Keresés

Ómen (1976) (Blu-ray)

2021. november 30., kedd 17:56
Falconer írta:
Hölgyek & Urak!

Ezer éve keresem ezt a kiadást, de sehol semmi, és miután nem sok esélyt látok arra, hogy újra piacra dobják, ha valaki nagyon megszabadulna tőle, kérem, ne tartsa magában.

(Remélem, jó topikba írok ezzel kapcsolatban, ha nem, kérem a moderátort, hogy helyezze át a megfelelőbe.)

Előre is köszönöm!

Miért nem veszed meg a németektől? Ott még mindig kapható és tartalmaz magyar vonatkozást. Itt már nem lesz úgysem  újra kiadva, nincs már hazai forgalmazója. Csak egy ötlet...

Mondasz valamit, köszi, rálesek! Csak abban bíztam, hogy egy ilyen klasszikust hátha felkarol valaki ismét idehaza.

Mivel a Fox már a Disney égisze alá került, kétlem hogy ez meg fog történni.

Ők még a streamet tolják most ezerrel nem erőltetik nagyon a fizikai lemezeket. Idén amire emlékszem, a Féktelenül jelent meg 4k formátumban, mint régi Fox katalóguscím.

Szerintem ezek a régebbi Foxos BD kiadványok lassan kikopnak, úgyhogy jobban jársz ha beszerzed innen onnan, ami még nagyon kell, mert később már nem biztos hogy lesznek.
0
2021. november 30., kedd 17:17
Argento írta:
Hölgyek & Urak!

Ezer éve keresem ezt a kiadást, de sehol semmi, és miután nem sok esélyt látok arra, hogy újra piacra dobják, ha valaki nagyon megszabadulna tőle, kérem, ne tartsa magában.

(Remélem, jó topikba írok ezzel kapcsolatban, ha nem, kérem a moderátort, hogy helyezze át a megfelelőbe.)

Előre is köszönöm!

Miért nem veszed meg a németektől? Ott még mindig kapható és tartalmaz magyar vonatkozást. Itt már nem lesz úgysem  újra kiadva, nincs már hazai forgalmazója. Csak egy ötlet...

Mondasz valamit, köszi, rálesek! Csak abban bíztam, hogy egy ilyen klasszikust hátha felkarol valaki ismét idehaza.
0
2021. november 30., kedd 16:59
Falconer írta:
Hölgyek & Urak!

Előre is köszönöm!

0
2021. november 30., kedd 16:02
Hölgyek & Urak!

Előre is köszönöm!
0
2011. augusztus 17., szerda 18:43
Na jól van uraim (?) akkor nem a fórumhozzászólások alapján döntök :) Mondjuk én félvak vagyok, tehát nekem sose volt egy képpel se bajom, csak mondom megkérdezem, hogy egy nyilvánvalóan objektív szempontok szerint értékelhető tulajdonságnál mitől ekkora a vélemények szórása... meg már régen írtam ide, na! :) :)
0
2011. augusztus 17., szerda 18:21
Ahogy Niwrok is írta, nem igazán érdekel a kép, még BD-nél sem. Mindazonáltal szabadjon megjegyeznem, hogy viszonyításom alapja elsősorban az első kiadású, feliratos DVD volt, nem pedig más BD lemez. Ahhoz képest valóban kánaán..

Egyébként meg az égvilágon semmi baj nincs ezzel a képpel, a VHS minőség költői túlzás. Mint ahogy a hanggal sincs baj, zömében 3.1, az igaz, de ilyen lehetett a master. Ez van.

Akkor is, ha K óránként módosít valamit az írásán, nehogy hátrébb csússzon.
0
2011. augusztus 17., szerda 17:30
A Blu-ray.com szerint pl: Az Ördögűzővel összehasonlítva csak minimálisan gyengébb a kép és a hang! Én is megrendeltem ezt a kiadást és a már említett Az Ördögőző Blu-ray-t látva szerintem jó lemez!
0
2011. augusztus 17., szerda 17:25
Érdekes,de K pont azoknak a filmeknek a képét és hangját szólja le,amik bármilyen nagyobb tesztoldalon komoly értékekkel vizsgáztak le.a  Pearl Harboros negatív kritikánál már csak mosolyogtam.a Blu-raycom-on maximális pontszámmal vizsgázott képre és hangra és a hidefdigesten is remek értékeléseket kapott. :)

(ezek a legelismertebb nemzetközi szakoldalak HD témában)
0
2011. augusztus 17., szerda 17:24
Azért némi elfogultságot senki sem tud megtagadni egy film értékelése során:), ami akár kiterjedhet a technikai paraméterekre is.

