Dercetonak igaza van CSAK A PIONEER. Nekem két Pioneer lejátszóm van. Hogy mennyire megbízható? Az egyik most lett nyáron 6 éves és még semmi baja nem volt és remélem nem is lesz még. A másik még csak fél éves ami HDD-s és tökéletes. A 2. lejátszó vételénél én is előbb a fórumra írtam hogy melyik márkát vegyem de már akkor tudtam hogy Pio lesz. Végül az általad említett hozzáértők köztük Derceto is megnyugtatott hogy a Pio a tökéletes választás. Igazuk lett. Így velem együtt 2-0 a Pioneernek.
0
2009. október 21., szerda 19:07
4201
Samsung legendásan megbízhatatlan, a másik kettő sem a legjobb. Mindenképpen ajánlom a Pioneert megfontolásra. Nekem nagyon beváltak a lejátszóik. Megbízható, gyors, csendes, jó képminőséggel.
0
2009. október 21., szerda 18:58
72
Ismét kérdéssel fordulnék hozzátok, tudom uncsi, de valami fura okbóé szeretem meghallgatni hozzáértők véleményét. :) Eljutottam a tv után a Hd minőségre felskálázó dvd lejátszókig. Ki is néztem 3 alacsonyabb árkategóriás készüléket, de aztán köttek a vélemények: Lg - olvasófej hamar elhal, karcol. Samsung - finnyás a formátumokra, lemezekre. Philips - itt is irta valaki, h a képe nem a legjobb. Eddig a sima asztalim phil. volt. Nektek valami tapasztalat, vélemény?
0
2009. október 21., szerda 18:38
99
Nekem sem megy semmilyen "készenléti táp" egyik készülékben sem, ha nem vagyok otthon. Egyrészt, mert zabálják feleslegesen az áramot, másrészt meg minek csökkentsem az élettartamukat a fölös működéssel járó rizikófaktorral. Bár szakemberként igyekszem nem gagyi példányokat összeszedni.:-)
0
2009. október 21., szerda 18:36
99
A sima vga analóg kábelek hajlamosak a kh-ra, ez ilyen színvibrálásban is megmutatkozhat. A, ha teheted inkább kösd össze digitálisan, mondjuk egy dvi-hdmi átalakítóval, ha hdmi kimenet nincs a videokártyán. Ezzel jobb képminőséget is kapsz. B, amennyiben marad a jelenlegi felállás, húzd ki és dugd vissza a kábel mindkét végét az aljzatba, ezzel az esetleges oxidációból eredő kh-t szünteted meg, illetve csinálj ellentesztet egy másik kábellel. C, ahogy a kolléga mondja, húzd ki a koaxot, mert a jó leföldelt pc és a rosszul földelt kábeltévé is tud aztán galibát csinálni. D, adj a tévének másik forrásból képet, mondjuk egy notiról.
0
2009. október 21., szerda 17:32
4201
Próbáld meg ilyenkor kihúzni az antennát.
0
2009. október 21., szerda 17:24
590
Sima monitor kábellel van összekötve.
0
2009. október 21., szerda 17:19
4201
Így van, nekem is egy túlfeszültség védelemmel és kapcsolóval ellátott elosztón van a teljes rendszer, egy másik ugyanolyanon pedig a gépem. Megéri azt a 10 rugót, hogy a milliós cuccot biztonságban tudom. Este meg lekapcsolom mindkettőt.
0
2009. október 21., szerda 17:03
99
Be kell építeni egy kapcsolós hosszabítót, és kész. A villámok ellen pedig egy erre a célra készült eszközzel, a túlfesz védővel kell védekezni. Az megfogja a műszakihiba vagy villám miatt a hálózatban keletkező feszülségugrásokat, azok szokták tönkretenni a tápegségeket. Persze közvetlen villámcsapás ellen legfeljebb az isteni gondviselés véd. A komolyabb védőkben koax illetve telefon és fax vonalak védelme is megtalálható. Cirka 10 ezer forintot megér a dolog.
