lehet, hogy ismerik, de hogy nem bírják végignézni, az biztos. én is csak a feléig bírtam. művészieskedő, orwell-majmoló antifilm.
0
2004. május 25., kedd 12:53
644
Úgy értem, senki sem látta. Persze én is hallottam róla meg láttam jeleneteket belőle.
0
2004. május 25., kedd 12:51
1447
azért az túlzás, hogy senki. SW rajongók nagyrésze ismeri.
0
2004. május 25., kedd 12:39
644
Az egyedüli szerencséje Lucasnak, hogy míg a Star Wars-t mindenki ismeri, a THX-et senki. Legalábbis nálunk. Persze engem is zavar, hogy belekontárkodott, mert jobban érdekelne, hogy is nézett ki eredetileg. A másik, hogy ez az Orwell-i vízió hogy fog működni 2004-ben, mikor 1971-es a film és azóta sokan megcsinálták a maguk sötét jövőjét. Na mindegy, az öreg Lucas úgyis menthetetlen... :(
0
2004. május 25., kedd 9:59
1153
Lucas a THX-1138-cal is ugyanazt műveli, mint a jobb sorsra érdemes Star Wars trilógiával.
0
2004. május 18., kedd 15:36
634
:)
most nem tudom megnézni a trailert, majd csak este.
0
2004. május 18., kedd 3:21
515
A "Lovers" című japán film előzetese, a "Hero" rajongóinak mindenképpe kötelező. :-)(http://www.monkeypeaches.com/shimianmaifu.html) A főszereplőket nem hinném, hogy be kéne mutatni Andy Lau és a gyönyörű Ziyi Zhang: mms://210.254.137.36/warnerbros/lovers.wmv
Citizen Troll, vélemény? :-)
0
2004. május 10., hétfő 14:20
1153
Na és az M:I-beli szemöldökfelvonás az smafu? :))
0
2004. május 10., hétfő 13:33
644
Cruise két "legjobb" arca :
- mosolyog - morcosan néz.
:)
0
2004. május 10., hétfő 13:11
1447
7? ne túlozzunk... :))
0
2004. május 10., hétfő 13:09
1447
2-szer is ;)
0
2004. május 10., hétfő 12:47
1153
Bocs, látom már volt......
0
2004. május 10., hétfő 12:46
1153
Collateral előzetes.
Érdekes, szeretem az ilyen sztorikat, de meg kell jegyezni, hogy Tom színész arzenáljában fellelhető 7 arckifejezés közül 5 szerepel az előzetesben.
0
2004. május 7., péntek 23:51
515
Hát, akkor bocsánatot kérek, legalább update-eltem a memóriámat! :-)
0
2004. május 7., péntek 23:36
17243
mea culpa. teljesen kiment a fejemből, ami nem is csoda a filmre nézve. :]
0
2004. május 7., péntek 23:35
17243
ez ismét mellément, JK. ugyanez a topik, néhány hónappal ezelőttről:
198. jamamura szadakó 11/7/2003 6:41:45 AM
shrek 2 trailer. nem mondhatnám, hogy a földön fetrengtem a röhögéstől...
0
2004. május 7., péntek 23:26
515
"shrek 2. trailer. rettenetesen félek ettől a sequeltől. ez már a sokaik előzetes, a legutóbbihoz képest alig tud felmutatni új jelenetet, s még mindig nem vicces"
Hát azért ez fura, egy pár hónappal ezelőtt a Shrek 2. teaser megjelenése után valami olyasmit írtál ide az Xpress-re, hogy vicces előzetes volt (persze nem szó szerint ezekkel a szavakkal), erre most azt írod, hogy "még mindig nem vicces". Vagy csak én emlékszem rosszul, hm? A többivel egyébként egyetértek, leszámítva a Supremacy-t, ugyanis nálam az 10-es... de a Holnapután meg nálad ér annyit - ami nálam egy jó nagy 1-es.
0
2004. május 7., péntek 23:10
342
"a főszerepben tom cruise élete első gonosztevő szerepében"
Mondjuk az Interjú a vámpirralban Lestat karaktere se volt tulzottan pozitiv szerep...
