Természetesen lehet sorozatról beszélni, hiszen "már" 4 van... Viszont hogy mikor jelennek még meg, azt nemtudom, sajnos :(
0
2004. január 31., szombat 17:22
1
Nagyon örülünk a Belmondo-sorozatnak a Fantasy Filmél, csak az a kár, hogy csak a régi MOKÉP-es filmeket adja ki és azok közül is főleg a máshol is elérhetőket (a 'Félelem a város felett' kivétel!). Nagyon kellene a kiadása a következő Belmondo filmeknek: Vasárnapi haverok Gyalog lóháton és autóval Furcsa vasárnap Kulcsra zárva Egy angyal a földön Veszélyes súlycsoport A francia nő és a szerelem Szórakozások Őrült tenger Egy novícia levelei Az utcalány Híres szerelemek Egy bizonyos Rocca Léon Morin, a pap Majom a télben A legrövidebb nap Borsos drazsé Ilyen hatalmas szív A legidősebb Ferchaux A besúgó Banánhéj Százezer dollár a napon Az aranycsempész Két nap az élet Egy szép nyári reggelen Érzékeny csirkefogó Párizs ég? Bébel bandája Egy férfi, aki tetszik nekem Doktor Popaul Ártó szemek Az örökös Bolond vagy, Marcel! A javíthatatlan A fejvadász A seksz rabjai Idegen a házban 101 éjszaka Talán Amazon Egy elkényeztetett gyermek utazásai
Talán ennyi, nekem ezek hiányoznak. Ha valakinek meglenne VHS-en valamelyik kérem szóljon, mert szívesen átvenném tőle... Nem hinném, hogy teljes lesz valaha is a DVD kiadások sora!!! (Amit nem soroltam fel az nekem megvan, cserébe tudom felkinalni!!!) Köszönettel: pente@mnmail.hu
0
2003. november 7., péntek 0:25
3
Nos, lehet egyáltalán sorozatról beszélni? Mik jelennek még meg? Ki tudja?