Keresés

Terminátor 3. - A gépek lázadása (2 DVD)

2003. december 17., szerda 21:46
mOST NÉZTEM MEG A KÖLCSÖNZŐS VÁLTOZATOT. TITEKET NEM ZAVAR A FILM ELEJÉN CONNOR HANGJA? mINT, AKI DOBOZBÓL BESZÉL...
0
2003. október 22., szerda 11:27
Nekem tetszett a film: talán azért, mert mindenhol, mindenki szidta és nem voltak nagyok az elvárásaim. Másoknak viszont igen. Olyan ez, mint az ALIEN 3 idején volt: ott is mindenki Cameron ALIENS-éhez hasonló filmet várt, és mélységesen csalódott, hogy Fincher egészen másmilyet csinált. Neki volt igaza, s 10 év után az ő filmjét is reálisabban látja mindenki.
Nagyon örültem, hogy végre van világvége legalább a T3-ban! Az, hogy erre a T2-ben nem került sor, szerintem a második rész legnagyobb ostobasága volt. Ha nincs világvége, nincs gépek háborúja, nem jönnek a terminátorok, ez az egész igazából meg se történik... Szóval ez számomra akkora zagyvaságnak tűnik azóta is, amit a T2 a mindent bele-látványvilágával meg a lehetséges jövőkről való hadoválásokkal sem tudott elfogadtatni.
Lehet, hogy Connor csak 10 éves volt a T2 idején, de Edward Furlong nemhogy 13-nak, de 16-nak is simán kinézett. Rosszul választották a szinészt?!
Nem értem, John Connor miért születhetett 1995 január-február között? Hiszen a T2 1994 és kora 1995 között játszódik, s akkor ő szerinted is már 10 éves volt! Ráadásul Kyle Reese már 1984-ben teherbe ejtette Sarah-nkat, aki valószinűleg nem bő 10 évig hordozta magzatát a szive alatt.
Sarah Connor születési éve szerintem nem akkora baki. A T1 idején ezek szerint 19 éves volt? Most őszintén, szerinted Linda Hamilton 19 évesnek nézett ki abban a filmben? Ezt az egészet el tudod képzelni egy 19 éves kiscsajjal? Szerintem tök elfogadható válasz, hogy Sarah-nál nem voltak okmányok (fiánál sincsenek a T3-ban), és a doki csupán tippelte a korát. De ha baki is, szerintem nem komoly: ilyen stilusú bakik a T2-ben, sőt a T1-ben is vannak. A T3-at szapulva mellesleg sokan elfelejtik, hogy azért az első két rész sem mentes a logikátlanságoktól.
Magánvéleményem: a T1 kitünő, nagy kedvenc, a T2 óriási csalódás, a T3 elfogadható.
0
2003. október 21., kedd 23:06
nézdd meg mégegyszer....
:)
0
2003. október 21., kedd 23:04
nézdd meg mégegyszer....
:)
0
2003. október 21., kedd 23:02
Eddig még semmi!,de épp kérdezni akartalak!
0
2003. október 21., kedd 22:58
Halley, postát nézz!
0
2003. október 21., kedd 22:48
Helló Mindenkinek!

