Keresés

Híradó

2015. március 7., szombat 9:37
Micsoda? Megyek Veled! :)
most posts by TM
0
2015. március 7., szombat 2:27
Bizony ám! :)

Bár, kétlem, hogy ilyen helyzetben a fél 501-es magyar légió meg a hardcore fanok ne mennének Ausztriába mozizni...

De elsők között... minden bizonnyal. Majd mesélek (ha tényleg úgy lesz). :)
0
2015. március 6., péntek 23:30
De ha átgurulsz a szomszédba, első magyarként láthatod majd a filmet. :)
most posts by TM
0
2015. március 6., péntek 23:16
Tulajdonképpen ez is egyfajta kizárás, mint a vasfüggöny volt. Csak most már létezik alternatív megoldás.
most posts by TM
0
2015. március 6., péntek 22:25
Na jó, de akkor még volt vasfüggöny, most már nincs... :)

Egyébként valóban, a SW esetében "mindentazonnal" vagyok magam is, a többi Marvel-szarság csúszása viszont abszolút hidegen hagy.
0
2015. március 6., péntek 22:08
A Csillagok háborúja két évvel később került moziba, A majmok bolygója 13 és fél évvel később, és van egy sor olyan film, amit sohasem muta(tha)ttak be nálunk.
Mindehhez képest a két hét az 3,14csafüst. Persze a mindentazonnal-huszároknak ez biztos lelki betegséget okoz. :)
most posts by TM
0
2015. március 6., péntek 20:49
Nem újdonság, csak egy újabb epizód a Disney-ütközetben:

http://sg.hu/cikkek/111045/a-magyarok-az-utolsok-kozott-lathatjak-a-bosszuallok-2-t

Még szerencse, hogy már nem kapok sírógörcsöt, ha valamit nem a világpremierrel együtt láthatok. Esetleg meg ha a SW is két héttel később jön majd (ami elvileg akkor már január), szépen kiautózok az oberwarti moziba aztán megnézem ott. Kicsit már kezd ez az egész filmbemutatósdi-megjelenősdi olyan lenni, mintha a vasfüggönyt akarnák visszaállítani.

De már nem 2015 van??? :o
0
2015. március 6., péntek 19:51
A mai nap "Na, te sem leszel már hülyébb"-díjas híre:

Az anya, aki Mr. Greynek öltöztette a 11 éves gyerekét az iskolai farsangra. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/christian-greynek-oltozott-az-iskolaban-a-kisfiu-liam-scholes-2335323

Vajon a gyerek jelmezéhez hozzátartoztak Mr. Grey kedvenc "játékszerei" is? Csak mert az úgy ér :) ...

Mit hihetett? Hogy ha Halloweenkor ezek a kölykök úgyis beöltöznek mindenféle hullának, vámpírnak, csontváznak meg zombinak, akkor a következő szinten a szadista kéjenc az már oké?

Ti hogy emlékeztek, nálatok volt Freddy Krueger vagy Jason a farsangokon?
0
2015. március 3., kedd 18:50
Ha egy Jedi mester vigyáz az életemre akkor kötök biztosítást. :D
Csak nehogy közben zavar támadjon az erőben és máshol legyen dolga.
0
2015. március 3., kedd 18:41
Ugyanez pepitában: http://youtu.be/uio_5MJVBS8
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. március 3., kedd 18:31
Klassz! :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. március 3., kedd 17:51
Igaz nem hír, de nagyon jó. :)
Ewan kicsit töri a magyart de jó hallani, azért Anger Zsolt is mindig kitesz magáért. :)
http://youtu.be/MmIgWq1QK-Y
0
2015. február 25., szerda 22:47
Jelen állás szerint április 30-án talán végre bemutatják.
most posts by TM
0
2015. február 25., szerda 22:43
ARGO 2

https://www.youtube.com/watch?v=z4WWd7jxcks
most posts by TM
0
2015. február 11., szerda 15:11
A Feltámad a Halálban láttuk, hogy simán megy nekik a gyilok víz alatt is! :)
most posts by TM
0
2015. február 11., szerda 14:42
Nekem ő Béla a Kontrollból. :)
0
2015. február 11., szerda 13:43
A Hangyával csak az a helyzet, hogy a népszerű karakterekből sem tudtak jó filmeket csinálni, elővesznek egy kevésbé menőt, hátha bejön. Akkor viszont ha siker, rögtön bejelentik a folytatást is. :D
0
2015. február 11., szerda 13:30
Milyen jó, hogy a Pókemberrel összevesztem az első trilógia első epizódjának fináléjában... így ez a dolog teljesen hidegen hagy.