R2-D2 esetében például annyit tudni érdemes, hogy nem különösebben érzékeny a képminőségre, így az általa írtak ezügyben mindig amolyan "jó ez így, nekem megfelelt"-nek értendők (bocs, Artu, de hát így van:)!), viszont audiofil a srác, a hang tekintetében ezért inkább neki hiszek.

Egy mono magyar hangtól viszont tényleg csak a Sokol-minőség várható el, azon nem lehet túlságosan meglepődni, mint ahogy azon sem, hogy a többszörösen retusált és újraszínezett Elfújta a szélnek jobb lehet a képe, mint egy 1976-os, azóta békénhagyott filmnek.
0
2011. augusztus 17., szerda 17:01
Most mondja már el nekem valaki, hogy a f*szomba van az, hogy az egyik szidja a képet meg a hangot, a másik meg azt mondja, hogy jó.... Magas ez nekem... Azért a Blu-ray az Blu-ray minőség kéne legyen mindenkinek nem...???
0
2011. augusztus 13., szombat 1:26
Meg, mert nekem pont szükségem lenne rá. :)
most posts by TM
0
2011. augusztus 8., hétfő 0:52
Egy ekkora klasszikusnál szerintem nem kérdés :-)

A kép is nagyon szép lett, az extrák pedig mind magyar feliratosak és nagyon érdekesek.
0
2011. augusztus 8., hétfő 0:16
megéri lecserélni a 2dvd-s változatot?
0
2010. július 22., csütörtök 18:40
A kutya funkciójához nem illik szerintem a "beszerzés" eme formája.
0
2010. július 21., szerda 22:44
Mostanában nem láttam a filmet, de nem hangzik el Mrs.Baylock szájából, hogy Damien nagyon megszerette a kutyát, és gondolta, jól jön egy ilyen a házba, stb ... nekem nem tűnik úgy, hogy ennél részletesebb magyarázatra szorulna, hogyan szedték össze. Különben is, a kutyával korábban már találkoztunk egyszer, a nevelőnő önakasztásakor.
0
2010. július 21., szerda 21:30
Hát pedig nagyon beleillik,mert igy ebben a formában nem lehet tudni,h honnan is lett kutyájuk.
0
2010. július 21., szerda 17:59
Szerintem ez a jelenet nem passzol bele a történetbe!Nem baj,hogy kimaradt.
0
2010. július 21., szerda 15:18
a képe milyen a DVD-jéhez viszonyítva?

az Ómen hagyaték című werkfilm , az egész sorozattal foglalkozik?
0
2009. március 24., kedd 13:54
Újabb BD kerül ki a kosárból. Mindjárt mondok valami csúnyát!
0
2009. március 24., kedd 13:12
Szinte éreztem, hogy valami hiányzik ebből a filmből. A kutyát én sem értettem, hogy hogyan is került hozzájuk, de így már ok a dolog.
0
2009. március 24., kedd 12:40
nem tudom miért maradt ki. semmi olyan nem volt benne amiért ki kellett volna vágni.
anno VHS-en benne volt ugyanezzel a szinkronnal! (tehát szinkron is van hozzá)
0
2009. március 24., kedd 12:38
És ez hogy hogy olyan borzalmas jelenet, h ki kellett vágni/hagyni a filmből???
0
2009. március 24., kedd 12:36
Ebből megint csak a vágott verziót kaptuk mint anno a DVD-ből.
Ugyanis hiányzik az a rész belőle amikor a kisgyerek kifut az útra a kamion elé és a kutya (roti) menti meg azzal,h ellöki. Igy kerül hozzájuk a kutya. Itt meg csak hirtelen lesz egy kutyájuk a semmiből.
Kár érte!
0