0
2004. május 7., péntek 22:35
4201
collateral fél perc után émelyegtem, pedig nem full screenben néztem. szar DV. ha végig ilyen, szimplán nem fogom megnézni bourne az autós üldözésekkel megin nem lesz gond shrek 2nekem az első rész sem tetszett, ez pont ugyanolyannak tűnik. erőltetett poénok, ezúttal célpont nélkül (disney) i, robotrotfl, menjenek már a p*csába. mi lesz ez, zombifilm robotokkal? terminátor 4 és fél? a két és feledik reneszánsz?
0
2004. május 7., péntek 21:31
17243
x=c
0
2004. május 7., péntek 21:29
17243
trailer-körút:
xollateral teaser. micahel mann új filmje, a főszerepben tom cruise élete első gonosztevő szerepében. érdekes projectnek tűnne, ha nem erőltetnék azt a k*rva DV-t, márpedig úgy tűnik, a film olyan lesz, mintha lars von triert és soderberghet kevernék a reality tv-vel. ezt a trend egyszerűen megeszi a moziélményt. 1o/6
the bourne supremacy trailer. az első rész nagy kedvencem: akciófilm szuperhősös túlzásoktól mentesen. úgy tűnik, a folytatás kicsit áldoz a hihetőség oltárán, de az akciójelenetek szépen koreografáltnak tűnnek, s ha nem hanyagolják el a kémvonalat sem, akkor jó dologgal állunk majd szemben. 1o/7
shrek 2. trailer. rettenetesen félek ettől a sequeltől. ez már a sokaik előzetes, a legutóbbihoz képest alig tud felmutatni új jelenetet, s még mindig nem vicces. bárcsak kellemeset csalódnék... 1o/1
i, robot trailer. szintén nem az első i, robot előzetes, de még mindig észbontóan ocsmány. ha nem tudnám, milyen jelentős irodalmi háttere van ennek a filmnek, biztos a farkamon pörögnék, hogy hű, meg há, tökjó robotos gyilokfilm, de tudom. "megőríztük asimov szellemiségét", mondta proyas. hol, baszd meg?! 1o/1
0
2004. május 7., péntek 19:35
4078
Ez a film kell nekem!!!!!!!!!!!!! ALig várom hogy kész legyen. Főleg iylen nevekkel:
Az élőhalottak gitárt ragadnak 2004-05-06 16:33 | Pris
Romero újabb horrort rendez.
Remek stáb állt össze, hogy a horror-rajongók örömére egy újabb gyöngyszem kerüljön a mozikba. Andrew Gaty producer nem kisebb neveket zongorázott össze, hogy filmre vigye Brian Cooper munkáját, mint George A. Romerot, az Élőhalottak éjszakájának rendezőjét, valamint Richard Hartley-t, a Rocky Horror Picture Show zeneszerzőjét. A Diamond Dead címre hallgató film egy nagyravágyó énekesnőről szól, aki egy szép reményű bandába próbál bekerülni, de véletlenül a zenészek halálát okozza. Az énekesnő megegyezik a kaszással, aminek következtében az együttes tagjai visszatérnek holtukból és egy csapásra sikeresek lesznek, cserébe azonban meg kell ölniük 365 embert.
Az alkotók többek között a közismerten Romero-rajongó Johnny Depp-et szeretnék megnyerni az egyik szerepre, de David Bowie, Ozzy Osbourne és Gwen Stefani szerepeltetését is tervezik. Marilyn Manson is feltűnhet a vásznon Krisztus megformálójaként. A fekete komédiában Ridley és Tony Scott is látnak fantáziát, már jelentkeztek is, hogy társproducerekként részt vegyenek a munkálatokban. A még el sem készült film már filmtörténelmet ír. Ez az első olyan alkotás, amelynek hivatalos weboldalán a gyártás minden fázisa nyomon követhető a szereplőválogatástól kezdve a finanszírozásig, a véleményeket pedig meg lehet osztania az alkotókkal. Ide kattintva hozzászólhatsz te is.
0
2004. május 7., péntek 18:42
1447
én meg épp attól félek, hogy tök ugyanaz lesz, mint az első rész. legalábbis a trailer alapján q sok minden visszaköszön.