Keresés

Híradó

2015. április 16., csütörtök 1:33

szerintem nem igazán van olyan "régi filmnek új változata" amire tényleg szükség lenne :)
0
2015. április 15., szerda 23:30
Ha már Mad Max 4 ... ebben a trailerben pontosan benne van, miért nincs semmi szükség az újra. Nem lesz ez más, mint a korábbiak újramelegített változata, és itt ez most nagyon látszik.

https://www.youtube.com/watch?v=DWsdx0vmYwY#t=138

Persze ettől még lehet baromi látványos, meg szórakoztató, sőt még jó is, csupán értelmetlen. :(
0
2015. április 15., szerda 12:57
Olvastalak egy másik fórumon. :) Egyébként szerintem Légiós szándékosan volt ilyen visszafogottan alakítva. Na de majd máshová írok róla.
most posts by TM
0
2015. április 15., szerda 12:13
Ja a Parkolót én is láttam, munkahelyi kötelezettség keretein belül :) A Bosszúállók 2 engem se érdekel, egyáltalán nem hoz lázba... Viszont a Mad Max igen. Bár a régi trilógiát sose láttam, de nem is érdekelt igazán, ez viszont, hogy a mai kor technikájának megfelelően fel van turbózva, látszólag elég beteg is, hát ez így bejön. Aztán majd meglátjuk, lehet akkor egy igazi moslék is persze... :)
0
2015. április 15., szerda 12:09
Azért ne vegyél rá mérget. Például a mostanában érkező Mad Max meg Bosszúállók 2 qrvára hidegen hagy. A Marigold Hotel folytatátását viszont megnézem majd valamikor a fővárosban, ha már anyagi okok miatt lemaradtam róla itt helyben.

Viszont tegnap vendégként megnéztem a Parkoló című filmet, ami szerintem nagyon érdekes és elgondolkodtató. Na, arról tudnék dumálni! Az előzetesen jelentkező tízfős társaságból a végére ketten maradtunk, a többieknek más, fontos dolga akadt. Azért így is volt egy negyed teremnyi ember, akik jó közönség voltak, velük élmény volt végignézni a filmet.
most posts by TM
0
2015. április 15., szerda 11:56
Ne háborogj, úgyis biztos megnézel mindent :P
0
2015. április 15., szerda 11:47
Az immáron a Pókember-filmek készítését is végző Marvel Stúdió szakértői szerint az új Peter Parker karakternek az lesz a legjobb, ha 15 éves lesz a filmben. Innen már csak egy ugrás az általános iskolás Bruce Wayne...

A Star Wars-t "rókabőrözők" és A Hobbit kapcsán Peter Jacksont fikázók figyelmébe ajánlom a J. K. Rowling "Legendás állatok és megfigyelésük" című, 11x18 cm-es, 70 oldalnyi füzetecskéjéből készülő három(!) mozifilmet.
2016-2018-2020 novembereiben (a szokásos Potter-premier dátum) folytatódik a Roxfort-saga.
most posts by TM
0
2015. március 27., péntek 13:46
Huh, a Hollywood Multiplex de jó is volt. Sokkal többet tettek a nézőkért, mint a CC. Mind kommunikációban, mind a szakmai személyzet. Jegyek mellé ajándékok, (filmes cuccok, vhs-ek, dvd-k), pontgyűjtő kártya stb. Szerettem őket. Kár, hogy már csak az utolsó 1-2 évben jártam hozzájuk.
0
2015. március 27., péntek 10:30
Azért kíváncsi lennék, hogy a Cinema Citynek mennyire kifizetődő egy ilyen döntés.

