Keresés

DVD írás

2006. november 30., csütörtök 20:57
nincs kibaszott 4000 ft-od a Davinci-kódra?
0
2006. november 30., csütörtök 20:56
elég volt az irt mocskokbol
0
2006. november 30., csütörtök 20:55
nincs kibaszott kalozkodás
0
2006. november 16., csütörtök 18:35
Adobe DVD Encore a rendereléshez + Adobe Photoshop CS2 a szerkesztéshez
0
2006. november 16., csütörtök 18:30
Üdvözlet a jelen és nem jelen lévőknek.
Lenne egy kérdésem: tud nekem valaki olyan programot mondeani amivel menüt (nem egyszerü jelenetválasztós menüre gondolok) lehet szerkeszteni egy DvD-hez? (A dvd alatt nem a feltört filmekre gondolok, hanem általam készített videókra.)
Ha valaki tud segíteni, annak köszönöm...
0
2006. október 20., péntek 9:17
gondolom most nem teljesen legalitásról beszélünk. ez pedig nem egy cracker, hacker oldal, úgyhogy próbálj ne itt kérdezősködni. mindenki valszeg irogat dvdket, de ne itt kérdezősködjön. ez a topic nálam max a biztonsági másolatról szólhat.

ui. ha úgy tetszik legyen ez magán vélemény
0
2006. október 20., péntek 9:17
gondolom most nem teljesen legalitásról beszélünk. ez pedig nem egy cracker, hacker oldal, úgyhogy próbálj ne itt kérdezősködni. mindenki valszeg irogat dvdket, de ne itt kérdezősködjön. ez a topic nálam max a biztonsági másolatról szólhat.

ui. ha úgy tetszik legyen ez magán vélemény
0
2006. október 20., péntek 5:51
Írd ki a vinyóra a dvdfab decrypterrel (ingyenes), vagy a dvdfabplatinummal,ezek mellé a róka nem kell. Aztán a dvd-re íráshoz én a shrink helyett a clonedvd (szintén slysoft) programot ajánlom. A fabok akkor is működnek ha a decrypter megakad.
0
2006. október 11., szerda 18:12
Üdv mindenkinek!!

Lenne egy kis nagy kérésem.sony pictures ös filmekhez kaptam segitséget multkor aszt köszönöm!!!!hogy any dvd nek kell futnia a háttérben ugy viszi a shrink is.na most (pl:davinci-kód) dvd.nél nem jön be egyik sem  se any,se shrink se dechripter.......help valaki please!!erre is wan e gyógymód ,hogy meg tudjam csinálni.a többi sonyssal elboldogult de ezzel egyik sem 4%nál megáll!!!köszi ha wki segit.
0
2006. augusztus 22., kedd 10:36
DVDShrink átviszi a Sony DVD-filmjeit is, csak éppen mindig frissíteni kell az AnyDVD-t, nekem ez jelentette a megoldást a problémára.
0
2006. augusztus 22., kedd 1:51
Üdv mindenkinek!!
   egy kérdésem lenne hogy milyen progival lehet megcsinálni a sony pictures  dvd.ek,mert ott a film elejére raknak hibát!!!shrink ezt nem tudja megcsinálni se más amim van sajna.ezzel sok idöt és esetleges felesleges letöltéstöl szabadulnék meg ha gyorsan kéne valami ami sonys  hogy evvel se legyen gondom.előre is köszönön ha segitetek!!!progi neve és ajánlott verzioját irjátok meg lécci..tnksz mégegyszer is!!
0
2006. május 31., szerda 23:22
Vagy még egy tucat progi.
Tömörítéshez én is a shrinket használom,de mellette ott ketyeg az AnyDVD aktuális verziója.
0
2006. május 30., kedd 3:05
shrinkkel nem csinalod meg a sony dvdket, arra ott a Fab...
0
2006. május 21., vasárnap 14:21
Nekem messze a legjobb a SHRINK nevű dvd program, mindent megcsinál!
0
2006. május 21., vasárnap 12:12
Én is ezt használom és nagyon elégedett vagyok vele!
0
2006. április 29., szombat 4:52
Hát én se tallózási lehetőséget nem találtam se pedig nem rakta mellé.... :(
0
2006. március 17., péntek 13:46
Ha a feliratnak ugyanaz a neve mint video-nak, akkor magától hozzárendeli. De ezt külön is tallózhatod. Több feliratot is hozzárendelhetsz a filmhez, de csak SRT formátumot. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.
0
2006. március 17., péntek 0:17
Most próbáltam és nekem nem rakott hozzá felíratott. :(
Nem is láttam ilyen opciót. Ugyan az a név volt mégse rakta.
Mi lehetett a gond?
0
2006. február 13., hétfő 23:09
VSO DivXToDVD.Én az 1.99-est használom,mert ahhoz van magyar nyelv.
(A legújabb jelenleg a 2.0.0.99.Ehhez jelenleg még nincs magyar nyelvű beállítás.)
0
2006. február 13., hétfő 20:11
köszi! de pontosan melyik VSO-ra gondolsz? van mindenféle...
0
2006. február 12., vasárnap 23:02
Hát a VSO is képes erre,és a legegyszerűbb vele az átalakítás.
(Beállítások---TV Forma  VideoStandard/Pal Europe  TV Screen/16:9Widescreen)

