Keresés

A majmok bolygója 5. (Blu-ray)

2020. május 10., vasárnap 10:23
"Mintegy visszaemlékezésként" Ott van az.
0
2020. május 10., vasárnap 1:40
Az oké, de nem jó a logikája a mondatnak, tekintve, hogy 1991-ben vették át a hatalmat, és nem utalt arra, hogy csak elmesélik a történetet, vagyis 1991 után 2670-ben járunk, és 12 év telt el. Logikátlan. Szerintem. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. május 10., vasárnap 1:26
2670-ben meséli az öreg a történetet, ami 2003-ban zajlott. Nem tudom, mi lehet a hiba, maximum az, hogy ezek a folytatások szarok lettek :D
0
2020. május 10., vasárnap 1:03
1991 és 2670 között nem igazán csak 12 év telt el. Jár még a DVD? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. július 30., szombat 11:29
Blurayman!

Küldj már nekem egy e-mail-t légyszíves, szeretnék veled értekezni!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. július 30., szombat 2:28
Film: 1991-ben járunk. Egy űrből hozott vírus a Föld összes kutyáját és macskáját elpusztította 1983-ban, így az emberek új házi kedvenc után néztek, és majmokkal helyettesítették háziállataikat. Caesar, Cornelius és Zira fia, immáron felnőttként az egyre erősödő majomlázadások vezetőjévé válik, és a film végén egy brutális összecsapásban a majmok átveszik az uralmat az emberek felett. Sajnos itt már jelentősen érezhető, hogy B-filmes szériává degradálták a sorozatot, de szerintem élvezetes lett. 75%

Film: 2670-ben járunk, ahol a majmok törvényhozója meséli el Caesar történetét, mintegy visszaemlékezésként. 12 évvel a majmok hatalomátvétele után járunk. Caesar megpróbálja fenntartani a békét az emberek és a majmok között, de ez konfliktussá fajul, és Aldo, egy militáns gorilla átveszi a hatalmat, miután Caesar a tiltott városba ment, megtudni, kik voltak a szülei. A föld alatt egy mutánsok által lakott kolóniára bukkannak, akik csatára éhesek, és bármi áron el akarják törölni a majmokat a Föld színéről. A színvonal maradt az előző rész szintjén. 75%
Mi a hiba az 5 részben?
Aki kitalálja ajándék dvd-t kap tölem
tel:06209770189
0
2009. április 6., hétfő 13:16
Miután a cserepéldány már hibátlan, ezt az epizódot is le tudtam tesztelni...

Film: 2670-ben járunk, ahol a majmok törvényhozója meséli el Caesar történetét, mintegy visszaemlékezésként. 12 évvel a majmok hatalomátvétele után járunk. Caesar megpróbálja fenntartani a békét az emberek és a majmok között, de ez konfliktussá fajul, és Aldo, egy militáns gorilla átveszi a hatalmat, miután Caesar a tiltott városba ment, megtudni, kik voltak a szülei. A föld alatt egy mutánsok által lakott kolóniára bukkannak, akik csatára éhesek, és bármi áron el akarják törölni a majmokat a Föld színéről. A színvonal maradt az előző rész szintjén. 75%

Kép: valamivel jobb, mint az előző epizódé, de a sötét jelenetekkel itt is problémák vannak. Filmkópiáról visszamaradt szennyeződés nincsen, és a felbontás is jó. Ennyit az erényekről. 1080/24p AVC, 2.35:1-ben. 75%

Hang: mind az öt rész közül ennek a leggyengébb a hangja, a beszéd nagyon tompa, csak néha van térhangzás. Angol dts-HD High Resolution 5.1-ben szól technikailag, de ennek semmi nyoma. 60%

A szinkron itt is DD5.1-es, de nem szól jobban, mint az angol hang, viszont az eredetit magyar hangot kaptuk meg itt is.

Extrák: különálló zenesáv dts-ben, trailer, így készült-filmek. A szokásos szériatartozékok, természetesen itt is angolul. 50%

Összkép: akinek bejött a sorozat, annak tudom ajánlani mind az öt rész megvételét.
0
2009. április 2., csütörtök 22:16
Ez a tervem, de mivel pakkban vettem mind az öt filmet, nem tudom, megy-e külön-külön a csere... de majd holnap kiderül.
0
2009. április 2., csütörtök 22:10
vidd be és a lányok cserélik!
de ezt pont neked kell mondani!?!?  :(
0
2009. április 2., csütörtök 22:09
Xpress!

Ma átvettem a Majmok bolygója pakkot nálatok, de sajna az 5. rész (A Csata) eléggé akadozik nálam. Vannak is hibára utaló nyomok a korong hordozó-felületén.

Úgy látom, a defektes epizód azonnal szállítható. Van valami mód a cseréjére?

Köszi!
0