Én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy a Hollywood Multiplex megszűnt annak idején, szívesebben jártam oda, mint a Cinema Citybe.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. március 27., péntek 9:08
Gondolták, hogy a végén erőből lenyomják majd az árat, mint máskor, a forgalmazó meg beletörődik, mi mást tehetne.
most posts by TM
0
2015. március 27., péntek 9:06
Ez azért rendkívül vicces, mert Home menüs popcorn bezzeg kapható náluk. Ilyet vettünk mindkét gyereknek múlt hétvégén, amikor a Hamupipőkét néztük meg.
0
2015. március 26., csütörtök 19:00
A majmok bolygója: Forradalom után az új DreamWorks animáció, a Végre otthon! (Home) sem lesz látható Cinema City mozikban.
most posts by TM
0
2015. március 12., csütörtök 18:19
Paul Walker halála ellenére robog tovább a F&F széria, lesz még 10. rész is.
most posts by TM
0
2015. március 10., kedd 15:13
75 éve született Chuck Norris.

(...egy kunyhóban, amit a saját kezével épített.)
0
2015. március 9., hétfő 10:35
Fődíjat nyert a Liza, a rókatündér Portóban

A szombaton zárult 35. Fantasporto nemzetközi filmfesztiválon a fődíjat Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című filmje nyerte – adta hírül a Magyar Nemzeti Filmalap. Korábban olyan filmrendezők nyerték el a díjat, mint David Cronenberg, Luc Besson, Neil Jordan, Danny Boyle, David Fincher, Alejandro González Iñárritu és Guillermo del Toro.

A fesztivál idei versenyprogramjában összesen 27 film indult, a Liza, a rókatündérnek Portóban volt a nemzetközi premierje. A Balsai Mónika, Bede-Fazekas Szabolcs és David Sakurai főszereplésével készült alkotás a fődíj mellett a legjobb vizuális effektekért járó díjat is elnyerte. Afilmben látható mintegy négyszáz digitális utómunkával készült trükk CGI supervisora Nagy Miklós volt.
A Liza, a rókatündér a Filmalap 220,36 millió forint értékű filmgyártási támogatásával készült a Filmteam produkciójában, producere Major István. Ujj Mészáros Károly filmje február 19. óta látható a magyar mozikban.
A film nemzetközifesztiválkörútja folytatódik, az oszakai filmfesztiválon lesz látható a jövő héten. Az Osaka Grand Prix-ért és a legígéretesebb tehetség díjáért folyó versenyprogramba mindössze 12 film kapott meghívást, és Ujj Mészáros Károly rendezése lesz az egyetlen európai alkotás a mezőnyben. Az európai és az ázsiai premiert követően Dél-Amerikában is látható lesz film, mivel az argentínai Pantalla Pinamar nemzetközi filmfesztiválra is meghívást kapott.
most posts by TM
0
2015. március 9., hétfő 9:12
Ha sikerül tízezerért eladnia a magyar DVD-t, akkor tényleg az. Bár így, hogy BD-nek hirdeti, nem kicsit támadható utólag is.
0
2015. március 8., vasárnap 6:17
Zseniális! :)
0
2015. március 8., vasárnap 6:17
Zseniális! :)
0
2015. március 8., vasárnap 0:48
Ja, én arra gondoltam, hogy a mozi mellett van a MM, ahová szoktunk járni Artuval, amíg ő mozizik, addig én addig elbóklászok. Új Star Wars és a német szinkron a létező legrosszabb kombó lenne számomra! :)
most posts by TM
0
2015. március 8., vasárnap 0:28
Lehet, hogy úgy már most fent van. :)
0
2015. március 8., vasárnap 0:01
Szerintem ne aggódjatok! Orosz cam-os verzióban úgy is elérhető lesz időben a vasfüggönyön innen és túl is. :)
0
2015. március 7., szombat 19:20
A vicceknél. :)
0
2015. március 7., szombat 19:08

Nem tudom, hogy melyik topicban lenne a helye, de ez a hirdetés nem semmi!

http://olx.hu/hirdetes/eredeti-blue-ray-film-leon-a-profi-ID27DZ.html#d8f9a26392

0
2015. március 7., szombat 11:41
Képes beszámolót kérünk. Kamerát vigyél :D
0
2015. március 7., szombat 11:36
Miközben nézed, gondolj arra, hogy hányszor leszóltad már előre. :)
0