Keresés

A jó, a rossz és a csúf (bővített változat) (Blu-ray)

2009. május 9., szombat 0:14
Én kötök bele mindenkibe? Ki mondta, hogy reagálj arra ami nem is neked szólt, Mikey-Soft-nak írtam. Miért te hagyod ha valaki megmagyaráz neked valamit? Nem hinném. Ha nem tetszik nem kell rá reagálni. Nem bírod megállni?! Én is csak olyan vitába szállok be amit nekem címeznek. Én is lezártam.
0
2009. május 8., péntek 23:24
Részemről befejeztem a reagálást bármilyen beírásodra, légyszi te is cselekedj így, köszi!
0
2009. május 8., péntek 22:54
Inkább nem is mondom el, mit gondolok rólad. Jól érzed magad, hogy mindenkibe úton-útfélen belekötsz? Ha igen, akkor örülök!
0
2009. május 8., péntek 22:40
Ja értem. Arra van pénzed, hogy megvedd DVD-n, pl. megjelenéskor teljes áron és utána eladd a töredékéért, hogy aztán megvehesd BD-n. Végül is van benne logika :)
Én is örülök...hála az égnek, hogy nem hasonlítok rád ;)
0
2009. május 8., péntek 11:32
Jó az, ha pl. neked van annyi pénzed, hogy megszerezz 25 formátumon egy filmet! De gondolj bele, van, aki a kevés kis pénzéből spórol a hobbijára, bizony néha el kell adni ezt-azt, hogy megvehessem azt, ami jobban kell. Sírni maximum meg akkor fogok, ha majd nem jut kenyérre. Tudod, különbözőek vagyunk - ebben az esetben azt mondom, hála az égnek!
0
2009. május 7., csütörtök 23:21
---> dvd-n
0
2009. május 7., csütörtök 23:20
bárcsak megjelennének a john wayne westernek bd-n és eladnák őket ;-))
0
2009. május 7., csütörtök 23:07
Ebben teljesen igazad is van. Az én gondom az, hogy nincs BD lejátszóm és nem is tervezem még egy darabig. Ellenben ezt nem adják ki DVD-n. Na, akkor én szerethetem a filmet és fel is fordulhatok a szeretettel mert én nem juthatok hozzá.
Aki meg ezek után jön a tönkretett piaccal és a többi okos dologgal, annak üzenem, hogy bőven eleget vásároltam már eddig is ahhoz, hogy ezt az én szememre senki... Szeretném ezt a filmet de úgy tűnik egy darabig még nem látom újra.
0
2009. május 7., csütörtök 20:50
ekkora hülyeséget:) ennyi erővel a dvd is az.
0
2009. május 7., csütörtök 19:38
Én is ugyanígy vagyok vele. Teljes úgy ahogy leírtad. Még 1 db DVD-t se adtam el amit vettem. Mindegyik hozzámnőtt. Pl. a Matrix és a Gladiator is többféle verzióban megvan DVD-n.

