Keresés

A jó, a rossz és a csúf (bővített változat) (Blu-ray)

2009. július 2., csütörtök 4:20
mint az x-akták... meg ugly betty 2. évad :)
0
2009. július 2., csütörtök 3:53
De lesz, ha minden igaz, még az idén. :)
Tényleg csak az engedélyre várnak a jogtulajtól, akik még idénre ígértek egy régiónkbéli DVD-megjelenést a Jó, a rossz és a csúf-ból.
0
2009. július 1., szerda 21:49
meg nem a billentyűzettel megitatni azt a finom forró kávét :)
0
2009. július 1., szerda 21:21
jaaa... :D a nem szócska nincs ott, de úgy sem lesz. :P :D

nekem meg 2 óránál többet kéne aludnom :)))
0
2009. július 1., szerda 21:17
ezt olvasd el mégegyszer ;)
0
2009. július 1., szerda 21:16
Sablon, semmitmondó válasz. :)

Első mondatban: nem tervezzük. Második mondatban: meg visszajelzést vár időpontról. Ha nem tervezik, akkor mire várnak? :S
0
2009. július 1., szerda 21:06
Sziasztok!

Ma 10 felé mélben megkérdeztem az IC-t, h van-e reményünk a film dvd-kiadására, nem egészen három óra elteltével a következőt válaszolták:

"...Az Ön által keresett sorozatokat valamint a "A jó, a rossz és a csúf" című filmet tervezzük bemutatni DVD-n. Eddig nem kaptunk visszajelzést a külföldi jogtulajdonostól (Fox) a várható időpontról. Reméljük, hogy mielőbb megvásárolhatók lesznek a keresett filmek.

Üdvözlettel:

InterCom Zrt."

Merjünk örülni? :o) Én is évek óta keresem a westernek legjobbikát dvd-n, bármennyit hajlandó lennék kiadni érte.

(Az említett sorozatok az Angel és a Buffy további évadjai.)

0
2009. június 10., szerda 14:50
Sikerült végre megnéznem, sok újabb film megirigyelhetné a képminőségét! A kibővített jelenetekkel ahol csak felirat van  sincs semmi gond, nem vesz el semmit az élményből.
0
2009. május 30., szombat 16:42
Én is örülnék a DVD-nek.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. május 30., szombat 16:16
Tudod csak azért, hogy a magyarok se pampogjanak. Mikor adják már ki. Most azt hiszik, hogy be van fogva a szánk. Pedig én akkor is tépem a szám egy DVD-s kiadásért, normális szinkronnal :)
0
2009. május 30., szombat 15:45
Nem igazán értem,mi értelme volt felrakni a magyar szinkront,ha az igazából az csak a  moziverzióhoz készült .Mégcsak nem is klasszikus.Ennyi erővel készíthettek volna vadonatúj teljes verziót.Ez olyan verzió lehet mint a házilag hegesztett Birodalom visszavágom.Ott is átvált feliratra a bővített résznél.
0
2009. május 25., hétfő 18:49
A filmről szóló cikk olvasható a FilmKaptár online rajongói magazin május 25-én megjelent 2. számában.

Letölthető innen: www.filmkaptar.atw.hu
Véleményeket várjuk ide: www.freeforum.hu/filmkaptar
0
2009. május 19., kedd 23:07
Basszus, közben a film leírása meg is adta a választ. :-)
0
2009. május 19., kedd 23:07
mert bővített és a bővített részekhez nem készült szinkron.
0
2009. május 19., kedd 23:06
Éppen most nézem a filmet... miért van a szinkronos verzióban pár perces feliratos rész?!?!
0
2009. május 18., hétfő 20:14
Hát nem kicsit :D
0
2009. május 18., hétfő 20:08
Örülök, hogy tetszett a viccem ;)
0
2009. május 18., hétfő 19:30
"ez csak egy felmérés, hogy mennyien veszik a BD-t és előkészítik a terepet a DVD-nek"

:DDDD

Ezen nagyon nagyot röhögtem :D

Inkább pont fordítva lenne, a DVD-vel kicsit olcsóbb lenne felmérni :D
0
2009. május 18., hétfő 18:18
Az a baj,hogy a régi szinkronunk még a legrövidebb változathoz is kevés egy kicsit.
0
2009. május 18., hétfő 15:36
Kidták valahogy itt is, hogy az emberek ne pampogjanak. Jó lesz ez nektek, mit akartok. Remélem ez csak egy felmérés, hogy mennyien veszik a BD-t és előkészítik a terepet a DVD-nek, aztán normálisan, eredeti szinkronnal kihozzák. Nekem még a bővített verzió se kéne. Általában úgyis csak a rövidebb verziót adják a TV-k.
Felébredhetne már a kiadó, hogy a DVD-re nagyobb a kereslet.
0
2009. május 16., szombat 0:45
Ez a szinkron téma nagyon dühít, mert az eredeti szinkron fényévekkel jobban illik a karakterekhez. Ráadásul a szövegben is van eltérés. Annyiszor láttam már, hogy zavar amikor mást hallok mint amit várok. Na mindegy. Mivel nem lesz DVD belőle mindenképpen megveszem BD-n, mert a polcomon a helye. Csak azt nem értem ha az MGM lefos minket mert nem vagyunk elég nagy piac, ithon miért nem volt valaki aki odafigyelt volna a szinkronra? Az MGM-nek ugyis mindegy mit rakott volna rá. Na mindegy.

Más!
Végig olvastam a fórum korábbi hozzászólásait és engedjetek meg egy megjegyzést az árképzéssel kapcsolatban. Egy CD vagy DVD kiadvány elkészítése nem kerül sokba. Pláne akkor nem, ha sorozatban készítik ugye.
(Pontosan tudom, hogy mennyibe kerül, csak nem írom le mert még seggbe rúg valaki miatta.) Az hogy mondjuk a forgalmazókhoz mennyiért kerül az megint más tészta. Csak azért írtam ezt le, hogy nem kell sajnálni a kiadókat mert 990-ért kénytelenek adni a filmjeiket, a galád magyar vásárlónak. A forgalmazóknak  kellene szerintem inkább azon dolgozni, hogy reális megfizethető áron kerüljenek a kezünkbe a kedvenc filmjeink.  Másrészről mindig lesznek olyan kiadványok amiért az ember nem sajnál majd pénzt. A kiadó meg nyalja már ki a vásárló fenekét, ha forgalmat vagy nagyobb bevételt akar. Na jó mára ennyi mert kezd elszállni az agyam.....
0
2009. május 14., csütörtök 22:43
ez engem is érdekelne
0
2009. május 14., csütörtök 22:04
Kör alakú, és pont akkora mint egy DVD! :D
0
2009. május 14., csütörtök 21:59
Várjuk a véleményeket! Milyen a lemez?
0
2009. május 13., szerda 15:39
Kéremszépen, én DVD párti vagyok! Addig is marad a "maszek" verzió, 7 ropit kiadni érte, akkor inkább egy DVD-n kiadott Columbo legyen a polcomon. Biztos ütősen szólhat a magyar MONO szinkron BD-n...
0