A program buktatóit lentebb látod,de nálad lehet hogy ez lesz az ideális átalakító.

0
2006. február 12., vasárnap 22:53
Köszi szépen!
Én is a VSO-t használom, de minőségben ami a legjobbat produkálta nálam az a Nero 6 konvertáló szoftvere.
0
2006. február 12., vasárnap 22:47
Sokféle DIVXtoDVD progi van.A legelterjedtebb a VSO.Azért használják sokan,mert igazából roppant egyszerű kezelni,továbbá nem kell törődni a felirat kiterjesztésével,egyszerűen csak hozzárendeled a videofile-hoz,és kész.
Sajnos ez az egyszerűség buktatókat is rejt magában.
Konvertálásnál pld. nem használja ki teljesen a dvd mérethatárokat.
Ha megpróbálsz átalakítani egy filmet vele,majd pld. ugyanazt megismétled egy WinAVI-val,láthatod,hogy músorhossztól függően akár fél giga különbség is lehet.Nyilván a művelet is több időt vesz igénybe.És a lényeg,"mozgásnál" nem kockáz be az ezzel átalakított film.
Sajnos épp ebben a topicban írtam tavaly v.mikor,hogy a WinAVI-val nem tudsz feliratot illeszteni,ahhoz előtte más progik kellenek.(Feliratátalakítás-Subtitle Workshop,majd video/hang/felirat összefűzés-VirtualDub.)
Egyébként megpróbálhatod egyéb asztali lejátszón is,mert nem mindegyiken esik szét a kép a VSO produktumánál.

A codekcsomagnak is megfelelőnek kell lenni a gépen,+ csak egyféle legyen fenn.
Én sokáig a közkedvelt ACE-t használtam,de rá kellett jönnöm,hogy a KLM jobb,és megbízhatóbb.(K-Lite Mega Codec.)

Folyamatosan készítik az újabbnál újabb videoconvertereket,de 100%-osan tökéletessel még én sem találkoztam.(Persze lehet hogy van már.)Ha esetleg hozzájutok egy közel tökéleteshez,ígérem jelentkezek itt...

0
2006. február 12., vasárnap 19:22
DivXtoDVD-t, és amikor asztalin játszom le akkor jelentkezik a hiba, a PC tökéletesen viszi.
0
2006. február 12., vasárnap 18:43
sziasztok!
nem ismer valaki egy olyan konvertáló programot, ami segítségével tudok cinemascope-os divx-film képarányából 16:9-est csinálni, a nélkül, hogy drasztikusabb képtorzuláson menne keresztül a film. tehát lényegében egy olyan program kéne ami csinál egy-egy "szélesvásznat" a film két szegélyére. azért kellene, mert ha asztali lejátszón nézek egy cinemascope-os filmet, akkor széthúzza a képet a lejátszó és néha elég zavaró. előre is köszi!
0