Keresés

Lost - Eltűntek - 4. évad (6 DVD) (DVD)

2009. február 13., péntek 22:18
Vagy "We have to go back" :DD
0
2009. február 13., péntek 21:34
jah zárásként elordítom magam, hogy "EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON" és aztán megyek csicsikálni :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2009. február 13., péntek 21:14
:)) Megbocsájtva :) 10 Sawyer becenév, s 10 Ben klasszikust mondj el lefekvés előtt :DD
0
2009. február 13., péntek 20:29
nah jó, visszavonom a lagymatagot!
Holnap megyek is gyónni! :))
De amúgy igazad van, mindegyik rész baromira le tud kötni, de már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a legeslegvége ennek az egésznek :))
0
2009. február 13., péntek 20:23
Lagymatag 3? :)) Szerintem a Lost egyedülálló abban, hogy már az első évadban magasra tették a lécet, s nem hogy a későbbi évadok megugorják azt a szintet, feljebb is tornázzák. Én most nézem lassacskán az első évadot, s pont most került kontrasztba az ötödik évaddal, s elképesztő, mennyire összetett a történet s mennyire passzolnak a dolgok egymáshoz. A Lost-ra nem lehet szavakat találni, földbe döngől, s hétről-hétre csak azon agyalok a következő részig, vajon még mi jöhet? Illetve nem is ezen agyalok a legtöbbet, hanem azon, most éppen mi történik. Nem 40-45 percre hanem napokra, hetekre leköti az ember figyelmét. Belegondolni is rettenet, hogy jövő májusban véget ér, mert bár várom, hogyan fejezik be, hogyan kerülnek pontok a kérdőjelek helyére, de nagyon hiányozni fog ez a fajta igényesség, amit a Lost szállít nap mint nap.
0
2009. február 13., péntek 19:56
A kissé lagymatag 3. évad után, a 4. évad fantasztikusan jó volt. (az 5. évad megint eleresztett kicsit, de nem annyira vészes)
Nah szóval, számomra is kötelező vétel lesz. Ez az évad pörgős, akciódús, végre kiderültek egyes rejtélyek, szóval méltó helye a polcomon....
és még a borító is tetszik :)))
0
2009. február 13., péntek 18:10
Egyszerűen durva hova "fajult" a sorozat az első epizódot követően. Félelmetes utalások, egymást keresztező életek, megmagyarázatlan rejtélyek, tragikus-hősi halálok... Merem állítani hogy műfaján belül a BEST OF... This place is death :) Kötelező vétel számomra, de még hol van márc 18
0