Keresés

Halottaink...

2011. december 30., péntek 22:55
Okés.

Viszont annyit még megjegyeznék itt, hogy elképzelésem sem volt, hogy egy csimpánz ilyen hosszú életet élhet, úgyhogy utána is nézek majd, mit lehet róla tudni - kár, hogy már csak halálában.
0
2011. december 30., péntek 22:50
Chat-eljünk
most posts by TM
0
2011. december 30., péntek 22:48
Valószínűleg azt élheted most át, mint amit én, amikor bezárt a város egyik legnagyobb múltra visszatekintő kávézója. Évekig toltam ott a talpalávalót, tehát már csak ezért is minden szombat éjszaka (egy idő után péntek is) megjelentem, de az utolsó bő fél évben gyakorlatilag mindennap találtam okot arra, hogy betoppanjak valamiért. Mondanom sem kell, nagyon remek banda volt a felszolgálókkal, pultossal és a törzsvendégekkel - szinte egy második család. Aztán családi ügyek miatt a tulajdonos átadta egy kontár bandának, akik fél év alatt szó szerint tönkrebaszták a helyet. Szar volt végignézni, ahogy a második otthonodból Rossmannt csinálnak, és ahol a dj-pult volt egykor, ott testápolók vannak...

Azóta bármelyik sörözőbe, kis lukba szoktunk a barátokkal, szép lassan mindegyik bezárt - most egy hotel biliárdszalon-részlegében fordulunk meg a legtöbbször, de legalább azt nem fenyegeti ez a veszély, mert a hotel jól megy.
0
2011. december 30., péntek 22:40
Köszi, Cimbi. Tudom, hogy többszörösen bizarr egy üzletbezárásról itt írni, de ha valaki, akkor te tudod, hogy ez egy kisebbfajta elhalást jelent egy mániákus gyűjtő szervezetében.
most posts by TM
0
2011. december 30., péntek 22:31
Optimalizálták több barátom megélhetését. Magát a hálózatot lesz@rom, azok a kapcsolatok fognak hiányozni melyek az évek alatt kialakultak, azokat a filmszerető, filmekkel lelkiismeretesen foglalkozó srácokat sajnálom, akikhez még olyankor is beugrottam, ha egy vasam se volt, mert akkor is dumáltunk filmekről, kiadványokról. Ők még az Xpresst is ajánlották a vevőknek, mivel nem számított konkurenciának (pl. ha volt valami exkluzív), egyedül a Tescót nem szívlelték, mert az jó néhányszor keresztbe tett nekik. Az biztos, hogy mostantól már nem lesz olyan egy filmvásárlásom se, mint eddig volt. Jelen állapotomban el is ment a kedvem az egésztől.
most posts by TM
0
2011. december 30., péntek 22:27
A Saturn tovább él, csak épp a Media-ban. Viszont kétségkívül jó lenne évente legalább 3x betérni ide. Bírnám.
0
2011. december 30., péntek 22:22
Köszi. Megérzésed nem csal, a tietek is a sor végén áll...
most posts by TM
0
2011. december 30., péntek 22:17
Ez így van, a választék mind a BD-ket, mind pedig a DVD-ket tekintve fővárosi színvonalú. Régebben, a Saturnnal is ugyanez volt a helyzet, amíg be nem zárt. Akárhányszor mentem oda, mindig találtam valamit, amit érdemes volt megvenni, vagy azért mert ritkaság volt, vagy a kedvező ár miatt.
0
2011. december 30., péntek 21:55
A debreceni Media elég bivaly. Fogalmam sincs mennyi filmet láttam, de mikor odaértem a film szekcióhoz és elkezdtem feldolgozni a látványt megizzadtam, de komolyan. BDből vagy 60címet láttam legalább, DVDből 2x ennyit vagy ki tudja, könnyen meglehet, hogy több volt. Épp csak választani tudtam mit vegyek.
Bár igaz én orbitálisan le vagyok maradva...
0
2011. december 30., péntek 21:18
Részvétem... :-(
