Keresés

Tévé vásárlás! Help!

2008. január 9., szerda 17:26
egyértelműen LCD-t vegyél a plazmából még a legújabbak is be tudnak égni
0
2008. január 9., szerda 15:29
Valaki hozzáértő véleménye érdekelne a plazma/lcd tv-k beégés védelméről. Néhány Samsung plazma ismertetőjében benne van a beégés elleni technológia, de a legtöbbnél nincs ilyen információ. Sajnos számomra ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont mert egy régebbi projektoros tvnkben minden elképzelhető tv csatorna logó már beleégett és ezeket nem szívesen nézegetném ha plazmát veszek.
Azóta megoldódott ez a probléma a plazma/lcd tvknél és nagyjából minden készülék rendelkezik ilyennel csak már nem tüntetik fel külön, vagy olyat érdemes venni, amiben fel van tüntetve? Esetleg a beégés elleni technológiák között van e különbség? Melyiket érdemes megvenni, hogy biztosan ne égjenek bele a dolgok, tekintve, hogy a konzoljáték sűrű használata miatt, ami elég nagy veszélyforrás különösen érdekelne a téma. Valaki tud erről valamit?
0
2007. december 16., vasárnap 0:49
http://www.xms.hu/
0
2007. december 14., péntek 22:25
bocs, hogy offolok, de a rövidke kérdésem miatt nem szeretnék egy újabb topikot nyitni. ha tudtok, ajánljatok már nekem olyan megbízható on-line boltokat, ahonnét ipod nanót vehetnék. előre is köszi a segítséget.
0
2007. december 11., kedd 22:56
Most vettem észre! A Samsungnál tényleg jó lehet ez az R8-as széria... Európai EISA díjat kapott HD Ready LCD kategóriában... Ráadásul pont az én típusom! :))) Ezek szerint jó cuccot vettem! :))) Ha van ennek a díjnak valami jelentősége...
http://www.digitalis-hazimozi.hu/?q=weboldal/106
0
2007. december 10., hétfő 20:52
Mit lehet tudni a Samsung pixelhiba-toleranciájáról? Van már valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Találtam erről egy leírást, de ott egy csomó egymásnak ellentmondó info van...
0
2007. december 7., péntek 20:58
Rendben, köszi szépen, szerintem Samsung lesz, boltban is az volt a legszimpatikusabb, meg monitorom is midig is Samsung volt, még nem csalódtam benne :)
0
2007. december 7., péntek 20:31
Nekem R 81B-m van... LG-ről, Panasonicról nem tudok nyilatakozni. Vásárlás előtt én is ugyanilyen tanácstalan voltam hogymi lehet a különbség az R81 és az R82 között, még az eladó sem tudott felvilágosítást adni... Elmondás szerint még a Samsung területi képviselője sem tudott erre mit mondani. Egyszerűen olcsóbb az egyik és kész. A kontraszthatás meg tényleg elhanyagolható. Az csak egy szám.
Szóval már 3 hónapja vagyok elégedett tulajdonosa egy LE-40 R 81B-nek... Én mindenképpen azt ajánlom!
0
2007. december 7., péntek 20:02
A két Samsung között nincs különbség, illetve ha van is, akkor lényegtelen(a 84-nek pl 9000:1 a kontrasztaránya, a 82-nek 8000:1, elhanyagolható információ). A lényeg, hogy mind a kettő az R8-as szériából van, ezek nagyon jó kis tv-k. Bár nekem nem Samsungom van, mindenképp ezt a márkát ajánlom. De a legjobb természetesen az lenne, ha megnéznéd minegyiknek a képét és úgy döntenél.
0
2007. december 7., péntek 19:10
Sziasztok!

A következők közül melyiket ajánljátok, legtöbbet tv nézésre lenne használva, meg DVD nézésre.

SAMSUNG LE-32 R 82B
SAMSUNG LE-32 R 84B
LG 32LB75
Panasonic TX-32LM70P

Én egyelőre a Samsungok felé hajlok, azt nem sikerült kideríteni, hogy a kettő között mi a különbség az áron kívül.
Vagy ha van valakinek jobb javaslata annak is örülnék, viszonylag sürgős lenne.
Árban max 180E-ig és a méret is adott max 86cm széles lehet a tv.

