Keresés

WISHLIST funkció

2004. augusztus 10., kedd 11:31
jaja, wishlist jó lenne!
nekem amazon.com-nál olyan 300filmes, senditnél olyan 150 film van benne, nálatok meg le van mentve minden html-ben........ami sokszor elég körülményes tud lenni....
0
2004. augusztus 10., kedd 11:09
:((( Nem tudom min dolgoztok, mert ez az áruház jó ideje (értsd: 1.5 éve legalább) leginkább animált gifekkel bővült. Pörögnek a reklámok, de wishlistre nincs idő... Komolyan mondom most már kezd bosszantani a dolog. Főleg, hogy nem is válaszoltok. Tudom, hogy 30 perces fejlesztés az egész! Ne nevettessétek már ki magatokat! Mindig dícsértelek benneteket de ez már vicc!

És tessék már VÁLASZRA MÉLTATNI!
0
2004. június 9., szerda 12:40
Ha a kosaramban 0-db-ra állított cuccok nem tűnnének el, az már megoldaná a dolgot. Válaszoljatok már valamit! :(
0
2004. június 7., hétfő 10:51
Igen szomorú kezdek lenni... :( Már válaszra sem méltatnak minket...
0
2004. március 19., péntek 15:47
Xpress!

Tényleg mondjatok már valamit, mert sokan szeretnénk ezt a funkciót, részemről is a legjobban hiányolt!

Köszi!
0
2004. március 18., csütörtök 21:35
De tényleg Xpress mikor fog már működni ez a funkció,mert lassan kellene rendelni,és addig nem tudok,ill. tudnék,de én nem fogok megint vissza pakolni mindent!?
0
2004. március 7., vasárnap 20:36
Köszi a választ!
0
2004. március 7., vasárnap 20:30
halley:
vszínű hogy az aktuális árral, amúgy elég gyermeteg lenne a bolt részáről....
:)
0
2004. március 7., vasárnap 19:37
Ha valamit akciósan beteszek a kosárba,de csak később rendelem meg akkor marad az az ár amivel félre raktam,vagy pedig az éppen aktuális árral kell megrendelnem???
0
2004. március 7., vasárnap 15:26
Örülök, hogy egyre többen csatlakoznak a mozgalomhoz! Gyerekek! Tartsuk ezt a topicot az élen, hátha kierőszakolunk már valami megoldást!!! ;)
0
2004. február 24., kedd 23:09
Olyan megoldásra gondoltam, amit Silver42 is leírt a hozzászólásában! :) Plíííz...
0
2004. február 24., kedd 23:05
Hát a WISHLIST nagyon cool funkció lenne, nem kellene minden megrendelés után a kosárba visszaraknom a közel 100 megvételre váró kiadványt. Vagy lehetne egy olyan lehetõség, mint a csoportos rendelés leadásál, csak azokat továbbítsa a kosárból, melyeket megjelölök! :) Ugye ez nem olyan nagy fejlesztés?!
0
2004. február 24., kedd 14:08
gyereke, türelem rózyát terem
0
2004. február 24., kedd 11:42
Én is csak bőszen bólogatok...
0
2004. február 23., hétfő 23:09
Én már nem is mondok semmit... :]]
0
2004. február 23., hétfő 16:49
Kedves Xpress! Újabb fél év telt el! Nem mondhatjátok, hogy türelmetlen vagyok, de tényleg naaaaa.... :( Talán még csak szerver oldali programozás sem kell hozzá! Jelenleg kb. 10 film van a kosaramban és azért nem rendelek meg egyet sem konkrétan, mert törölnöm kéne a többit. Kérlek reagáljatok valamit! Leginkább az a reakció tetszene, ha megcsinálnátok! Köszi.
0
2003. szeptember 5., péntek 13:53
Nagyon jó lenne. Én már kb. 3 éve használom az áruházatokat és soha semmi más nem hiányzott belőle. Őszintén szólva nem is tudom mi lehet az a 'nagyon sok nem nagy munka' ami ennél fontosabb. ;) Nagyon várom, mert most a szeptemberi dömpingben macerás lesz a dolog kezelése enélkül. Köszi előre is.
0
2003. augusztus 25., hétfő 14:31
Igazad van. Dolgozunk rajta. Tényleg nem nagy munka, de de nagyon sok nem nagy munkánk van. Azért megpróbáljuk előrehozni a dolgot.
0
2003. augusztus 25., hétfő 10:35
Szerintem is jó ötlet volna.
0
2003. augusztus 24., vasárnap 18:51
Egyetértek.
0
2003. augusztus 24., vasárnap 18:35
Kedves Xpress!

Jómagam hűséges vásárlótok vagyok már évek óta, máshol nem is szoktam DVD-t vásárolni. Szolgáltatásotokkal egyetlen apróságtól eltekintve teljesen meg vagyok elégedve. Már anno 2 éve jeleztem -de sajnos azóta sincs előrelépés- hogy hiányzik a wishlist funkció a boltból. Nem értem miért van ez, amikor kb. 20 perc programozással megoldható lenne, a vásárlókedvet növelné és kényelmesebb lenne.

Szóval. A baj az, hogy nekem sajnos nincs mindig pénzem megrendelni egyből mindent ami tetszik, de azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így. Többnyire csak beteszem a kosárba a majdan megrendelni kívánt filmeket és ha tőkeerőssé válok, akkor azok közül megrendelek néhányat. Sajnos azonban ilyenkor vagy megrendelem az összes kosárban lévő filmet, vagy törlöm a kosárból azokat amelyekre éppen nincs pénzem. :( Ilyenkor aztán nem tudom mik voltak bent a kosárban (mert lusta vagyok felirogatni és nem azért vásárolok interneten, hogy itthon egy zsírpapíron őrizgessem a listámat) és sok filmet meg sem rendelek.

Javaslatom: egy-egy checkbox minden tétel mellé. Így a 'megrendelés továbbítása' megnyomásakor csak azok rendelődnek meg ténylegesen melyeknél ez a checkbox be van x-elve, a többi marad a fenekén a kosarában. Egyszerű, nagyszerű, lehet, hogy 20 perc sincs.

Kérlekkérlekkérlek benneteket, most már csináljátok meg!

Köszönöm!
0