Keresés

Kétrétegű, írható dvd lemezek!

2005. január 6., csütörtök 20:13
Bocs, 2004 szeptember 1. a dátum
0
2005. január 6., csütörtök 20:13
Ja! ki voltam akadva, mikor az Ollókezű Edwardom avi-ban elszált, meg egy csomó mp3. Egyik nap még jó volt, másik nap már nem... Tiszta X-Akták. Szar ukrán fos, de az Unióban 2003 szeptember 1-től már tilos árulni!! Ahol mégis árulják az csempészett...
0
2005. január 6., csütörtök 20:07
Nekem van össz 2 Princo-m. Azokkal nincs baj, de nem veszek többet, mert csak roszat hallok róla. Tényleg elveszti a tartalmát?
0
2005. január 6., csütörtök 19:57
Kösz a javítást! (Diszgráfiás vagyok ha gyorsan írok)
A Fuji jó, nekem avi filmek vannak rajta, de azok még mindig nézhetőek!
0
2005. január 6., csütörtök 19:49
Princo.

Egyébként mik a vélemények a Fujifilmről?
0
2005. január 4., kedd 18:17
Mindegy csak Prico és Tesco gazdaságos dvd ne legyen... :-)
0
2005. január 4., kedd 0:56
Tudomásom szerint a Verbatim az Taiyo Yuden (remélem jól írom) alapanyagot használ ( abból is a legjobb minőségűt!)és nem pedig Riteket.De szerintem is a legjobb alapanyag A Verbatimé.Sokak szerint az írható lemezek egyik legjobbika a Verbatim.
0
2005. január 3., hétfő 19:25
nem tudom, hogy a verbatim-ot melyik csinálja, de annál jobb nincs írható dvd területen ;)
0
2005. január 3., hétfő 18:54
Egyetértek az alattam szólóval. Van, ami tényleg nem ér 5000 Ft-ot, de még 500-at sem... Sajnos! Inkább átírom és megvárom még kijön egy jobb kiadás, vagy marad az írott. Amúgy a legjobb írható lemezeket a Ritek Corp. gyártja (Arita, Ridata, Fibra)
0
2004. december 26., vasárnap 21:11
Ahogy korábban írtam én alapvetően "gyári DVD" kadás párti vagyok, de néhány kiadvány a minősége miatt nem érdemli meg az adott pénzt.
Most megint megjártam.
Megvettem a "nyomorultak" DVD kiadványt. nem azért mert akciós, hanem azért mert nem is tudtam róla.
Ez egy olyan mű aminél a szöveg sokat számít. Miután megnéztem a barátnőmmel  filmet a korábban DVD párti barátnőm azt mondta, hogy inkább a divx, mert ott a megfelelő helyről beszerzett, kalóz felirat fordítások 10x igényesebb, mint az ilyen okádék.
És sajan igaza is van.

Másik kiadvány:
Ovatoságból nem megvettem, hanem kivettem a Keserű mézet.
Hát itt is erőssen anyáztam volna, ha megvásároltam volna. Gyalázat a minősége egy ilyen nagyszerű filmnek.

Szívesen fizetem meg a minőséget, de bosszant ha hulladékért kérnek pénzt.
0
2004. december 15., szerda 13:56
Nyilván nekem sincs teljesen igazam, és nyilván nektek is (szerintem) részben igazatok van.
0
2004. december 15., szerda 13:51
Tök mind1, felesleges vitáznunk róla, én biztos nem győzlek meg Téged, és Te sem engem.
De xerintem is hüjeség ezt "divat"-nak nevezni. Hogy csak egy ösztönző okot mondjak. Jó minőségű trailereket pl. csak kinti premierekhez lehet találni, az itteni bemutatók jó nagy hányada olyan gagyi minőségben fellelhető, hogy a színvonaluk vetekedik az 5-10 éves pc magazinokban található mpeg1-es bemutatókkal. Logikusan mit néz az ember, a kintit, és naná, hogy azt a filmet várja. Ez nem divat kérdése.

