Keresés

Terminátor 3. - A gépek lázadása (2 DVD)

2008. január 6., vasárnap 13:04
Öööö... lehet, hogy nem a PLAY-re nyomtam volna? ;-) Komolyan kérdeztem.
0
2008. január 6., vasárnap 13:02
Hali!
De talán, ilyen fórumokon etikettet említeni barokkos túlzás :-) Hibáztam, nem először, és megígérhetem, hogy nem is utoljára! És, hogy érdemben reagáljak, nekem nem tünt fel! De biztos azért van mert én csak RGB-n és természetesen analógban nézem! És ha jól emlékszem a moziban sem szaggatott! Jaj de butus vagyok, hiszen az is analóg volt :-D !
0
2008. január 6., vasárnap 13:01
Mintha fel lenne gyorsítva, nem? :-)
0
2008. január 6., vasárnap 12:55
És az etikettő hol marad?!? Hölgyek el(s)őre! ;-)Ha már a daruskocsis jelenetet említetted:először a TV-ben tűnt fel, hogy valami nem stimmel vele. Mintha szaggatna a kép, hiányoznának belőle képkockák... a DVD-n ugyanez a helyzet:ezt senki sem vette észre? Mint amikor focimeccset közvetítenek és néha-néha olyan furcsán mozognak a játékosok, mert "beszaggat" a kép.
0
2008. január 6., vasárnap 12:29

valami hasonlót érzek én is. a Terminator III-t és a Die hard IV-et is imádom, de az igazság az, hogy sokkal jobb lett volna mindkettő megítélése, ha nem Terminator és Die hard címen adják ki őket. ha így lett volna, akkor most mindenki (már aki szereti az akciót) imádná és nem emlegetne olyat, hogy „de az első kettő”, meghogy „az eredeti trilógia”...
0
2008. január 6., vasárnap 12:13

Tisztel Uraim és Hölgyeim!
A Terminátor 3 egy jól összerakott akciófilm amit a lehetőségekhez képest hibátlanul megcsináltak!! Hogy az a Terminátor és T2 jobb volt, az egy dolog! Más érában készült, amikor még teljesen mások voltak a tényezők! Kassar és Vajna nem sajnálta a pénzt semmire! Csődbe is ment a stúdiójuk! Cameron sosem spórolt! Emlékezhetünk, hogy Titanic finanszírozását a FOX, a Paramount beszállásával tudta csak vállalni! A T3 egy jó akciómozi sok poénnal, utalással, és a daruskocsis jelenet az világbajnok! Amikor Arnie felrúgja a furgont, hát az odab*sz :-) !
0
2008. január 6., vasárnap 11:37

60.  KRISSZ

3/16/2007 10:56:16 PM  

Nekem valahogy kezd megtetszeni ez a T3!Bár nyomába se ér az első 2-nek, de azért nem rossz!

85.  KRISSZ  

1/6/2008 1:29:19 AM  

A kiadás tényleg igényes és szép mondjuk, de ennyi.

Válasz erre

84.  KRISSZ

1/6/2008 1:28:43 AM  

Nagy kár volt egy ilyen szemét filmet csinálni...Te KRISSZ, egy év alatt megrühellted a T3-at? Vagy vki más írogat a nickeddel? :-)))
0
2008. január 6., vasárnap 10:47
U-571.
szvsz jó film, a maga kategóriájában.
0
2008. január 6., vasárnap 10:36
lehet, fikázni, lehet azt mondani, hogy vmi szar, meg leírni ezt párszor :) , de ettől még itt van a film , max. csak 1* nézi meg az ember.

gondolom, nem a szemét készítése volt a cél, de ez a fajta "igénytelenség" részben az, amit hollywood a filmkészítésben "elkezdett".

