Keresés

tévés ajánló

2005. március 29., kedd 0:38
Tudod, nem én vagyok a világ középpontja, rajtam kívül még ketten vannak itt, és a kisebbik egyednek ez a kedvenc "műsora"...
0
2005. március 28., hétfő 23:46
...éerdekes, nekem NEM KELL néznem a TV-ben a Győzikét...
Érdekes dolog ez, sokan mondják itt-ott, a boltban, munkahelyen, stb..., hogy ezt meg ezt KELLETT nézni a TV-ben... Csak nem fegyvert fogtak rájuk?
Elárulom a nagy titkot: - pedig a legtöbb távirányítón külön színnel is jelölik: KIKAPCSOLÓGOMB!!!!

üdv.:
G
0
2005. március 28., hétfő 23:04
Legalább ők jól érzik magukat ünnep estéjén... :))
Ha van egy kis eszük, nem saját magukat nézik a tévében.
0
2005. március 28., hétfő 21:43
Röhej, hogy húsvét hétfő este Győzike és családja nyűglődését kell nézni...
0
2005. március 19., szombat 10:05
Europa Europa

Europa Europa: ma 20.00 - Csirkefogók (Francois Truffaut  57-es egészen kiváló rövidfilmje)

-------------------------------------------------------------------------------------

M2: március 23. Szerda, 21:15 A matador (Dino Risi)

0
2005. március 19., szombat 9:12
Márc.24-én a tv2-n TIZPARANCSOLAT!
0
2005. március 16., szerda 22:03
You re a God!! ;-))))

Thx!!!
0
2005. március 16., szerda 18:04
Ok, majd szólok, de nem mostanában lesz meg szerintem, mert még más filmek beszerzését is tervezem, ezeket meg most úgy is láttam. Szóval ha fél év múlva kb. nem lesz a magyar megjelenésről szó, akkor megrendelem és csinálok egy bisztonsági másolatot is. :)
0
2005. március 16., szerda 15:45
Még vmi. Ha megjön a Kong film, írsz egy mélt nekem? Ha máshogy nem, legyen meg angol hanggal. Már ha egyáltalán segítesz nekem ilyen illegális projektben.   :-))
0
2005. március 16., szerda 15:42
Ó, a brébe.... Te voltál az uccsó reményem!!!! :-(((((((

field: Neked legyen igazad!!!
0
2005. március 16., szerda 15:41
"tipikus hülye magyar maradi hozzáállás. van egy elbaszott fi9lmszemlénk erre vki próbál csinálni egy látványban"

Szerintem meg nem az. Aranycsirke díj?? Amikor először hallottam róla, azt hittem,  az év leggyengébb filmjét fogják jutalmazni vele, de nem! A legjobbat! Most őszintén, ki tud komolyan venni egy ilyen nevű díjat? Nekem például a klasszikus Monty Python-jelenet jut eszembe róla a döglött-kopasztott csirkével hadakozó páncélos lovag. Meg aztán fájdalmas, hogy az RTL Klub alapítja - ki lesz a zsűriben/díjátadón? Az agyonkoptatott hetihetes "sztárok"? Na neee! Rendben, jutalmazzák a legjobb közönségfilmet! De ne ilyen idétlen díjjal, és ne egy übergagyi csatorna alapítsa (hanem pl. egy társadalmi szervezet).
0
2005. március 16., szerda 15:03
A KING KONG rajongók kedvéért írom meg, hogy szerintem elég valószínű, hogy az új, Peter Jackson-féle verzió kapcsán megjelennek a leghíresebb korábbi változatok, tehát az 1933-as és 1976-os is.
0
2005. március 16., szerda 14:30
Sajnos én is későn vettem észre, hogy elkezdődött.
Gondoltam, hogy mert az eleje hiányzik, azért még megtartom. A 2. résznél meg azt hittem, hogy hazaérek, de tévedtem és az elejét ennek is lekéstem, ígyhát inkább az elsőt is letöröltem és inkább megrendelem őket a sendit-ről.
0
2005. március 15., kedd 18:32
Még tart a 2. része King Kongnak, de eddig nagyon gagyesznek tűnik! :-((
Elsőt tegnap sikerült rögzítened??
0
2005. március 15., kedd 0:41

