Keresés

Az Oroszlánkirály (2 DVD)

2006. szeptember 1., péntek 19:37
Ahogy látom megelőztél a válasszal. :)
0
2006. szeptember 1., péntek 16:54
F430Spider!

"Angelus én nemt udom mik az ismert okok, kérlek ird le!"

Sinkovits Imre időközben elhunyt...
0
2006. január 28., szombat 18:06
én pár hete vettem meg, de már ott sem kapható :(
0
2006. január 28., szombat 18:05
kapható még valahol?
0
2004. április 7., szerda 19:04
Országszerte akciózzák! Hol így hol úgy. Itt Xpresséknék is kb annyi csak itt 2 film van asszem 5900-ért. A lényeg, hogy vegye meg aki tudja, mert csodálatos a film és fenomenális a kiadvány! És ennyi pénzért meg nagyon nagyon megéri!
0
2004. április 7., szerda 17:33
Sziasztok!

Ha valaki Székesfehérvár környékinek még hiányzik a gyűjteményéből az Oroszlánkirály, a fehérvári MM-ben a húsvéti akciós ládában van még pár darab 2000 (!!!) Ft-ért.
Üdv,
Yellow
0
2003. október 14., kedd 2:47
Igen, ez valószínűleg a seamless branching miatt van. Az a bizonyos jelenet kétféleképpen van meg a lemezen (az eredeti és az új), és lejátszás közben választja ki a megfelelőt. Ilyenkor pozícionálni kell a lemezen, akárcsak a rétegváltásnál, ezért lehetséges a szünet.
0
2003. október 14., kedd 1:51
Sziasztok. Az én példányomon az "új híradó" után (kb 12. perc) egy picit megakad a film. Más is tapasztalt hasonlót?
0
2003. október 14., kedd 0:22
Tibó: nem épp a Kimba/Simba hasonlóság miatt perelnek a japcsik... ha van rá lehetőséged akkor nézz meg pár részt magából a Kimba sorozatból, és rájössz hogy mennyit loptak Disneyék. Főleg a karakterek terén... Ami lényeges különbség hogy kivették az Oroszlánkirályból az "emberi tényezőt". (Nekem többek között ettől is szimpatikusabb a Disney féle verzió. De alapvetően ez egy nagyon jó rajzfilm. Tehát engem nem zavar ilyenkor hogy mit/honnan/kitől csentek.)
0
2003. október 13., hétfő 20:56
Figyelj Tibó, ha érdekel a dolog, olvasd el a cikket. A név mellett vannak konkrét képek, ezenkívül jópár bizonyítékra hivatkozik melyek szerint a Disney tárgyalt a sorozat forgalmazásáról, illetve egy lehetséges remake-ről. Az biztos, hogy a Kimba az Oroszlánkirály előtt már elég ismert volt, már több országban játszották és a készítők nyilván tudtak ról hiszen mégiscsak szakmabeliek. Itt a Simba név számít a legkevesebbet, mert eleve oroszlán a jelentése. Tény, hogy a Disney-t folyamatosan perelik és ezért nyilván nem fogják a Kimbát emlegetni, hiszen azzal elismernék a "lopást".
0
2003. október 13., hétfő 20:16
Hülyeséget írtam, bocs. Szóval nem azért, mert lopott a KimbáTÓL.
0
2003. október 13., hétfő 20:16
Nem, valóban nincsen a reklámfüzeten kívül más füzet a kiadványhoz. De ez legyen a legnagyobb baj.
Mondjuk ez a Kimbás dolog kicsit idegesít. No nem azért, mert lopott a Kimba. Inkább szerencsétlen egybeesésről lehet szó.
Szerintetek a Disney forgatókönyvírói olyan bénák, hogy Kimba nevében megváltoztatnak egy betűt, és ezzel el van intézve?? Valószínűleg ha lopásról lenne szó, akkor Pocahontasnak :) nevezik el a kisoroszlánt, vagy nem tudom.
Ez erőltetett. Az Oroszlánkirály nagyon erős alkotás, és MASTERPIECE.
0
2003. október 12., vasárnap 20:04
Egyetértek, azzal a kitétellel, hogy nem kellene letagadni.

Vissza az eredeti kérdéshez: nálatok sincsen a reklámfüzeten kívül más papír vagy füzetke a tokban?
0
2003. október 12., vasárnap 15:24
Én úgy tudom a film megjelenése után komoly pereskedés is volt az Oroszlánkirály és a Kimba közti hasonlóságok miatt. De aztán hogy mi lett belőle azt nem nagyon említették (én legalábbis nem hallottam róla).

Itt mondjuk nem zavar hogy "nyúlták" az ötletet. A Kimba alapvetően nem volt rossz, de Disneyék itt jó helyről loptak jót. És a jó még jobb lett. Ez nálam még benne van a bocsánatos bűn kategóriában :)
0
2003. október 12., vasárnap 11:46
no igen, ez már bennem is felötlött látván vmelyik csatornán ezt a régi sorozatot.
és a Nadia-s oldal is beszédes...
0
2003. október 12., vasárnap 9:02
ugyan miért vallják be azt, hogy "bocs, loptunk"?
0
2003. október 12., vasárnap 1:45
Ami egy picit zavar, az az, hogy sehol sem tesznek említést Tezuka 1965-ben készült anime sorozatáról, a Kimba, a fehér oroszlánról, holott egyértelmű a két alkotás közötti kapcsolat (ami többek között ezen az oldalon is kifejtésre kerül). Az egyátalán nem zavar, hogy feldolgozták (a Kimba nem jött be annyira), csak az, hogy ezt sehol sem említik (ellentétben azzal, hogy milyen eredeti a történet). Ennél sokkal durvább az, amit a Nadia c. animéből csináltak Atlantis név alatt: link
0
2003. október 12., vasárnap 1:24
Ugye nektek sincsen a tokban egy reklámfüzeten kívül normális insert - mondjuk a chapternevek felsorolásával, vagy ilyesmi? Nem mintha hiányolnám, csak megszoktam, hogy az ilyen igényesebb kiadásokhoz dukál legalább egy 6-8 oldalas kis füzet. Vagy csak túlságosan elkényeztettem magam a szokványos, mezei anime DVD-kkel? :)))
0