Csak még egy példa a poén kedvéért: nem véletlen volt avp-ben pl. hogy a nyáron bemutatott filmben egy bizonyos helyen a dátum az idei év október 10-e, a poén kedvéért, lehessen min parázni :DDD Nálunk természetesen ez után a dátum után mutatták be a filmet, amikor is ennek vajmi kevés jelentősége volt, nem mintha lehetett volna, csak hát érted, más feeling.
0
2004. december 15., szerda 13:36
Kivéve uk, meg ausztrália, ahol ugyanúgy bemész a bótba és megveszed az R1-es dvd-t belőle, ha nincs kedved a moziig elmenni.
0
2004. december 15., szerda 13:24
Ha esetleg nem értetted volna, Amerikán kívül.
0
2004. december 15., szerda 12:39
"A Tapló télapó az egész világon most fut(ott). :)"

2004-06-05 XviD   Bad Santa (2003) *UNRATED* *DVDRiP*
http://www.imdb.com/title/tt0307987/ (Bad Santa (2003))
0
2004. december 15., szerda 12:34
A Mátrix sikere egyáltalán nem volt borítékolható, így természetesen az is később jutott az egész kontinensre.

A Tapló télapó az egész világon most fut(ott). :)

Ezek nagyon nem jó példák. :)
0
2004. december 15., szerda 12:17
Mire a Matrix első trailerjét bemutatták nálunk a fél internet erről beszélt. Hasonló példa a most moziba kerülő Tapló télapó (az utóbbi idők legjobb magyar címe) amely kint már bővített változatban nyáron megjelent DVD-n.

De ne menjünk el vele messzire a lényeg az, hogy nem csak a "menőség" az oka annak, hogy sokszor nem várják meg az emberkék a hazai premiert. És akkor arról nem is beszéltünk amikor láttam a moziban egy jó filmet és azért töltöm le utána, hogy a DVD premierig meg tudjam nézni még párszor.
0
2004. december 15., szerda 11:37
Mindannyian fel tudnánk sorolni sokezer címet, de az utóbbi évektől eltérően jóval több kerül hamarabb a mozikba, mint anno. Az esetleges nagyobb filmek késéséről sokszor az amerikai forgalmazó dönt, vagyis vannak olyan alkotások, amelyek Európába egységesen két-három hónappal később jutnak el. A független filmekről felesleges beszélni, mivel azok nem rendelkeznek itthon kizárólagos forgalmazóval.
0
2004. december 15., szerda 11:23
Pedig hidd el, fel tudnék még sorolni jópár filmet, amivel így jártam, a meccseredményekről már nem is beszélve :DDD
0
2004. december 15., szerda 11:17
A faluval peched volt, pedig az sem jött olyan későn, ha jól emlékszem, szeptember 23-tól (Amerikában július 30.) játszották a hazai mozik.
0
2004. december 15., szerda 11:14
Speciel a Mátrixszal mi a baj? Az első rész idején még nem volt ennyire elharapódzva a letöltési mánia, az utolsó kettő pedig szinte a premier napján érkezett meg hozzánk.
0
2004. december 15., szerda 10:53
Lásd én meg a falu. El sem mentem már megnézni, mikor tv kvízműsorban ellőtték a főpoénját a filmnek. Jobban jártam volna, ha letöltöm vhonnan és megnézem még szeptemberben. Pedig ezt a filmet direkt moziban akartam megnézni, már amikor a teasert láttam.
0
2004. december 15., szerda 10:41
Én viszont nem feltétlen. A mozi a társasági élet egyik fontos része főleg bizonyos korcsoportban. Nem azért akarja látni a szerencsétlen a Matrix-ot a bemutató hónapjában mert az a menő hanem azért mert 3 hónapig egyetlen emberrel sem tud beszélgetni a hónap témájáról arról nem is beszélve, hogy mire az HBO leadja a fórumokból, ismerősöktől azt is megtudja, hogy Neonak milyen színű alsógatyája volt.
0
2004. december 15., szerda 10:21
A mozis okfejtéseddel nagyon is egyetértek.
0
2004. december 15., szerda 10:20
"Az a baj, hogy hajlamosak vagyunk a könnyebb utat járni anyagi okokra hivatkozva, miközben például a márkanevekért minden további nélkül horribilis összegeket költünk. De ez már más téma..."

Ha az Armani öltönyöket le lehetne tölteni a netről magasabb sávszélre fizetnék elő. :-)
0