Keresés

Tévé vásárlás! Help!

2012. június 5., kedd 16:03
Nincs is jobb, mint az EB LG HD TV-n. :)
0
2012. június 5., kedd 15:40
Mert?????? Nem vb lesz, hanem eb???? Ha ez a baj, akkor bocsi, nem erdekel a foci, csak azt lattam, hogy most vmi focival kapcsolatos akciok vannak, de hogy most eb bagy vb, nem erdekel... :)
0
2012. június 5., kedd 14:29
Egyébként meg így keresd a neten: Hybrid Broadcast Broadband TV.
Ja, és én LG-t vennék.
most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 14:25
Ezt két évvel ezelőtt írtad, és csak most ért ide, vagy pedig két év múlva a jövőből küldted? :) Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor kiderülne, hogy nem volt világvége 2012 decemberében. :)
most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 12:17
Sziasztok!
A focivebe kapcsan ujra eleg barati arban vannak a tv-k (legalabbis itt), es mivel szuksegem van egy tv-re, gondoltam beruhazok egyre. Nezegettem a neten, de nem igazan tudok valasztani. Tudna valaki tanacsot adni?
A marka jelen esetben nem annyira fontos (csak annyira, h epp uaolyan markaju 3D BD lejatszot szeretnek melle), de legyen 42" LED 3D-os, WLAN, min. 200Hz-es kepfrissitesu, es legyen hozza mind 2db szemuveg (jo ha van USB portja, de nem annyira fontos). Az ar kb. 600-700 EUR. Eddig egy Samsungot (UE40ES6100WXZG) es egy LG-t (42LM615S) neztem ki magamnak, csak nemtom melyik jobb, melyiket erne meg megvenni... Amugy mi az a HbbTV???
Elore is koszonom a segitseget!
0
2012. március 19., hétfő 12:23
Na én emelett tenném  le a voksomat...

http://panashop.hu/items/details/38259/category/298/tx-p42vt20e/3_ev_garancia/panasonic_tesztgyoztes_106_cm-es_3d_full_hd_plazmatelevizio_2_sz/

vélemények?
0
2012. március 16., péntek 10:34
Nekem majd az a 147-152 cm átló lesz a nyerő, ha tévét cserélek.
most posts by TM
0
2012. március 16., péntek 10:09
52 inch = 132 cm, ezt elírták.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. március 16., péntek 0:31
Elemes szemüveget véletlenül se vegyél, mivel két és fél óránként tölteni kell, mert lemerül.
most posts by TM
0
2012. március 15., csütörtök 23:26
Hamsy!

A képernyőméretről ennyi:

Amúgy meg a www.hazi-mozi.hu oldalon olvashatsz bővebben a témával kapcsolatban.
0
2012. március 15., csütörtök 19:29
Baj van emberek!

Segítség kellene!

3D-s tv szeretnék venni. Milyet? Plazma lcd vagy led? 106 cm elég vagy nagyobb ajánlott? Elemes legyen a szemüveg hozzá vagy anélküli? Panasonic, LG, Samsung, Sony? A keret kb 250, de ez a plafon... A Panasonic plazmával meg voltam elégedve, de a 3D-ről semmit nem tudok otthoni környezetben, főleg mióta egyre kevesebbet olvasok a témában...

Üdv Hamsy!
0
2012. március 9., péntek 11:10
Itt van egy (és talán még egy) Panasonic:

http://panashop.hu/items/details/39426/category/12/tx-l37e5e/3_ev_garancia/panasonic_94cm-es_smart_viera_full_hd_led_lcd_okos-televizio/
0
2012. március 9., péntek 10:24
Sziasztok! Lassan érik nálam egy tévévásárlás, és kiváncsi vagyok az itteni tapasztalatokra is.

Ami eddig a legjobban tetszik, az a Sony KDL-37EX720. Az egyetlen bajom vele, hogy 3D-s, az meg nekem otthonra nem igazán igény, így fizetni sem akaródzik érte.

A kérdésem így kettős:
- van-e valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
- tud-e valaki akár másik márkából is olyan típust ajánlani, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (LED, 94cm, Full HD, képfrissítés 100Hz vagy felette, válaszidő 5ms vagy alatta), csak éppen 3D nélkül?

