Keresés

Halottaink...

2011. október 6., csütörtök 10:14
steve jobs.... rest in peace... egy világ omlott bennem össze... :,(
0
2011. október 6., csütörtök 10:06
Charles Napier
1935 - 2011

0
2011. október 6., csütörtök 8:12
Off,de nyugodjék békében Steve Jobs!
0
2011. szeptember 26., hétfő 16:01
Jester, jogos a kérdés, is-is :)!!
0
2011. szeptember 26., hétfő 15:13
Nyugodjék békében! Dagobert bácsiként fogok rá mindig is emlékezni, de öröm volt hallani egy-egy filmben sajátos orgánumát, és itt-ott magyar filmben is játszani látni.
0
2011. szeptember 26., hétfő 15:09
Hangja vagy szinkronhangja?
0
2011. szeptember 26., hétfő 13:56
Őszinte részvétem, hiszen róla személyes élményem is van.

Ezerkilencszáznagyon régen Józsi, a rab parányi szerepét „alakítottam” A FALU JEGYZŐJE című tévésorozatban, amelyben a néhai Kozák András volt a főszereplő. Vele, Kenderesi Tiborral és egy fiatal gyerekszínésszel volt közös jelenetem. Kenderesi rendkívül barátságos volt, odajött hozzám az első forgatási napon, barátságosan üdvözölt, mintha régi kollégák lennénk. Miután a többieket is személyre szólóan üdvözölte, csak utána ült le a sminkeshez. Pillanatokon belül átváltozott azzá, akit játszott: nemcsak külsőleg, hanem habitusában is. Nagyon jó benyomást tett rám, pedig megtehette volna, hogy levegőnek néz, mint ahogy arra is volt példa ugyanezen a forgatáson.

Emlékszem rá egyik kedvenc magyar filmemből, a KÍSÉRTET LUBLÓN-ból is. Abban is csak egy kis szerepet alakított, de tökéletesen illett a produkcióba. Nem játszotta, élte a szerepét. Isten nyugosztalja őt!
0
2011. szeptember 26., hétfő 13:00
Elhunyt Kenderesi Tibor :-(!! Zseniális szinkron hangja volt !!
0
2011. szeptember 17., szombat 15:21
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/09/17/elhunyt_huszar_zsolt/

Nyugodjék békében!
0
2011. szeptember 17., szombat 14:09
szomorú dolog és a hasnyálmirigy sajnos ilyen.

közvetlen ismeretségi körömben is volt két ilyen szomorú halál.

utoljára családi ismerősünknél,  az illetőnek fájt a hasa, néha kicsit jobban, talán volt más tünete is, orvoshoz nem ment el, mert aztán elmúlt neki a fájdalom, talán nem is foglalkozott vele.
fél év eltelt és akkor diagnosztizálták, komolyabb tünetek után...1 hónapja maradt :(
0
2011. szeptember 17., szombat 13:59
Nyugodjék békében...
0
2011. szeptember 17., szombat 13:37
Isten nyugosztalja szegényt! Láttam a TV-ben a riportot vele, szerintem ő se hitte, hogy ebből meggyógyul.... szomorú dolgok ezek.........
0
2011. szeptember 17., szombat 13:34
http://index.hu/belfold/2011/09/17/meghalt_boroczky_jozsef/

nyugodjék békében
0
2011. szeptember 16., péntek 12:07
Nocsak, egy szakmabeli ember!

Értelmetlen hülye halál, amit csak azért nem kommentálok, mert nem itt a helye. Mindenesetre sajnálom őt...
most posts by TM
0
2011. szeptember 16., péntek 10:24
anno még játszottam ellene párszor, a  80-as években, országos bajnokságokon...
0
2011. szeptember 16., péntek 0:53
szó
most posts by TM
0
2011. szeptember 16., péntek 0:51
Filmes vonatkozás nincs, ám mivel egykori sportolótársamról van só, engedtessék meg a kivétel.

