Keresés

Tévé vásárlás! Help!

2007. június 1., péntek 14:47
Szia!Köszönöm a kimerítő elemzésedet!- DVD: Így van, egy párszor már "vásároltam". Ha esetleg a Vesszőfutástól megválnál továbbra is vevő vagyok rá. :)- Tükröződés: Ez a helyszínen fog kiderülni.- Beégés: Számítógépet nem akarok rákötni, TV műsor sem túl gyakori, így ennek a veszélyét nem érzem valósnak.- Élettartam: 30.000 óra napi 8 órával számolva is 10 év. Ettől pedig lényegesen kevesebbet lesz használva. Tehát nem szempont.- Felbontás: A FULL HD kilőve - nagyon drága jelenleg, a többi meg passz.- Melegedés: Ezt a gyártóknak kellene tudnia kompenzálni hűtéssel vagy mittomén .- Kontraszt: Ez is a helyszínen fog kiderülni.- Vibrálás: Passz.A plazmának mi az előnye az LCD-vel szemben, mert itt mindenben rosszabb.Most van egy 250.000.- Ft-os ajánlatom Panasonic TH-42PV60-ra.Üdv.
0
2007. június 1., péntek 13:22
"a PanasoniC  honlapján nyilván a Plazmát dicsőítik a Sony honlapján meg nyilván az LCD-T(TEHÁT EZ ÍGY KISSÉ ELFOGULT"

