Közvetlenül a kezdő sípszó előtt adták le, tehát a legkiemeltebb helyet kapta a döntőn (nem csoda, a meccset adó NBC Universal az anyavállalata a Universal-nak). Juan Antonio Bayona filmjeit ismerve, nagyon átüt a sötét, nyomasztó és félelmetesen hangulatkeltő stílusa. Az Indoraptor pedig különösen félelmetesre sikeredett, de remélem Rexy és Blue, főleg előbbi, elég figyelmet kap majd.
0
2018. január 19., péntek 1:20
1492
Épp az előbb néztem meg youtube-on. Nekem már az első előzetes eladta a filmet, szóval mozi lesz belőle. Aztán meg majd remélhetőleg egy szép blu-ray steelbook is. :)
0
2018. január 18., csütörtök 20:17
2692
Itt a második Tomb Raider előzetes és szerintem jobb, mitn az első. Meggyőzően hozza az utolsó két játék sztoriját, helyszíneit, akciójeleneteit. Persze kétlem, hogy ez a film fogja megtörni a játék-adaptációk hibáit, de talán jobb lesz mint egy újabb guilty pleasure.
No, közben rájöttem, hogy miért nem volt tegnap ez az előzetes. Merthogy ugye nem volt? :) A trailer premierje 15-én az amerikai The Last Jedi kópiák előtt lesz, az meg még egy nappal odébb van. :)
most posts by TM
0
2017. december 13., szerda 10:06
3448
Ennél jobban nem. :) PJ minden projektjét nagy lelkesedéssel várom. Igaz itt nem rendezőként vesz részt, "csak" író. Várom a trailert. :)
0
2017. december 13., szerda 1:43
52684
Még ennél is jobban? :))
most posts by TM
0
2017. december 12., kedd 23:09
3448
Remélem nálunk is. Valahogy így már jobban várom a holnapi SW 8at. Peter Jackson facebookra írta ki nemrèg. Hi everyone,
I am pleased to announce that the teaser trailer for our movie Mortal Engines will be debuting in cinemas around the world, with Star Wars: The Last Jedi.
Mortal Engines is directed by Christian Rivers and will be released next year.
I hope you all enjoy our first trailer!
Cheers,
Peter J
0
2017. december 12., kedd 12:02
2692
Nem tudom volt-e már, de én most hallok róla először. Spielberg legújabb sci-fije a Ready Player One előzetes, jövő márciusban a mozikban.
Várom a mozit és hogy a filmet steelbook-ban feltehessem az első rész mellé a polcra! :)
0
2017. december 3., vasárnap 14:50
372
Képregényt nem olvastam, viszont az ilyeneknek utánajártam. A mostani (filmes) csapatból a tél katonája és Sólyom (Sam Wilson) is volt már kapitány a füzetekben. Csak azért tippelek az előbbire mert a színésznek nemtom hány filmre van szerződésre még az avengers 4 után is.
0
2017. december 3., vasárnap 14:29
52684
Érdekes felvetés. Képregényekben nem láttam erre utalót, de Disney-nél bármi lehet.
most posts by TM
0
2017. december 3., vasárnap 14:03
52684
Képzeld, nem sikerült eljutnom rá, helyette egyszer a Rossz anyák karácsonyát néztem meg feleségemmel, egyszer meg a Cocót keresztgyerekeimmel. Viszont megkaptam Az Igazság Ligája óriásplakátját, majd lefotózom Neked! :D A duplázás jövő hétre marad.
most posts by TM
0
2017. december 3., vasárnap 13:57
372
És milyen volt másodjára?
0
2017. december 1., péntek 10:15
52684
Annyit beszéltünk a Ligáról, hogy este beülök rá újra. :)
most posts by TM
0
2017. december 1., péntek 9:41
5528
Attól mert Ő itt szeretné befejezni a karakter megszemélyesítését még jó lenne ha nem halna meg. Persze értem én így elég drámaivá teszik a történetet az egyik húzónév kiiktatásával... No mindegy, lesz amit megterveztek.
0
2017. december 1., péntek 0:05
372
Chris Evans elmondta, hogy az Avengers 4 lezárja az ő történetét. Addig is szól a szerződése. Szerintem majd Bucky lesz az új kapitány.
0
2017. november 30., csütörtök 23:34
5528
Azt is megpedzették. De nekem Amcsi Kapitány szimpatikusabb. A többi hulljon csak.
0
2017. november 30., csütörtök 22:07
52684
Pókember - Hazatérés nekem is nagyon tetszett, s félre tudtam tenni azt a korábbi nemtetszésemet, hogy már-már kisgyerekkorú karaktert kreáltak belőle, akinek May nénije még annyira dögös, hogy a célközönség-gyereknézők apukái is ráizgulhatnak. :) Nekem még mindig az originál Pók-trilógia a kedvenc és abból is a harmadik, amit divat szétfikázni hajánál fogva előrángatott nyavalygásokkal. De aztán az új srác is volt annyira tehetséges (lásd: Fegyvertelen katona), hogy tudtam megkedvelni, meg elvégre ő nem tehetett a Sony számító döntéséről, de aztán mire ez végbement bennem, ugyanez a Sony őt is kukázta. Pedig a harmadik rész már érdekes is lett volna.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 22:02
52684
Engem nem zavart, mert nem vettem észre, igaz, nem is vizslattam, simán csak Supermanként néztem rá. Más dolog, ha előre olvasok róla, akkor biztos úgy kezeltem volna, mint Austin Powers a bibircsókot. :)
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 22:00
52684
Arra célzok, hogy egyes kattintáshiénák teljesen ráiparosodtak a filmes produkciók körüli sertepertélésre, és a ragályos tevékenységükkel már eleve mérgezik az egyes produkciók tényleges megérkezése előtt a légkört. Képzeld csak el, hogy mielőtt elmennél randira egy nővel, már ott tálalná neked valaki a fotót a p....áról. Elsőre durvának tűnő hasonlat, de valahol így van. Részemről kezdek teljesen leszokni minden ilyen beharangozó-szarságról, vagyok annyira talpraesett, hogy enélkül is eldöntsem bármiről, hogy akarom-e látni, s ha igen, akkor mikor, milyen formában.
most posts by TM
0
2017. november 30., csütörtök 20:13
4595
Szerintem az magától is tudja zavarni a nézőt, ha Cavill feje a fél filmben olyan, mint ha a saját digitális hasonmása helyettesítené; nem kell megmondani neki hozzá, hogy "Na, ott nincs bajusz!" :) . És ettől tényleg nehéz elmerülni, hogy azt találgatod, miért lehet ez.
Az meg szerintem is jogos, hogy a DC és a Marvel mostani filmjei között közel sincs akkora különbség, mint amekkorát a kritikusok vagy maga a közönség sugall... de mondjuk az új Spider-Man miatt még mindig inkább a "piros sarok" van előnyben. Nálam legalábbis.