Keresés

Tévé vásárlás! Help!

2007. április 17., kedd 17:06
Nincsen valakinek olyan kapcsolata, hogy esetleg olcsóbban tud új, hibátlan LG LCD HDready tévét? Olyan 106 cm körülit?

Köszi,
bojtosgabor@fangoria.hu

0
2007. április 3., kedd 22:44
Hali !

nincs valakinek véletlenül Philips 32 PF5331-es lcd tv-je.
érdekelnének róla a vélemények.

előre is köszi !
0
2007. március 27., kedd 19:59
Erdekes, nekem egy ismerosom jart ugy, hogy vmi draga telot akart venni reszletre, asszem kb 120e volt az ara, es 50-et letett mint onero. A netto fizuja elerte a 100e forintot, es a torlesztes joval 10 alatt lett volna, es megis siman visszadobtak a kerelmet... Nekem van szerencsem egy bankban dolgozni, s megfigyelesem szerint a szemelyi kolcsnt sokkal konnyebben engedelyezik, mint az aruhitelt. Pedig a szem. kolcson eseteben sokszor joval nagyobb osszegrol van szo. Erdekes dolog, igazabol nem nagyon ertem. Amugy neha erdemes inkabb kolcsont felvenni es ugy vasarolni, mert egyes aruhitelek eleg rossz konstrukcioval birnak. Persze erdemes elott jol szetnezni, hiszen szerencsere itthon igen nagy mostmar a lehetosegek tarhaza.

En most aprilisban tervezek vasarolni egy ps3-at, egy kis segitseg kene, hogy milyen arban vannak igazan jo hd tevek? Persze realis keretek kozott, mert pl 1 millioert nem hiszem, hogy veszek, de 200-500 korul megfontolom:)
0
2007. március 25., vasárnap 15:29
Értem, köszi a választ!
0
2007. március 25., vasárnap 15:23
Úgy rémlik, hogy Neked nem szélesvásznú a monitorod!

Az 1:1.85-ös képarányú filmek töltik be teljesen a 16:9-es szélesvásznú tv-k képernyőjét, az 1:2.35-ös filmeknél látható alul és felül fekete csík.
0
2007. március 25., vasárnap 14:40
electrify!
Amit mutattam tv-met az nem 16:9-es képarányú igaz?
Mert néztem a Star Wars I-et és annak 1:2.35-ös a képaránya ( 16:9-re optimalizálva, na csak azért mert a 2 feket csík a kép tetején és alján elég vastag)
Gondolom ez egy igazti 16:9-es tv-n másként mutat, vagy tévednék?
0
2007. január 29., hétfő 14:59
Szasztok!
Csak megosztanám tévévásárlós tapasztalataimat az elmúlt pár napból. A múlt héten egy akciós EW újságban találtam egy 82-es Pana lcd-t 2 kilóért. Mondok, ez jó lesz, nincsenek nagy igényeim, épp ideje lecserélni az 51 centis, ezeréves JVC-met egy laposra. Ja, pénzem persze semmi, nem terveztem tévét venni mostanában. Neten körbenéz, árukeresőn a legjobb ajánlat is 217.000, mondok, 10% kamattal (részletre ugye) még mindig majdnem jó vagyok, és akkor 2 évig a havi 9XXX Ft szinte fel sem tűnik... De nem így lett. Mondok, kiviszem az asszonykát is, hadd tűnjön úgy, ő is részt vesz a döntésben. Hát annyira részt vett, hogy aszonta, ez kicsi, nagyobb kell. Mondok, ne már, itt a sok óriásplazma között persze, hogy kicsinek tűnik a 82 centi tévé, de otthon épphogy elfér, ne őrüljünk már meg! Nem és nem, aszongya, vegyük a 106-os, ami Philips is, és csak 300k, belefér, ha úgyis csepegtetve kell fizetni. Na, legyen. Nem lett. Hiteligénylés ugyanis 20 perc várakozás után visszadobva. Aszongya az EW-s eladó, hogy bruttó 160-as fizura önrész nélkül ne akarjak 2 kilónál drágábbat venni hitelre. Demondom, az újság aszongya, itten a jókis ajánlat, 0% kezdőrész, aztán 24 hónapig ennyi meg annyi, thm 9,9%. Namindegy. Másnap vissza, addigra asszonykát meggyőztem (zollstock, bútormérés, elképzelés), hogy elég a 82 cm, hitelkérelem 200.000-re. 30 perc, visszadobva. Indoklás nincs, komment: hát ha befizetnék mondjuk 20%-ot kezdőnek, talán (!) azt a bank is kedvező fizetési hajlandóságnak fogná fel, biztos megdaják. Anyád, mondok.
Át a MM-ba. Ott kinéztem egy 94 centis Panát 260-ért, megkérdeztem, micsináljak, hogy odaadják hitelre, ennyit meg ennyit keresek. Aszongyák, indítsam el a kérelmet 10% kezdőrészzel, nem lesz gond, de hozzak közüzemit - ilyet az EW-ben nem kértek. Közüzemivel/munkáltatóival kiirattam a kiszemelt tévét (ez a kisebb felbontású Pana plazma egyébként, TH-37PA60E a neve neki), papírokat leadtam, kb. 15 mp múlva mondja a néni, vihetem a tévét. Szánsájn-hepinesz, a THM nem 9,9%, hanem inkább 20, de mindegy, örülök az új tévének, ami átvette a nappali dominanciáját, egyszerűen k*rvanagy, a 106-ost már el sem tudnám otthon képzelni, a felbontással/minőséggel, hanggal/kezeléssel eddig 100%-osan elégedett vagyok, de legfőképp a MM ügyfélkezelésével, flottságával. Hirtelen kedvem lett volna a kis sztorival visszamenni az EW-be, de feltételezem, hogy a töketlenkedésnek csak részben oka a személyzet, a rencer a hibás. Mindegy, ha nem kellett nekik a pénzem, nem kellett, ők tudják.
Ja, és hát ugye nem is akartam nagyon tévét venni :)
T
0
2007. január 16., kedd 16:34
A Samsung LCD-t így ajnározni... Nézzetek már körül olyan cégeknél, ahol nem a "Samsung a világ lejobb LCD"-je!
Bevallom, van jó Samsung LCD, de csak a csúcsmodellek. Abban az árban, amibe kerülnek, abból meg tudnék jobbat.
Amikbe láttam igazán jó LCD-t:
Pana 500-as széria
JVC s, x, z széria
Sony v, w, x széria