(legalább az eredeti filmzene végén felcseng :) )
0
2008. január 6., vasárnap 2:29
A kiadás tényleg igényes és szép mondjuk, de ennyi.
0
2008. január 6., vasárnap 2:28
Nagy kár volt egy ilyen szemét filmet csinálni...
0
2008. január 5., szombat 23:39

Mario Kassar volt az illető!!!!!!!!4
0
2008. január 5., szombat 22:29
Úgy illik,hogy ki is fejtsem a véleményem. Azért szar mert nem Cameron rendezte. A látvány az oké. Az egésznek viszont nincs terminator szaga. Olyan mint egy sima Cyborg-os film. Arnie az ott van a szeren. Bár ez a hülye szabály,hogy a terminator csak bőr rucit húzhat magára...
Az a gond,hogy Cameron nem úgy zárta le a második részt ahogy eredetileg akarta. Gondolom ti is ismeritek a második rész alternatív befejezését. Mikor a nagymamakorban lévő Sarah ott ül 2029-ben azon a bizonyos játszótéren a már felnőtt fiával és annak kislányával. Ergo az ítéletnap elmarad. De Cameron végül is az álltalunk ismert befejezést választotta. Nagyon nagy ökörség volt még egy terminatort visszaküldeni ezzel másolva a "második" részt. Szerintem a rajongók arra lettek volna kíváncsiak,hogy hogyan is nézett ki a jövőbeli háború. Mert ugye a Terminator 1-2-ben csak rövid részleteket láttunk belőle. Ha ebből forgat filmet akkor kaptunk volna egy kerek trilógiát. Akart is. A Terminator 3D-t végül is afféle előfutárnak szánta. Csak aztán jött    
az Andi Vajna és csapata és sikeresen elkúrták az egészet. Most meg készítenek egy újabb trilógiát. Sok jót nem várok tőle mivel ugyan azok írják akik a hármat. Szerintem még az unokám is fog terminator filmet látni a moziban. A legnagyobb poén az egészben a rendezőúr, Mr. Mostow. Elmondása szerint nagyon nagy terminator fan. Csak épp azt nem érti,hogy miért érkeznek a terminatorok meztelenül. Dehát mivel Cameron is így csinálta...gondolta akkor majd ő is így csinálja. Na ez a dolog el is mond mindent a harmadik részről.  
0
2008. január 5., szombat 22:11
A kiadvány jó. A film egy rakás szar! Röviden ennyi. :-)
0
2008. január 5., szombat 21:48

Igaz, de a kettő között még a Cinergi is csődbe jutott :-P
0
2008. január 5., szombat 21:16
megnézve ma megint a filmet :

Spoiler: mondjuk a végén, mikor swarci kinyírja magát és a nőcét, akkor a bombabiztos atombunker bejáratát is megsemmisítik, tehát ennyit a "védelemről":) erre most figyeltem fel :)
0
2007. október 29., hétfő 19:48

Egy pár kép a kiadványról (megjelenéskor lett beszerválva! Haveromtól kaptam kölcsön a napokban...szerintem nagyon szép igényes kiadás):

Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2007. május 1., kedd 12:06
Nem lesznek rémálmaim......
Hát jó.
0
2007. május 1., kedd 10:38
:))
0
2007. május 1., kedd 9:42
a Carolco is a Vajnáé volt résztulajdonos ként. Mert ha megnézed a Vörös zsaru-t is pl. akkor ott is láthatod a Vajna nevét és az is Carolco-s film.
Remélem mostmár reémálmaid lesznek. :))
0
2007. május 1., kedd 1:15
A Terminator második részét a Carolco készítette, amelynek társtulajdonosa volt Vajna bácsi, amíg a Cutthorat Island nem tette tönkre őket. A Terminator 3. apropójából újra összeált a régi Carolco béli partnereivel.
0
2007. május 1., kedd 1:06
És mi van, ha köze lenne hozzá ?
0
2007. május 1., kedd 0:15
még nem nagyon. Azt tudom, hogy ő az Intercom elnöke és ugye ővék a Legendák Klubja sorozat és abban a T2 benne van.
Tehát max a film kiadása és nem több remélem.
0
2007. május 1., kedd 0:11
szerintem semmi... megnyugodtál? :D
0
2007. május 1., kedd 0:06
egy kérdés: az öreg Andre G. Vajna-nak a 3ik részen kívül mennyi köze van az első 2 filmhez?
Nyugtassatok meg, hogy semmi!
0