Keresés

Tévé vásárlás! Help!

2014. november 12., szerda 13:55
Mit jelent a marha nagy neked?:D
0
2014. november 12., szerda 13:39
Én egy marha nagy tévét vennék... mondom ezt úgy is hogy moziszobába vetítek,üdv!
0
2014. november 12., szerda 13:32
Hello!
Igen mozi lett volna:(.
0
2014. november 12., szerda 13:30
Jah!Az lemaradt ,hogy mire szeretnéd használni.....otthon mozizni? Mert akkor igaz rá az előző hozzászólásom.
Az üzleti prezentáció más tészta.....
0
2014. november 12., szerda 13:18
Szia!
Napfény melletti használatra , de bármilyen  lámpafény melletti használatra Alkalmatlan  a projektor,nemcsak ez de még a sok millós is.
Léteznek high contrast fekete vásznak amik erre lettek kitalálva pl: Screen Innovations Black Diamond, kb 1milló300ezer.......ha  ez is belefér azt ajánlom , itthon is kapható!
De alapvetően , sötét falak, fehér 1.0gain vászon és mehet a mozi , ez a legjobb , nem csillog, nincs hot spot a vásznon ......
0
2014. november 12., szerda 12:42
Sziasztok!
Projektort szeretnék venni és ki is néztem az epson eh-tw5200-zas modellt. http://www.epson.hu/hu/hu/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/12422 . Kérdésem az lenne van e valakinek tapasztalata ezzel a típussal illetve mit tudtok ajánlani? A szoba ahol lesz nem lesz teljesen elsötétítve, tehát napfény mellett is jó láthatónak kellene lenni. Vetítő vászonból mit tudtok ajánlani, talpasat falra szerelhetőt stb? Segítségeteket köszönöm!
0
2014. október 24., péntek 21:24
Sziasztok !

Megválnék 2db vadi új Sony TDG-BT400A AKTÍV 3D szemüvegemtől.
Részletekért: mrchapel KUKAC indamail PONT hu

Üdv.
0
2014. október 23., csütörtök 23:03
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Tudnátok ajánlani pár típust, amit érdemes megvenni. 107-117cm képátló lenne ideális. A 3D nem különösebben érdekel. Elsősorban plazma érdekelne, de a Panasonic plazmákat már nem lehet kapni, a többi gyártót meg nem igazán ismerem. Nagyjából 250.000-t tudnék rááldozni. Miden javaslatot szívesen fogadok. Előre is köszönöm!
0
2014. október 5., vasárnap 17:48
Köszi,elkelt.
0
2014. szeptember 30., kedd 19:21
Kedves Fórumtársak !

Eladnám Panasonic TX-P42G30E Plazma TV-met.
Csak és kizárólag hétvégi filmezésre használtam, max. 800-900 órát ment eddig.
TV adás soha nem ment rajta.
Ha valakit komolyan érdekel kérem írjon a részletekért ide:
mrchapelKUKACindamailPONThu

köszi,üdv.
Laci
0
2014. augusztus 2., szombat 0:21
Megint ki akarják dobatni velünk a meglévő készülékeinket :D

http://index.hu/tech/2014/07/30/mar_megint_jon_a_teveforradalom/
0
2014. január 9., csütörtök 21:27
Szerintem az igazi mozihatást otthon egy tv nem adja vissza, csak egy projektor és vászon. De ugye ez kicsit többe van, mint pl egy 42"-os tv. Igaz az élmény is teljesen más.
Távlati tervekben nálam is szerepel majd egy projektor beszerzése. :)
SuperHeRo
0
2014. január 9., csütörtök 11:10
Köszi a hozzászólók segítségét, a leírtak fényében a tavalyi év utolsó hétvégéjén több üzletben is közelről hipnotizáltam egy-egy LG és egy-egy Samsung térhatású tévét.
A passzív technika nagyon happy ezekkel a színes partyszemüvegekkel, egyébként ha az ember a kötekedősebb pupillával állít oda, akkor viszonylag közelről picikét valóban látszik az úgynevezett csíkozódás, természetesen elsősorban az éleken, de abszolút nem zavaró, sőt, ha nem figyelek oda, nem is észrevehető. Főleg, hogy rengeteg DVD-t is fogok nézni a tévén, ami 3D nélkül is csíkozódni fog.

Az aktív technika szemkápráztatóan gyönyörű képet ad - a full HD csodaszépen érvényesül a képfrissítős trükk segítségével, a szemüveg kényelmesebb, ám ha nem is láttam, végig érzékeltem a villódzást, három perc után szó szerint káprázott a szemem, ténferegtem, mint aki a pálinkakóstoltató standhoz tévedt és csak egy perc után múlt el a yoyo-feeling, úgyhogy aktív 3D biztos nem lesz.

