Nekem tetszett a film: talán azért, mert mindenhol, mindenki szidta és nem voltak nagyok az elvárásaim. Másoknak viszont igen. Olyan ez, mint az ALIEN 3 idején volt: ott is mindenki Cameron ALIENS-éhez hasonló filmet várt, és mélységesen csalódott, hogy Fincher egészen másmilyet csinált. Neki volt igaza, s 10 év után az ő filmjét is reálisabban látja mindenki.
Nagyon örültem, hogy végre van világvége legalább a T3-ban! Az, hogy erre a T2-ben nem került sor, szerintem a második rész legnagyobb ostobasága volt. Ha nincs világvége, nincs gépek háborúja, nem jönnek a terminátorok, ez az egész igazából meg se történik... Szóval ez számomra akkora zagyvaságnak tűnik azóta is, amit a T2 a mindent bele-látványvilágával meg a lehetséges jövőkről való hadoválásokkal sem tudott elfogadtatni.
Lehet, hogy Connor csak 10 éves volt a T2 idején, de Edward Furlong nemhogy 13-nak, de 16-nak is simán kinézett. Rosszul választották a szinészt?!
Nem értem, John Connor miért születhetett 1995 január-február között? Hiszen a T2 1994 és kora 1995 között játszódik, s akkor ő szerinted is már 10 éves volt! Ráadásul Kyle Reese már 1984-ben teherbe ejtette Sarah-nkat, aki valószinűleg nem bő 10 évig hordozta magzatát a szive alatt.
Sarah Connor születési éve szerintem nem akkora baki. A T1 idején ezek szerint 19 éves volt? Most őszintén, szerinted Linda Hamilton 19 évesnek nézett ki abban a filmben? Ezt az egészet el tudod képzelni egy 19 éves kiscsajjal? Szerintem tök elfogadható válasz, hogy Sarah-nál nem voltak okmányok (fiánál sincsenek a T3-ban), és a doki csupán tippelte a korát. De ha baki is, szerintem nem komoly: ilyen stilusú bakik a T2-ben, sőt a T1-ben is vannak. A T3-at szapulva mellesleg sokan elfelejtik, hogy azért az első két rész sem mentes a logikátlanságoktól.
Magánvéleményem: a T1 kitünő, nagy kedvenc, a T2 óriási csalódás, a T3 elfogadható.