk is. Egyébként egy másik fórumon is hirdet, ott valaki konkrétan kemény ajánlatot tett az egyik filmre, azon "még gondolkodik". Szerintem komolytalan eladó az ilyen.
0
2007. november 21., szerda 18:58

Eladó,elcserélhető DVD-k:

Kilencedik kapu /szinkron/  1500 Huf

Zűrhajó /szinkron/ 700 Huf

Alien 4 -Feltámad a halál /felirat/ 1500 Huf

Blueberry - A fejvadász /szinkron/ 800 Huf

Kísérlet - /szinkron/ 700 Huf

Egyben 2500 Huf,vagy csere érdekel az egészért 1-et Casshern,300,Éjszakai őrség,Tokio Drift,Függetlenség napja,Közellenség,Verdák,Alien vs Predator,Evolúció

sebegabor@freemail.hu
0
2007. november 21., szerda 18:55
Egyetértek. Ez itt egy dvd bolt. És örülhetünk, hogy megtűri azt, ami itt sokszor megy. Az a minimum, hogy ha valaki megválna a filmjeitől, akkor árat is mellékel hozzá. Ha elterjed az illetőről, hogy semmi ajánlott árat nem fogad el, lassan senki nem fog neki írni és minden a nyakán marad. Arról nem is beszélve, hogy a sok nagyon korrekt eladó vagy csere-berélő között már nem lesz kifejezetten "jó híre", akkor pedig itt valóban nem fog labdába rúgni.
0
2007. november 21., szerda 18:50
Igen, erre ott a Vatera!
0
2007. november 21., szerda 18:47
Eladó vagy elcserélendő DVD:

A kilencedik kapu (KINOWELT kiadás) - 2500Ft
A tanú - 500Ft
Indul a bakterház - 500Ft
Kincskereső kisködmön - 500Ft
Macska-jaj - 500Ft
Magyar népmesék I. - A mindent járó malmocska - 500Ft
Magyar népmesék II. - A királykisasszony cipője - 500Ft
Magyar népmesék III. - Kacor király - 500Ft

Együtt 5500Ft!

Amikre cserélek:

Egyes kiadványoknál értékegyeztetéssel!

Ákos - Még közelebb (3 DVD, digipack)
Depeche Mode - Devotional (2DVD, digipack)
Depeche Mode - The Videos 86-98 (2DVD, digipack)
Drakula (2DVD, szinkronos)
Elfújta a szél (4DVD)
Fekete gyémántok (kétoldalas borítóval!)
Ollókezű Edward (szinkronizált változat)
Superman - Christopher Reeve gyűjtemény (8 DVD)
Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2DVD)
Tökéletes gyilkosság (KSZ)
Vörös zsaru (papírfekni)
0
2007. november 21., szerda 18:43
Hali !

ELADÓ:

Gyüjtők számára van eladó Csillagok Háborúja trilógia VHS, három féle :
-1995-ös kiadású eredeti verzió(diszdobozban)(kicsit kopott a doboz)
-Felújitott verzió (diszdobozban)
-Felújitott verzió(feliratos)
valamint VHS Alien 1,2,3,4(az első három rész diszdobozban)
Ezekre ajánlatokat várok.

Eladó DVD :

Kontroll (digipack) 3000
007 Halj meg máskor(1.kiadás) 1500
Nehéz idők 1500
Seraphim Falls - A múlt szökevénye 1500
Csapdában 1000
Bad Boys I.(F) ("Üvegtokos") 1500
Trükkös fiúk 1500
Austin Powers 3. - Aranyszerszám 1500
Adams Family 2. 1500
Pánikszoba 1500
Jégkorszak 1500

Újságmellékletek:

A sárkány csókja 500
Arizónai álmodozók 500
Hóbortos hétvége 1000
Milliókért a pokolba 500
Lopakodók 1000
Nyomás utána 1000

Egyben, csak 16.000 Ft

Ami cserébe érdekel bontatlanul v. makulátlan állapotban, értékegyeztetéssel :

Végső állomás I.
Minden6ó
A Bárányok hallgatnak 2DVD SE (receptkártyás, magyar 5.1)
Halálhajó (különleges dobozu kiadás)

chapelle@index.hu
06 20 969 1930
0
2007. november 21., szerda 18:41
Annyiért nem nagyon fogod eladni, pláne ha még rájön a posta...

KORN (akinek gratula imdb ügyileg, és mellesleg boldog névnapot is :) ) ajánlata korrekt volt
0
2007. november 21., szerda 18:33
Mondjak valamit? Én is.
0
2007. november 21., szerda 18:32

Én is küldtem mailt, de én inkább árakat kérek. Gyűlölöm az !írd meg mennyit adnál érte" típusú hirdetéseket.
0
2007. november 21., szerda 18:30

Aki több filmet vesz egyszerre, annak kedvezményt adok!!!!

