Keresés

Halottaink...

2011. november 28., hétfő 12:48
84 éves korában tegnap elhunyt a zseniális angol filmrendező, Ken Russell (1927–2011). Nevéhez olyan filmklasszikusok fűződnek, mint például a SZERELMES ASSZONYOK, a ZENERAJONGÓK, AZ ÖRDÖGÖK, a MAHLER, a TOMMY, a LISZTOMÁNIA, a VALENTINO, a VÁLTOZÓ ÁLLAPOTOK, a SZENVEDÉLYES BŰNÖK, a GÓTIKA, AVAGY A SZELLEM ÉJSZAKÁJA, a SZIVÁRVÁNY vagy a LADY CHATTERLEY SZERETŐJE tévéváltozata.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ken_Russell
0
2011. november 21., hétfő 21:08
John Neville - isten nyugosztalja... :(((

http://www.hir24.hu/szines/2011/11/21/elhunyt-a-szineszlegenda/
0
2011. november 9., szerda 14:38
Sokan csupán a slágerei kapcsán ismerik nevét, pedig előfordult számos filmes produkciókban, például az Árvák hercege, a Totál káosz, a Dr. Csont sorozat, vagy a holnap bemutatásra kerülő utolsó munkája a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? egyes jeleneteiben is felbukkan Dwight Arrington Myers, vagy ahogyan a hiphop és a R&B ötvözésű slágerek előadójaként közismertebb, Heavy D.
Kedden a háza előtt esett össze, kórházba szállították, de nem tudták már megmenteni.

HEAVY D.
(1967-2011)

most posts by TM
0
2011. október 31., hétfő 18:45
Szegény, Isten nyugosztalja...
0
2011. október 31., hétfő 14:55
hajrá fradi! Nyugodjon békében!
0
2011. október 31., hétfő 14:26
Isten nyugosztalja!
0
2011. október 31., hétfő 11:07
Reméltem, hogy nem nekem kell ide kiírnom:

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20111031-elhunyt-albert-florian-az-egyetlen-magyar-aranylabdas.html

Nyugodjon békében! :(((
0
2011. október 13., csütörtök 16:13
Az elhunyt filmrendező fontosabb filmjeit az elmúlt hónapokban többször játszották a Filmmúzeumon, remélhetően fogják is még.
0
2011. október 13., csütörtök 15:50
http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20111013-meghalt-hersko-janos-filmrendezo-filmpedagogus.html
0
2011. október 11., kedd 22:25
És nem látod még a halottakat?
0
2011. október 11., kedd 22:24
OFF:

A Chat topikban válaszolok.
0
2011. október 11., kedd 22:23
Sajnálom. Nagyon fura... Az van kiírva, hogy "eltávolítva" Nem értek ehhez, de nincs olyan fenntartó vagy hasonló, akihez ilyen ügyekben fordulni lehet?
0
2011. október 11., kedd 22:23
a variety is egy napja publikálta...
http://www.variety.com/article/VR1118044160
0
2011. október 11., kedd 22:12
Isten nyugosztalja!  

Nem tudom, milyen forrás publikálta a hírt ma reggel, mindazonáltal ő is elkésett vele, hiszen Andrew Laszlo már 7-én meghalt, ma pedig 11-ét írunk.
0
2011. október 11., kedd 22:10
R.I.P.
R.I.P.

:(
most posts by TM
0
2011. október 11., kedd 21:55
OFF:

Igen, egy hete elhunyt. Béke poraira. Fogalmam sincs, hogy hová tűnt el, és főleg miért. Megfordult a fejemben a feltámasztás gondolata, hiszen már bevetésre készen álltak az októberi írások: Marianne Faithfull (utolsó bejegyzésként ez még megjelent), Gino Vanelli, Eddy Huntington, Paul Lekakis, Hazell Dean, Modern Talking, Chris Norman, Les McKeown, Omega. De sajnos a régi szövegek nekem sincsenek meg (a régi gépemmel való állandó gondok és helyproblémák miatt annak idején feltöltés után mindent töröltem), ezért nem tudom rekonstruálni az eltűnt anyagot, pedig egy új bloghelyet már előkészítettem neki. Bő két év munkája tűnt el a semmiben. Szóval lehet, hogy ez a zenei projektem véget ér, és inkább elindítom régóta tervezgetett Pasolini- és Faye Dunaway-blogjaimat. Természetesen most már lesz annyi eszem, hogy mindent sokszorosan elmentek.

Egyébként néhány napja ilyen eltűnési parajelenségek kellős közepén vagyok. A netről felszívódott teljes blogom mellett a napokban két fontos dokumentum is nyomtalanul eltűnt az új otthoni számítógépemről. Garantáltan nem töröltem le őket (hiszen az ilyesmi kétlépcsős művelet lenne, a Lomtárból is ki kéne dobni, vagyis lenne időm észbe kapni), és senki nem nyúlt a gépemhez. Egyik dokumentummal még dolgoztam vasárnap este, tegnap este pedig már sehol nem volt. Kerestem név szerint, majd kiterjesztés szerint, sőt még ráküldtem egy törölt fájlokat visszaszerző programot is. Semmit nem talált a program se, úgy eltűnt az a dokumentum, mintha soha nem is létezett volna. Pedig a fájlvisszaszerző program 3 hete törölt dokumentum nyomait is megtalálta, az előző nap még használt dokumentumot viszont nyomokban sem.
0
2011. október 11., kedd 21:37
OFF:

Ugyanolyan szempontok alapján szerepelnek, mint a főszereplő hölgyek, vagyis a méret a lényeg. :)

A különbség csak annyi, hogy a hölgyek valószerűtlenül nagy keblei olykor eredetiek, olykor szilikonnal megtoldottak, a férfiaktól elvárt méreteket azonban szemmel láthatóan egyik hímnemű sem tudta prezentálni (a néhai Napier sem), ezért Mr. Meyer a kellékesre volt kénytelen hagyatkozni.
0
2011. október 11., kedd 21:33
Szia, Field! Off, de a Régi idők popzenéje is halottaink közé számít? :-(
0
2011. október 11., kedd 21:28
Bizony, ezek az alapművek, ezek lennének a kötelező vételek, ha megjelennének nálunk. :))

Viszont csak egy Meyer-filmben láttam eddig, az imént azonban megtudtam az IMDB-ről, hogy még kettőben szerepelt.
0
2011. október 11., kedd 21:02
Nahát! A Russ Meyer-filmekben pasik is szerepelnek? :)
most posts by TM
0
2011. október 11., kedd 20:23
Elhunyt Andrew Laszlo operatőr... reggeli hír, kíváncsi voltam az itt notoriusan megemlékezők közül ki fogja postolni. Úgy látsziik senki. Megtettem én. Isten nyugosztalja és köszönet neki a könyveiért.
0
2011. október 11., kedd 20:22
Ugye, a klasszikus műveltség!
0
2011. október 11., kedd 20:19
Isten nyugosztalja! Épp a minap láttam őt egy régi Russ Meyer-szexfilmben, amelyben egy rosszfiút játszott.
0
2011. október 11., kedd 18:35
:(

A filmtörténelem egyik legkarakteresebb rosszfiúja volt. Az utolsó ház balra eredetije nagy hiányossága a magyar DVD piacnak.

RIP
0
2011. október 11., kedd 13:47
Elhunyt David Hess, a The Last House on the Left ´72 és a Ház a park szélén főgonosza.

Nyugodjon békében.
0