Keresés

Tévé vásárlás! Help!

2008. szeptember 19., péntek 12:56
Az enyémben otthon meg MVA.
Elég sokat láttam-látok kiebelezve, nem a levegőbe beszéltem...
0
2008. szeptember 19., péntek 0:44
A lenti Dell-ben konkrétan S-PVA panel van, meg az előttem lévő Fujitsu Siemens-ben is.
0
2008. szeptember 18., csütörtök 23:52
Pontosítok: 1680*1050 az a bizonyos felbontás.
Manapság már szinte minden monitor TN paneles, mert lehet vakítani a népet a pl. 2msec-s válaszidővel, ami félig-meddig kamu. Meg aztán ez a legolcsóbb panelfajta, az ős. Kevésben van ennél jobb panel, ma már az olcsóbb Eizók is TN-t használnak, persze azért a jobbik fajtából.
PC-s használat esetén pedig szem előtt kell tartani a HDCP kompatibilitást is, mint a vga-kártya, mind a monitor esetében, különben ugrik a full hd-s lejátszás. Márcsak ezért is, mert lassacskán jönnek a valódi full hd-s 1920*1080 felbontású, 16:9-s monitorok is, persze 24"-től felfelé.
0
2008. szeptember 18., csütörtök 23:49
24-es monitorból ez az egyik legjobb, amit ebben az árkategóriában kapni lehet. Ennél drágábbat, csak kifejezetten nagyigényű grafikai munkára érdemes venni, de még ezzel is elég jól el lehet fotosoppozni.
0
2008. szeptember 18., csütörtök 22:33
Samsung full HD-s LCD-t már 160-ért lehet kapni, ami már tudja a 24p képfeldolgozást, ráadásul 82 centi képátlójú, igaz, nincs benne DVB-T tuner. Ami rendelkezik ilyennel, az némileg drágább...
0
2008. szeptember 18., csütörtök 22:27
Igazából ezt néztem ki a napokban: Dell UltraSharp 2408WFP.

A kérdés már csak az, hogy megér-e 140e Ft-ot...
Neked mi a véleményed? Ennyi pénzből, mivel járnék jobban minőség terén? Ezzel a monitorral, vagy egy hasonló árkategóriájú (olcsó) LCD TV-vel?
Sokkal nagyobb képernyőre egyelőre nincs szükségem, már ami a TV-t illeti, mert tényleg csak a sorozatok miatt kell. Monitorból meg talán még sok is ez a méret, de azért megbékélnék vele :DD

Köszi szépen az eddigi segítséget is.
0
2008. szeptember 18., csütörtök 1:04
Ha PC-ről hajtod (VGA vagy HDMI), akkor nincs nagy minőségi különbség. Egy 22-es monitor már általában 1650x1050-es felbontású, míg egy olcsó LCD TV csak 1280x720-as, viszont nagyobb képet ad. Szóval csak az a kérdés, hogy mekkora képet akarsz, ez nagyjából determinálja a választást.

Az olcsóbb monitorokban TN film panel van, ennek nem olyan jó a feketéje, és a színei sem annyira tökéletesek. A drágább monitorokban MVA vagy PVA panel van, ami mélyebb feketét és pontosabb színeket ad, és sokkal nagyobb a betekintési szöge is (oldalról nézve is korrekt képet mutat).
0
2008. szeptember 17., szerda 13:06
Lehet nem írtam egyértelműen: tehát egy 20-22" monitorra nagyon maximum 100e Ft-ot adnék ki, de azt is visítva :D
LCD TV-re se szánnék sokkal többet, hiszen ez csak amolyan átmeneti megoldás lenne. De ha esetleg hasonló áron a TV jobb minőséget produkál, akkor azt választanám.
0
2008. szeptember 17., szerda 13:02
Üdv!

