Keresés

Szellemirtók (szinkronizált változat) (DVD)

2009. július 15., szerda 20:17
Ansha: a kiadvány rejtett extrákat tartalmaz, ami annyira el van rejtve, hogy nincs is rajta.
0
2009. július 4., szombat 23:11
Ha így megy tovább, nemsokára olyan tokokat birtokolhatunk majd, mely egy hurkapálcákból álló keretből áll, amelyre ráhúznak egy ostyaállagú borítót (papírsárkány), ha netán nem telik vacsira, azzal jóllakhatsz. Cserébe legalább a filmed a polcon figyel. Innen már tényleg csak egy lépés az ehető lemez... Röhej!
0
2009. július 4., szombat 21:16
egyetértek veled nekem sem jön be! oké hogy újrahasznosított, de azért van egy határ!!! legyen egy rendes műanyag tok és az egyik sarkában legyen ez az "újrafelhasznált jel" vagy akár ugyanekkora nagyságú is lehet nekem mind egy, de így baromira ratyi!!! még a védelmifunkciót sem látja így el!!!
0
2009. július 4., szombat 20:46
Idétlen, és könnyebben sérül benne a papírborító. Sokkal több lik segítségével lehet (véletlenül izomból rámarkolva a tokra) felhólyagosítani a papírborítót, szemben a hagyományossal, ahol csak a megboldogult jelenetválasztó lapocska füleinek negatívja okozhatott ilyen sérülést. Meg a korongtálcáé.

Én azonnal kukázom, ha ilyen tokkal találkozom. A jó édes anyját a tervezőnek! :-(
0
2009. július 4., szombat 18:15
az extrák hiánya engem jobban szíven ütött. a tok nekem tetszik :)
0
2009. július 4., szombat 17:45
köszi!!!

remélem nem lesz egy elterjedt dolog, mert nagyon idétlen :(((((((
0
2009. július 4., szombat 17:45
köszi!!!

remélem nem lesz egy elterjedt dolog, mert nagyon idétlen :(((((((
0
2009. július 4., szombat 13:52
aha
0
2009. július 4., szombat 13:37
másnak is ilyen újrahasznosított műanyag tokban van a film?
0
2009. július 1., szerda 18:25
Kage!

Egy régebbi film csak nemesebb és értékesebb lesz.
Más kérdés,hogy a borító megtéveszti a vásárlókat...Ez a baj és nem az ára!
0
2009. július 1., szerda 18:00
Hát a régi szinkron minden pénzt megér. Nem is tudnám elképzelni más hangokkal az alábbi párbeszédet:

Spengler: Milyen nevet is mondott?
Tully: Vinz Clortho, Gozer kulcsainak őre.
Janine: A papírjai szerint Louis Tully. A Central Park Westen lakik. Nem kér egy kis kávét, Tully úr?
Tully: Kérjek?
Spengler: Igen, kérjen.
Tully: Igen, kérjem.
Spengler: Vinz, az előbb azt mondta, valami jelre vár. Miféle jelre vár?
Tully: Gozer, az utazó. Ki tudja milyen alakban jön el hozzánk. Amikor leszámolt a Vuldránákkal, az álcája hatalmas mozgó Torb volt. Aztán amikor harmadszor is megalázkodtak a porban csúszó Meketrecek, megint új alakkal ruházták fel: akkor óriási Szlór volt. A Sábok és Yufok hordája aznap megtanulta mit jelent porrá hamvadni a Szlórban, mit mondjak.
0
2009. július 1., szerda 0:41
ez valóban siralmas, de van rajta viszont egy nagyon értékes dolog, hogy eredeti a szinkron :)
0
2009. június 30., kedd 23:56
Pláne úgy, hogy az előző kiadás már megvan.
0
2009. június 30., kedd 23:53
Azért aki annak tudatában rendelte/vette meg (most rögtön megjelenéskor), hogy lesznek rajta extrák és érdeklődik is irántuk, teljesen érthető, hogy most kicsit csalódott.
0
2009. június 30., kedd 23:45
Hát, lehet gúnyolódni, neked biztos megfelel.
0
2009. június 30., kedd 23:41
Szegény! Én még sosem vártam ilyen nagyon menüt meg extrákat. Én hülye, mindig a film miatt veszek meg egy lemezt.
0
2009. június 30., kedd 23:35
pedig hogy vártam...
0
2009. június 30., kedd 23:25
Szánalmas ez a kiadvány!

SEMMI extra nincs a lemezen... az audiokommentárt nem találtam se a menüben, se a film alatt, infósáv sincs (menüből és a film alatt sem találtam), képgaléria, sztoribordot pedig az előző, feliratos kiadványánál találtam, ennél nem!

Állómenü van, még arra is képtelenek voltak, hogy a jubileumi kiadványra új menüt tákoljanak össze, ez igaz, nem az FHE hibája.

A brit digis, feliratok változatnál emlékeim szerint ugyanaz a menü, de az legalább animált is!
0
2009. június 24., szerda 18:29
P1eTr0 (kritikára reagálnék): Most még nem bántad meg, de majd meg fogod :)
Szerintem kijön majd díszdobozban is fillérekért. Ennyit nem ér egy fapados kiadás.
0
2009. június 19., péntek 20:35
nincs rajta extra? :S ez biztos?
0
2009. június 19., péntek 20:34
ne, megvan feliratosan. :)
0
2009. június 19., péntek 20:28
a filmet ne töltsék fel??? :)
0
2009. június 19., péntek 20:19
wenkman írja a kritikánál, hogy nincs rajta extra. Ide kellett volna írni, nem a kritikához. Ezért se érdemes megvenni. Sajnos megint azt kell mondanom, hogy majd akkor ha 990 Ft lesz :(
0
2009. június 16., kedd 16:48
Pláne FHE terméknél.
0
2009. június 16., kedd 16:45
Értem én, értem én...;)
0