Teszt:
A film: néhol ordenáré, de szerethető filmecske, Ben Stiller kicsit "megőszített" kiadásban (és két bájos nő társaságában - Michelle Monaghan rulez...), egy balul elsült házasságból próbál kikecmeregni, de a vége tartogat ám meglepetést. :))) 85%
A kép: 2.35:1-es eredeti arányú, 1080/24p AVC kódolással. Megmondom őszintén, DVD-n nézve nem voltam kibékülve a képpel, mert a színeket túlontúl harsánynak találtam, ezáltal eléggé természetellenesnek hatott az egész. BD-n viszont mintha egy másik filmet láttam volna, abszolút hibamentes tálalásban. A gyönyörű helyszínek és a már említett két gyönyörű nő látványa önmagáért beszél, szemet gyönyörködtető a képminőség, botorság lenne a 100%-ból lefaragni. Tesztelésre kiváló...
A hang: angol TrueHD 5.1 és magyar DD5.1 van a lemezen, persze a felirat sem hiányzik. A hang tipikusan vígjátéki, a frontoldal szól leginkább, de egy ilyen jellegű filmnél ezt nem igazán lehet számonkérni. A párbeszédek és a zene visszaadása hibátlan. Az eredeti mozis szinkron került a lemezre. 80%
Extrák: minden, ami a DVD-n is rajta volt, magyar felirattal (az audiokommentárt és az előzetest leszámítva). Annyi a változás, hogy a trailer immáron 1080/24p full HD minőségű, 5.1-es angol hanggal. 60%
Megjegyzendő: a film előtt látható egy figyelmeztetés, hogy az eredeti változattól eltérően cenzúrázva van. Kis nyomozás után kiderítettem, hogy semmi ok az aggodalomra, a film teljesen vágatlan, csak az angolok átalakították az egyik jelenetet pár másodperc erejéig, legalábbis a 15-ös korhatárú kiadáson. A cenzorok áldozatának a "Mexikói tradícionális néptánc" jelenet esett áldozatul, digitálisan kitakarták a szamár merevedését. Mind a korábbi DVD kiadáson, mind a BD-n eredeti formájában látható a jelenet.
Összkép: habkönnyű vígjáték, Ben Stillertől megszokott színvonalon, referencia képpel, és érdekes extrákkal.