Keresés

tévés ajánló

2005. április 15., péntek 3:00
AXN adó, úgy ahogy van.
Mostantól elérhető upc directen bárhol az országban, eredeti és magyar hanggal, valóban gyönyörű képpel és nincs rajta se karika, se reklám film közben.

Olyan sorozatok mennek rajta amik nálunk eddig legfeljebb letöltéssel voltak elérhetőek, pl. Lost.

Különösen ajánlott:
The Shield kőkemény zsarusorozat, nem feltétlenül azoknak akik nem bírják a durvaságot.
CSI: NY CSi kicsit durvább kiadásban mint a Miami és az eredeti.
Nowhere Man: bár ez nem új, de az egyik legjobb paranoia thriller sorozat ami valaha készült, olyan rendezőkkel részenként mint Tobe Hooper.
Lost

...és persze a sci-fik
0
2005. április 14., csütörtök 11:52
thx! :-)
0
2005. április 14., csütörtök 11:14
Pro7 ápr. 24 vasárnap este A klónok támadása, utána a klónok háborúja (1-20 egybe) még utána egyórás Lucas interjú. Nehéz lesz a választás hiszen Linda is lesz meg mirigy-show... :)
most posts by TM
0
2005. április 14., csütörtök 10:23
A szép Edwige valóban nem egy mai sütés, hiszen decemberben múlt 56 éves. Főleg a hatvanas-hetvenes években volt topon: olasz komédiák gyakori kelléke volt, mint szépséges epizodista. Néhány filmjét mi is láthattuk: pl. A LATOR, SZERELMEIM, ÉN ÉS CATERINA. Két ízben is játszott együtt Torday Terivel: a magyar művésznő főszereplésével készült, német nyelvterületen egykor igen sikeres SUSANNE-sorozat két részében láthatta sajnos csak a külföldi közönség (A FOGADÓSNÉNAK IS VAN EGY GRÓFJA, A FOGADÓSNÉNAK IS VAN EGY UNOKAHÚGA).
0
2005. április 14., csütörtök 10:11
Ki nem állhatom a Retek Klubot, de a ma esti Jedi Ritter előzetese zseniális lett!!! :-))
Sehol egy megszokott SW-zene, helyette benyomták Sy Snootles és a Max Rebo Band "klipjének" zenéjét!! :-)) Feküdtem...
Nekem már anno a moziban is nagyon bejött ez a kicsit nem oda illő betét.

Ja, a hölgy itt alattam ( :-DD ) tényleg igazán gusztusos!! Jól gondolom, hogy Ő ma már egy öregasszony? :-)
0
2005. április 13., szerda 19:29
Ezer köszi! Biztos, hogy felveszem. Nagyon régen láttam, de néhány filmkockára talán még emlékszem is.

OFF
Tud valaki valamit egy esetleges Risi dobozra?
ON

P.S.: A hölgy pedig - természetesen - gyönyörű! :))))
0
2005. április 13., szerda 18:48
Ivan és Gamma barátom figyelmébe:

Jövő csütörtökön (ápr. 21), az m2-n 21.15-től Dino Risi FOTOGÉN VAGYOK című filmszatírája látható Renato Pozzetto és a valóban fotogén Edwige Fenech főszereplésével.

EDWIGE FENECH

0
2005. április 2., szombat 22:34
"tv2-nem is kell adnia, adott is, csak nem verik nagydobra. Érdekes."
A filmszemlén adták oda, élő adás közvetítette..
0
2005. április 2., szombat 19:26
Holnap éjjel Végső Állomás 2 az HBO-n!!! :)
0
2005. április 2., szombat 19:23
üdv! aki esetleg TOM SELLECK rajongó (MAGNUM,EGY ÁRTATLAN EMBER),
ma este 21.30-kor a Hallmark-on Ártatlan Bűnös c.krimi,az ajánlót elolvasva
jónak tünik.
0
2005. április 1., péntek 19:03
hm.
0
2005. április 1., péntek 19:00
Április 17-én a TV2 leadja a Chihiro Szellemországbant. "Apró" hiba, hogy reggel 6:45-kor teszi ezt.
0
2005. április 1., péntek 17:42
Balázsy Panna úgy nézett ki, min egy pasi, de tényleg. Timkó meg mindent olvasott. Az RTL meg jól felháborodott, hogy a TV2-nek mondtak köszönetet! Pedig azok tényleg támogatnak. A Kontrollnak viszont örülök, Antal Nimród elkezdheti az új filmjét (remékem lesz neki). :)))
0
2005. április 1., péntek 17:36
Balázsik Panna pedig még sosem nézett ki ilyen osotbán. Köncsörgöm, milyen volt a haja? Persze Timkó Eszter és az a modoros stílusa... Fábry Sándor korrekt volt, a dizájn center nagyon jó volt. Babetta :)
0
2005. április 1., péntek 17:18
Ja és a műsor tényleg vacak volt. Timkó Eszter volt nekem a mélypont.
0
2005. április 1., péntek 17:17
Azt azért tegyük hozzá, hogy ezt az 50 milliót a törvény szerint is oda kellett adni, csak az rtl egy kicsit sztárolja magát. A tv2-nem is kell adnia, adott is, csak nem verik nagydobra. Érdekes.
0
2005. április 1., péntek 16:44
este 23:50 körül lesz a kék bársony az mtv-n. ajánlom mindenkinek.
0
2005. április 1., péntek 1:07
A VOXCar sokkal ötletesebb és színvonalasabb volt, még ha valamivel (nem sokkal) szerényebb körülmények között is zajlott. Már annak, aki ott volt...
0
2005. április 1., péntek 0:52
Viszont a chicken-man megérkezése nem volt semmi :)
0
2005. április 1., péntek 0:41
A díjat jó ötletnek tartom, de ez a műsör valami szörnyűség!
0
2005. április 1., péntek 0:34
mégis ez az egy aran csirke többet tesz a magyar filmnek mint 15 év összes filmszemléje
0
2005. április 1., péntek 0:14
Hát, ez az Arany Csirke nagyon gagyi. Igaz, csak 20 percet láttam belőle, de elég is volt...
0
2005. március 31., csütörtök 22:59
Ezt a filmet imádom!:)
0
2005. március 31., csütörtök 22:57
Max 3000 - Az ember legjobb barátja
Egy genetikailag mutáns kutya, Max megszökik Dr. Jarred szigorúan őrzött laborjából és egyenesen Lori Tanner, az állatbarát riporternő otthonában köt ki. Lorit megdöbbenti Max kivételes intelligenciája és rendkívüli képességei, ezért megvédi a négylábút üldözőitől. Csak későn jön rá, hogy a látszólag szeretetreméltó Max valójában egy kegyetlen, megállíthatatlan gyilkos...
Hétfőhöz egy hétre a TV2-őn.
0
2005. március 29., kedd 11:18
Hurrá!
Úgy láttam a jövő heti TVR hétben, hogy a filmmúzeum megint vetíteni
kezdi gyermekkorom egyik legjob sci fi sorozatát az alfa holdbázist!!
0