A fentivel egyet értek. Panasonic LCD megelégedett tulajdonosaként ajánlottam olyan szakanyagot, amit a cég nyilvánvalóan saját plazma-eladásai serkentése érdekében adott ki. ;-)
0
2007. június 1., péntek 12:48
Vzs!
(Farkas t. vagyok,szerintem vettél nálam DVD-KET)
pÁR SORRAL HA LEJJEBB OLVASOL LÁTHATOD,HOGY tv SZERELŐKÉNT LCD TV-t vettem
a PanasoniC  honlapján nyilván a Plazmát dicsőítik a Sony honlapján meg nyilván az LCD-T(TEHÁT EZ ÍGY KISSÉ ELFOGULT)
ETTŐL FÜGGETLENÜL MINDEN TECHNOLÓGIÁNAK MEG VAN AZ ELŐNYE ÉS HÁTRÁNYA IS
  ami miatt nem vettem plazmát:
     -baromira tükröződik (akárcsak a hagyományos képcsöves TV-k) az LCD nem(bár a legújabb Pioneer plazmák már nem annyira tükröződnek)
     -a plazma be tud égni az LCD nem (beégést láttam például  A MM-ban,mindig ugyanaz a reklám ment és a Pioneer reklám embléma be volt égve az ugyancsak Pioneer plazmába(bár a legújabb plazmáknál a beégés esélye kisebb,de azért ott van főleg TV EMBLÉMÁK,ILLETVE SZÁMÍTÓGÉPET RÁKÖTVE VAN RÁ ESÉLY)
     -A PLAZMA PANEL ÉLETTARTAMRA ÁLTALÁBAN 30000-60000 ÓRÁT ADNAK MEG LCD 60000 ÓRA,TEHÁT LÁTSZÓLAGEGYFORMA,DE ERRE MONDOM,HOGY EZ CSÚSZTATÁS MERT:A PLAZMA AHOGY ÖREGSZIK FOLYAMATOSAN CSÖKKEN A FÉNYEREJE(AKÁRCSAK A HAGYOMÁNYOS KÉPCSÖVEKNÉL,AZ LCD-NÉL AZ ÉLETTARTAM VÉGÉIG ÁLLANDÓ A KÉPMINŐSÉG
     -AZONOS FELBONTÁS ESETÉN 1366X768 VAGY MÉG INKÁBB 1920X1080 ESETÉN ÉS AZONOS KÉPÁTLÓ ESETÉN A PLAZMA DRÁGÁBB
     -A PLAZMA BRUTÁLISAN JOBBAN MELEGSZIK,EZ A KÉSZÜLÉK ÉLETTARTAMÁT NEGATÍVAN BEFOLYÁSOLJA EZT MINT SZERVZES MONDOM
     -PAPÍRON A PLAZMÁNAK NAGYOBB A KONTRASZTJA DE EZ IS CSÚSZTATÁS RÉSZBEN MERT MAXIMUM TÖK SÖTÉT SZOBÁBAN VALÓSUL MEG,MAGYARÁN ÁTLAG FÉNYVISZONYOK MELLETT SZEBBEK AZ LCD FEKETÉI(TÖK SÖTÉTBEN EBBŐL KICSIT AZ LCD KERÜL HÁTRÁNYBA
     -KÉPTARTALOMTÓL FÜGGŐEN A PLAZMA HAJLAMOSABB VIBRÁLÁSRA
     -ÉS A LÉNYEG :NEKEM SZUBJEKTÍVE SOKKAL JOBBAN TETSZIK AZ LCD KÉPE MÉG A HÁTRÁNYAIVAL EGYÜTT IS
HA KONKRÉT KÉRDÉSED VAN RAJTA ÍRD LE
0
2007. május 31., csütörtök 17:42
Köszönöm a segítségedet!
0
2007. május 31., csütörtök 16:01
http://www.panasonic.hu/ugyfelszolgalat/katalogusok/plazma_2006.pdf
0
2007. május 31., csütörtök 15:09
Sziasztok!Valaki tudna abban segíteni hogy mi a különbség az LCD és a plazma TV között.Elsősorban látványra, használatra, élettartamra, stb. gondolok, és nem gyártástechnológiára.Vagy hol lehet ennek utánnaolvasni.
0
2007. május 25., péntek 11:41
HD READY min 1024x720
FULL HD 1920x1080 a felbontás
0
2007. május 25., péntek 9:46
Full HD és HD ready között mi a különbség?
0
2007. május 25., péntek 9:23
Az kicsi :)
0
2007. május 25., péntek 8:58
www.digitalszalon.hu
Sony KDL-W40
102CM-ES!!!!!!!!!!!!!!FULL HD
0
2007. május 24., csütörtök 15:26
Hány cm-es az a 470 ezres?
0
2007. május 24., csütörtök 15:00
Vigo!
részigazság van abban,amit írsz de ennyi erővel a végtelenségig is lehet várni mert mindig lesz jobb és olcsóbb készülék
(persze én is majd ha a következő TV-met veszem az már Full HD lesz,de amíg nincs BLU-RAY lejátszóm így ez még várhat,filmjeim ugyan már vannak de csak akkor veszek majd lejátszó ha minimum 30 db filmem lesz Blu-ray formátumban)
egyébént FULL-HD SONY IS VAN MÁR KB .470000-ÉRT
/én a 1366x768-ast 2005végén 700000-ért vettem amikor is a hivatalos áe 900000 volt/
0
2007. május 24., csütörtök 14:52
Yakuza!
régi "szabály" volt,hogy a TV-t a képátló kb. 6-szorosának távolságábólkell nézni
