Keresés

A legjobb western filmek

2004. november 1., hétfő 9:55
nem szeretem costner-t de ezt a filmet én is várom tőle, csak a trailer-t láttam de az is felkeltette az érdeklődésem!
0
2004. november 1., hétfő 2:48
Nem volt nagy hírverés körülötte, de nagyon jó film a Fegyvertársak (Open Range). Ha valaki nem tudná: K.Costner rendezte, rajta kívül még R.Duvall és A.Bening is játszanak benne. Kb. májusban volt moziban és már jöhetne DVD-n.
Abban a pillanatban megveszem...
0
2004. november 1., hétfő 0:42
Erről van szó. Aki szereti a régi jó kis Western filmeket kénytelenek külföldről rendelni, mert egyszerűen nem jellenek meg. Vagy, ha megjellenke akkor nagyon drága és a legfapadosabb verziók. Lásd: A 7 mesterlövész. 7eFt és feliratos, ami nem baj, de extra sincs túl sok. Extrákon még felirat sincs és ezt akarják 7eFT-ért rád sózni. Úgyhogy én külföldről fogom beszerezni. Amúgy is szeretnék tenni egy próbát, hogy megjön-e, meg szeretnék 1 külföldi lemezt, és onnan csak 4000eFt.
Éljenek a Westernek és Clint. :)
0
2004. október 31., vasárnap 23:37
Ez ha megjelenne...

0
2004. október 31., vasárnap 23:18
jó ízlésre vall Gerike...ezt a nemrég sikerült kiadást én is elmarasztaltam és erre várok inkább:)))
0
2004. október 31., vasárnap 22:55
Nekem most ez.

Már,mint a film. A lemez nincs meg.
0
2004. október 31., vasárnap 22:27
Ha 1-et kéne javasolnom tutti a A 73-as winchester lenne az! Egyike a valaha készitet legjobb westerneinek!
0
2004. október 31., vasárnap 22:23
Volt egyszer egy vadnyugat,Egy marokny dollárért
0
2004. október 31., vasárnap 22:18
Mit érdemes szerintetek beszerezni a most megjelent, kedvező árú, 8 régi western közül? Mindre nincs pénzem :)

Az ezüstpataki párbaj (The Duel at Silver Creek)
Éjszakai átkelés (Night Passage)
A folyó mentén (Bend of the River)
Shenandoah
A 73-as winchester (Winchester 73)
Ritka fajta (The Rare Breed)
Cowboy az aranyásók között (The Far Country)
Asszonylázadás (Destry Rides Again)
0
2003. október 12., vasárnap 20:53
A Jó, a Rossz és a Csúf
október 24.
RTL Klub 13.10

Nem tudom miért, de elég sokszor délelőttre rakják a westerneket, még a klasszikusakat is. Ráadásul munkanapra esik.
Ez a DVD is megjelenhetne már!
0
2003. október 5., vasárnap 12:37
Volt egyszer egy Amerika = Volt egyszer egy Vadnyugat
0
2003. október 5., vasárnap 12:36
A legjobb filmek a műfajban:

A félszemű (John Wayne)
Nevem Senki (Terence Hill)
Az ördög jobb és bal keze 1-2 (Bud Spencer, Terence Hill)
Volt egyszer egy Amerika
Nincs bocsánat (Clint Eastwood)
Wyatt Earp (Kevin Costner)
Tombstone - A halott város (Val Kilmer, Kurt Russel)
El Dorado (John Wayne)
Silverado (Kevn Costner, Kevin Kline, Danny Glover, Linda Hunt)
A vadnyugat fiai (Charlie Sheen, Emilio Estevez)
0
2003. október 4., szombat 23:51
Sok jó filmet felsoroltatok, mégis ha jó western-ről van szó, nem maradhat ki a Farkasokkal táncoló sem. Imádom azt a filmet, főleg a rendezői változatot. Ezért felháborító, hogy R2-ben még mindig nem jön ki az a gyönyörű díszdoboz, ami már a kenguruknál is megjelenik októberben.
A Wyatt Earp is jó, de az meg sem közelíti a fent említett filmet.
Üdv.
0
2003. október 3., péntek 18:24
Olvastam valahol, hogy két féle western hagyomány van:
A John Wayne-féle és a Clint Eastwood-féle.
Vitathatatlan, hogy sokat hozzátettek a műfajhoz, de azért van más is (igaz nem túl sok).
Nálam sokkal inkább Eastwood jön be. A "két arckifejezés" itt pont elég, és még jól is áll neki, ami ritkaság a nagyobb nevű színészeknél. Egyébként Bronsonnak is csak ennyi volt. :)
A Törvényenkívüli Josey Wales nagyszerű Eastwood-western, de nem annyira ismert.
0
2003. október 3., péntek 14:35
Most találtam erről a filmről az IMDb-n:

"Lee Van Cleef claimed to be faster on the draw than Clint Eastwood. He took three frames of film (one eighth of a second) to draw, cock and fire."

Nem volt sámli ez a Cleef. Pedig Eastwood is elég gyorsan tüzel.
0
2003. október 3., péntek 14:32
Vagy de. fantasztikus a gitárszóló, amikor Gian Maria Volonté rádöbben, ki is valójában Van Cleef.

Eastwood játéka...hát tudjuk, hogy neki mindössze két arckifejezése van: egy kalapos és egy kalap nélküli:-))))
0
2003. október 3., péntek 13:37
Én azért az alapművekhez még hozzá tenném a Pár dollárral többért-et, hiszen vitathatatlan Clint Eastwood játéka, jó a rendezés(Leone), és azene (Morricone).Vagy nem?
0
2003. október 3., péntek 13:04
Vígjátékban nálam az Aranyeső Yuccában a favorit, Morricone egyik legjobb zenéjével.
0
2003. október 3., péntek 11:07
A Hatosfogat sem volt éppen rossz.

Az én western topom:

Volt egyszer egy vadnyugat
A Jó, a Rossz és a Csúf
Nincs bocsánat
Butch Cassidy és a Sundance kölyök
Egy maréknyi dollárért ("Tévedtem, legyen inkább 4 koporsó." - bássz:-))))
The Searchers
A hét mesterlövész

Valahogy Peckinpahot nem csippantom annyira, a Pat Garret és Billy, a kölök volt életem egyik legszarabb mozis élménye, pedig így felnőtt fejjel nem is annyira rossz.
0
2003. október 2., csütörtök 22:51
High Noon (1952): klasszikus, régimódi western.
Shane (1953): klasszikus, régimódi western.

Az idő vasfoga viszonylag kegyes ehhez a műfajhoz.
0
2003. október 2., csütörtök 13:02
Mindkét film alapmű,de ha választani kell akkor én is a Vadnyugatra tippelek......mondjuk egy fél hosszal;-)

Vasárnap egyébként aki még nem látta, a TCM-en 22órakor megnézheti a Vad bandát!
0
2003. október 2., csütörtök 1:43
ááá, a vad banda alapfilm! -spoiler- basszus, az a befejezés: összenéznek, felállnak és elindulnak... a biztos halálba. mondjuk, a volt egyszer egy vadnyugat azért ráver pár hosszot. :]
0
2003. október 1., szerda 16:34
Általam látott westernek közül az egyik all-time favorite nálam a Vad Banda ( Sam Peckinpah,1969,USA) hazai megjelenésének nagyon örülnék,főleg a rendezői változatnak! jelenleg a blackstar-nál 6 fontért akciósan be lehet szerezni ,sajnos felirat nélkül.
0
2003. október 1., szerda 16:19
A Wyatt Earp sajnos még sehol sem kapható.
0
2003. október 1., szerda 1:32
Én nem vagyok egy western rajongó de a Wyatt Earp nagyon tetszet, Kevin Costner egyik legjobb filmje.
0