itt keresgélj...
0
2005. március 14., hétfő 19:24
Olvass vissza 10 hozzászólást...
Kongot nem vette fel vki? Nagyon kéne...
0
2005. március 14., hétfő 19:12
hol jelent meg?
melyik oldlaon találom az adatlapját?
0
2005. március 14., hétfő 18:14
A barom tv1 meg levágta a dolgot!!! :-(((
Besz.rok!!! Tudtam, hogy jól emléxem...
Neked nincs meg elejétől végig?? Hát a King Kong???
0
2005. március 14., hétfő 17:31
IFJÚ SHERLOCK SPOILER!!

ő lesz a nagy ellenfél, a film végén mutatják, hogy túlélte a párbajt

SPOILER OFF!!

a film egyébként megjelent dvd-n magyar felirattal.. persze nem nálunk.. itthonra minek? ;)
0
2005. március 14., hétfő 16:56
Sikerült időben elindítani a felvételt? Kollégám lehagyta az elejét, mert ez a paraszt tv2 korábban kezdte vetíteni a King Kong 1-et!!!! :(((((
0
2005. március 13., vasárnap 18:11
Oké, utána megdumáljuk! ;-)
0
2005. március 13., vasárnap 18:00
A 2. részt még régebben adta a TV2. Igazán már nem is emlékszem rá. Az első rész hangulatát nem éri el, de emlékeim szerint folytatásként megállja a helyét. Amikor láttam tetszett, nem tudom, hogy most is fog-e tetszeni. Egy írható lemezt megér! Ha nem másért, akkor a történet teljességéért. Én mindenképpen felveszem. Többet nem akarok írni róla, mert az már OFF lenne. -> Majd a film után.
0
2005. március 13., vasárnap 15:24
Nekem is felveszi egy kollégám, hogy legalább digit formában tudjam elhelyezni a polcomon! :-)
Sajna csak a Bridges-Lange verziót láttam, a többit nem. A Linda Hamiltonost megéri dvdr-re archiválni? Jó az a film? Eddig a pillanatig nem is tudtam, hogy a 30-as évekbeli, a Bridges-Lange-es ill a Godzillás japán filmen kívül van még újabb Kong múvi. :-(
0
2005. március 13., vasárnap 14:48
"vmilyen magyar vonatkozás kellene a lemezre: szinkr. vagy felirat"

Ezekhez a filmekhez (főleg az elsőhöz) nekem is hiányzik a szinkron, ezért sem rendeltem meg. :(
Most felveszem DVD-re, amíg megjelenik itthon, legalább legyen meg valahogy. :)
A régebbi változatokat láttad?
0
2005. március 13., vasárnap 13:27
Thx 1000-rel, de vmilyen magyar vonatkozás kellene a lemezre: szinkr. vagy felirat! Úgy nincs meg vkinek? Bár remélem, PJ rimékje után itthon is kijön hivatalosan is az összes Kong-film.

Más: látta tegnap vki az Ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisát az m1-gyen?

SPOILER

A végéről levágták a stáblistát, így csak találgatok, de én úgy emlékszem, mikor régebben láttam, a végén kiderül a főgoniról, hogy ő lesz a későbbi Holmes-sztorikban a nagy ellenfél, Moriarty prof!

Nem tud vki ebben hitelt érdemlően megerősíteni vagy megcáfolni?

Most kétségek között vergődöm... :-)

Amúgy a film istenkirály, sajna itthon nem jelent meg, de én mindenképp vevő lennék rá.
Ja és bocs, hogy utólag, reklámozom: tegnap ülök a tv előtt, tömöm magamba a kicsit megkésett ebédem, mikor látom az újságban, hogy hamarosan kezdődik!!
Rakott krumpli a szőnyegre le, videokazik széttúrva egy üres után: épp hogy el tudtam indítani a felvételt! :-)
Kömény vót...
0