Keresés

Studio Ghibli sorozat (12 DVD) (DVD)

2009. március 9., hétfő 13:55
Köszönöm a tájékoztatást. Remélem csütörtökön még beleférek a "készlet erejébe".
0
2009. március 9., hétfő 13:15
Jár hozzá doboz. "Lapra szerelve" küldjük, tehát a vevőnek kell összehajtogatni, mert csak így lehet sérülésmentesen szállítani, de van hozzá doboz a készlet erejéig.
0
2009. március 9., hétfő 11:55
Én is megkérdezném, hogy jár hozzá a gyűjtődoboz vagy külön kell rendelni?
Előre is köszi a választ!
0
2009. március 6., péntek 11:53
A Yamada család is szerintem nagyon jó :) Harmadszorra kellett megnéznem, hogy leülepedjen rendesen :)
Nekem a Vissza a gyermekkorba nem tetszett annyira :(
0
2009. március 5., csütörtök 18:01
Én már korábban összegyűjtött mind. Most úgy néz ki elsiettem, na de kit érdekel! A Yamada család kivételével, mind egytől egyig a remekmű kategóriába tartozik! Nagyon szeretem ezeket a filmeket, és a gyűjtődoboz, a polcomon a fő helyen kapott helyet!
0
2009. március 5., csütörtök 16:09
Az a nagy igazság, hogy eddig egyiket sem vettem meg és nem is láttam még az összeset. Viszont amit láttam az mind tetszett. Így ezért az árért ki nem hagynám!!!!
0
2009. március 1., vasárnap 23:54
erről van szó, nekem is megvan már 4-5 a sorozatból, most mégis beszerzem majd mindet.
0
2009. március 1., vasárnap 23:51
Az a lényeg, hogy meglegyenek. Kit izgat ha egy kicsit többet költ rá az ember, vagy el kell ajándékozni a régi kiadásokat? Nekem pl. megvolt már a Chihiro és a Vándorló Palota, mégis megvettem őket újra, és az egész sorozatot is szépen kettesével, ahogy megjelentek. Az pedig nem zavar, hogy most mások olcsóbban kapjak. Inkább örülök, hogy még több fogy ezekből a csodálatos Ghibli filmekből. :D
0
2009. március 1., vasárnap 21:37
Igen de sajna nem jövök ilyen jól ki belőle. Na mind 1 legfeljebb majd eladom a másik példányokat.
0
2009. március 1., vasárnap 20:04
én meg azt sajnálom, hogy az eddig hiányzó darabokat ca. 2 hete pótoltam >_<
0
2009. március 1., vasárnap 19:48
Megveheted külön a dobozt és a filmeket is.
0
2009. március 1., vasárnap 16:48
Én csak azt sajnálom, hogy már eddig 5 DVD már megvan belőle. Nem lehetne azok nélkűl kérni?
0
2009. március 1., vasárnap 15:47
Én is erre vártam.
Vagyis nem is igazán vártam, csak mindíg beelőzték ezeket a filmeket más kiadványok. De ezt nem lehet kihagyni, szóval berendelve, akár lesz doboz, akár nem. :)
Bár a kis képen dobozostól vannak a filmek.
0
2009. március 1., vasárnap 12:47
Huu, azt hiszem erre az akcióra vártam! Nálam tuti vétel. A kérdésem az lenne, hogy ehhez automatikusan jár a doboz is, vagy azt külön kellene megrendelni?
0