Keresés

Péntek 13.

2006. február 18., szombat 19:44
föhúzol itten, aztán meg várhatok mire meglesz... :)))
0
2006. február 18., szombat 19:41
kééééész! :)
0
2006. február 18., szombat 19:28
mostmár aztán egyre kíváncsibb vagyok rá!!
0
2006. február 18., szombat 19:25
na mindjárt megnézem!! :)
0
2006. február 18., szombat 19:24
A film adatlapjára, természetesen. :)
0
2006. február 18., szombat 19:13
vagyis hova?
0
2006. február 18., szombat 19:09
Nagyon helyes, irtó remek választás!
Írok is egy kis véleményt, a megfelelő helyre! :)
0
2006. február 18., szombat 18:52
szerintem rohadt jó volt az új film :))
én most fogom jövő héten megvenni a Tom Savini-féle Night of the living dead-et. alig várom már!!! :)))))
0
2006. február 18., szombat 18:49
Teljesen igazad van, de mégsem... legalább is annál, aki nem ismeri őket.
Chates közegben mindenki azzal jön, hogy "láttátok a Holtak hajnalát?", egy idő után teljesen felesleges volt megkérdezni, hogy "melyiket?", úgyem az 1978-asra gondolat az illető. :(
Ám a Holtak hajnala esetében a "felújítás" nem is volt annyira szörnyű.
0
2006. február 18., szombat 18:31
persze, ez egyértelmű!!!
például a Ködöt nagyon szerettem, de ettől még kíváncsi voltam (!!) az újra is...
viszont nagyon vonz az, hogy ezeket a jó filmeket megnézzem a mai technikai háttérrel. csakhát, nem igazán jön össze minden...

a gond inkább azokkal az emberekkel van, akiket nem érdekel az eredeti. szerintem a normális az lenne, ha ezek a remake-ek meghoznák a kedvedet az eredeti megnézéséhez/beszerzéséhez....
0
2006. február 18., szombat 18:28
Tudod, Butch, a gyomrom remeg az elvakult dühtől, amikor azt hallom, hgy Omen-, Péntek 13-, A köd-, Kedvencek temetője-remake, vagy Night Of The Living Dead 3D...

Mert utána mindenki ezekkel jön, és a legtöbben azt sem tudják (sőt, nem is érdekli őket), hogy volt eredeti.

Emellett nyilvánvaló, hgy ezeket a filmeket tényleg jobb békén hagyni, és az is egyértelmű, hogy kizárólag pénzszerzés céljából megy az újabb bőr lehúzása.
0
2006. február 18., szombat 18:22
:)) bilibe lóg a kezed...

tényleg! most olvastam hogy Michael Bay levezényli a Péntek 13 remake-jét. De vajon változtatnak annyit, hogy már az első részben benne lesz Jason? vagy továbbra is marad minden az eredetiben, csak mai körülmények között?
0
2006. február 18., szombat 18:08
Gondolom, mert olyan eszméletlen drágán lehetne csak kihozni, hogy a kutya sem venné meg. Szerintem csak a rajongóknak lenne szüksége mind a 8 részre.
Úgy gondolom, a nem-rajongóknak elég a klasszikus első rész meg mondjuk egy maszkos, aztán cső...

Ha már itt tartunk, akinél A texasi láncfűrészes mészárlás (1974) jogai vannak, nem lenne nehéz felismerni, hogy igény lenne a filmre!
Szinkron nem is kéne, max. egy kis werkfilm, aztán piacra!

No, ideje felébrednem...
0
2006. február 18., szombat 18:02
most láttam az ausztrál ezydvd.com-on egy Péntek 13 díszdobozt, az első nyolc film, magyar felirattal!
az ilyet miért nem lehet hozzánk behozni?!?!?!?!!
0
2006. február 18., szombat 9:27
No, akkor lerántom a leplet, már amennyire tudom.
Nem ez az egyetlen lejárt jogú film(csomag), amit ott árusítanak.

Én néhány hónapja rendeltem tőlük a harmadik, negyedik, hatodik. nyolcadik részeket, és mindegyikből az eredeti angol kiadást kaptam, magyar felirattal (az egyes részek darabonként 7999.-). Vagyis a lemez megegyezhet azzal, ami az akkori UIP-Dunás kiadásokban is volt.

Az már más kérdés, hogy az egyik film tokjának sarkát borítóstól megrágta egy egér... :)

Amit Társ. célú hirdetés kiemelt, az szerintem nem lehet más, minthogy ugye a Jason X és a Freddy vs. Jason szinkronosan is jelent meg, így ott lesz szinkron ebben az alkalmi díszdobozban is, a többieknél szintúgy nem. Ugyanígy a hangspecifikációk és a kiadók (első rész, Jason X, F vs. J----> Warner; a többi Paramount) eltérése is emiatt lehet.

Nos, ennyit tudtam segíteni, mint rajongó. :)
0
2006. február 18., szombat 0:45
tényleg érdekes:
"Hang: magyar(DD 5.1), angol(DD 5.1), angol (Mono), német"
"Felirat nyelv: magyar, ... "
"Megjelenés dátuma: 2004. október 1."
"Stúdió/Forgalmazó: Warner Home Video/Paramount"
0
2006. február 18., szombat 0:41
Azt szintén nem értem, hogy ott hogy a fenébe árusíthatják a lejárt jogú filmeket? Meg elvileg ez a díszdoboz már 2004 októberében megjelent. Xpressig nem jutott el ez a csomag, sem pedig a 7.-8. rész? Mik vannak...
0
2006. február 18., szombat 0:31
Vazze, 55000FT?????? Ez brutális...de ez a kiadvány hogy jött? Külön vannak részek, vagy díszdoboz? Tud róla valaki valamit?
0
2006. február 17., péntek 22:36
Erről tud valaki valamit?

http://www.filmzona.hu/index.php?a=film&id=3009
0
2003. október 30., csütörtök 15:57
Szerintem az uncut version futott régebben feketepiaci videón. Alighanem én is ugyanazt láttam, mint Jim Kirk: én is emlékeztem rá, hogy a feketepiacról származó VHS-en hosszadalmasabban nyírták ki Kevin Bacont, míg az Intervideo által hivatalosan kiadott videókazettán az a rész rövidebb volt.
Egyetértek azzal, hogy a többi részt is illene vágatlanul is kiadni. Egyébként is nagyon ellene vagyok a vagdalózásnak, függetlenül attól, hogy bizonyos jeleneteket a rendező helyében én nem raktam volna bele se ebbe, se más filmekbe. De se rendező, se cenzor nem vagyok.
0
2003. október 30., csütörtök 10:07
nagyon örülnék, hogyha a többi részből is megjelenne az uncut verzió. én biztos vevő lennék rá :)
0
2003. október 30., csütörtök 10:07
ez a változat eddig csak VCD-n jelent meg az Ázsiai térségben. illetve talán még vhs-en. nem emléxem, hogy az anno itthon futott vhs verzió melyik volt.
0
2003. október 30., csütörtök 1:28
Én is ezt a változatot láttam, igaz.. nem DVD-n!
0
2003. október 30., csütörtök 1:08
jelentem a Friday the 13th dvd kishazánkban megjelent dvd verziója tényleg vágatlan. íme a bizonyíték.

ez a beállítás nincs benne az "R" Rated verzióban.
0