Keresés

Előzetesek

2018. február 5., hétfő 21:13
"Sok új film kapott előzetest, tv-szpotot a nagy játék előtt-alatt-után..."

Itt vannak (ha valaki lusta lenne megkeresni őket):

https://www.youtube.com/watch?v=gOF_wkRoE3Y
0
2018. február 5., hétfő 15:07
Sok új film kapott előzetest, tv-szpotot a nagy játék előtt-alatt-után, de érthető módon, engem ez nyűgözött le legjobban:

Jurassic World: Bukott birodalom
https://www.youtube.com/watch?v=DvgG5e44-E0

Közvetlenül a kezdő sípszó előtt adták le, tehát a legkiemeltebb helyet kapta a döntőn (nem csoda, a meccset adó NBC Universal az anyavállalata a Universal-nak). Juan Antonio Bayona filmjeit ismerve, nagyon átüt a sötét, nyomasztó és félelmetesen hangulatkeltő stílusa. Az Indoraptor pedig különösen félelmetesre sikeredett, de remélem Rexy és Blue, főleg előbbi, elég figyelmet kap majd.
0
2018. január 19., péntek 1:20
Épp az előbb néztem meg youtube-on. Nekem már az első előzetes eladta a filmet, szóval mozi lesz belőle. Aztán meg majd remélhetőleg egy szép blu-ray steelbook is. :)
0
2018. január 18., csütörtök 20:17
Itt a második Tomb Raider előzetes és szerintem jobb, mitn az első. Meggyőzően hozza az utolsó két játék sztoriját, helyszíneit, akciójeleneteit. Persze kétlem, hogy ez a film fogja megtörni a játék-adaptációk hibáit, de talán jobb lesz mint egy újabb guilty pleasure.

https://youtu.be/3KkhD0MnaJU
0
2017. december 18., hétfő 22:08
Erről olvastam. Kicsit még dolgozni kell magamban a kerekeken guruló városokon, de ígéretes. :)
0
2017. december 18., hétfő 20:42
Közben én is rájöttem, de már linkeltem is. :)
0
2017. december 18., hétfő 20:41
Jó lesz ez, de nagyon.
https://youtu.be/nl8QIfjCZnA
0
2017. december 14., csütörtök 15:08
No, közben rájöttem, hogy miért nem volt tegnap ez az előzetes. Merthogy ugye nem volt? :)
A trailer premierje 15-én az amerikai The Last Jedi kópiák előtt lesz, az meg még egy nappal odébb van. :)
most posts by TM
0
2017. december 13., szerda 10:06
Ennél jobban nem. :)
PJ minden projektjét nagy lelkesedéssel várom. Igaz itt nem rendezőként vesz részt, "csak" író.
Várom a trailert. :)
0
2017. december 13., szerda 1:43
Még ennél is jobban? :))
most posts by TM
0
2017. december 12., kedd 23:09
Remélem nálunk is. Valahogy így már jobban várom a holnapi SW 8at.
Peter Jackson facebookra írta ki nemrèg.
Hi everyone,

I am pleased to announce that the teaser trailer for our movie Mortal Engines will be debuting in cinemas around the world, with Star Wars: The Last Jedi.

Mortal Engines is directed by Christian Rivers and will be released next year.

I hope you all enjoy our first trailer!

Cheers,

Peter J
0
2017. december 12., kedd 12:02
Nem tudom volt-e már, de én most hallok róla először. Spielberg legújabb sci-fije a Ready Player One előzetes, jövő márciusban a mozikban.

https://youtu.be/cSp1dM2Vj48

Személy szerint várom, mert egy VR-Cyberpunk őrület tele easter eggekel.
0
2017. december 8., péntek 5:30
https://www.youtube.com/watch?v=NQYnUJeIENo

