Keresés

Halottaink...

2006. július 25., kedd 9:24
Ha jól emlékszem ő volt a Pearl Harbor-ban nem?
Meg mintha Eastwood két készülő filmjében is benne lenne...

Nyugodjék békében!
0
2006. július 25., kedd 3:31
bocsánat, 1933-2006.
0
2006. július 25., kedd 3:29
mako: 1920-2006
0
2006. július 22., szombat 13:08
85 éves korában elhunyt JACK WARDEN a kétszer Oscar díjra jelölt ( legjobb ffi mellékszereplő: Sampon, A menny várhat ) remek karakterszínész.
0
2006. július 17., hétfő 15:08
Negyvenéves korában tragikus hirtelenséggel, balesetben elhunyt Bertók Lajos a Budapesti Kamaraszínház társulatának tagja.
Színházi szerepei mellett játszott többek közt a  99-es A mi szerelmünk-ben, Gárdos Péter Porcelánbaba című filmjében, és a tavalyi Az igazi Mikulás-ban is. 2003-ban művészeti tevékenységéért Jászai Mari-díjjal tüntették ki.
most posts by TM
0
2006. július 12., szerda 0:40
Béke poraira!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 12., szerda 0:36
Rip! :(((
0
2006. július 11., kedd 23:49
béke poraira. apám nagyon szomorú lesz :( nem is tudtam, hogy itt ennyi pink floyd rajongó van. azt sem, hogy ezt más is hallgatja magyarországon nemcsak mi.
0
2006. július 11., kedd 23:34
Roger Keith "Syd" Barrett
1946 - 2006

Az őrült gyémánt csillogó fénye végleg kihúnyt. Néhány nappal ezelőtt meghalt Syd Barrett, a legendás Pink Floyd alapítótagja, zseniális dalszerzője és gitárosa. A hírt csak ma közölte a zenekar szóvivője. A halál pontos okát nem hozták nyílvánosságra, de azt tudni lehetett, hogy az utóbbi években súlyos cukorbetegségben szenvedett.

Nyugodjék békében!

I know a room full of musical tunes
Some rhyme
Some ching
Most of them are clockwork
Let s go into the other room and make them work
0
2006. július 7., péntek 13:53
Június 28-án elhunyt Fabián Bielinsky. 47 évesen szívroham végzett vele. Mindössze 2 filmet rendezett az argentin születésű rendező, de országa új reménységének tekintették. Első filmje, a tanítani való Kilenc Királynő, mely itthon is megjelent(aki még nem látta, azonnal pótolja). Második filmjét a BuFi áprilisban akarta megjelentetni Aura címmel, melyet a Királynőben is főszerepelt Ricardo Darin játszik. Sajna ez elmaradt, de talán még fogják egyszer vetíteni. A lényeg : 15 éven keresztül asszisztenskedett, mire kapott másfél millió dollárt, hogy megrendezhesse első filmjét. Második filmjét már benevezték az Oscar-os buliba is. Jellemző, hogy szívrohamba halt bele, iszonyúan kell hajtani manapság, hogy szinte pénz nélkül is kitűnjön az ember a filmdömpingben. R.I.P.
0
2006. június 25., vasárnap 0:14
Tj hooker egyik kedvenc sorozatom volt...
R.I.P. Spelling
0
2006. június 25., vasárnap 0:12
Én pedig a Merlose Place-t szerettem, valamint a Bűbájos boszorkákat (ha jól tudom ahhoz is volt köze)
RIP
0
2006. június 24., szombat 22:24
Én Savannah rajongó voltam...
most posts by TM
0
2006. június 24., szombat 22:04
Mint a Beverly Hills 90210 nagy rajongója mondom...

Nyugodjék békében!

Az Illés Györgyről készült kitűnő portréfilmet éppen ma néztem meg! Munkássága felbecsülhetetlen értékű...
0
2006. június 24., szombat 21:08
83 éves korában meghalt AARON SPELLING a sorozatok királya ,többek közt köszönhetjük neki a Tj Hooker,Amanda,Starsky és Hutch,Melrose Plase,Charlie angyalai stb stb.
.
0
2006. június 13., kedd 11:28
92 éves korában elhunyt a kétszers Kossuth-díjas Illés György, a legnagyobb magyar operatőr.
A második világháború utáni egyik első, és mindmáig egyik legnagyobb filmünk, a Valahol Európában volt az első nagy munkája, igaz, itt még csak segédoperatőrként tevékenykedett Hegyi Barna mellett.
Csupán csak filmcímek, e páratlan - hatvanhat játékfilmes - életműből:
Talpalatnyi föld, Lúdas Matyi, Civil a pályán, Fel a fejjel, Budapesti tavasz, Szent Péter esernyője, Szegény gazdagok, Ház a sziklák, alatt, Pacsirta, Húsz óra, Szerelmes biciklisták, Pál utcai fiúk, Isten hozta, őrnagy úr, Utazás a koponyám körül, Hét tonna dollár, 141 perc a befejezetlen mondatból, A Pendragon legenda, A magyar ugaron, Fekete gyémántok, Az ötödik pecsét, és még legalább tucatnyi sikerfilm, mely e felsorolásba nem fért bele. Legutolsó fényképezése talán Palásthy György Retúr című filmje volt.
A negyvenes évek végétől évtizedeken át ő vezette a hazai operatőrképzést, de még az utóbbi esztendőkben végzett hallgatók is tanultak tőle. Illés György a Magyar Operatőrök Társaságának tiszteletbeli elnöke volt. 2004-ben a Magyar Mozgókép Mestere díjjal tüntették ki.
most posts by TM
0
2006. május 30., kedd 16:08
Meghalt Imamura Shohei japán rendező
0
2006. május 2., kedd 20:36
EMBEREK!!!

IDE IS BEÍROM, KATHARINE HEPBURN MÁR 2003. JÚNIUS 29-ÉN MEGHALT!!!!

NEM MOST!!! AZÉRT MERT VALAKI LÉTRE AKART HOZNI 1 TOPICOT(ÁLTALAM NEM ISMERT OKBÓL), NEM KELL MÁSNAK IS FOLYTATNI EZT A HÜLYESÉGET!
0
2006. május 2., kedd 20:27
Sajna ő is ELMENT.
Most már nincs Afrikai királynőnk:((
.
0
2006. április 26., szerda 22:51
A kutyás bácsi magyar hangja is ő volt a Csokoládéban...
0
2006. április 26., szerda 22:41
Velenczey István(1925-2006)

Strossmajer doki magyar hangja volt pl.,de Walter Matthau-t is szinkronizálta...

EMLÉKÉT MEGŐRIZZÜK, NYUGODJON BÉKÉBEN...
0
2006. április 26., szerda 21:40
Remélem nem én találom fel a viaszt, de hazánk kiemelkedő színésze, Velenczey István sincs már köztünk néhány napja. :(
0
2006. április 26., szerda 21:39
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 26., szerda 14:50
Ő volt az a nő, akinek a házát Attila és Regina meg akarta szerezni, s aki legalább olyan szörnyű sorsra jutott, mint korábban filmbéli fia.
0
2006. április 26., szerda 14:25
Tényleg szép nő volt. Béke poraira.
A Huszadik században kit játszott?
0