Előre is köszi.
0
2007. november 28., szerda 16:28
Az NTSC lejátszáshoz csak annyit tennék hozzá, hogy az én 17 éves Videoton tévémen simán futnak az NTSC filmek is.
A tévében a Pal/Secam a vételi jelre vonatkozik. Tehát egy ilyen tévét nem érdemes kivinni az USA-ba, mert ott ha NTSC a jel nem biztos hogy működik. Tehát idehaza a lejátszónak van kitüntetett szerepe, ha az elboldogul az NTSC filmmel, jól van a kimeneti jele beállítva a tévének kutya kötelessége azt lejátszani.
0
2007. október 27., szombat 18:40
Az oldalon elnéztem, nincs ilyen TV...
Samsung CW-29A114N, 2004-es modell, szerinted NTSC kompatibilis?
0
2007. október 24., szerda 16:47
Szerintem filmnézésre mindenképpen előnyösebb a plazma. Ha nem akarod sokat használni monitorként, vagy játékra, és a képminőség a legfontosabb, akkor én inkább a plazmát ajánlom.
0
2007. október 24., szerda 15:34
Szerintetek egy Panasonic plazmának vagy egy Samsung lcd-nek van szebb képe? A Pana 210e a Samsung 190e. A Panáról azt hallottam h szebb a feketéje ennyiből szimpatikusabb az. Dvd-zésre használnám.
köszi
0
2007. október 24., szerda 15:25
Samsung, de közben megtaláltam a Samsung weboldalán, és ott felvan tüntetve az NTSC kompatibilitás
0
2007. október 24., szerda 14:54
A legtöbb mai tv elbírja az NTSC-t. Ha nem, akkor fekete-fehér a kép. De nem hinném, hogy baj lehet...Milyen tv és hány éves?
0
2007. október 24., szerda 14:23
de a TV-m használati útmutatójába csak a PAL/SECAM van feltüntetve, ezért kérdezem , hogy tuti elbénik e az NTSC-s DVD-vel...

DVD-t amit vennék amerikai 0-ás és ezért gondolom hogy NTSC-s (mert amerikai)
0
2007. október 24., szerda 13:52
A 0-ás régiófüggetlent jelent. A tv-k többsége viszi az NTSC-t magyarul, elvileg igen.
0
2007. október 24., szerda 13:50
TV-s kédésem lenne, a helyzet a következő:

a Samsung TV-m PAL/SECAM rendszerű, a Panasonic DVD-m 2-es régiókódú, ezzel a kombinációval le tudok játszani egy 0-ás régiókódú NTSC-s DVD-t?

A segitséget előre is köszi.
0
2007. október 18., csütörtök 2:07
Full HD ebben az árkategóriában? Egyébként valóban nem mindegy, de ez is csak egy paraméter a sok közül, és szerintem nem is a legfontosabb, főleg nem ennél a méretnél.
0
2007. október 17., szerda 19:03
Köszönöm szépen, most már könnyeben tudok dönteni... :)

Tchabee: én megelégszem a HD Ready-vel is :)
0
2007. október 17., szerda 18:28
Nem mindegy, hogy full HD vagy csak HD ready!
0
2007. október 17., szerda 17:49
Lcd esetében kapsz 130-ért Samsungot, ami jó. Esetleg Toshibát ami kiváló. 200 körül viszont plasma van 94 cm. ami jó, Panasonic és nagy felbontású. Nagyon jó tv, nekem is az van. Plasma tv-ől LG-t érdemes még. A Sony már csak a neve miatt drága. Minőségre nem ér annyit.
0
2007. október 17., szerda 17:27
Hello!
Karácsonyra szeretném magamat és a családot meglepni egy HDTV-vel, 82 és 92 cm, valamint 150-200 ezer forint között.
Mivel itt sok gyakorlott ember van, és mind jobban értenek nálam a tv-khez, örülnék, hogyha tudnátok pár jó tv-t ajánlani :)
Előre is köszönöm!
0
2007. október 11., csütörtök 19:45
Erről a TV-ről - SAMSUNG LE 40F71BX - tudna valaki valami véleményt mondani? Elég jó áron van, ezért érdekelne a véleményetek.
0