Minden választ, észrevételt előre is köszönök.
0
2012. március 8., csütörtök 22:09
Hali,

Nekem egy ilyen van : SHARP LC22LE510EV.
3 hónapja használjuk és nagyon jó kis készülék.
Média lejátszó is van benne, és nagyon alacsony fogyasztású.
Gyönyörűek a DVB-C-n fogható HD műsorok rajta.
Tudom ajánlani neked.
0
2012. március 6., kedd 7:13
Oh, köszi :) Nagyon hajlik az asszony a Sharp felé, lehet mégis az lesz, azért 90e egy ekkora tévéért... De meglátjuk még.
0
2012. március 6., kedd 7:02
SONY KDL-22EX310
0
2012. március 5., hétfő 22:11
Tudna nekem segíteni valaki? Egy nagyáruházban, most 0% THM-el el lehet hozni mindent és szeretnénk venni egy TV- egyelőre a hálóba, ami aztán átkerül később a konyhába. Az asszony volt el ma nézelődni, én nem értem rá, és ezeket nézte ki:

Sony KDL22EX3108 89.999 HUF (56cm)
SHARP LC22LE510EV 69.999 HUF (56cm)
SAMSUNG LE22D450G1 79.999 HUF (56 cm)

Sony-Sharp-Samsung, ez volt nála a tetszési sorrend. Tudom, hogy drága meg minden, de egybe nem tudjuk kifizetni úgyhogy most ez van. A kérdésem, hogy melyiket ajánlaná valami bennfentes :) A hálóban is csak egy dvd lejátszó lesz rádugva, a konyhában meg aztán csak UPC :) Bár ki tudja később mi jön :) A Sony TV-t például nem is találom a neten, ez vicc.... Valamit szarul írt volna fel?

Köszi előre is a segítséget!!!
0
2012. február 24., péntek 16:57
Nekem egy saját mozitermem lesz,10 méteres képátlóval...:)A súlyát még nem tudom.:)
0
2012. február 23., csütörtök 19:54
Ja, összenyomja. Egy CRT. De gondolom, nem egy két mázsás CRT-t szeretnél otthonra az 1 méteres képátlóhoz...
0
2012. február 23., csütörtök 19:42
Mivel azt az átkapcsolást a tévé csinálja.Összenyomja a képet.
A másik esetben ott marad a kép széle és kevésbé használódik el,és ez egy idő után a teljes képen is látható lehet.
Egyes modellek,pont ezért a fekete részt megpróbálták oldalt egy szürke sávval felváltani.
0
2012. február 23., csütörtök 18:51
Ugyan mivel lenne jobb műszakilag az alul-felül fekete csík a jobbra-balra fekete csíknál?
0
2012. február 22., szerda 19:34
Sajnos tényleg nem tesz jót.
A legpraktikusabb még mindig a 4:3,de 16:9-re átkapcsolható modell lenne.
Rengeteg a 4:3-as anyag még,és mire az adók is mindent 16:9-ben sugároznak,addigra...
De még akkor is maradnak az eleve ilyen képaránnyal készült filmek.Alig pár 10 ezer...,rengeteg nagy klasszikussal.
0
2012. február 20., hétfő 21:20
Ha 4:3-hoz kell nagy tévé, akkor csak ilyesmit tudnék ajánlani.

A mai LCD és plazma tévéknél egyáltalán nem készül már 4:3-as. Miért is készülne, hiszen maholnap már a tévéadók is csak 16:9-ben sugároznak. Tudomásom szerint LCD-knél is csak kisebb méretben vannak 4:3-as modellek. Azt hiszem, fekete-fehér tévét se nagyon kapni már, talán csak a pici és olcsó autós hordozható készülékeknél találkozni a színek hiányával, vagy talán már ott sem.

A fenti projektoros tévé szempontjaid alapján csak a mérete (mélysége) miatt lenne hátrányos, felbontás szempontjából biztosan nem, mivel direkt 4:3-as tartalom csak SD-ben létezik, a HD minden esetben 16:9-et jelent. A 4:3-as műsorok HD-ben kétoldalt fekete csíkkal kerülnek kódolásra, és tapasztalataim szerint ésszerű használat esetén ez egyáltalán nem okoz gondot a plazmáknál sem. Fényerő eltérést talán csak akkor eredményezne, ha állandóan így üzemelne, de akkor meg azért nem vennéd észre, mert sosem lenne kép a két oldalsó sávban. ;-)

Egyszóval 16:9-re fel! Jó lesz azon a 4:3-as műsor is.
0
2012. február 19., vasárnap 16:55
gettomilliomos és kuclas köszönöm a válaszokat. Egyébként főleg bluray és sport közvetítések nézésére használnám.
0
2012. február 19., vasárnap 15:33
Azért érdekelt volna, mert szívesen vennék olyat (de ezek szerint nem létezik), ha szükségem lenne rá. Leginkább azért, mert rengeteg filmem van 4:3-ban (Kubrick filmjei, Bergman filmjei stb.) és a két oldalsó fekete csík engem eléggé zavar. Az alsó fölső meg egyáltalán nem. Ráadásul egyesek szerint az új tv-knek nem is tesz túl jót, ha huzamosabb ideig 4:3-ban nézi valaki.
0