Samsungból az M-es és az F-es széria, ami számít is valamit.

Most egy Loewe-ről nem is beszélnék...
0
2007. január 8., hétfő 20:27
Pontosan!
0
2007. január 6., szombat 20:41
Megegyezik a véleményünk :)
0
2007. január 6., szombat 18:31
LCD-ből Samsungot vagy Sony-t.
Plazmából Panasonicon vagy Pioneer-t.
0
2007. január 6., szombat 17:27
Hát jó!:)
a Samsungot 150ért tudom a sonyt meg 200ért.
A boltba egyébként midnkettő 300.
Én eddig egyébként sony párti voltam, de szebba képe a samsungnak akarhogy nézem.
0
2007. január 5., péntek 18:41
A samsungon szerintem az eladó pánikszoba-m is szebben látszik.:)))
0
2007. január 5., péntek 18:26
Én vakon ugrottam bele a samsungba. Ismerős boltjába lerendeltem. Ott nem tetszett , szívtam is a fogam kicsit, de otthon nem neonfényben , besötétítve már igen. Nagyon megvagyok elégedve.
A boltban kétféle scart kábellel is kipóbáltunk és láthatóan zajmentesebb volt amiben a kábelerek külön voltak árnyékolva. Mondjuk most komponens kábellel van öszekötve, de így nem tudja az automatikus széleséget, csak a 19:6 , a 4:3 és a kézi nagyítás képarnyokat.
Nekem jó a 16:9, de a zasszony mindig nagyítgatni akarja.
0
2007. január 5., péntek 18:18
Én most vettem Samsung le27s71-t nagyon szép a képe kontranszarány 3000:1, friisítés 8 ms. Barátom pedig Panasonic TX-32 Le 60-at kontraszt 1200:1. ,
csak addig mondogatta, hogy a pana mégiscsak márka amíg nem nem látta a samsung képét, azóta vakarja a fejét megért-e neki 100ezerrel többet, mikor 2,5 méterről nézi.
Szerintem ami számít minél rövidebb képfrissítés és minél nagyobb kontrasztarány.No meg a pínz is talán.
0
2007. január 5., péntek 17:56
Én panasonicot vennék. A 107cmes lcdt meg lehet venni 280 körül.
0
2007. január 5., péntek 17:38
:-)
0
2007. január 5., péntek 17:31
Ezek aztán meggyőző érvek.

Én is csak azt tudom mondani, hogy mindkettőt tesztelni, de arra vigyázni kell, hogy egy boltban teljesen mások a fényviszonyok, mint otthon. Szóval lehet, hogy ami az üzletben fakónak tűnik, odahaza ragyogó tiszta képet ad, de ez lehet fordítva is. Elhamarkodottan semmiképp se szabad dönteni. Az meg, hogy a gyártók mindenféle névvel- beépített kütyüvel dobáloznak, nem kell foglalkozni.
0
2007. január 5., péntek 16:55
Én azt mondom, hogy a Samsungot vedd meg.
1. Nekem is Samsung van és nagyon megvagyok elégedve vele
2. Szebb kinézetre mint a Sony
0
2007. január 4., csütörtök 23:17
Na, viccet félre téve... mostmár télleg valami értelmes hozzászólást mert valamelyiket kell...:D
0
2007. január 4., csütörtök 23:15
DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Én is pontosan ezek között vaclillálok!
Ki melyiket ajánlja és miért?
thx for the help
0
2006. december 28., csütörtök 15:27
Bemész egy olyan boltba, ahol mindkét készüléket árulják, egymás mellé teteted a két készüléket és ugyanazokat a műsor/filmrészleteket nézve mindkét készüléken egyszerre eldöntöd, hogy Neked melyik tetszik!

A SONY lcd tv-k a következő termékcsaládokból állnak:U, S, V, W és X széria - ahol az U az alaptípus, az X pedig a fullextrás. Az S szériás készülékekben, amelyet Te is említettél, már van BE - Bravia Engine képjavítő áramkör, digitális képfeldolgozás és digitális SRS TruSurround XT Sound - amely szerintem csak egy jól hangzó reklámfogás, hiszen egy házimozi erősítő nyomába sem ér; de legalább van. ;-)
Samsung-témában nem vagyok otthon, talán majd valaki más...

De itt bővebben olvashatsz a két készülékről:SONY KDL-32S2030  és SAMSUNG LE32R72B.
0
2006. december 28., csütörtök 15:25
rendes magyar (gyári) garancia, csak annyi, hogy egy lakásban van a "bolt", ahol ha akarod személyesen is átveheted az árut és ezért is tud olcsóbb lenni.
0
2006. december 28., csütörtök 14:39
Sony  KDL-32S2030 vagy Samsung LE32R72B?
0
2006. december 28., csütörtök 14:38
Sony  KDL-32S2030 vagy LE32R72B?
0