A fórumozó Davenport is innen vette vajon a nevét? :-))
0
2005. június 6., hétfő 18:18
4379
Zseniálisan. A vörös csajszi a kedvencem /asszem Kate Isitt/, de az összes lány hatalmas karakter, plusz Davenport, meg a szexmániás fickó is. :)
Az író, Steven Moffat, nagyot alkotott, ilyen jó poénokat, ilyen sűrűn, ennyi eredeti csavarral még sosem láttam.
Úgy néz ki, az amiknál is megcsinálták, de hatalmasat bukhatott, mert az első széria felét nem is engedték adásba.
0
2005. június 6., hétfő 18:00
53
Milyen egyre gondoltunk! :)
0
2005. június 6., hétfő 17:58
53
Milyen egyre gondoltunk! :)
0
2005. június 6., hétfő 17:57
53
Én reménykedem, hogy most azért tűzték műsorra, mert megvették a 4. évadot is. Szenzációsan eltalálták a színészeket, nem? :)
0
2005. június 6., hétfő 17:56
4379
Köszi, Ju Mester! Reméljük hozzávágják a 4. szériát is, ami 2004-ben készült el.
0
2005. június 6., hétfő 17:53
4379
Az biztos, hogy a vége vmelyiknek, mert ezt adta 2 hete a BBCPRIME és ki volt írva: FINAL EPISODE. Ez jó hír, azt hittem, csak az első széria lesz! :)
0
2005. június 6., hétfő 17:50
53
Megnéztem közben... A 3. évad lement teljes egészében anno a TV2-n.
0
2005. június 6., hétfő 17:40
53
csak azt tudom, melyik rész volt az utolsó... amikor kiderült, hogy terhes a Susan. ez vagy a 3. széria közepe vagy a vége.
0
2005. június 6., hétfő 17:37
4379
Ju mester! Nem emlékszik vajh hány részt cuppantott ki magából a TVTWO?
0
2005. június 6., hétfő 17:36
8905
Hát igen. Sajnos én még mindig nem szeretem, persze, nem azt mondom, hogy annyira béna, mint a Barátok Közt jópár szereplõje, csak mégsem jó. De ez csak az én véleményem, nem tetszhet mindenkinek. :-)) Nicole Kidman-re én még annak idején a Five Mile Creek sorozatban figyeltem fel (Ausztrál Expressz volt a magyar cím), már ott is tetszett, aztán nagyon tetszett a Bangkok Hilton-ban, aztán egy jó ideig nem annyira tetszett, majd megint megszerettem, amit fõleg a Dogville-nek köszönhet(ek). :-))
0
2005. június 6., hétfő 17:33
53
Én is imádom ezt a sorozatot, anno fel is vettem, amikor először adta a TV2. Én is csak ajánlhatom mindenkinek. Szenzációs humora van! Van esély vajon arra, hogy nálunk kiadják valaha?
0
2005. június 6., hétfő 17:33
8905
Ebben segíthetek ... :-)) Persze ha van magyar felirat, az jobb.
0
2005. június 6., hétfő 17:32
3945
szerintem cruise teljesen rendben van. régebben, még a top gun környékén én se szerettem, de aztán egyre jobb szerepeket vállalt, s maga is egyre jobban teljesített. az esőemberben méltó partnere volt a mindig zseniális dustin hoffmannak. a jerry maguire-ben már minden kétséget eloszlat: ő nem lehet rossz színész. aztán ott van a számomra dögunalmas interjú a vámpírral, az általában ragyogó brad pittet borzalmasan játszik, és bizony cruise az egyetlen, aki miatt végig tudtam nézni a filmet. így vagyok vele a tágra zárt szemekben is. egy érett férfit játszik, egy sebezhető karaktert, aki nagyon kíváncsi, de kubrick jól kiröhögi, ha szarba lép. kidmant igazából ebben a filmben szerettem meg (vagy vettem észre egyáltalán:). akivel bajom volt, az inkább a ripacskodó sidney pollack. ő az egyetlen, aki szenved a szerepével. kubrick eredetileg paul newmannek ajánlott a szerepet. el kellet volna vállalnia. :) de azért ez mégis csak egy kubrick-film, nem pedig cruise... :)
0
2005. június 6., hétfő 17:29
4379
Nem, megvárom, amíg a díszdobozt leengedik félárra. Szemeztem vele vagy háromszor, de még csak tanulom az angolt, nem értem. Perhabs, perhabs, perhabs....