Én is meg akartam nézni a 3. részt a moziban, de akárkivel beszéltem aki látta a filmet, mindenki lebeszélt róla.
Egyébbként nem nagyon szoktam adni más véleményére,de amikor 10 ember ugyan azt mondja és még a rádióból is az szól,hogy" sz.r" film, akkor már lehet valami igazság benne.
Az I.-II. rész tetszett nagyon és a III.-at is megfogom nézni azért,ha megjelenik a tékában!
0
2003. október 10., péntek 23:25
Szerintem nézhető. Egyszer mindenképpen láni kell, már csak azért is hogy legyen módunk letrógerolni. A T2-t meg sem közelíti az tuti. A DVD kiadás még jól sikerülhet. Meglátjuk!
Pedro, nincs link a nicked alatt. /Ez újmagyarul van/ Nekem pedig van egy óriási kédésem! Ha nem túl gáz, jól jönne a címed/küld az enyémre/. Tényleg fontos lenne!
Előre is Kösssz!
0
2003. szeptember 24., szerda 20:05
A T2-t adják ki, az volt a legjobb rész. A T3 meg elsüllyedhet, kb. oda is való...
0
2003. szeptember 24., szerda 16:55
...a múlt héten kérdeztem a Cinematrixon, hogy az Intercom tevezi-e a jogok megvásárlását és ezt a választ kaptam:
"Információim szerint tervezi, de bővebb információkat egyelőre nem tudok adni..." hát ennyi
0
2003. szeptember 9., kedd 15:42
Sziasztok! Szerintetek kiadják majd a 2. részt is? Legyen már teljes a sorozat szerintem, nem?
0
2003. szeptember 9., kedd 14:08
A T3 a legrosszabb Terminator resz es egyalatalan nem fele meg annak, amit az elso ket resz megteremtett. Az elso ket reszben nem volt tortenelmi hiba, ebben meg egy rakat volt.
0
2003. szeptember 9., kedd 14:07
A T3 a legrosszabb Terminator resz es egyalatalan nem fele meg annak, amit az elso ket resz megteremtett. Az elso ket reszben nem volt tortenelmi hiba, ebben meg egy rakat volt.
0
2003. szeptember 9., kedd 14:05
Egyebkent meg egyaltalan nem volt nehez folytatni az elozo reszt!!!!
Csak egy picit gondolkodni kell es ugy folytatod, ahogy akarod. Egyebkent mondom, nem az alap otlettel van gondom, hanem azzal, ahogy vegulis meg lett irva!!!!!
0
2003. szeptember 9., kedd 14:04
En egyaltalan nem ertek egyet az elottem szoloval. Ha nem szartak volna az elozo reszekre, akkor nem kovettek volna el akkora hibakat, mint amit elkovettek a filmben!!!!
Egyebent meg tudtak, hogy mekkora feladat lesz a T2-t tulszarnyalni. Ehhez kepest elszartak. Nem a latvanyrol beszelek!!! Egyebent meg baromira rovid lett a film, alig 1:40, mig a T2 156 perces, de meg a mozi valtozata is 136 perces volt.
A film vegevel nincs problemam. Ez igy jol van, csak a tobbivel van gondom. Meglatszik, hogy nem James Cameron irta es rendezte!!!!
Nekem az a velemenyem, hogy az NE irjon Terminator tortenetet, aki nem ismeri behatoan, ugy, mint egy igazi fan!!!!! Ez van, mert kulonben egy gagyi film lesz belole, amiben a latvanyok lehet, hogy rendben lesznek, de tortenetileg nem!!!!
0
2003. szeptember 9., kedd 2:23
Én nem értek azzal egyet, hogy a mostani készítők szartak a korábbi részekre. Igaz, hogy az előttem szóló által említett dolgoknak nem néztem utána. Lehet, hogy az évszámokkal problémák vannak, de egyéb tekintetben ki kell jelentenünk: a film hatalmas elvárásoknak kellett, hogy megfeleljen, és ennek többé-kevésbé meg is felelt.
HIszen iszonyatosan bonyolult csavaroknak kellett megfelelni, és elég nehéz is volt a korábbi cselekményt folytatni. A vége pedig nem lehetet volna jobb, csak rosszabb. Hatalmas ötlet, kár hogy folytatást szül - de komolyan. Egyéb tekintetben zseniális. Hiszen mi értelme lett volna megint úgy befejezni: huh, megint megmentettük a világot. Taps. Ehelyett jól ledöbbentünk, és ráadásul teljesen logikus és racionális befejezést kaptunk.
A T3 megfelel az első két rész által létrehozott kultusznak.
0
2003. szeptember 8., hétfő 16:14
A legnagyobb baj a T3-mal az a baj, hogy egyszeruen szartak az elso ketto reszre. Olyan, mintha a forgatokonyviro nem is latta volna az 1-et es a 2-ot.
Tele van olyan hibakkal, ami utkozik az elso 2 resszel.
Pl: Nem 13 eves volt, hanem csak 10, a 2. resz idejen.
A T2 keso 1994 es kora 1995 kozott jatszodik!!!
John Connor 1995 jan-feb kozott szulethetett, mivel az 1 resz 1984 may. 12-en kezdodik. Onnan lehet tudni, hogy Kyle Reese megkerdezi rendortol. Az ev pedig a film elejen ki van irva.
Problema van meg Sarah Connor szuletesi evevel is. Emlekezzetek vissza, hogy a T2-ben egyertelmuen 29 eves norol beszel a doki. Igy 1965-ben kellett, hogy szulessen es nem 1959-ben!!!!!
Egyeszeruen szartak az egesz eredeti tortenetre. Miert?????
A latvany egyebkent ok, de az elobb emlitettek nagyon elszomoritanak.
0
2003. szeptember 3., szerda 16:54
A kamionokon automata gáz is van (mint a skoda 100-ason). Arni biztos bekapcsolta verekedés előtt.
0
2003. augusztus 26., kedd 19:28
manyi
Szerintem hipercool a film!!!!Főleg Arnold aki megtalálta önmagát és hozta a régi
formáját!Utáltam esendönek látni(igazság nevében)most olyan kemény volt mint
a T2 ben.A zene viszont csalodás semmi atmoszféra semmi erő.Ami nagy élmény volt az emberek úgy jöttek ki a moziból mint régen 2 órára eltüntek a fásult hétköznapok és sokan mondták huuu öcsém!
0