Egyébként őrületes, hogy a gyártók egymásra licitálva állnak elő újabb és újabb ötletekkel - a Philips az Ambilight modellekkel hódít, amelyek a kijelzőn uralkodó színű fénnyel vonják körbe a képernyőt, amitől elvileg moziszerűbb a hatás, sőt, az az embernek az illúziója, mintha a képernyő is nagyobb volna.
A Samsung UHD tévék két széle pedig ívelt (vagy akár gombnyomásra görbül csak be), mint az IMAX-vászon, elsősorban szintén a mozis hatás és a képernyő növelésének illúziója céljából.
0
2013. december 26., csütörtök 13:29
Úgyhogy még gyorsan meg kell venni az idei szériából azt ami tetszik (vagy amire van pénz). ;)
Utána nagy örömmel és boldogsággal nézheted rajta a sok BD kiváló minőségben!
SuperHeRo
0
2013. december 26., csütörtök 12:18
Eddig ez a hír elkerülte a figyelmemet:
http://prohardver.hu/hir/panasonic_plazma_vege.html

Hát hogy lesz így nekem 55 collos Full HD 3D Panasonic plazmám??? :-(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 4., szerda 19:09
A moziba annak idején a Narnia 3-at néztük meg 3D-ben,de egy szenvedés volt az egész mindhármunknak. Életlen ,szellemképes volt a kép,habár nekem mostanában minden film az a moziban. Lehet megszoktam már itthon a full hd-t! :)
Szóval rossz véleményem volt a passzív 3D-ről,de a hétvégén belenéztem az Avatarba egy LG LED tv-n és nagyon tetszett a látvány. Nekem tetszett!!! Éles volt a kép,habár próbáltam az élményre koncentrálni,nem pedig arra,hogy mibe kössek bele.

Egyébként erről mi a véleményetek? Sokat számít egy LED tv-nél,hogy 400 vagy 800Hz?

http://www.edigital.hu/LED_televizio/LG_47LA740S_3D_SMART_CINEMA_SCREN_LED_Televizio__4db_3D_szemuveggel-p352753.html#
0
2013. december 4., szerda 11:18
Nem mondhatnám. :)
Nekem 3 3D-s filmem van jelenleg. :)
Gru, Némó nyomában, meg a Prometheus.
Mondjuk tervbe van még majd a Gru 2, meg a Tin Tin kalandjai beszerzése.
Főképp animációkat szerzek be, mert azok rendes 3D-k legalább. :)
A Prometheus is csak azért van meg a 3D-s verzió, mert ahhoz adtak extra lemezt, és engem azok is érdekelnek. :)
SuperHeRo
0
2013. december 4., szerda 10:39
Te sem viszed túlzásba. :)
Eddig asszem hat 3D-s kiadványt zsákoltam be, ez a magyar földön megjelent, engem érdeklő térhatású korongok mintegy fele. :)
0
2013. december 4., szerda 10:16
Igen, nem nagy darab. :)
De nekem a célnak teljesen megfelel.
Arra az évi 2-3 filmre tökéletes, amit 3D-ben nézek. :D
SuperHeRo
0
2013. december 4., szerda 9:09
Hehe, pont ilyennel néztem, egy kis falat műanyag volt az egész, alig találtam meg rajta a bekapcs gombot. :)
0
2013. december 4., szerda 9:07
Ahaa, köszi! Egy ilyenbe (Sasmsung) belenéztem a hétvégén, de tíz másodperc után szinte dobtam le a szemüveget, annyira vibrált. Egyébként logikus a technikája, meg nem mondom, hogy ne lehetne megszokni, de maradok majd a polarizált technikánál (egyébként is, mert LG-t szeretnék).
0
2013. december 4., szerda 8:50
Sajnálom, hogy féj tőle a fejetek. :(
Mert egy plazma nagyobb élmény filmezéshez, mint egy LCD/LED.

Amúgy nem drága hozzá a szemüveg. ;)
Én pl az Apródon vettem hozzá 2 db SAmsung szemüveget, mert az is jó hozzá. :)
Nagy különbséget nem láttam a Pana saját szemüvege, meg a Samsung között, volt nálam tesztelni mind a kettő mielőtt megvettem a Samsung szemüvegeket.
Annyi van csak, hogy a Pana oldalt jobban takar, de ettől még a SAmsung is teljesen jó 3D-re.

Ez lenne a szemüveg:
http://www.argep.hu/trend/SAMS/Samsung-SSG-4100-GB.html
SuperHeRo
0
2013. december 3., kedd 22:53
Bocsesz, lásd.
0
2013. december 3., kedd 22:51
Az aktív nem polarizál. Váltva vetíti az 1080 soros képet a bal és a jobb szemnek. Itt a megnövelt képfrissítési frekvencia a trükk. Ha ez 200 Hz, akkor egy-egy szemre jut 100 Hz, ami teljesen jó. A varázslat kulcsa pedig az, hogy a szemüveg a tévével szinkronban sötétíti el hol a bal, hol a jobb lencsét annak érdekében, hogy mindig a megfelelő szemmel látsd az annak szánt képet.
0
2013. december 3., kedd 22:28
Áh, megtaláltam, kösz. Holnap olvasgatok itt egy kicsit. :)
0