Jurassic World: Bukott birodalom

Várom a mozit és hogy a filmet steelbook-ban feltehessem az első rész mellé a polcra! :)
0
2017. december 3., vasárnap 14:50
Képregényt nem olvastam, viszont az ilyeneknek utánajártam. A mostani (filmes) csapatból a tél katonája és Sólyom (Sam Wilson) is volt már kapitány a füzetekben. Csak azért tippelek az előbbire mert a színésznek nemtom hány filmre van szerződésre még az avengers 4 után is.
0
2017. december 3., vasárnap 14:29
Érdekes felvetés. Képregényekben nem láttam erre utalót, de Disney-nél bármi lehet.
most posts by TM
0
2017. december 3., vasárnap 14:03
Képzeld, nem sikerült eljutnom rá, helyette egyszer a Rossz anyák karácsonyát néztem meg feleségemmel, egyszer meg a Cocót keresztgyerekeimmel. Viszont megkaptam Az Igazság Ligája óriásplakátját, majd lefotózom Neked! :D
A duplázás jövő hétre marad.
most posts by TM
0
2017. december 3., vasárnap 13:57
És milyen volt másodjára?
0
2017. december 1., péntek 10:15
Annyit beszéltünk a Ligáról, hogy este beülök rá újra. :)
most posts by TM
0
2017. december 1., péntek 9:41
Attól mert Ő itt szeretné befejezni a karakter megszemélyesítését még jó lenne ha nem halna meg. Persze értem én így elég drámaivá teszik a történetet az egyik húzónév kiiktatásával...
No mindegy, lesz amit megterveztek.
0
2017. december 1., péntek 0:05
Chris Evans elmondta, hogy az Avengers 4 lezárja az ő történetét. Addig is szól a szerződése. Szerintem majd Bucky lesz az új kapitány.
0
2017. november 30., csütörtök 23:34
Azt is megpedzették. De nekem Amcsi Kapitány szimpatikusabb. A többi hulljon csak.
0
2017. november 30., csütörtök 22:07
Pókember - Hazatérés nekem is nagyon tetszett, s félre tudtam tenni azt a  korábbi nemtetszésemet, hogy már-már kisgyerekkorú karaktert kreáltak belőle, akinek May nénije még annyira dögös, hogy a célközönség-gyereknézők apukái is ráizgulhatnak. :) Nekem még mindig az originál Pók-trilógia a kedvenc és abból is a harmadik, amit divat szétfikázni hajánál fogva előrángatott nyavalygásokkal. De aztán az új srác is volt annyira tehetséges (lásd: Fegyvertelen katona), hogy tudtam megkedvelni, meg elvégre ő nem tehetett a Sony számító döntéséről, de aztán mire ez végbement bennem, ugyanez a Sony őt is kukázta. Pedig a harmadik rész már érdekes is lett volna.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 22:02
Engem nem zavart, mert nem vettem észre, igaz, nem is vizslattam, simán csak Supermanként néztem rá. Más dolog, ha előre olvasok róla, akkor biztos úgy kezeltem volna, mint Austin Powers a bibircsókot. :)
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 22:00
Arra célzok, hogy egyes kattintáshiénák teljesen ráiparosodtak a filmes produkciók körüli sertepertélésre, és a ragályos tevékenységükkel már eleve mérgezik az egyes produkciók tényleges megérkezése előtt a légkört. Képzeld csak el, hogy mielőtt elmennél randira egy nővel, már ott tálalná neked valaki a fotót a p....áról. Elsőre durvának tűnő hasonlat, de valahol így van. Részemről kezdek teljesen leszokni minden ilyen beharangozó-szarságról, vagyok annyira talpraesett, hogy enélkül is eldöntsem bármiről, hogy akarom-e látni, s ha igen, akkor mikor, milyen formában.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 20:13
Szerintem az magától is tudja zavarni a nézőt, ha Cavill feje a fél filmben olyan, mint ha a saját digitális hasonmása helyettesítené; nem kell megmondani neki hozzá, hogy "Na, ott nincs bajusz!"  :) .
És ettől tényleg nehéz elmerülni, hogy azt találgatod, miért lehet ez.

Az meg szerintem is jogos, hogy a DC és a Marvel mostani filmjei között közel sincs akkora különbség, mint amekkorát a kritikusok vagy maga a közönség sugall... de mondjuk az új Spider-Man miatt még mindig inkább a "piros sarok" van előnyben. Nálam legalábbis.
0