0
2011. december 30., péntek 20:02
Ma igen pozitív vagyok, így még igazad is lehet. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 30., péntek 20:01
Teljesen átállsz az Xpressre és ismerve a Nálatok lévő MM árképzését, rengeteget fogsz spórolni. :)
0
2011. december 30., péntek 19:58
Részvétem, TM! Az az érzésem néha, hogy nálunk se fog sokáig üzemelni, és akkor nem tudom mit csinálok...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 30., péntek 19:50
Ezen azért eléggé meglepődtem, pláne, hogy ezek szerint semmilyen várható jele nem volt. A nálunk december 1-jén nyílt bolt első látásra szimpatikusnak tűnt, de amikor a héten újra ellátogattam, azt kellett megállapítanom, hogy bizony nem is annyira fenékig tejfel - kevésbé az újdonságokra, inkább a mindenütt unásig ismételt 990-es SeIect-címekre és úgy egyáltalán, a három számjegyű árakra vannak ráállva, és az A-Z katalógus sem olyan sokrétű, mint azt elsőre hittem. A BD-kről annyit, hogy "vannak", de hiába akciós egynéhány elvileg, itt vagy teljesáron, vagy egy ezressel drágábban szerepelnek és a választék sem akkora, hogy az ember biztos lehessen benne, hogy megtalálja, amiért megy. Úgyhogy másodjára kijöttem vásárlás nélkül, pedig ez egy Media Marktnál nem szokott előfordulni.
0
2011. december 30., péntek 16:53
Itt a sajtóhír.
0
2011. december 30., péntek 16:45
Lehet, hogy Euronics-ot kaptok helyette, mostanában ők terjeszkednek. Sajnos az meg sem közelíti a M. Marktot választékban. Persze az is lehet, hogy turkáló lesz a helyén. :(
0
2011. december 30., péntek 16:45
Ezt nem kell drasztikusan nézni. Azt írták, hogy "optimalizálták" az áruházi portfóliót. :(
0
2011. december 30., péntek 16:39
Ja és még ehhez kapcsolódó hír, hogy állítólag a győri Saturn jövőre MM-ként folytatja működését.
most posts by TM
0
2011. december 30., péntek 16:35
A tegnap még dolgozó alkalmazottakkal ma telefonon közölték, hogy már ne fáradjanak a munkába menetellel. Január közepéig még van állásuk, addig kell kiüríteni a kócerájt. A pláza és a város irányítói az eddig is horribilis bérleti díjukkal szépen lefejezték a komplexumot, merthogy a húzóboltot nyírták ki. Nem sokat adok, és a Vértes Center is ugyanolyan szellemtanya lesz, mint az Omega Park. Merthogy a Mi Mozink-multiplex a maga nyögvenyelős mozijegy értékesítésével nem generál forgalmat az tuti, a butikok meg már eddig is késhegyen táncoltak, jöttek-mentek.
Tesco árul kb. 300 darab DVD-t, meg 20 BD-t, aztán slussz. Az Octogon már korábban befuccsolt, úgyhogy ez megyeszékhelyileg több, mint siralmas állapot.
most posts by TM
0
2011. december 30., péntek 16:27
:O

Nem semmi.
0
2011. december 30., péntek 16:23
Media Markt Tatabánya

(2007. május 3. - 2011. december 29.)
most posts by TM
0
2011. december 29., csütörtök 14:35
R.I.P... :-(
0
2011. december 29., csütörtök 13:56
Csita (1932-2011)

Nagyon szép kort ért meg a világ talán leghíresebb majma, szenteste napján távozott az élők sorából.

0
2011. december 28., szerda 11:00
Igen, a fia halt meg tegnapelőtt, a Jr.-t lefelejtettem...
0
2011. december 28., szerda 10:57
Pedro Armendáriz 51 évet élt, és 1963. június 18-án halt meg.

Két nappal ezelőtt a fia, a szintén színész Pedro Armendáriz Jr. halt meg.

Nyugodjanak békében!
0