Keresés

Halottaink...

2005. április 3., vasárnap 1:05
"most következő pár napban mindenki a ruháját fogja szaggatni fájdalmában"

Hozzáteszem: jogosan. Mondj még valakit, aki ennyire aktívan részt vett a fő világvallás képviselői között lévő béke fenntartásában?
0
2005. április 3., vasárnap 1:02
Nem tartom magam okosnak, nem tudom, hogy ezt melyik megjegyzésemből vetted ki, de ez a te dolgod. Viszont tényleg nem értem, hogy ennek mi köze ehhez a honlaphoz. Az meg, hogy színész is volt... Hm... Én is szerepeltem kb. 3 iskolai színdarabban, mégsem indítok önéletrajzi fórumot. (Amúgy a leggusztustalanabbnak azt tartom, hogy a most következő pár napban mindenki a ruháját fogja szaggatni fájdalmában, azok is, akik még templomot sem láttak belülről, és tenni fogják ezt minden lehetséges fórumon, a kereskedelmi tévéktől az ilyen forumokig, mint ez is. Nem kéne... Szerintem...)
0
2005. április 3., vasárnap 0:44
- - - - - - - - - - - - - -

de ha már ennyire okosnak tartod magad, akkor jobban körülnézhettél volna, ugyanis II. János Pál Pápa színészként kezdte páélyafutását és verseket is írt.
0
2005. április 3., vasárnap 0:38
Ennek mi köze a filmekhez??? Ez a téma egyszerűen nem ide való. Ráadásul több százan haltak meg ma a világon, róluk mégsem emlékezik meg senki.

(...és most lehet átkozni engem)
0
2005. április 3., vasárnap 0:24
Rengeteget tett a világbékéért. Ő volt a legjobb egyházfő! Nyugodjon békében!
0
2005. április 3., vasárnap 0:17
Szerintem is !
Nyugodjék békében ! Jó ember volt.
Szegény :( sajnálom :(
0
2005. április 3., vasárnap 0:15
Elhunyt II. János Pál Pápa

Isten nyugosztalja!
0
2005. március 15., kedd 15:54
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. március 15., kedd 13:17
Én az Ügynök halálát szeretném (de nagyon!)!
0
2005. március 14., hétfő 14:52
Melyik változatot? Az ötvenes évekből származó NDK–francia koprodukciót Yves Montand-nal, vagy a frissebb amerikait Daniel Day Lewisszal?
0
2005. március 14., hétfő 13:35
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. március 14., hétfő 12:49
"31 éves korában elhunyt Nicole DeHuff színésznő. Az Apádra ütők betört orrú menyasszonyát félrekezelt tüdőgyulladás vitte el.

Nicole DeHuff a Pittsburgh-i Carmegie Mellon Egyetemen szerzett dráma szakos diplomát, majd Los Angelesbe költözött, ahol az Apádra ütökben játszott először mozifilmben. A vígjátékban DeHuff Teri Polo hugát játszotta, az ő esküvőjére gyűlt össze a DeNiro família. A mozi egyik emlékezetes jelenetében Ben Stiller egy jól irányzott vízilabda-lövéssel törte be a balszerencsés menyasszony orrát.

DeHuff nem szerepelt a folytatásban, a Vejedre ütök forgatókönyve szerint férjével a Távol-Keleten ellenőrizték klinikájukat. Otthon maradt azonban kisfiuk, akit Shaq Bekur tanított meg első szavaira.

A színésznő játszott még a Suspect Zero és a See Arnold Run c. filmekben, illetve a nemrég forgatott Unbeated Harold c. moziban, amit férje, Ari Palitz rendezett. Televízióban a The Court, A helyszínelők, a Miami helyszínelők, a Nyomtalanul, az Ügyvédek, a Monk és a Dragnet - Gyilkossági akták c. sorozatokban szerepelt.

A színésznő február 16-án hunyt el. Halála előtt kétszer is járt a kórházban, de mindkétszer tévesen, hörghuruttal diagnosztizálták és hazaküldték. DeHuff állapota otthonában fordult végzetesre, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, s nem sokkal kórházba szállítása után életét vesztette.
- Kriszta -"    (www.moziplussz.hu)

R.I.P.
0
2005. március 9., szerda 13:09
R.I.P...

"Meghalt Debra Hill, a Halloween szülőanyja
A forgatókönyvíró-producer 54 éves korában, rákban hunyt el.
Hill legemlékezetesebb írása 1978-ban okozott feledhetetlen rémálmot a közönségnek, hisz ekkor került a mozikba egy mára klasszikusnak számító horrorfilmje, a Halloween. A kultikus pszichopata gyilkos annak idején Jamie Lee Curtisen kívül még egy egész nemzetre is ráhozta a frászt, hála a horror egyik nagymesterének John Carpenternek. A rendező Michael Myers számos feltámadásán, s azt követő vérözönön kívül még jónéhány alkalommal készített filmet Hill írásából: ilyen volt a Menekülés New Yorkból című akciófilm Kurt Russell főszereplésével, és A köd, melyben rosszul fésült zombik váratlan meglepetést szereznek egy kisváros lakóinak.

Forrás: Mozinet (Iván István)"
0
2005. február 25., péntek 13:04
http://www.origo.hu/filmklub/20050224holtan.html
0
2005. február 24., csütörtök 20:42
A Halálos fegyver 2. eredeti szinkronjában ő volt Mel Gibson hangja. Elég jó volt, csak később egységesíteni kellett a szinkront a többi résszel (Sörös S.).
0
2005. február 24., csütörtök 20:33
Tudom, rosszul időzítek, de "csütörtökre virradó éjszaka"?

Egyébként nyugodjon békében a művész. Isten áldja :(
0
2005. február 24., csütörtök 20:27
Szóhoz sem jutok. Nagyon jó színművész volt. Nem tudtam, hogy beteg volt. Nyugodjék békében!
0
2005. február 24., csütörtök 14:56
R.I.P...
0
2005. február 24., csütörtök 14:01
"Életének 62. évében elhunyt Kozák András színművész - tudatta a Magyar Színházi Társaság az MTI-vel csütörtökön.

A Kossuth- és Jászai-díjas érdemes és kiváló művészt hosszan tartó súlyos betegség után csütörtökre virradó éjszaka érte a halál."

:-((
0
2005. február 21., hétfő 9:29
:((
Félelem és reszketés a mennyben vagy a pokolban.
0
2005. február 21., hétfő 8:45
hunter s. thompson öngyilkos lett
0
2005. február 16., szerda 7:36
Február 10-én elhunyt Arthur Miller drámaíró.
0
2005. február 6., vasárnap 19:00
http://www.canada.com/entertainment/story.html?id=acf88ae1-b307-408e-b6ee-8bcbfcfedc3e
0
2005. február 5., szombat 11:38
Ó, affenébe!!!! :(((

R.I.P.!!!!
0
2005. február 5., szombat 7:10
meghalt Ossie Davis, korunk egyik legjobb afro-amerikai karakterszínésze. spike lee rengeteget dolgozott vele együtt, talán karrierjének legjobbját is egy lee moziban nyújtotta a do the right thing "polgármestere" szerepében. isten nyugosztalja!

0