Keresés

Terminátor 3. - A gépek lázadása (2 DVD)

2007. március 20., kedd 9:41
Valóban. Nem hiszek abban, hogy Isten 6 nap alatt teremtette a világot, mondjuk abban sem, hogy egyhamar a robotok öntudatra ébrednek :)
0
2007. március 20., kedd 9:30
Legalábbis ez a materialista verzió.
most posts by TM
0
2007. március 20., kedd 9:27
A gépek pont azért fognak győzni, mert racionálisan gondolkodnak és egy háborúban nincs helye az érzelmeknek. Kyle, a jövőből jött katona pont ezért hal meg az első film végén. A csatáját elvesztette. Az ember alkalmatlan a győzelemre. Mindig azt hisszük, hogy mi vagyunk a legerősebbek. De a cunami, a Kathrina-hurrikán, a terrorizmus, Hirosima mind azt bizonyítják, hogy a természet és a pusztítás sokkal erősebbek nálunk. A körülöttünk lévő Kozmosz, ha egyszer úgy akarja, akkor az emberi faj is menthetetlenül ki fog pusztulni. Azt, hogy mi ezen a bolygón ilyen formában létrejöttünk, csupán a véletlen generálta.
0
2007. március 19., hétfő 20:02
Egyszer győzni fog az ember, hisz a gépek elleni háborúban az emberek álltak a győzelem kapujában, mikor a gépek visszaküldték a terminátorokat, hogy a javukra változztassák meg a jövőt.
0
2007. március 19., hétfő 10:57
Tulajdonképpen ez azt jelenti, hogy a Terminátor Univerzumban az ember soha nem győzhet. SPOILER A Mátrix Trilógiában sem az ember győzőtt, hanem Neo kötött egy alkut. Bár a csatát elbukta, de mégis megoldotta a problémát. SPOILER VÉGE
0
2007. március 19., hétfő 7:25
Azt azért még megjegyezném, hogy persze valamilyen szinten egyik sem happy end-el ér véget.(1:meghal Sarah pasija, 2:a megszeretett Schwarzi felolvad). De mégis ez a T3 még ennél is "happy end nélkülibb",ami így nekem tetszett.
0
2007. március 18., vasárnap 20:56
Én úgy vagyok vele, hogy a T3 is nagyon tetszik. Mind a három részt különböző okokból szeretem, de nehezen tudok dönteni köztük, ezért ezzel nem is próbálkozom.
Az első rész azért volt jó mert újat hozott és Schwarzi "gonosz" terminátorként szerepelt.
A második rész azért tetszett, mert hihetetlen jó volt a sztori rengeteg csavarral.
A harmadik rész pedig azért tetszett, mert rohadt jók voltak az akció jelenetek és a film vége is végre nem happy end volt.

Egyéni véleményem az, hogy mindegyik rész méltó folytatása az előzőnek, mégha néhány bakit el is követtek.
0
2007. március 18., vasárnap 14:21
Nem rossz film a T3... kikapcsolódni pont jó :)
0
2007. március 16., péntek 23:56
Nekem valahogy kezd megtetszeni ez a T3!
Bár nyomába se ér az első 2-nek, de azért nem rossz!
0
2007. március 16., péntek 23:56
Nekem valahogy kezd megtetszeni ez a T3!
Bár nyomába se ér az első 2-nek, de azért nem rossz!
0
2007. március 16., péntek 22:55
Retek Klub okos kérdése a reklám alatt:

Melyik cég gyártja a robotokat?

1. SkyNet?
2. Skywalker?

No comment...

A kérdés van olyan jó, mint a GYU-nál feltett: "Kik lakják Lovasvéget? Rohan vagy Szalad lovasai?" c. épületes feladvány. :-)))

Úgy kell nekem, én vagyok az ökör, hogy tv-ben nézem. :-)
0
2005. szeptember 27., kedd 13:34
Izgi :P
0
2005. szeptember 27., kedd 13:32
Azért ha lehet hinni az IMDB-nek, 5 projektje van előkészületben, köztük a TERMINÁTOR 4 is...
0
2005. szeptember 27., kedd 13:29
Gondoltam. De ezt a ziccert nem lehetett kihagyni... :))
0
2005. szeptember 27., kedd 13:28
Vagy minden producer aggódik, hogy következő filmjénél mégjobban túllépi a budget-t...
0
2005. szeptember 27., kedd 13:26
Más okokból. Azért Mostow annyira nem lehet eltelve magával (szerintem).
0
2005. szeptember 27., kedd 13:10
Cameron új filmjeit se győzzük nézni a TITANIC óta... :)))))
0
2005. szeptember 27., kedd 11:44
Mostow-nak annyira elismerték munkáját (broáf), hogy azóta is csak rendez, rendez, rendez...
0
2005. szeptember 27., kedd 11:40
Hol volt már a T-1000-en élő szövet burkolat...
0
2005. szeptember 27., kedd 11:35
Gyulus: Nem olyan butaság, amit Mostow mondott ezzel kapcsolatban. Cameron "koncepciója" a meztelenül érkezésről ugyanis a Terminátor-mitológia szabályai szerint is erősen vitatható. Valószínűbb, hogy a pucér belépőre legelőször is azért volt szükség, hogy teljes pompájában csodálhassuk Arnold izomzatát fénykorában, s átérezzük, hogy mennyire reménytelennek látszik egy ilyen izomemberrel szembeszállni.
0
2003. december 30., kedd 10:14
Sebaj, megjelennek viszont olyan örökérvényű klasszikusok, mint a Szakítópróba... :-(((
0
2003. december 29., hétfő 14:36
Na ja én is ezt tapasztaltam 3 hete...
0
2003. december 29., hétfő 8:58
Ne is említsd! Megszakad a szívem!
0
2003. december 25., csütörtök 23:01
Én voltam kint a múlthéten Bécsbe, hol már egymáson feküdtek a díszdobozok....az 1,-2. gyütt díszcsomagba, a 3 együtt még-még díszcsomagba, a 3 külön díszcsomagba.....leesett az állam...
0
2003. december 23., kedd 16:42
Ez így van. Hogy egy példát említsek. A Volt egyszer egy Amerikát a Warnner nagy dirrel-durral harangozta be a nyáron, de természetesen a díszdobozát nem forgalmazták. Pedig ha már ennyit költöttek reklámra, igazán gondolhattak volna a rajongókra.

De azért a Terminátor-díszdobozra van remény, már ha az InterCom is úgy akarja, és jövőre tényleg megszerzik a T2 jogait. Na meg a többi Kinoweltesét.
0