Keresés

Nők (DVD)

2009. június 16., kedd 18:07
Vagyis az összes szereplőben magadra ismertél?:)))
0
2009. június 15., hétfő 18:17
Ha ezt némi célzásnak kell vennem, akkor ígérem, pár sort mindenképpen fogok írni róla. Egyébként jogosak a félelmeid, én sem hallottam róla jót korábban, IMDB-n is csak 4.8-on áll. De kellemes csalódás volt, ötöske, nem ötös, de -ke. Csak az a baj, hogy nem fogom tudni hitelt érdemlően megmagyarázni a dolgot. Még érlelem magamban a látottakat, de momentán egy olyan gondolat jutott eszembe, hogy azért tetszett, mert minden olyan pontján a filmnek, ahol A vagy B irányba mehetett volna el a történet, ahol A-t vagy B-t mondhatott volna az adott szereplő, ott és akkor mindig az a megoldás született, amit én is tettem/mondtam volna adott szituációban. Egyelőre kéretik ennyivel beérni. :)
0
2009. június 15., hétfő 18:09
Jó lenne egy kritika,hogy miért is nézzem meg George Cukor filmklasszikusának remake-ét.:)
Egyébként jót még nem hallottam,olvastam róla...
0
2009. június 15., hétfő 11:19
Okés. Remélem, nem túl sokéra, nehogy elfelejtsem az érveimet amellett, hogy miért jó film.:)
0
2009. június 15., hétfő 11:03
Még nem, de szimpatikus és impozáns a gárda, úgyhogy előbb-utóbb megnézem, és akkor mindenképpen visszatérünk rá.
0
2009. június 15., hétfő 10:58
Na, kb erre tippeltem...;)
0
2009. június 15., hétfő 10:58
Nyomasztó, hogy egyetlem ember sem szerepelt benne, mint a Spike Lee filmjei.:)))
0
2009. június 15., hétfő 10:52
Niwork, ehhez a filmhez volt már szerencséd? Ez volt a tegnap esti mozim, részemről egy kellemes ötöske, de érdekelne, hogy egy srác milyennek látja.
0