Mikey-Soft: Le lehet rólam szállni Majmok Bolygója ügyben. Azért nem kellett mert az extra lemez nem érdekelt. A film pedig megvan (maszek módon teljes DVD9-ben). Mivel már nem szerezhető be. A Twinpack-os meg semmi pénzért nem kell. Azzal a bűnrossz Tim Burton-ös szeméttel. Az az 1 filmje ami nem tetszett. Közelébe sem ér az alap első résznek.
Igen megkérdeztem, hogy miért adod el, mert engem is meglep ha valaki megvesz valamit, aztán eladja töredékéért mint amennyiért vette. Engem egy formátumváltás se vinne rá arra, hogy eladjam a "gyengébb képminőségű" DVD-t. Jó lesz azt majd sok év múlva visszanézni. Ahány formátum annyi féle. Aztán majd sírhatsz, hogy mégis eladtad. Viszont mindenkinek saját szívügye, hogy mit csinál a saját dolgaival. Ezt megértem...csak nem értem ;-)
0
2009. május 7., csütörtök 18:47
Amióta sokan Bd-pártiak lettek,sok olyan filmhez jutok hozzá dvd-n, amit régóta keresek,és a kékre váltás miatt megválnak tőle(pl.majmok bolygója gyűjtemény).Én ennek nagyon örülök,úgyhogy hajrá csak kék-gyűjtők, sok dvd-re vevő vagyok ;)
0
2009. május 7., csütörtök 18:28
Most olvastam egy cikket a fogyasztókra ráerőltetett,teljesen felesleges dolgokról.Szerintem a BD is ezek közé tartozik.
0
2009. május 7., csütörtök 14:14
Nálam egy filmrajongó sosem normális, legalábbis én az őrülteket jobban komálom, mert jó látni hozzám hasonszőrűeket. Nálam a film és a kiadvány minden tartozéka számít, természetesen csakis tökéletesesn hibátlan példányban. Az is evidens, hogy nem adok el filmet, ha valamit megvettem, akkor azt azért tettem, mert kellett, s miután már együtt laktunk egy darabig, nehezen és (méltatlanul) tudnánk csak megválni egymástól, arra meg semmi szükség. Néha engem is agyonnyom a gyűjtemény, pánikbetegség tüneteit produkálom. Olyankor szünetet tartok, nem veszek róla tudomást, s kis idő elteltével megint bizsergést érzek, hogy vegyek valami újat. Jó érzés látni, hogy növekedik, minnt egy fa, hogy újabb és újabb rendezői, színészi, műfaji hajtást hoz. Ráadásul mindez váletlenszerű. A horrorvonalat például csak nemrég kezdtem nyomatni, épp egy olyanra szottyant kedvem, és elkezdtem tágítgatni azon filmek körét is. A maszek filmjeimről meg annyit, hogy nálam azok is a megtévesztésig hasonlítanak az igaziakra. Szerintem sokkal többe van az a pénz, amit fénymásolószalonokban hagytam, mint amennyiért üres lemezt, meg jó minőségű tokokat vettem. Máshogy viszont nem bírom nézni a polcon. Szerintem jó hobbi a filmgyűjtés, s nem érdekel, hogy már van egy jobb formátum, nekem az előzőekben leírtak és az évek hosszú sora folytán összeguberált darabok, ritkaságok, filmkincsek együttesen nagyobb érzelmi muníciót halmoztak fel annál, hogy csak csettintésre eltüntessem őket. Jól megvagyunk, köszönjük szépen!
A jó, a rossz és a csúfból kedves dunántúli barátnőm jóvoltából már régóta van maszek verzióm, (igaz, csak dvd, nem HD, mert a matroska fájlhoz hülye vagyok) de szívesen egészíteném ki a kollekciót egy igazi magyar kiadvánnyal is.
Talán egyszer még az is lesz. Kivárjuk.
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 13:14
Most tényleg csak csipkelődött, de már korábban más topikokban kifejtette az álláspontját...
0
2009. május 7., csütörtök 12:39
Nem látom, hogy a lentebb szóló illető "fikázta" volna a filmet. Csipkelődött egy kicsit, maximum. Nem kéne a lelketekre vegyétek.
0
2009. május 7., csütörtök 12:03
Hát igen, vannak akik beállnak fikázni, mert áltatják magukat, hogy jó a DVD ahogy van. Aki már látott HD anyagot, szerintem másként vélekedik, bár lehet hogy tévedek...

Ide kapcsolódik, hogy jó múltkorában meghirdettem a Majmok bolygója első részét eladónak, erre megkérdezi, hogy miért adom el. Ez egyrészt az ember magánügye, másrészt meg jó okom volt rá, hogy megszabaduljak tőle (mondanom sem kell, a kékre váltás miatt - megérte, mert nagyon szépen felújították a filmet)...
0
2009. május 7., csütörtök 11:55
Íme egy újabb példa, ő is csak csorgatja a nyálát a BD után, csak sajnos nem tehetei meg hogy váltson, ezért inkább fikázza.

Sok észre vall, hánynom kell az ilyen emberektől.
0
2009. május 7., csütörtök 11:00
Hagyd már, ide látszik, hogy a kárörvendésénél csak a BD-utálata nagyobb...

Amúgy meg én is magasról lesz@rom, melyik szinkronnal fogják kiadni, mivel a régivel nem láttam.
0
2009. május 7., csütörtök 10:18
Vannak, akik nem a szinkron miatt vesznek filmeket. Ahogy nézem a transzfert, szerintem meg igenis érdemes megvenni!
0
2009. május 6., szerda 20:15
RTL-Klub-os szinkron van rajta. Akkor már nem is érdemes megvennetek BD-n :-)))
0
2009. április 30., csütörtök 17:59
Más fórumokon olvasottak alapján,nem!
0
2009. április 29., szerda 19:25
Szinkron a klasszikus?
0
2009. április 29., szerda 19:19
Menü- és filmképek:

Audio specifikációk:
* English DTS Master Audio 5.1 24 bits (core: DTS, 5.1 channels, 24 bits, 1509kbps, 48khz)
* Hungarian AC3 2.0 224kbps      
0
2009. április 23., csütörtök 15:34
Én a Berlin fölött-nek örülnék magyar felirattal is. Az eredeti (sok nyelvű) hang is szimbolízálja a város (akkori) sok színűségét. Jelenleg egy angol feliratos verzióm van, amit az egyik legnagyobb nemzetközi netes áruházból szereztem.

Némileg már letettem róla, hogy itthon is megjelenik. Ahogy a Szárnyas fejvadász 5 lemezes kiadványáról és a Twin Peaks Gold box Editionről.

Most már olybá tűnik, hogy a Jó, a Rossz és a Csúf is ebbe a kategóriába fog tartozni.

Megjegyzem az is vicces, hogy az Álom Luxuskivitelbent Bécsben kellett megvennem magyar felirattal, most pedig a Római vakációt rendelem meg a netről szintén magyar felirattal a már fentebb említett netes áruházból.

0
2009. április 22., szerda 22:45
Végre egy normális filmrajongó!
0