ez a HD-READY készülékeknél már nem igaz,itt kb. 3szoros képátló távolságból érdemes nézni(FULL-HD készüléknél még ennél is lehet valamivel kisebb a távolság)
én a 102cm-es (1366x768 felbontású)TV-met 3 méterről nézem/sok ismerősöm hüledezett,hogy ilyen közelről nézem de bizony nincs igazuk,HD készülék esetén nagyon is jó ez a távolság objektíven és szubjektíven is
összegzés:ha Forintálisan meg tudod venni a 102cm-est én ezt ajánlanám,ez "mozisabb" élményt jelent egy 82cm-eshez képest méghozzá összehasonlíthatatlanul
0
2007. május 24., csütörtök 14:47
Nem kéne megvárni mig a full hd-s tv-k kicsit lejjebb mennek? Veszel egy hd-ready-t?
0
2007. május 24., csütörtök 12:38
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket, Az LCD-tv nél sem mindegy hogy a szobában mennyire vagyok tőle? Mert ha igen akkor a 82cm-snél maradok mert az ülőgarnitúrától 3.5m van a tv.
0
2007. május 24., csütörtök 10:59
Yakuza!
82cm esetén ajánlom a SONY KDL-32V2500 típust 252000Ft
vagy ha 102cm-est akarsz SONY KDL-40v2500 355000Ft
(az árak:www.digitalszalon.hu esetén értendőek,ami általában a hivatalos www.sonyszalon.hu árai alatt vannak,egyetlen hátrány,hogy a digitalszalonban valószínűleg nem fogsz kapni magyar nyelvű hasznlatit,de a készülék magyar menüs egyszerű kezelni így nem is igazán van rá szükség)
mindkét Tv LCD rendszerű,nekem egy "régebbi",kb. 1.5 éves Sony-m van 102cm-es ami szintén LCD
TV szerelőként dolgozom kb.13 éve (most kell abbahagyni)én az előnyöket és hátrányokat egybevéve LCD párti vagyok  
0
2007. május 22., kedd 14:44
Ennyiből azért már lehet jót. Az okosok azt mondják LCD-é a jövő. Én a mostani árakon ezért még lehet, hogy inkább egy márkás plazmát vennék inkább nagyobb képpel (ahhoz is akció kell, mert a jók még 600000 felett vannak). Kb egy hónapja volt nálunk egy házimozi szaküzletnek akciója: kiállított Plazmák esztétikai sérülésekkel (nem kép, hanem kaszni) 30 százalékos árakon. Ha épp most lettem volna csere időben, biztos megnéztem volna.
0
2007. május 22., kedd 14:05
Konkrét segítséget kérek, 300000Ft-ból milyen tv-t vegyen az ember?
0
2007. május 21., hétfő 13:04
Sony vagy Samsung
(nekem spec. Sony-m van,szeretem ezt a márkát:kultúrált távirányító és menürendszer,műszakilag viszont Samsung is jó,mitöbb a két cégnek van közös LCD panel gyára)
hivatalos bolt:www.sonyszalon.hu
nem hivatalos:www.digitalszalon hu,www.avplanet.hu(általában olcsóbbak mint a hivatalos boltban, a készülékek általában ugyanúgy magyar menüsek csak itt nem biztos,hogy kapsz magyar nyelvű használatit
0
2007. május 9., szerda 19:58
Hali!
Segítségeteket kérem.
Szeretnék vásárolni 1 LCD tv-t a rászánt pénz 150-200ezer Huf
Nem szeretnék bevásárolni,mit ajánlotok?
Előre is köszi

Büki
0
2007. május 5., szombat 1:26
Hűűű... Mennyi Angelina Jolie férne el 261 cm átmérőn? :-)
Amúgy csodálkozom, hogy találtak egyáltalán akkora papírt amire kifér az ára.
0
2007. május 3., csütörtök 0:16
Á biztosan kártyával fizet, úgy nem kell adnia borravalót.:)))
0
2007. május 3., csütörtök 0:11
Ezt a képet speciel innen vettem http://index.hu/gazdasag/magyar/medm070502/.

Tényleg tilos? Mert egy ízben én is végigfotóztam a kiállított LCD-ket :)

Visszatérve a plazmára, el tudom képzelni azt a szituációt, ahogy a delikvens kicsenget tizenhét millát, és visszakap 10 forintot...
0
2007. május 3., csütörtök 0:06
Te az mm-ben nem TILOS véletlenül fotózás.:) Vigyáz meg ne találjanak!:))))
0
2007. május 3., csütörtök 0:02

Nincs valakinek kölcsön egy huszasa? :D
0