0
2009. október 21., szerda 16:58
99
Milyen kábellel van rákötve?
0
2009. október 21., szerda 16:56
99
A tévékbe elalváskapcsolót szokás beépíteni, mert az a logikusabb. Ébresztő funkció a rádiókban dívik.
0
2009. október 21., szerda 16:56
590
Egyébként nem tudjátok,hogy mi okozhatja,ha gépezés közben,mert a tv-re van kötve a gép( elkezd villogni gyengén a képernyő!? Tehát a fehér háttér, hideg ill. meleg árnyalat között váltakozik. A tv vagy a gép szarakodhat ilyenkor? Remélem nem a tv,mert 2 hetes még csak! :S
0
2009. október 21., szerda 16:52
590
Nem fogok kikelni mindig az ágyból,mikor félálomba vagyok és kiakarom kapcsolni a tv-t! Mikor elutazok több napra,akkor természetesen még a konnektorból is kihúzom,már csak a villám miatt is,meg a spórolás végett. Anyáméknak pont az ment tönkre a bekapcsoló része,mert mindig ott kapcsolgatták.
0
2009. október 21., szerda 0:10
2001
Na látod, ez a környezet tudatos hozzáállás. :-)
0
2009. október 21., szerda 0:01
4201
Inkább áramtalanítanád a tévét amíg nem nézed, vagy legalább éjszakára.
0
2009. október 20., kedd 22:39
590
A 6-7 éves Samsungomban is benne volt már,ez nem specialitás abszolút,ugyanúgy mint az elalvás kapcsoló sem. Bár lehet jövőre már azt sem teszi bele a Pana! :)
0
2009. október 20., kedd 22:05
2001
Hát igen. Érdekes módon a Panasonic a PIP funkciót is hanyagolja.
0
2009. október 20., kedd 22:05
7074
Szerintem ez nem alap dolog, inkább specialitás lehetett. Én most, tőled hallottam erről a funkcióról először.
0
2009. október 20., kedd 21:56
590
Nálunk is csak a feleségem szeret (ett) ébredni rá. Szomorú,hogy ilyen alap dolog hiányzik belőle,nem tudom,hogy mennyivel lett volna több költség a belerakása (semmivel),a vevő pedig eldöntötte volna,hogy használja-e vagy sem!?
0
2009. október 20., kedd 21:44
2001
Szerintem létezik. Legalábbis a mi háztartásunkban lévő 2 plazma és 1 LCD Panasonic közül egyikben sincs ilyen funkció, csak kikapcsolás időzítő. Úgy látszik a Panasonic nem tartja fontosnak ezt a funkciót. Érdekes módon a 2001-es kiadású Thomson CRT TV-n volt programozható bekapcsolás, nem mintha egyszer is használtam volna.
0
2009. október 20., kedd 20:29
590
Üdv.!
Létezik,hogy a Panasonic TX-P42G10E-be nincs ébresztő (autómata bekapcsoló) funkció,mert sehol nem találom benne!? Röhej lenne,ha ilyen alapvető dolgot kihagytak volna belőle!!!
0
2009. október 19., hétfő 2:47
333
Jójó :)
0
2009. október 19., hétfő 2:25
4201
Divx LOL :D, használj minőségi forrást! FullHD-n rendesen kijön a lejátszók közötti különbség. A fogyasztást meg úgy lehet leginkább csökkenteni, ha kevesebb rossz műsort nézünk.
0
2009. október 18., vasárnap 6:16
4201
A TV felbontása adott, ennyi pixelt raktak bele, azt nem tudod állítani. Esetleg lefűrészelhetsz belőle pár centit, de az eredmény nem garantált :)
0
2009. október 17., szombat 19:02
333
Van hátránya. Divxnél v analóg kábelen a képminőség, magasabb fogyasztás.