Aki legyőzte Al Capone-t (feliratos) 1500,-
A légy 1-2 (feliratos) 2600,-
Ómen (feliratos) 1500,-
Hat nap, hét éjszaka (feliratos) 1500,-
Hudson Hawk (feliratos) 1200,-
A pusztító (feliratos) 1200,-
Cápa (feliratos) 1500,-
Falfúró 1400,-
Golyóálló 1000,-
Mrs. Henderson 900,-
A Bunker 800,-
The Triangle - A Bermuda-háromszög rejtélye (3 DVD) 3500,-
Péntek 13 (feliratos) 1200,-
Robotzsaru (feliratos) 1500,-
Rés a pajzson (feliratos) 1500,-
Briliáns csapda (feliratos) 1500,-
Tiszta ügy (feliratos) 1500,-
Kommandó (feliratos) 1500,-
Gyilkos nap (feliratos) 1500,-
Rejtély 800,-
Kék villám (feliratos) 1300,-
Halálra jelölve (feliratos) 1200,-
Bugsy (feliratos) 1000,-
A Pendragon legenda 700,-
Vírus (feliratos) 1000,-
Bárnyok hallgatnak (2dvd) (feliratos) 1500,-

maszk.reklamstudio@chello.hu
0
2007. november 21., szerda 18:25

Én is küldtem, bár eddig mindegyikért keveslette az ajánlott árat :D
Pedig nem "szaréhugyé" kellett volna pár film.
Nah nem baj.
0
2007. november 21., szerda 18:03
Küldtem mailt.
0
2007. november 21., szerda 17:55
NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN-)))
0
2007. november 21., szerda 17:55
NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN-)))
0
2007. november 21., szerda 17:37
A listát kérésre teszem fel.Az illető korrekt,gyors.Az én szerepem itt véget ért:)!
eladom a gyüjteményem ha mindenre akad vevő  akinek kell valami irja meg mennyiért venné megdvdmania@vipmail.hu12 majom - különleges kiadás szinkron és felirat 21 gramm szinkron és felirat papifekni (bontatlan)8mm csak felirat r2A bosszú börtönében szinkron és feliratA Gyűrűk Ura trilógia – Bővitett változat (12dvd) szinkron és felirat digipackA hét mesterlövész csak felirat r2A Hihetetlen család szinkron és felirat papirfekni (bontatlan)A holló szinkron és felirat digipackA Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka szinkron és felirat papirfekni (bontatlan)A kilencedik kapu szinkron és felirat Az utolsó esély + A közellenség + Az elnök különgépe (3 DVD)szinkron és felirat diszdobiA nagy balhé - különleges kiadás szinkron és felirat A nap birodalma (2dvd) szinkron és felirat A Passió csak felirat digipackA pokol konyhája csak felirat A pusztító csak felirat r1A rettenthetetlen (2dvd) szinkron és felirat A Szicíliai szinkron és felirat papirfekniA tehetséges Mr. Ripley szinkron és felirat A texasi láncfűrészes szinkron és felirat papirfekniA vadon foglyai csak felirat A Zongorista - extra változat szinkron és felirat digipackA.I. - Mesterséges értelem csak felirat digipackAcéllövedék szinkron és felirat papirtok- Alien tetrológia (9dvd) szinkron és felirat digipackAlkonyattól pirkadatig szinkron és felirat Amadeus - Rendezői változat (2dvd) szinkron és felirat Animátrix szinkron és felirat digipackApokalipszis most - Rendezői változat szinkron és felirat digipackArmageddon (2dvd) szinkron és feliratAviátor (2dvd) szinkron és feliratAz angol beteg szinkron és felirat Az ember, aki ott se volt (2dvd) szinkron és felirat Az országút fantomja szinkron és felirat papirfekniBen Hur csak felirat papirtokCápa - Harmincadik évfordulós kiadás szinkron és felirat digipackCliffhanger - Függő játszma szinkron és felirat papirfekniCon Air - A fegyencjárat szinkron és felirat Conan, a barbár - extra változat csak felirat Conan, a pusztító szinkron és felirat Daylight - Alagút a halálba csak felirat Mexikó trilógia (3dvd) szinkron és felirat digipack (bontatlan)Die Hard - Drágán add az életed! csak felirat r2Die Hard 2. - Még drágább az életed! csak felirat r2Diploma előtt szinkron és felirat papirfekniDr. Zsivágó csak felirat digipackE.T. - A földönkívüli (2dvd) szinkron és felirat Éjfél a jó és a rossz kertjében szinkron és felirat Elemi ösztön szinkron és felirat papirfekniElveszett jelentés szinkron és felirat papirfekniEsőember szinkron és felirat r2Farkasok szövetsége - Extra változat szinkron és felirat digipackFarkasokkal táncoló szinkron és felirat Fegyvertársak szinkron és felirat Forrest Gump (2dvd) csak felirat Gladiátor - különleges kiadás (3dvd) szinkron és felirat digipackGood Bye