Keresés

Halottaink...

2011. július 23., szombat 22:25
Nem nagyon ismerem a hölgy munkásságát, mint ahogy általában nem vagyok képben napjaink könnyűzenéjéről sem. Éppen ezért nem látok bele Winehouse életébe sem, nem tudom megítélni, önpusztító életvitelének mik voltak a mélyebb okai. Viszont sajnálni tudok mindenkit, aki fiatalon és értelmetlenül hal meg. Gondolom, az öt Grammy-díját nem kártyán nyerte, tehát nem lehetett tehetségtelen előadó, aki semmi nyomot, semmi maradandót nem hagy maga után a szakmájában.

Emlékszem, az én korosztályom egyik sztárja, Grace Jones egyszer azt mondta, napjaink fiatal előadói közül egyedül Amyvel tudna elképzelni egy duettet vagy közös albumot, mert szerinte (az interjú idején) minden szempontból Winehouse a legérdekesebb és legeredetibb egyéniség a szakmában. (Amikor a riporter Lady Gagát hozta szóba, Grace már sokkal kritikusabb hangot ütött meg.) Úgy vélte, Winehouse is idővel felhagy az önpusztító életvitellel, amely Jones szerint a gyors siker velejárója, szinte minden sztár keresztülesik rajta. Szomorú, hogy a 27 éves énekesnőnek nem sikerült leküzdenie a káros szenvedélyeit.
0
2011. július 23., szombat 22:23
Ha már közhelyszótárat nyitsz, olyan is van, hogy halottról jót vagy...
most posts by TM
0
2011. július 23., szombat 22:22
Janis Joplin és Jimi Hendrix is 27 évesen távozott, sajnos az alkohol és a kábítószer náluk is végzetes volt. Az idősebbik Belushi is a drogok áldozata lett és még lehetne folytatni a sort.Sajnos a szenvedélybetegséggel a híres és gazdag ember is tehetetlen, ha nincs megfelelő kontroll és segítség. Persze lehet ezt IS fikázni, (költői) kérdés, hogy a minősítő fél nem önmagát minősíti-e vele...
most posts by TM
0
2011. július 23., szombat 22:21
Nézd ez az én véleményem, az meg a tiéd! Ez olyan mint a ....... mindenkinek van egy! De még csak véletlenül sem akarok közönséges lenni, de lehet, hogy sikerült.
0
2011. július 23., szombat 22:19
Nem kell idézőjelbe tenni, egy ötszörös Grammy-díjas énekest lehet simán sztárnak nevezni.
most posts by TM
0
2011. július 23., szombat 22:17
Én meg azon csodálkozom, hogy a kábítószer-alkohol kombó szerint élt "sztár" életmódja miatt csoda, hogy nem következett már be elöbb a halála.
Ha így folytatja, pl. Lindsay Lohan is így járhat, mint Amy.
0
2011. július 23., szombat 22:14
Én pedig még téged is tudlak...
most posts by TM
0
2011. július 23., szombat 22:13
Nagy tehetség volt, kiváló hanggal, kár érte!
most posts by TM
0
2011. július 23., szombat 21:54
Ezen nem csodálkozom és az ilyeneket mint Winehouse egyáltalán nem tudok sajnálni...
0
2011. július 23., szombat 21:13
Én azon is csodálkozom, hogy a pár évvel ezelőtti elvonókúra után eddig bírta.:(
0
2011. július 23., szombat 20:57
OFF,mert nincs filmes kapcsolata

R.I.P. Amy Winehouse..
0
2011. június 25., szombat 18:28
Nyugodjék békében Peter Falk! Gyerekkorom egyik meghatározó tévés személye volt, mint oly sokaknak, nekem is Columbo-ként. Mai napig, ha tévében találkozok vele, nem tudok tovább kapcsolni, mert leköt és érdekel, együtt izgulok és nyomozok a hadnaggyal. Köszönjük a felejthetetlen pillanatokat Peter Falk, isten nyugosztalja!
0
2011. június 25., szombat 18:19
A törés c. mozi alapötletéből lehetett volna egy jó Columbo film.
0
2011. június 25., szombat 16:02
De jó lenne ha valahonnan előkerülne még egy-két Columbo epizód.
0
2011. június 25., szombat 15:37
Nyugodjék Békében!

0
2011. június 25., szombat 14:32
Esetleg eme szomorú esemény alkalmából valaki kihozhatná végre a Berlin felett az eget DVD-n.
0
2011. június 25., szombat 12:38
Igazad van, már bánom is, hogy felhoztam a témát.
Szabó Gyula előtt is maximális respect,hiszen az ő orgánuma is sokat tett hozzá, ehhez a kiváló nyomozó figurához :)!!!!
0
2011. június 25., szombat 12:04
Ami igaz az igaz, de amennyire nem méltó a dvd-kiadás, ugyanannyira nem az az sem, hogy ezt a halálhír kapcsán feszegessük itt.

Még az jutott eszembe, hogy a brilliáns szinkronhang gazdája, a nagyszerű színművész Szabó Gyula is sajnos elég rossz egészségi állapotban van. Három éve agyvérzést kapott, majd utána agyhártyagyulladása volt. Jobb napjaiban tud beszélgetni a szeretteivel, de nyilvános szereplésre már nem képes. A Nemzet Színésze jövő hónap közepén tölti be 81. életévét.
most posts by TM
0
2011. június 25., szombat 11:42
Hiányozni fog nagyon, de dvd-n  köztünk él tovább!!!!
(Legalább kiadták az egész szériát, azt, hogy a minősége milyen lett pláne az utolsó pár évadnak, gondolok itt a szétmálló dobozokra na az már más tészta :-((!!!!)
0
2011. június 25., szombat 9:52
Wenderstől tudjuk, hogy Peter Falk angyalként érkezett, s ez az élet körforgása, most angyalként távozik...
most posts by TM
0
2011. június 25., szombat 7:33
Bárcsak így lenne..:( Nyugodjon békében!
0
2011. június 25., szombat 3:35
IN MEMORIAM PETER FALK(1927-2011)

NYUGODJÉK BÉKÉBEN!
0
2011. június 25., szombat 1:50
Nagyon nagy kár érte. Annyira jó lenne ha még legalább ennyi Columbo rész lenne. Kár volt ,hogy szünetet tartott a 80-as években. Pótolhatatlan figura volt.

És az idióta kiadó meg igénytelen módon adta ki a sorozatát. A végén már filccel írtak a DVD-re. Többet érdemelne ez a kiváló sorozat. Díszdobozt. Esetleg majd később blu-rayen is jó lenne kiadni. Gondolom az USA-ban hamar kifog jönni Blu-rayen.
0
2011. június 25., szombat 1:47
Jaj, Istenem, ne!!! :-(((

Nyugodjék békében, Mr. Falk!
0
2011. június 25., szombat 0:45
: -( Nagyon bírtam. Igaz, hogy nyomozóként kiakasztó stílusa volt(de csak a gyilkos számára), amúgy nagyon sok rajongója volt, van, és lesz...

„Csak még egy kérdést...”
0