Keresés

Előzetesek

2020. június 9., kedd 20:56
https://youtu.be/EE59OY4KGJg

Lehet csak én várom, anno bírtam mindkét filmet. Jól látom hogy Halál is benne lesz?
0
2020. február 1., szombat 0:13
Na erre megyünk bármi lesz is. :D
0
2020. január 31., péntek 23:59
FF9 :D

https://www.youtube.com/watch?v=dlz6Inv8r4U
0
2019. december 4., szerda 19:50
Nincs idő meghalni - feliratos előzetes:
https://youtu.be/TPMu7YyDvME
0
2019. december 3., kedd 10:30
Fekete özvegy

https://m.youtube.com/watch?v=d1SJ2r4qpN8
0
2019. augusztus 20., kedd 20:16
NO TIME TO DIE

https://www.youtube.com/watch?v=BHexfRUV_AA
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2019. augusztus 2., péntek 1:51
Ha még 15 év múlva fogunk beszélgetni, felőlem akármelyik lehet :D
most posts by TM
0
2019. augusztus 1., csütörtök 23:54
Kérdés, hogy mondjuk 15 év múlva melyikről fogunk beszélgetni 😃
0
2019. augusztus 1., csütörtök 12:09
Hoppsz és Só leveri. :D
most posts by TM
0
2019. július 31., szerda 21:51
Már az is több lenne mint az idei termés!
0
2019. július 31., szerda 20:58
Reméljük, nem csak egy Martin Scorsese - The Greatest Hits lesz.
0
2019. július 31., szerda 20:51
The Irishman

https://youtu.be/1Expe7hf6MU
0
2019. április 15., hétfő 21:27
Rajtam nevethet nyugodtan: megyek a moziba! A VII és a VIII epizód is kifejezetten tetszett, sőt, a Solo is. Az új filmek közül egyedül a Zsivány Egyest nem szeretem.

Egyébként az előzetesnek az a mondata, hogy "minden generációnak megvan a maga legendája", a nézőkre is értelmezhető. Mi, akik a 70-es években születtünk, az eredeti trilógiát tartjuk a legjobbnak, a 80-as évek második felében/90-es évek elején születetteknek általában az előzménytrilógia a kedvence, a lányom generációjának pedig ez az új sorozat tetszik a legjobban. Persze vannak kivételek, de nagy átlagban ezt tapasztalom.
0
2019. április 15., hétfő 21:01
Ha már SW... engem speciel ez most jobban izgat...

https://www.youtube.com/watch?v=nw7sRmD-ViY
0
2019. április 15., hétfő 20:57
Az nem Palpatine a végén, hanem Lucas digitálisan felkevert kacaja. Azokon nevet, akiket be lehet még csalni a VII és VIII után bármivel a moziba.
0
2019. április 15., hétfő 13:25
Ez a Lucas-szal konzultált kb. annyi, hogy megkérdezhette pár dologról. Nem gondolnám, hogy érdemileg befolyásolta volna a sztori folyását az öreg. Főleg annak fényében eléggé biztos ez, hogy a VII. részre vonatkozó összes tanácsát kb. kukázták. Szóval nem gondolnám, hogy amit J.J. elképzelt előzetesen, azt megváltoztatja bárkinek is a szavára.

Amúgy annyira jó volt a 8. rész, hogy a hatalmas várakozást kiölte az emberből, így most nem várom kitörő lelkesedéssel centit vágva a filmet, szimplán egy decemberi premierfilm, semmi több.
0
2019. április 14., vasárnap 12:09
Azért van így összevágva, hogy $$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