Amúgy, olvasgatva, miket terveznek, az egész egyre inkább viszataszítóbb számomra (pl. a Hangya egy hangyaf@sznyit sem érdekel már.)
0
2015. február 11., szerda 12:42
Pedig - ha már TM említette annak a "beolvasztását" is- egy Kis hableány - Alien crossovert ki nem hagynék :) .
0
2015. február 11., szerda 12:20
Én is elviselném. Főleg annak tükrében, hogy tele van a filmipar technikai újításokkal (legalábbis az elmúlt 5 évben sokat fejlődött) és mégis tök egy kaptafára készülő filmek jönnek. Ráadásul a történetek is azért hagynak maguk után kívánnivalót. Nagyon sokszor a jó képregénysztorit lebutítják. Plusz a vékony történetet azzal magyarázzák, hogy nem baj, majd 2-3. részben ki lesz fejtve. 4-5 év múlva meg a hülye néző úgyis elfelejteni mit mondtunk. Aztán jó estben egy-egy karakter kap egy sótlan trilógiát, a karakter felbukkan itt-ott, ettől meg mindenki megőrül.

Valahogy sokan azt érzik, hogy ez a képregényfilmek reneszánsza, közben meg messze nincsenek kiaknázva a lehetőségek. Csak 1-1 Bosszúállókkal elhitetek a tömeggel, hogy itt mekkora király dolgok történnek. Lehet, hogy látványban, vagy 1-2 akciójelenetben fejlődött ez a műfaj a 70-es 80-asokhoz képest, de többen nem igazán.

Én is megnézem ezeket, van amit kifejezetten szeretek (sőt rajongok) is. De ha az elkövetkezendő terveket, crossovereket, trilógiákat nézem, eléggé felemás érzéseim vannak.
0
2015. február 11., szerda 12:11
Köszi, így összegezve a dolgot értem. Az első trilógia nekem is tetszett, a csodálatossal pedig nem jutottam audiokommentár szintre, így rám nem ragadt át a lelkesedés. Ahogy egy másik hozzászólásodban írtad a képregényhősös filmekkel kapcsolatban, most már teljesen összeszőtték a történeteket (pl. Avengers), olyan előzményfilmek és különálló folytatásnak nem nevezhető de mégis kapcsolódó filmek szövevénye jött létre, hogy egy kis szünet jól jönne. Mondjuk szerencsére az egyéni szabadságom még megvan és eldönthetem megtekintem avagy nem.
0
2015. február 11., szerda 11:13
Kovács Lajos alias Balog Tibi 71 éves.  

https://www.google.hu/search?q=kov%C3%A1cs+lajos&biw=1280&bih=586&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=-hzbVOWGE9bfat30gvgO&ved=0CB4QsAQ

Argo2 március 12-től a mozikban! :)
most posts by TM
0
2015. február 11., szerda 11:00
Igazad van, tényleg!
Valahol már írtam, de akkor itt is megjegyzem, hogy nagyon jól bírnám, ha az elkövetkezendő ötven évben nem készülne egy képregényfilm sem. Az így felszabaduló elmék kreativitásából még akár jó filmek is születhetnének!
most posts by TM
0
2015. február 11., szerda 10:56
Az X-Mennel már így is szopnak, ahol egyszerre akar mindenki villantani Quicksilverrel és Scarlet Witch-csel, de jaj, nehogy egy gramm előnyhöz is jusson a rivális, inkább különböző színészekkel meg sztorikkal...
0
2015. február 11., szerda 10:18
Pedig nem bonyolult. Volt egy tök jó trilógia, amit folytatni kellett volna, csak már sokallták a színészek és a rendező méltányos dotálását, így a már előkészített negyediket lefújták (a fekete szerkós Hathaway innen került át a Batman-szériába)fiatalabb szereplőket kerestek, merthogy az átlag-idióta tiniknek a harminc felettiek már nénik és bácsik (speciel a Bosszuállók szereplőinek fele már elmúlt negyven is). Szóval fiatalítottak a gárdán és karcsúsítottak a gázsin, majd miután ezt tök jól elintézték, leforgatták az új társulat első filmjeként a régi társulat első filmjét. Nehezen fogadtam el, mert nekem az alapcsapat abszolút kedvenc volt és a harmadik film a legjobb volt, de aztán végül az első "csodálatoson" található audiokommentár megtörte a jeget. Tetszett Webb lelkes kísérőszövege, ahogy magyarázott, ahogy dicsérte Garfield teljesítményét, az teljesen átragadt és onnantól magam is máshogy álltam hozzá az egészhez. Még a második rész is elment, nem értettem a nézőszám csökkenését és úgy voltam vele, hogy most kell kijönni egy bombasztikus harmadikkal, ami frankón bearanyozza a trilógiát.
Erre már ezek is ezzel a smerma Disney-vel fuzionálnak. Még az X-Men és az Alien is átkerülhetne hozzájuk, hadd szopjon más sorozat rajongótábora is, na meg milyen jól mutatnának a kis kakaósbögréken az arctámadók, nem igaz?
most posts by TM
0