0
2005. június 6., hétfő 17:26
8905
Hát így látatlanul azért nem veszem meg magamnak, vagy neked kéne? ;-))
0
2005. június 6., hétfő 17:24
4379
Londonban árulják az első szériát 10 L-ért. :)
0
2005. június 6., hétfő 17:20
8905
Nem hangzik rosszul. :-) Csak az elsõ részrõl maradok le. :-))
0
2005. június 6., hétfő 17:18
4379
Emberek! Végre újra leadják a világ legjobb komédiasorozatát a Couplingot, a TV2-őn!!!! A sanyarú BBC PRIME-os, feliratos, betűhibás, félsoros szövegek helyett totál magyar szinkronnal! Sajna, szerintem nem az összeset, mert az 4 teljes széria, de senki ne hagyja ki, mert a Jóbarátok olyan ehhez képest, mint a Pirx pilóta a Star warshoz képest!
Páran párban (Coupling) (színes magyarul beszélő angol vígjátéksorozat, 30 perc, 2000) Mikor két ember összejön, az sosem csak azt a kettőt érinti, hiszen nem csupán új fogkefét, de egy csomó új embert is visznek a másik életébe. Kisvártatva az is megeshet, hogy mindkét részről jóbarátok és ex-szeretők lebzselnek az újdonsült párocska konyhájában, és egymást túllicitálva próbálnak dűlőre jutni a barátság, a szerelem, és főként a szex témakörében. Vetítik: TV2: június 16. Csütörtök, 23:55
0
2005. június 6., hétfő 16:43
8905
A Tágra zárt szemekhez csak még annyit, hogy az én szememben nagy melléfogás volt Tom Cruise, akit nem igazán tartok nagyra (próbáltam finoman fogalmazni, nehogy nekem essenek a Tom Cruise rajongók :-)). Ha egy jobb színész játssza a szerepet, és azon kezdek el gondolkodni, vajon most mi járhat a fejében, nem pedig Tom Cruise üres, semmitmondó szemeit látom, akkor biztosan nagyobb hatással lehetett volna rám a film. A színész sokat emelhet és ronthat is egy produkción, kulcsfontosságú a szerepe.
0
2005. június 6., hétfő 16:39
1447
Bowmané pedig Lux Ádám volt.
0
2005. június 6., hétfő 16:09
8905
A Dr. Strangelove-ot sem láttam sajnos. Kubricktól csak kb. 4 filmet láttam.
0
2005. június 6., hétfő 16:08
8905
hiámyt=hiányt
0
2005. június 6., hétfő 16:07
8905
Hidd el, adtam neki esélyt, 2-szer vagy 3-szor láttam, mert azért meg tudom nézni. :-) De valahogy mégsem tetszett, csak éppen akkor olyan hangulatom volt, hogy megnéztem. A Barry Lyndont és a full metal jacket-et sajnos nem láttam, a Mechanikus narancs-ot viszont kifelejtettem, az is jó, csak sajnos csak egy részét sikerült eddig látnom, de az tetszett! Pótolni fogom a hiámyt. :-)))
0
2005. június 6., hétfő 13:57
1153
A 100 éves a mozi keretében levetített 2001 szinkronos volt, HAL magyar hangja: Mihályi Győző (a Daisy nótát el lehet képzelni), Floydé pedig asszem Szersén Gyula. (Moonwatcheré most nem jut eszembe:) ) Kubrick legjobb filmjei természetesen a Dr. Strangelove és A ragyogás.