Amúgy én nem akarom feltétlenül elvenni a kedvét senkinek, reménykedni lehet (amolyan "never tell me the odds" alapon), hogy jó lesz. Én is meg fogom nézni kíváncsiságból, de nagy elvárásaim nem lesznek vele szemben...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. április 13., szombat 21:48
J. J. Abrams George Lucas-szal konzultálva írta a forgatókönyvet, ami jó hír. Egyébként az öreg Luke azt mondja, hogy "továbbadtuk minden tudásunkat, immár ezer generáció él benned", plusz a sztori nem közvetlenül a 8. után zajlik, szóval Rey tudását nem lehet felmérni, vagyis az előzetesben látottak alapján mégis. :)
Luke sejtelmesen azt is mondja, hogy "senki sem tűnik el örökre".
Amúgy ez egy kedvcsináló, figyelmet felkelteni szándékozó szösszenet, pont azért van így összevágva, hogy ne derüljön ki belőle minden, ahhoz majd decemberben a moziba kell menni.
Minden más megoldást hagyjunk meg az önmagukat ezzel kínzó szkeptikusoknak. :)
most posts by TM
0
2019. április 13., szombat 16:38
A klónok támadása az eddig mélypont tehát nagyon jó az összehasonlítás, a IX. rész ránézésre méltó kihívó lesz.
0
2019. április 13., szombat 13:00
Anakin is simán kiugrott/beugrott A klónok támadásában mozgó járműből/-be, erőhasználóként ez nem megoldhatatlan, na meg ugye egy olyan filmben, ahol kipufogórepesztő hangon száguldsnak az űrben, hagyjuk már ezt az öreges, besavanyodott kötözködős stílust - sez nem neked szól :)
Az előzetes király, s az tuti, hogy mégegyszer nem hagyom, hogy a fanyalgó kommentelők rontsák el az élményemet, mint legutóbb.
most posts by TM
0
2019. április 13., szombat 11:45
A cím nyilván széndékoltan ambiguous (többértelmű), hogy az, akit ez még izgat valamennyire, a premierig agyalhasson rajta... Egyrészt még Leia is ott van, Kylo/Ben Solo (bizonyos szemszögből nézve) szintén Skywalker, és még akár Rey-ről is kiderülhet, hogy a testvére. De azok után, hogy Palpanite-t belengették a teaserben, még egy Luke vagy Anakin Erő-szellem visszatérése is benne lehet a pakliban:)

Merthogy az a McDiarmid-féle kacaj a végén és a - jelek szerint minden bizonnyal - a második Halálcsillag (amelyikben ugyebár Palpatine elvileg kinyúvadt) maradványa igencsak azt sugallja, hogy itt mindenfajta B és ZS kategóriás feltámadások előfordulhatnak. (Gondolom amúgy a visszatérő Ren lovagok missziója is valamilyen formában Palpatine-nal és az Erő sötét oldalával kapcsolatos.) Azt mondjuk nem hiszem, hogy a HCS roncsa Luke bolygóján lesz, elvileg annak még mindig az Endor rendszerében kéne lennie. Persze a fél galaxison áthatoló és sok-sok fényévről szabad szemmel megfigyelhető halálsugár után, ami a VII-ben elpusztította a Hosnian-rendszert, bármilyen újabb képtelenség elképzelhető...

A Jedi visszatér utánérzésen meg nagyon nem kell csodálkozni a IV. részt megidéző Ébredő Erő után. J.J. leginkább csak ehhez ért - na meg a McGuffinokhoz, ezek nélkül nála nemigen létezik sztori vagy forgatókönyv. Ebbe a képbe Lando is tökéletesen beleillik: miután jóformán minden régi hőst kinyírtak, kellett valaki, aki hoz egy kis nosztalgiát a lezárásba.

Most már csak az kell, hogy az Erő-szellemek is mind feltűnjenek és bekapcsolódjanak a buliba, és teljes lesz az önreflektív Star Wars paródia...
0
2019. április 13., szombat 11:15
Ezt a címet nem értem. Csak Leia maradt Skywalker, de ugye Carry Fisher halála végett nem tudni mennyit láthatjuk a filmben. Más Skywalker pedig már nem maradt. Rey mégis Skywalker lesz? Egy új szereplő?

Az a Tatooine lesz megint? Annyira Return of the Jedi feeling a homokfutó meg minden. A végén jól láttam hogy az egy Halálcsillag maradvány és az Luke "bolygóján" lesz? És a végén Palpatine nevet. Feltámad, klón?
Jó előzetes, jól megadja a rejtélyt, de félek a végső filmnél nem fog ütni a válasz. De legalább lesz egy Landónk!
0
2019. április 13., szombat 10:22
:)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. április 12., péntek 23:32
The Lost Hope, esetleg...
0
2019. április 12., péntek 23:31
Mark Hamill/Ian McDiarmid

Amúgy a Disney és a Lucasfilm annyiban következetesnek tűnik, hogy tovább folytatják a paródia vonalat a saga epizódokkal...
0