Lenin! szinkron és felirat digipack (bontatlan)Good Will Hunting szinkron és felirat Halálhajó EV szinkron és felirat diszdobi (bontatlan)Halálos fegyver gyüjtemény (Rendezői v. 4dvd) csak felirat digipackHarcosok klubja csak felirat digipackHegylakó DTS szinkron és felirat papirfekniHét év Tibetben szinkron és felirat Hideghegy szinkron és felirat Holt Költők Társasága csak felirat Jurassic Park gyüjtemény (4dvd) szinkron és felirat digipackKapj el, ha tudsz (2dvd) szinkron és felirat Kill Bill 1-2 . (3dvd) szinkron és felirat digipackKleopátra (3dvd) csak felirat papirfekniKontroll - extra változat szinkron és felirat digipackKutyaszorítóban szinkron és felirat papirfekniKülönvélemény (2dvd) szinkron és felirat Leszámolás Kis-Tokióban csak felirat papirtokMackenna aranya csak felirat Más világ szinkron és felirat legelső kiadásMeghökkentő mesék 1. évad szinkron és felirat digipack (bontatlan)Men In Black - Sötét zsaruk 1-2 (3dvd) szinkron és felirat digipack (bontatlan)Ments meg Uram! csak felirat Michael Flatley - Feet of Flames csak felirat Millió dolláros bébi szinkron és felirat Milliókért a pokolba szinkron és felirat Mint a tűz csak felirat Moszkva tér szinkron és felirat digipackMoulin Rouge! (2dvd) csak felirat Nagy Sándor, a hódító szinkron és felirat Négy szoba szinkron és felirat New York bandái szinkron és felirat digipackPánikszoba - extra változat szinkron és felirat digipackPearl Harbor - Égi háború (2dvd) szinkron és felirat Piszkos alku szinkron és felirat papirfekniPókerarcok szinkron és felirat Polar Expressz (2dvd) szinkron és felirat Ponyvaregény szinkron és felirat Ragadozó 2. (2dvd) csak felirat r4Ragadozó (2dvd) csak felirat r4 Ragyogás (Kubrick) csak felirat papirtokRambo - Első vér szinkron és felirat papirfekniRambo 2. szinkron és felirat papirfekniRambo 3 szinkron és felirat papirfekniRay (3dvd) szinkron és felirat Rocky gyüjtemény (5dvd) csak felirat diszdobiRomper Stomper szinkron és felirat Ryan közlegény megmentése csak felirat digipackSchindler listája csak felirat digipackSin City - A bűn városa szinkron és felirat Sorstalanság szinkron és felirat digipackSpartacus - Extra változat (2dvd) szinkron és felirat Star Wars I - Baljós árnyak (2dvd) csak felirat Star Wars II - A klónok támadása (2dvd) csak felirat Star Wars III - A sith-ek bosszúja (2dvd) szinkron és felirat Star Wars trilógia (4dvd) csak felirat diszdobiSzakasz csak felirat r2Száll a kakukk fészkére (extra változat) (2dvd) csak felirat Szigorúan bizalmas csak felirat Tágra zárt szemek csak felirat papirtokTerminál (2dvd) szinkron és felirat Terminátor Díszdoboz (6 DVD) szinkron és felirat digipackTHX 1138 - Rendezői változat (2dvd) csak felirat Titanic - extra változat (4dvd) szinkron és felirat digipackTolvajtempó - Extra változat szinkron és felirat Total Recall - Az Emlékmás szinkron és felirat papirfekniTökéletes célpont csak felirat r4Tökéletes katona szinkron és felirat papirfekniTraffic szinkron és felirat True Lies - Két tűz között csak felirat U-571 szinkron és felirat Underworld szinkron és felirat papirfekniVak végzet szinkron és felirat Valami Amerika szinkron és felirat digipackVeszett a világ - különleges kiadás szinkron és felirat digipackVilágok harca (2dvd) szinkron és felirat Vissza a jövőbe gyüjtődoboz (3dvd) szinkron és felirat digipackVisszavágó csak felirat papirtokVörös zsaru DTS szinkron és felirat papirfekniWyatt Earp csak felirat X-akták - A mozifilm (A jövő a tét) csak felirat Halál záloga szinkron és felirat papírfekni Memento szinkron és felirat Szigorúan piszkos ügyek 1-2-3 szinkron és felirat (Csak egyben)
0
2007. november 21., szerda 16:37
én is csatlakoznék a jókívánók táborához, ha van még hely :)
0
2007. november 21., szerda 16:33
Részemről tárgytalan Maky.
0
2007. november 21., szerda 16:33
Részemről tárgytalan Maky.
0
2007. november 21., szerda 16:30
Köszi Pistám! Ölellek!
0
2007. november 21., szerda 15:46
15 ezer.
0
2007. november 21., szerda 15:45
Talán ha írnál árat is...
0
2007. november 21., szerda 15:43
Senkit sem érdekel az Alien Tetralógiám????????
0