Én is szeretnék majd átállni a BluRay-re, de a minőségi cuccokhoz még gyűjtögetnem kell :)
Addigis egy másik dolog után érdeklődnék, amibe nem kell olyan sok pénzt fektetni. Egyes sorozatokat szeretnék 720p felbontásban nézni (számítógépről), és ehhez keresnék megfelelő megjelenítőt. Először 20-22"os widescreen monitorokat nézegettem, de rá kellett jönnöm, hogy ami már kicsit is jónak számít az bizony 100e Ft környékén mozog. Aztán azon gondolkodtam, hogy szinte ennyiért manapság már kisebb LCD TV-ket is lehet venni. Viszont nem tudom, hogy képminőség terén melyikkel járnék a legjobban. Sokaktól hallottam, hogy a TV-re kinyomott kép gyengébb minőségű.

Nem vagyok túl jártas ebben a témában ezért kérném a hozzáértők segítségét. Melyik megjelenítővel járnék a legjobban? Ha esetleg konkrét típusokat tudtok ajánlani, azt is szívesen veszem. Előre is köszi.
0
2008. szeptember 7., vasárnap 20:32
Hali

Van valakinek tapasztalata az LG LF (65 75 66 76) Full HD LCD széria valamely tagjáról ?

köszi
0
2008. augusztus 29., péntek 17:35
No megjött a tv...egyszerűen fantasztikus! A The Dark Knight prologue-gal, a No country for old men-nel és a Rambo-val teszteltem eddig és elképesztő a képminőség. Aki azt hiszi a hd ready és a fullhd között nincs, vagy csupán alig van különbség az téved! Teljesen új élmény, olyan mintha most néznék először hd filmeket, pedig a hd ready is nagyon nagy élmény volt...

Szóval mindenkinek ajánlom a Sony W4000es sorozatát, nagyon megéri az árát. :)
0
2008. augusztus 29., péntek 13:39
Attól függ, ha üveget raknak rá, mert az "dizájnosabb", akkor az is tükröződik. A plazmám is tükröz valamennyire, de meglepően durván tompítja a visszavert fényt. Ha nincs ablak a tévével szemben, akkor egyátalán nem zavaró.
0
2008. augusztus 29., péntek 13:13
Igen. De azért jobb, ha az ember sötétben nézi. :)
0
2008. augusztus 29., péntek 13:11
Ez volt a második jelöltem. A tesztek nagy része egy hajszállal gyengébbnek ítélte a sonynál (annak ellenére, hogy ez már 100Hz-es).
Ahhoz nem fér kétség, hogy az új samsungok is nagyon jók, de nekem azért továbbra is jobban bejön a sony tv-k képminősége.
0
2008. augusztus 29., péntek 10:31
Jónak néz ki. : ) Azt mondják, hogy az lcd nappali fénynél nem tükröződik. Ez valóban így van?
0
2008. augusztus 29., péntek 2:18
Hát biztos igazad van. Jobb volna a Samsung LE-40A656 -nál is?
0
2008. augusztus 29., péntek 1:31
Sony KDL - 40W4000. Sok tesztben az év eddigi legjobb lcd-jeként is emlegették a kritikusok, úgyhogy úgy érzem jó vétel volt. :)
0
2008. augusztus 28., csütörtök 23:47
Ha nem titok, milyet vettél?
0
2008. augusztus 28., csütörtök 22:45
Köszi! Árgépet, depot, árukeresőt stb ismerem, csak a sok bolt közül érdekelt volna, hogy itt van-e valakinek jó vagy rossz tapasztalata valamelyikkel. De a kérdés már nem aktuális, találtam 1 jó helyet és megrendeltem a tv-t. :)
0
2008. augusztus 28., csütörtök 21:44
arukereso.hu

Ha van konkrét típusod, írd be a keresőbe.
Ha talált, megjelennek a lehetőségek (boltok) ahonnan rendelhetsz.
0
2008. augusztus 27., szerda 23:16
"netes webshop" :):):)

Csúcsformában vagyok ma. :)
0
2008. augusztus 27., szerda 23:15
Valaki tudna mondani pár megbízható netes webshopot, ahonnan lcd tv-ket lehet rendelni? Köszi!
0
2008. július 15., kedd 8:04
Baszki... Most veszem észre... :))))) Ezt úgy tűnik még gyakorolnom kell...
LCD, LCD, LCD, LCD, LCD Így jó!
0
2008. július 14., hétfő 11:12
Az is lett! :)
most posts by TM
0
2008. július 14., hétfő 10:49
LVD Tv... :)))) LVD akart lenni.
0