Orosz László 1971-2011

Megtalálták a május 27-én eltűnt Orosz László kosárlabdázó holttestét. Az 1971-ben született sportoló holttestére a soproni Károly-kilátótól 800 méterre túrázó középiskolások találtak rá csütörtökön.
A 40 esztendős Orosz László, becenevén Benő eltűnéséről május 27-én tettek bejelentést a soproni rendőrkapitányságon, a következő napokban, hetekben intenzív keresés indult, a rendőrség kutyákkal is körbejárta a terepet, de nem bukkantak rá az elmúlt időszakban szakkommentátorként közszereplést vállaló sportolóra.
A rendőrségi információk szerint a ruházatában talált iratok alapján azonosították a rátaláláskor felismerhetetlen Orosz Lászlót. A holttest mellett készpénzt és mobiltelefont is találtak, a rendőrség feltételezése szerint a kosárlabdázó önkezűleg vetett véget életének.
Kocsis Tünde, a megyei rendőr főkapitányság szóvivője a regionális portálnak elmondta, az idegenkezűséget kizárták, pontosan csak a boncolás után derül ki, mi is történhetett.
A 120-szoros válogatott Orosz László az eltűnése előtt személyes hangvételű levelet hagyott maga után feleségének, amelyben azt írta, hosszú időre elmegy.

A kosaras a Honvéd, a Szolnok, a Pécs és a Kaposvár csapatában is játszott, a Somogy megyei székhelyből költözött Sopronba, ahol nem kapott szerződést a helyi NB I-es csapattól. A Honvéddal 1995-ben és 1997-ben bajnok, a Szolnokkal 2002-ben kupagyőztes lett, s ott volt az 1999-es Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatottban is.

Nyugodj békében, Benő!
most posts by TM
0
2011. szeptember 13., kedd 20:49
John Calley
0
2011. szeptember 12., hétfő 22:52
Spartacus a Földön szabad lett, s már az égi arénában küzd. :(

Nyugodjék békében!

0
2011. szeptember 12., hétfő 22:26
Nyugodjék békében !!!!
azt reméltem hogy meggyógyul, még ha a 2. évadot nem tudta bevállalni...
0
2011. szeptember 12., hétfő 15:07
:-((((!!!!!! Ááááááááááá nem hiszem el, nyugodjon békében:(!
0
2011. szeptember 12., hétfő 14:42
Jajjj neeeeee...
RIP
0
2011. szeptember 12., hétfő 11:01
Jól kezdődik a hét :S
Azt tudtam, hogy a második évadot már nem tudta vállalni, de azt reméltem meggyógyul, még ha ehhez több időre is van szükség. Arról nem tudtam hogy visszaesett és gyakorlatilag már haldoklott.

Nyugodjék békében
0
2011. szeptember 12., hétfő 10:49
Ilyen fiatalon... nyugodjék békében.
0
2011. szeptember 12., hétfő 10:37
Meghalt Andy Whitfield
Andy Whitfield 1972-2011
2011.09.12. 06:29 - sixx

39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliábam ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a nálunk is bemutatott McLeod lányaiban is volt. A nagy áttörést a Spartacus hozta meg neki, amiben a címszereplő trák rabszolgát alakította. Az első évad végén derült ki, hogy Whitfield non-Hodgkin kórban szenved, ezért a producerek elhalasztották a második évad előkészületeit, hogy felgyógyulhasson.

A kezelése az első hónapokban sikeresnek tűnt, még pár fotózáson is megjelent és elkezdte az edzéseket, hogy formába lendülhessen a forgatásra. A 2010-es Comic Con-ra egy újabb kemoterápiás kezelés után érkezett már, a rajongók felállva, vastapssal köszöntötték. Akkor még úgy tűnt, szervezete megbirkózik a kórral, de hamarosan visszaesett, és jelezte a Spartacust vetítő Starz-nak, hogy nem tudja elkezdeni a második évadot. (A helyére Liam McIntyre érkezett.) Amikor az újabb kezelések nem hoztak eredményt, Whitfield úgy döntött, szeretné életét családja körében befejezni. Tegnap este, felesége karjaiban halt meg. Legyen neki könnyű a föld.

comment.blog.hu
0