Keresés

Előzetesek

2004. április 14., szerda 8:50
a 2. I, robot trailer is borzalmas. köze nincs könyvhöz...
0
2004. április 14., szerda 0:50
Kicsi Feri, nem unod még ezt?
0
2004. április 13., kedd 23:50
ajaj. killer bots on the loose! don't run: screeeeeam!
0
2004. április 13., kedd 23:12
új i, robot trailer. ugyaninnen az új pókember 2 előzetes is letölthető már néhány napja: az első rész rajongói biztos örvendeznek, én csak annyit mondanék: "same shit, different day".
0
2004. április 8., csütörtök 9:31
az a könyv ha jól tudom egy magyar műve volt álnéven a Valhalla égisze alatt:)

de valóban ez a PG-13 és ez az "átírom az egész A és P történelmet" hozzáállás siralmas.
egyelten jó hír, hogy nem Marco Beltrami jegyzi a zenét, hanem egy ígértes új német (aki az új Emmerich filmnek is a zenéjét szerzi) Harald Kloser.
0
2004. április 8., csütörtök 8:29
mondok egy durvábbat: az alien vs predator PG-13 lesz...

s ez is mekkora ötlet!

Lance Henriksen ....  Charles Bishop Weyland

ennél már csak az volt jobb, mikor valamelyik AvsP könyvben kiderült, hogy schaeffer (arnie karaktere a predatorból) a filmet követően visszavonult és weylandra változtatta a nevét...
0
2004. április 8., csütörtök 8:19
Csak nehogy itt is a "remegő kamera effektus" legyen a csatajelenetek irányelve. Bár lehet, hogy Petersen egyből megkapná az Oszit...
0
2004. április 8., csütörtök 0:49
Ezt hallottátok már:
TROY (directed by Wolfgang Petersen)
MPAA rating: R (for graphic violence and some sexuality/nudity)

Én meg azt hittem valami light-os csapkodás lesz csak :)
0
2004. április 7., szerda 21:17
nagyon jó!
0
2004. április 7., szerda 20:41

KILL is LOVE
0
2004. március 25., csütörtök 19:10
de. viszont már ebből a plakátból is több kreativitás sugárzik, mitn az első két részből együttvéve. (kááár, kááár! :)
0
2004. március 25., csütörtök 11:08
Ne érts félre, csak tréfáltam (azért van --> :) ). Az előzetes különben is rámcáfol. Akkor lenne tinihorror, ha Hermione-t szűk felsőben mutogatnák :)  <-- smiley
0
2004. március 25., csütörtök 10:52
Nem.
0
2004. március 25., csütörtök 10:43

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban új előzetes

A poszter alapján tiszta tinihorror-érzése van az embernek, nem? :))))
0
2004. március 21., vasárnap 10:13
the eye 2 trailer.
0
2004. március 16., kedd 20:24
bazsii: Még képzeld el azt háyn perces film lett volna a Schindler listájából, Hullajóból, Született gyilkosokból, Mechanikus narancsból, Radírfej, Anthropophagous, Cannibal Holocaustból ha minden véres vagy csak egy picit is szemsértő (vagy fülsértő) jelenetet kivágnak?
ezek a klasszikusok csak rövidfilmek formájában lennének elérhetőek.
0
2004. március 16., kedd 20:14
Na igen ráadásúl usában még figyelnek is a korhatárra. Minden kazettán feltüntetik és moziba sem mehet be. Nálunk sosem volt videon moziban vagy dvd-én szándékos cenzuira max csak annyi hogy a lusta kiadok nem jártak utána a filmnek és kiadták a legolcsóbbat. Itt a kisebb kiadókra gondolok.  Csak te tudtad hoyg vágott de ez nem szándékos volt.  De nem sok iylen van.
Mellesleg egyes film vagy zeneszám miatt nem lehet (ön)gyilkosságot elkövetni. Az utolsó csepp lehet de nem a kiváltó ok.  Azért mert sok kiscsaj felvágta az ereit HIM: Join me -je miatt kissé nevetséges és félelmetes. Túlfűtött érzelmizavarosak. Ozzy-t meg Mansont is vitték már bíróságra ilyenek miatt (hogy mert miattuk volt ez az öngyilkosság meg az az apáca megölése stb.).

Vagy ott a gyermekjáték 2. Onnan csak módszert néztek ki. Nem a film miatt öltek. filmekből csak módszereket lehet kinézni.
0
2004. március 16., kedd 19:57
Ebben egyet értek veled, egy filmet úgy kell leadni - legyen az TV vagy mozi -, ahogy azt megmívelték.Ez olyan mint ha mosolyt rajzolnék a Mona Lisa-ra, mert túl komor.
Akinek meg nem tetszik az ne nézze meg!
Az meg, hogy sok fiatal megnézi, és iskolás korukban fejbelövik az osztályfőnöküket(Lsd.:USA), a szülők hibája.
Nekem sem engedtek meg sok filmet szüleim megnézni, amit akkor felháborítonak tartottam, de most már teljesen megértem, és így is volt jól.
Mára már bepótoltam a vérfürdőt!BRUHA-HA-Ha-HA...:D
0
2004. március 16., kedd 19:48
Jaja!

Szarok az összes feminista, gyermekvédő, és hasonló szervekre! :-))))
Cenzúra filmeknél meg más művészi ágnál útálom ( ritkán egy-két szélsőséges eset azért van). De nem szeretem ha egy film azért lightos mert videojáték adaptáció és gyerekeknek készűl. az első két predator film sem annak készűl mégis minden srác látta...
0
2004. március 16., kedd 19:39
JUBEI!

Éljenek a vérben ázó,csucsogó holttestek!:)
0
2004. március 16., kedd 18:18
Alien vs Predator előzetese nagyon rossz volt. Lehet hogy jo kalandfilm lesz de két iylen Predator film után nagyon lightos lesz, na meg komolytalan.
Alien előzményeket meg Ridley Scott is akart. De már csinálnák az 5-öt. Inkáb arra adtak volna pénzt. Vagy egy Predator 3-ra. ezekből jo véres filemeket lehetett volna csinálni.
0
2004. március 16., kedd 11:45
Most tudtam le az I, Robot előzetest, de még émelyeg a gyomrom. A mozit már szinte biztos, hogy kihagyom.
0
2004. március 14., vasárnap 17:22
Szerintem semmivel sem rosszabb az új AVP film előzetese, mint annó az Alieneké...
mutat is meg nem is...érdekes is meg nem is...
és az, hogy nem ismertek a szereplők, azt hiszem senkinek sem kell filmcímeket említenem melyekben ismeretlen szereplőkből lettek sztárok...
0
2004. március 14., vasárnap 6:09
megnéztem az I robot trailert,hogy lássam mitől negatív a kritika...hát legyek megkövezve,de Asimovtól elrugaszkodva nekem már bizsereg a szemem-fülem,az ilyen tipusú scifi-akciók nekem igenis bejönnek....persze a trailernek az a lényege,hogy dinamikus legyen,de nekem nagyon is bejött....
Amúgy se Asimov jellegű klasszikus scifiken nőttem fel...nekem ez bőven meg fog felelni,ha a film ilyen szinten szórakoztató lesz végig.....
0
2004. március 14., vasárnap 2:04
Nekem is tetszett a 200 éves ember, bár ehhez kétszer kellett "véletlenül" végignéznem az HBO-n (ja, akkor még néztem). Nem annyira a megvalósítás, hanem inkább az érdekes téma miatt.
Viszont az I, Robot előzetes tényleg nem sok jót ígér. Végig csak azt kérdezgettem, hogy jó, de a robotika törvényein kívül mi köze van ennek Asimov-hoz? Egyátalán miért ez a film címe?
0